انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 4:39am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1704 , 1705 , 1706 , 1707 , 1708 , 1709 , 1710 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد حمید و دوستان عزیز
یک مشکلی برای مدارم پیش اومده بعد یه مدت که مدارم رو روشن کردم بعد از وصل کردن لوپ دستگاه خاموش می شود و مشکل از لوپ هم نیست حالا نمیدونم کجاش خراب شده! :| لطفا راهنمایی کنید کجاشو بررسی کنم

یکشنبه 2 اسفند1394 - 5:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ببخسید تو پست قبلی اعداد سه گانه رو اشنتباه تایپ کردم ....
A 104
B 284
C 446
هستش

یکشنبه 2 اسفند1394 - 6:00pm
مدیر سایت
مدیر سایت

Ali1359 نوشته است:
سلام مهندس حمید‌ عرض خسته نباشید به شما و بقیه دوستان و اساتید دارم...
مهندس واقعا دست و پنجت در نکنه بالاخره با سماجت تمام با تعویض چندین و چندباره قطعات خدارو شکر تونستم مدار رو راه بندازم..
مهندس جان میشه لطفا راهنمایم کنید مشکل از کجاست که بنده به نتایج دوستان دیگه نتونستم برسم..
میحط تستم در منزل بود و دیلی اتومات رو ۲۶ میشناسه و اعداد سه گانه A104 B384 C446 وسرعت رو فقط گذاشتم روی۵ چون با اینکه لوپ ثابت روی زمین قرار داره وقتی سرعت به صورت پیش فرض رو ۸ بود مانیتور میرفت رو حالت سنس کردن فلز و وقتی سرعت رو ۵ یا پایین تر میزارم نه صدای اضافه یب نه بی ثاتی سکوت کامل هستش و و با نزدیک کردن فلز عالی سنس میکنه فقط در این قوطی لحیم های آلمانی رو دایریی به قطر ۶/۵cm هست رو تو فاصله خدودا ۲۸ cm سنس میکنه...،
اندازه لوپ هم ۶۰ cm عنکبوتی هستش که مقاومتش یکم از ۱ بیشتره و L هم ۳۶۴هستش...
ممنون میشم من رو راهنماییم کنید..
باتشکر از تمام زحماتتون :x

سلام
دوست عزیزم
اعداد سه گانه شما بسیار پایین و بد هست و این میتونه از وجود فلزات آهنی مزاحم در اطراف لوپ باشه و یا تقلبی بودن آپ امپ
در هر صورت تا زمانی که این مشکل رو رفع نکنید مشکل برد شما حل نمیشه و قطعا تفکیک و حذف آهن هم عملکرد درستی نداره
موفق باشید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 2 اسفند1394 - 7:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ali1359 نوشته است:
ببخسید تو پست قبلی اعداد سه گانه رو اشنتباه تایپ کردم ....
A 104
B 284
C 446
هستش

دوست عزیز اعداد سه گانه اتون نرمال نیست .
مطمینید که ای سی 357 شما اصل هست؟

یکشنبه 2 اسفند1394 - 7:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Ali1359 نوشته است:
سلام مهندس حمید‌ عرض خسته نباشید به شما و بقیه دوستان و اساتید دارم...
مهندس واقعا دست و پنجت در نکنه بالاخره با سماجت تمام با تعویض چندین و چندباره قطعات خدارو شکر تونستم مدار رو راه بندازم..
مهندس جان میشه لطفا راهنمایم کنید مشکل از کجاست که بنده به نتایج دوستان دیگه نتونستم برسم..
میحط تستم در منزل بود و دیلی اتومات رو ۲۶ میشناسه و اعداد سه گانه A104 B384 C446 وسرعت رو فقط گذاشتم روی۵ چون با اینکه لوپ ثابت روی زمین قرار داره وقتی سرعت به صورت پیش فرض رو ۸ بود مانیتور میرفت رو حالت سنس کردن فلز و وقتی سرعت رو ۵ یا پایین تر میزارم نه صدای اضافه یب نه بی ثاتی سکوت کامل هستش و و با نزدیک کردن فلز عالی سنس میکنه فقط در این قوطی لحیم های آلمانی رو دایریی به قطر ۶/۵cm هست رو تو فاصله خدودا ۲۸ cm سنس میکنه...،
اندازه لوپ هم ۶۰ cm عنکبوتی هستش که مقاومتش یکم از ۱ بیشتره و L هم ۳۶۴هستش...
ممنون میشم من رو راهنماییم کنید..
باتشکر از تمام زحماتتون :x

