بهرام نوشته است:
سلام به همگی دوستان بنده به اجبار یکی از دوستان به این تایپیک سر زدم واینکه بپرسم قضیه این ریاضت کشی 40 روزه چیه واینکه قصدشون اینه یک جورای با جن که نه با ملائکه در ارتباط باشه میدونم حرفم خنده داره چون خودم حسابی بهش خندیدم وحالشو گرفتم اما شما حال منو نگیرین چون من مقصر نیستم به خدا خیلی اجبار کرد تا پست بدم شما که واردین جواب این دوستمو چی بدم از قدیما که میشناسمش پسر خوبی بوده چشم پاک وخیل باادب نماز وقرانش دیر نمیشه کار درسته یک چیزایی هم واسم گفته که میگه میبینم اما نمیفهمم چی هستن الان دوست داره یکجور ارتباط برقرار کنه من که خیلی نصیحتش کردم اصلا گوش نمیده حالا شم اکه واردین چی باید بهش بگم چیکار باید بکنه اعمال خاصی داره که باید انجام بده خلاصه یک چیزی یگین یا کتابی رو معرفی کنید یا بزارین متشکر
سلام بهرام جان.
متاسفانه این روشها و کتب انها هم وجود ندارند فعلا و اگر هم باشن دستکاری شدن.اگر هم دست بعضی افراد خاص باشه به این راحتیا بروز نمیدن.
استفاده از روشهای غلط و ناقص متاسفانه پیامدهای بسیار بد روانی به دنبال داره.کوچکترین اشتباهی باعث ضرر زیادی میشه.
اگه میخوای در حقش رفاقت کنی از این کار منصرفش کنن.مخصوصا از قسمت تسخیر.
حتی اگر هم بتوانی به علم درست در این زمینه دست پیدا کنی تازه اوله راهه.بعد باید بگردی دنباله یک پیر مجرب که خیلی سختتر از مرحله اوله و......
به این 4 تا کتاب و حرف و حدیثه موجود در نت بسنده نکن.
هر که را اسرار کار اموختند.........مهر کردند و دهانش دوختند.