نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
badboy نوشته است: ممنون مهندس.  من هم مثل خیلی ها کارگر هستم همین که مثل نیت پاک مهندس حمید عزیز عمل کنیم تا دوستان نیازمند بتونن خودشون مدارشون رو بسازن و پول بی زبون حاصل تلاش و زحمتشون رو بابت دستگاه های تقلبی به جیب کلاهبردارها نریزن خودش خیلی ارزشمنده . موفق باشید 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 11:39am |
|
 |
ققنوس
|
مهدی نوشته است: badboy نوشته است: ممنون مهندس.  من هم مثل خیلی ها کارگر هستم همین که مثل نیت پاک مهندس حمید عزیز عمل کنیم تا دوستان نیازمند بتونن خودشون مدارشون رو بسازن و پول بی زبون حاصل تلاش و زحمتشون رو بابت دستگاه های تقلبی به جیب کلاهبردارها نریزن خودش خیلی ارزشمنده . موفق باشید  درود بر شما واقعا حرف شما را با آب طلا باید نوشت چون معلومه برای این طرح خیلی زحمت کشیده شده و به طور رایگان در اختیار ما قرار گرفته است
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 1:30pm |
|
 |
Ali1359
کاربر فعال
|

سلام خدمت دوستان و سروران عزیز مهدی جان طبق راهنمایی شما و درگیر دوستان ، ی لوپ عنکبوتی با قطر درونی ۲۵ پیچیدم و ی آسی فلزی ۳۵۷ هم از چهره تهیه کردم و میحط تست او هم باز منزل هست اما آپارتمانی نیست ...،دیلی اتومات رو هم دو سه بار ۱۹ و دو سه بار هم ۲۱ شناخت،اهم لوپ اهم ۱/۷ اهم هستش ال متر ندارم الان که بدون ال دقیقا چقدر هستش... اعداد سه گانه به ترتیب A 180 B 542 C 708 هستش سکه ۵۰۰ تومانی رو حدودا ۳۰cm سنس میکنه.. محبت میکند راهنماییم کنید آیا این آسی مناسب هست یا بازم .....؟ واینکه با این لوپ سکه ۵۰۰ تومانی رو تو چه فاصله ایی باید سنس داشته باشم آیا همین حدود ۳۰cm درسته یا نه..؟ مهدی جان ی مطلبی هم برام سوال شده اینکه با لوپ ۶۰ و آسی قبلی سرعت از ۵ به بالا بی ثباتی و سنس فلز داشتم و الان هم با این لوپ و آسی ، سرعت ۷ به بالا همین مطلب تکرار میشه ...، در صورتی در موقع تست لوپ و سیم و خود دستگاه بطور ثابت رو زمین هستش و سکه رو به آرومی از روی لوپ حرکت میدم،در ضمن گاهی که تعداد تکرارش کم هم نیست اعداد منفنی رو ال سی دی میاد و کم و زیاد..... لطف میکند در این باره هم راهنماییم بفرمایید...؟ با تشکر از شما و دیگر سروران که راهنماییم کردن در صفحات قبل و مهندس حمید بزرگوار....
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 2:05pm |
|
 |
haamed
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 آبان1393 - 5:14am پست: 117 محل اقامت: آزربايجان جنوبي
|
madrek نوشته است: این قسمت ها رو از نظر قطعی بررسی کنید متشکرم ولی تمام این قسمت های مسی سالم هستند فقط به دلیل ماندن زیاد در اسید و رد نوک هویه اینطور دیده میشوند.
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 3:39pm |
|
 |
haamed
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 آبان1393 - 5:14am پست: 117 محل اقامت: آزربايجان جنوبي
|
مهدی نوشته است: با سلام اشکال مدار شما باید از اشتباه جا زدن مثبت و منفی خازنهای تانتانیوم باشه . مهدی عزیز طبق فرمایش شما هر سه خازن تانتالیوم را دوباره بررسی کردم, مثبت و منفی هر سه درست است. حدس و نظر دیگری ندارید؟
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 3:42pm |
|
 |
evilman
کاربر حرفه ای
|
haamed نوشته است: مهدی نوشته است: با سلام اشکال مدار شما باید از اشتباه جا زدن مثبت و منفی خازنهای تانتانیوم باشه . مهدی عزیز طبق فرمایش شما هر سه خازن تانتالیوم را دوباره بررسی کردم, مثبت و منفی هر سه درست است. حدس و نظر دیگری ندارید؟ دوست عزیز میکرو رو دوباره پروگرم کن درست نشد 840 رو عوض کن
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 5:15pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
haamed نوشته است: مهدی نوشته است: با سلام اشکال مدار شما باید از اشتباه جا زدن مثبت و منفی خازنهای تانتانیوم باشه . مهدی عزیز طبق فرمایش شما هر سه خازن تانتالیوم را دوباره بررسی کردم, مثبت و منفی هر سه درست است. حدس و نظر دیگری ندارید؟ یک کاری میگم شما تست کن ! مولتی متر رو بزن به دو سر کانکتور کابل رابط و ببین اصلا راه میده یا قطعی داره . شاید اتصال کابل رابط به سیم های لوپ قطع شده باشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 5:43pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

Ali1359 نوشته است: سلام خدمت دوستان و سروران عزیز مهدی جان طبق راهنمایی شما و درگیر دوستان ، ی لوپ عنکبوتی با قطر درونی ۲۵ پیچیدم و ی آسی فلزی ۳۵۷ هم از چهره تهیه کردم و میحط تست او هم باز منزل هست اما آپارتمانی نیست ...،دیلی اتومات رو هم دو سه بار ۱۹ و دو سه بار هم ۲۱ شناخت،اهم لوپ اهم ۱/۷ اهم هستش ال متر ندارم الان که بدون ال دقیقا چقدر هستش... اعداد سه گانه به ترتیب A 180 B 542 C 708 هستش سکه ۵۰۰ تومانی رو حدودا ۳۰cm سنس میکنه.. محبت میکند راهنماییم کنید آیا این آسی مناسب هست یا بازم .....؟ واینکه با این لوپ سکه ۵۰۰ تومانی رو تو چه فاصله ایی باید سنس داشته باشم آیا همین حدود ۳۰cm درسته یا نه..؟ مهدی جان ی مطلبی هم برام سوال شده اینکه با لوپ ۶۰ و آسی قبلی سرعت از ۵ به بالا بی ثباتی و سنس فلز داشتم و الان هم با این لوپ و آسی ، سرعت ۷ به بالا همین مطلب تکرار میشه ...، در صورتی در موقع تست لوپ و سیم و خود دستگاه بطور ثابت رو زمین هستش و سکه رو به آرومی از روی لوپ حرکت میدم،در ضمن گاهی که تعداد تکرارش کم هم نیست اعداد منفنی رو ال سی دی میاد و کم و زیاد..... لطف میکند در این باره هم راهنماییم بفرمایید...؟ با تشکر از شما و دیگر سروران که راهنماییم کردن در صفحات قبل و مهندس حمید بزرگوار.... خسته نباشین. اعداد 3 گانه شما شرایط زیاد خوبی ندارن ولی با توجه به فاصله اعداد به احتمال زیاد ایسی 357 شما درست هست. مشکل شما میتونه از کیفیت لوپ یا نزدیکی اون به فلزات مزاحم باشه که سبب پایین اومدن اعداد بخصوص عدد اول شده و این خودش اندکی باعث افت برد هم میشه. با ابعاد لوپی که فرمودین سکه 500 تومنی باید تا حدود 40 سانت قابل سنس باشه. با توجه به سایر مواردی که فرمودین از جمله تغییر دیلی اتومات ؛ فکر میکنم محیطی که تست میگیرین دارای نویز نسبتا زیادی باشه. بهرحال باید کیفیت کلی ساخت دستگاهتون رو مورد بررسی و بهبود قرار بدین تا به نتیجه بهتری برسین.
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 5:54pm |
|
 |
meghdad
|
سلام دوستان افرادی که تونستند کانکتور پلاستیکی گرد با مغزی برنجی تهیه کنن لطفا اگه شماره تلفن فروشگاهی که از اونجا خریدن دارن بزارن تا ما هم بتونیم تهیه کنیم اینجا من به هیچ عنوان دسترسی به این کانکتور ندارم هیچ کدوم از فروشگاههای اینترنتی هم ندارن! ممنون
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 5:56pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
zilan نوشته است: asadof نوشته است: zilan نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد حمید و دوستان عزیز یک مشکلی برای مدارم پیش اومده بعد یه مدت که مدارم رو روشن کردم بعد از وصل کردن لوپ دستگاه خاموش می شود و مشکل از لوپ هم نیست حالا نمیدونم کجاش خراب شده!  لطفا راهنمایی کنید کجاشو بررسی کنم به احتمال زیاد از باطری هستش عوضش کنید باطری هم بررسی کردم مشکل نداشت. مشکل نادری پیش اومده برای مدارم سلام شما چطوری بررسی کردید.؟ به ظاهر ولتاژ باطری توجه نکنید کلا عوض کنید دوست عزیز شما از طریق ولتاژ گیری راحت میتونید ایراد مدار رو پیدا کنید.اینکه خیلی راحته
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
آخرین بار توسط asadof در سه شنبه 4 اسفند1394 - 6:49pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 6:35pm |
|
 |
|