سلام دوست عزیز بارها توسط اساتید گفته شده با لوپ های بزرگ داخل منزل نمیشه تست گرفت تو فایل راهنما هم نوشته شده که مطمئنم شما اصلا نخوندینش برادر گرامی :)
پایین بودن اعدادتون هم بخاطر نزدیکی به مصالح فلزی ساختمان هستش
جای تستتون رو عوض کنید و بیرون از منزل تست کنید بعد نتایجتون رو با نتایج دوستان مقایسه کنید @};-

یکشنبه 2 اسفند1394 - 8:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zilan نوشته است:
یک مشکلی برای مدارم پیش اومده بعد یه مدت که مدارم رو روشن کردم بعد از وصل کردن لوپ دستگاه خاموش می شود و مشکل از لوپ هم نیست حالا نمیدونم کجاش خراب شده! :| لطفا راهنمایی کنید کجاشو بررسی کنم

سلام دوست گرامی وبا اجازه از اساتید
احتمالا در مدار شما اتصالی وجود دارد بررسی کنید اگر خبری نبود اعلام کنید دوستان راهنمایی کنند @};-

یکشنبه 2 اسفند1394 - 8:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

امیر حداد نوشته است:
zilan نوشته است:

سلام دوست گرامی وبا اجازه از اساتید
احتمالا در مدار شما اتصالی وجود دارد بررسی کنید اگر خبری نبود اعلام کنید دوستان راهنمایی کنند @};-

ممنون از پاسختون دوست عزیز
خیر هیچ اتصالی پیدا نکردم. یه دفعه اینطوری شده

یکشنبه 2 اسفند1394 - 8:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید
من رفتم باتری بگیرم سوالات زیر رو ازم پرسیدند. من جواب برخیاشونو نمی دونستم. میشه یه توضیح بدین؟

The Number Of the Pack(s) request: ???
Nominal Battery Voltage: ??? V
Capacity: ??? mAh
Minimum Operating Voltage: ??? V
Maximum Operating Voltage: ??? V
Maximum Continues Current: ??? A
Maximum Puls Current: ??? A
Maximum Width Puls Time: ??? mSec.
Operating Temp: ??? 'C
Maximum Dimension: ??? mm
Maximum Weight: ??? Gr/ Not Important/ Important
Operating Time: ???minute
Types Of The Battery: Ni - MH /Ni - Cd /Li - Poly /Li - lon /Lithium /SLA /Alkaline
Fuse: No/ Yes
BMS or PCM Board: ???
Length Of Wire: ??? cm

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

یکشنبه 2 اسفند1394 - 9:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سوناتا نوشته است:
سلام دوست عزیز صدای بوق اولیه در زمان روشن کردن دستگاه میاد مشکل از پروگرم ای سی میکرو نیست شما ابتدا سیمهای اتصال ال سی دی به دستگاه رو به دقت چک کنید در صورتی که مشکلی نداشتن لاینهای مسی مدار رو طبق پی سی بی یا همون نقشه مدار چک کنید و با مولتی متر چکشون کنید تا قطعی نداشته باشن در نهایت خازن کریستال رو تعویض کنید موفق باشید

سلام
شرمنده چند روزی بود که نت ام خراب بود
مشگل از قطعی یکی از سیم های lcd بود.
فقط اعداد 3 گانه یکم پایین هستش که اون هم از lf357 هستش که به امید خدا یه آیسی خوب پیدا کنم حل بشه.
ممنون

فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !

یکشنبه 2 اسفند1394 - 10:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

baran94 نوشته است:
سوناتا نوشته است:
سلام دوست عزیز صدای بوق اولیه در زمان روشن کردن دستگاه میاد مشکل از پروگرم ای سی میکرو نیست شما ابتدا سیمهای اتصال ال سی دی به دستگاه رو به دقت چک کنید در صورتی که مشکلی نداشتن لاینهای مسی مدار رو طبق پی سی بی یا همون نقشه مدار چک کنید و با مولتی متر چکشون کنید تا قطعی نداشته باشن در نهایت خازن کریستال رو تعویض کنید موفق باشید

سلام
شرمنده چند روزی بود که نت ام خراب بود
مشگل از قطعی یکی از سیم های lcd بود.
فقط اعداد 3 گانه یکم پایین هستش که اون هم از lf357 هستش که به امید خدا یه آیسی خوب پیدا کنم حل بشه.
ممنون

سلام ایا هنگام روشن کردن دستگاه در لحظه اول اگه صدای بوق دستگاه بیاد مشکلی هست

یکشنبه 2 اسفند1394 - 11:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1704 , 1705 , 1706 , 1707 , 1708 , 1709 , 1710 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mogtaba.n1 و 250 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure