انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 10:47pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1709 , 1710 , 1711 , 1712 , 1713 , 1714 , 1715 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

badboy نوشته است:
درود
جناب اسدف
امروز چندتا کابل پتچ کورد پیدا کردم با برندهای نکسنس و دلینک و لگرند
که تو انجمن هر سه کابل گمونم جواب داده دوستانی که تهیه کردید کدومو تایید می کنید ؟
شما گفتید لگرند عالیه مدل کابل هم oem لگراند هست و از پنج متری دلینک ارزونتره!! احتمال تقلبی بودن این کابل هست یا خیر کابل دلینک هم cat 6 75o هست .

سلام
کابل لگرند مقدار اهمش کمتره. اول لگرند اگه نشد دیلینک انتخاب کنید .بله احتمال تقلبی لگرند وجود داره باید بخرید مقدارل اهم رو بگیرید ببینید چقدره! اگه زیر 3 اهم بود مشکلی نداره که معمولا با کابل رابط 2.6 هستش اگه هر کابلی بیشتر از 3 اهم شد دیگه تقلبی هستش

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 4 اسفند1394 - 6:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
badboy نوشته است:
ممنون مهندس. @};-

من هم مثل خیلی ها کارگر هستم :ymhug:
همین که مثل نیت پاک مهندس حمید عزیز عمل کنیم تا دوستان نیازمند بتونن خودشون مدارشون رو بسازن و پول بی زبون حاصل تلاش و زحمتشون رو بابت دستگاه های تقلبی به جیب کلاهبردارها نریزن خودش خیلی ارزشمنده . موفق باشید @};-

سپاس از مهندس حمید و شما و همه ی اساتیدی که دارن زحمت می کشن تا کار خیلی از ما با کمترین هزینه راه بیفته واقعا خسته نباشید دارید سپاس از یکایک شما بزرگواران @};-

سه شنبه 4 اسفند1394 - 7:14pm

سلام اسدف جان
من از کانکتور فلزی معمولی استفاده کردم که متاسفانه باعث
پایین اومدن اعداد سه گانه شد
من اینجا دسترسی به کانکتور پلاستیکی با مغزی برنجی ندارم
شما از چه کانکتوری استفاده کردید؟
لطفا منو راهنمایی کنید
ممنونم

سه شنبه 4 اسفند1394 - 7:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
evilman نوشته است:
haamed نوشته است:
مهدی نوشته است:
با سلام
اشکال مدار شما باید از اشتباه جا زدن مثبت و منفی خازنهای تانتانیوم باشه .

مهدی عزیز طبق فرمایش شما هر سه خازن تانتالیوم را دوباره بررسی کردم, مثبت و منفی هر سه درست است.
حدس و نظر دیگری ندارید؟

دوست عزیز میکرو رو دوباره پروگرم کن درست نشد 840 رو عوض کن

ممنون بابت توجه تان @};-
میکرو را چندین بار بدون مشکل پروگرام کرده ام و همانطور که جناب حمید گفتند صدای اولیه و ... نشان از درست پروگرام شدن میکروست.
عرض کردم 840 را تعویض و جایش K3799 گذاشتم که مورد تایید یکی از دوستان هم بود ولی مشکل همچنان پابرجاست!

سه شنبه 4 اسفند1394 - 7:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
haamed نوشته است:
مهدی نوشته است:
با سلام

مهدی عزیز طبق فرمایش شما هر سه خازن تانتالیوم را دوباره بررسی کردم, مثبت و منفی هر سه درست است.
حدس و نظر دیگری ندارید؟

یک کاری میگم شما تست کن ! مولتی متر رو بزن به دو سر کانکتور کابل رابط و ببین اصلا راه میده یا قطعی داره . شاید اتصال کابل رابط به سیم های لوپ قطع شده باشه

مهدی جان تو عرایضم اشاره کردم که از کابل رابط استفاده نمیکنم و لوپ را مستقیما به مدار میزنم ولی اگر منظورتان همان سیم هاییست که به لوپ وصل میکنم چشم کنترل میکنم. @};-
در ضمن مقاومت های 2وات را به همراه دیود های شیشه ای که دوستمان گفته بودند عوض کردم باز هم کویل ارور دارم.
~X(

سه شنبه 4 اسفند1394 - 7:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت همه دوستان عزیز

برای ثبات بهتر دستگاه بهتر مقاومت دمپینک390اهم را به فیش دستگاه لحیم کنید اندکی عداد دیباگ بعد از 5دقیقه کمتر کم میشن و گرماش به قطعات دیگه روی برد سرایت نمی کنه وباعث ثبات بهتر دستگاه میشه
موفق باشید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

سه شنبه 4 اسفند1394 - 8:12pm
مدیر سایت
مدیر سایت

آقا رضا اگر بتونید کابل اتصال مدار تا کانکتور روی جعبه رو حدود 2 سانت بگیرید دیگه این کار لازم نبود فکر میکنم ، چون بنده کابل مدار تا کانکتور نری روی جعبه حدود 20 سانت بود که بیشتر از حساسیت 15 نویز گیر میشد ، حالا طراحی داخل جعبه رو تغیر دادم طوری که کانکتور به مدار چبیده هست و فقط دوسانت سیم لازم داره . دیگه تا حساسیت 19 داخل منزل نویزی نداره .

موردی رو خواستم خدمت مهندس حمید سوال کنم :
اینکه اگر از کابل شبکه با اهم 2/4 الی 3 استفاده کنیم میتونیم مقاومتهای دمپینگ رو از 390 تا 330 تغیر بدیم ؟ چون بنده متال فیلم 330 اهم دوتا دارم ؟ ممنون مهندس

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 4 اسفند1394 - 8:38pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
haamed نوشته است:
مهدی نوشته است:
با سلام

حدس و نظر دیگری ندارید؟

مدار شما مشکلی نداره . اگر آیسی تقلبی نباشه ، اشکال از لوپ یا از محیط تست است
سیم 1 میل برای لوپ 50 ضخامت زیادی داره
و اگر از سیم رابط استفاده نمیکنید 2 حالت دارد : یا از سیم لوپ بعنوان رابط استفاده میکنید که اشکال دارد یا لوپ را نزدیک مدار میزارید که خودزنی میکنه و کلا اشکال دارد
پس:
از اصلی بودن آیسی اطمینان حاصل کنید
برای لوپ 50 حداکثر از سیم 0/8 استفاده کنید
یا سیم 1 میل را به لوپ بزرگتری تغیر بدید
و اگر از لوپ بزرگ برای تست استفاده کردید ، حتما در بیرون از منزل تست کنید .
اگر در منزل تست میگیرید لوپ کوچکتری را استفاده کنید ( 30 سانتیمتری )
هنگام تست هیچ فلزی در نزدیک لوپ نباشد
هنگام تست لوپ را روی زمین نزارید . یا از زمین فاصله بدید یا بصورت عمودی قرار دهید .
و حتما از سیم رابط مناسب استفاده کنید بعد تست بگیرید . بلاخره باید یه سیم رابط داشته باشید .
همانطور که از این مدار انتظار دارید که به فلز حساس باشه ، همانطور مدار هم از شما انتظار داره که کوچکترین جزئیات را در انتخاب قطعات - مونتاژ - ساخت لوپ و تست ، رعایت کنید :ymhug:

لا اله الا هو

سه شنبه 4 اسفند1394 - 8:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سنه دژ نوشته است:
مدار شما مشکلی نداره . اگر آیسی تقلبی نباشه ، اشکال از لوپ یا از محیط تست است
سیم 1 میل برای لوپ 50 ضخامت زیادی داره
و اگر از سیم رابط استفاده نمیکنید 2 حالت دارد : یا از سیم لوپ بعنوان رابط استفاده میکنید که اشکال دارد یا لوپ را نزدیک مدار میزارید که خودزنی میکنه و کلا اشکال دارد
پس:
از اصلی بودن آیسی اطمینان حاصل کنید
برای لوپ 50 حداکثر از سیم 0/8 استفاده کنید
یا سیم 1 میل را به لوپ بزرگتری تغیر بدید
و اگر از لوپ بزرگ برای تست استفاده کردید ، حتما در بیرون از منزل تست کنید .
اگر در منزل تست میگیرید لوپ کوچکتری را استفاده کنید ( 30 سانتیمتری )
هنگام تست هیچ فلزی در نزدیک لوپ نباشد
هنگام تست لوپ را روی زمین نزارید . یا از زمین فاصله بدید یا بصورت عمودی قرار دهید .
و حتما از سیم رابط مناسب استفاده کنید بعد تست بگیرید . بلاخره باید یه سیم رابط داشته باشید .
همانطور که از این مدار انتظار دارید که به فلز حساس باشه ، همانطور مدار هم از شما انتظار داره که کوچکترین جزئیات را در انتخاب قطعات - مونتاژ - ساخت لوپ و تست ، رعایت کنید :ymhug:

از شما تشکر میکنم که با حوصله جواب دادید. @};-
بابت آی سی تا حدودی مطمئنم چون دوستم سعید عزیز هم از همین آی سی استفاده میکنند که هر دو از یک جا تهیه کرده ایم و جواب گرفته اند ولی نمیشود با قاطعیت گفت اصل است خودتان وضع قطعات بازار را بهتر میدانید.
بله با استفاده از تجارب دوستانی مثل شما میدانم سیم 1 برای لوپ 50 کمی ضخیم است ولی فکر نمیکنم خیلی قابل توجه باشد چون این مدار خیلی منعطف است البته باز هم طبق فرمایشات دوستان عرض میکنم وگرنه بنده در این زمینه تازه کار هستم.
اما در مورد استفاده از سیم لوپ به عنوان سیم رابط حق با شماست حتما سیم RG-59U مارک سیما کابل(اراک) 75اهمی که خیلی وقت است دارم را به عنوان سیم رابط استفاده میکنم فقط مشکل این است که فویل دار است!
با توجه به بدل بودن اکثر RG-59 ها در بازار سعی میکنم فردا سیم کواکسیال بسیار با کیفتی که پیدا کردم را بگیرم ولی متاسفانه طرف عمده فروش است و متری نمیفروشد باید دوباره بگردم و مثل آن را پیدا کنم.همچنین قصد دارم کابل CAT-6 هم تهیه کنم.
هنگام تست لوپ را به صورت عمودی روی مبل چوبی میگذارم که تقریبا نیم متر از زمین فاصله دارد و جلو و عقب لوپ تا 4 متر هیچ چیز نیست.
اگر عمری باقی بود نتایج را همینجا اعلام میکنم تا بقیه دوستان هم استفاده کنند.

سه شنبه 4 اسفند1394 - 9:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال

asadof نوشته است:
badboy نوشته است:
درود
جناب اسدف
امروز چندتا کابل پتچ کورد پیدا کردم با برندهای نکسنس و دلینک و لگرند
که تو انجمن هر سه کابل گمونم جواب داده دوستانی که تهیه کردید کدومو تایید می کنید ؟
شما گفتید لگرند عالیه مدل کابل هم oem لگراند هست و از پنج متری دلینک ارزونتره!! احتمال تقلبی بودن این کابل هست یا خیر کابل دلینک هم cat 6 75o هست .

سلام
کابل لگرند مقدار اهمش کمتره. اول لگرند اگه نشد دیلینک انتخاب کنید .بله احتمال تقلبی لگرند وجود داره باید بخرید مقدارل اهم رو بگیرید ببینید چقدره! اگه زیر 3 اهم بود مشکلی نداره که معمولا با کابل رابط 2.6 هستش اگه هر کابلی بیشتر از 3 اهم شد دیگه تقلبی هستش

سلام دوستان
کابل اصلی کت 6 ، یک رشته 4 متری آن ، باید زیر 0.3 (دهم اهم )باید باشد

سه شنبه 4 اسفند1394 - 10:05pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1709 , 1710 , 1711 , 1712 , 1713 , 1714 , 1715 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 265 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure