نویسنده |
پیغام |
کوهیار
مدیر سایت
|
Milad72 نوشته است: سلام خدمت تمامی مهندسین انجمن بخصوص مهندس حمید. اساتید حاظر در انجمن لطفا کمک فرمایید تا بنده این دستگاه را راه اندازی کنم.
مشکل بنده فعلا در خصوص روشن کردن دستگاه میباشد هرکاری میکنم روشن نمیشود. با استفاده از 10سلول باتری(سلول موجود در باتری لپ تاپ) که بصورت5 سری و5 موازی بسته ام انهارا به مدار وصل کردم در لحظه اول حواسم نبود فک کنم جای مثبت و منفی مدار اشتباه به باتری وصل کردم اما فورا باتری رو جدا کردم. بعد دوباره 5 سلول موازی را برداشتم و فقط با 5 سری که شد نزدیک 19v به مدار متصل کردم مدار روشن نمیشود . چه قطعاتی سوخته؟ ایا به lf357 و Atmega328p صدمه ای وارد شده؟ چطور تستشان کنم تا از سالم بودن انها اطمینان حاصل کنم.
لطفا اساتید بزرگوار در عرصه الکترونیک راهنمایی بفرمایند منتظر پاسخ این بزرگواران هستم. سلام دوست عزیز شما در گام اول باتری رو وصل کنید و ولتاژها ی راهنما رو اندازه بگیرید
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
چهارشنبه 5 اسفند1394 - 5:10pm |
|
 |
moj2006
کاربر فعال
|

Milad72 نوشته است: سلام خدمت تمامی مهندسین انجمن بخصوص مهندس حمید. اساتید حاظر در انجمن لطفا کمک فرمایید تا بنده این دستگاه را راه اندازی کنم.
مشکل بنده فعلا در خصوص روشن کردن دستگاه میباشد هرکاری میکنم روشن نمیشود. با استفاده از 10سلول باتری(سلول موجود در باتری لپ تاپ) که بصورت5 سری و5 موازی بسته ام انهارا به مدار وصل کردم در لحظه اول حواسم نبود فک کنم جای مثبت و منفی مدار اشتباه به باتری وصل کردم اما فورا باتری رو جدا کردم. بعد دوباره 5 سلول موازی را برداشتم و فقط با 5 سری که شد نزدیک 19v به مدار متصل کردم مدار روشن نمیشود . چه قطعاتی سوخته؟ ایا به lf357 و Atmega328p صدمه ای وارد شده؟ چطور تستشان کنم تا از سالم بودن انها اطمینان حاصل کنم.
لطفا اساتید بزرگوار در عرصه الکترونیک راهنمایی بفرمایند منتظر پاسخ این بزرگواران هستم. دوست عزیز شما بعد از وصل کردن باطری فایل راهنمای مهندس رو بگذارید جلوتون و طبق راهنمایی ها در قسمت راه اندازی تک تک ولتاژها را چک کنید طبق فرمایش آقا کوهیار اگه همه درست بود که باطری و دیود و رگولاتورهاتون درسته در غیر اینصورت دونه دونه باید چک بشن اگه این موارد درست بود به احتمال زیاد مشکل میکرو هست
|
چهارشنبه 5 اسفند1394 - 5:55pm |
|
 |
Empire
|
با درود و خسته نباشید خدمت جناب آقای مهندس حمید بزرگوار و همه ی مهندسین گرامی روزتان مبارک.موفق و سربلند باشید 
|
چهارشنبه 5 اسفند1394 - 6:07pm |
|
 |
moj2006
کاربر فعال
|
مهندسین عزیز روزتون مبارک بخصوص استادمون آقا حمید
|
چهارشنبه 5 اسفند1394 - 6:49pm |
|
 |
Milad72
|
سلام بر اساتید درست مشکل اتصال هیت سینک بود که بر روی مقاومت ها اتصال به زمین پیدا کرده بود که باعث اتصال پایه ماسفت 7812 شده بود. که خوش بختانه رفع شد. و اما مشکل جدید ارور 99 نشان میده و مداوم بوق میزند و علامت! را نشان میدهد. دیلی را هم 14 پیدا میکند برای لوپ 60 ایا خوب هست یا خیر
|
چهارشنبه 5 اسفند1394 - 7:11pm |
|
 |
qasedak
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:01pm پست: 123 محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
|
Milad72 نوشته است: سلام بر اساتید درست مشکل اتصال هیت سینک بود که بر روی مقاومت ها اتصال به زمین پیدا کرده بود که باعث اتصال پایه ماسفت 7812 شده بود. که خوش بختانه رفع شد. و اما مشکل جدید ارور 99 نشان میده و مداوم بوق میزند و علامت! را نشان میدهد. دیلی را هم 14 پیدا میکند برای لوپ 60 ایا خوب هست یا خیر سلام دوست من مقدار دیلی مقداری پایین هست شما کجا تست گرفتی ؟ اگه درون منزل باشه که نمیشه به دید یه تست بهش نگاه کرد مخصوصا اگه اپارتمان باشه شما سعی کنین توی یک فضای ازاد مدار رو تست کنین موفق باشید 
|
چهارشنبه 5 اسفند1394 - 7:56pm |
|
 |
zanlog
کاربر فعال
|
دوستان عزیز بنده به مشکلی در مدار برخوردم الانم چند روزیه درگیرشم....... مدار جدید هم زدم اما مشکل پا برجاست مشکلم اینه که ولتاژهای کنترلی درست در نمیاد یعنی ولتاژ باتری 18الی 24 رو تو کل مدار دارم رگولاتور 12 رو هم 4 بار عوض کردم از لحاظ اتصالی هم مدار و به دقت بررسی کردم اما مشکل همچنان پا برجاست فقط یه سوال واسم پیش اومده اونم اینکه اگر من رگولاتور 12 رو تو مدار نزارم بازم ولتاژ هر جای مدار میشه 18 الی 20 ولت که کمی عجیبه یا من دارم اشتباه میکنم؟ دیگه دارم دیونه میشم یعنی میشه 4 تا رگولاتور با هم سوخته باشن؟؟!!!!! یه سوال دیگه اینکه اگر بر فرض رگولاتور اولیه سوخته باشه دیگه چه اجزایی از مدار باید تعویض بشه؟ دیود D3 رو با اینکه چک کردم درست بود بازم عوض کردم .............نشد که نشد دوستان تجربه مشابهی در این زمینه دارن؟؟؟
|
چهارشنبه 5 اسفند1394 - 8:43pm |
|
 |
Milad72
|
خیلی ممنون قاصدک میشود بصورت دستی دیلی را بالا برد تا به اندازه استاندارد رسید؟
|
چهارشنبه 5 اسفند1394 - 9:01pm |
|
 |
haamed
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 آبان1393 - 5:14am پست: 117 محل اقامت: آزربايجان جنوبي
|
امروز آی سی 357 اصل که دوستان عکسش را گذاشته بودند با قیمت 18000 تومان تهیه کردم به امید اینکه کویل ارور رفع شود ولی همچنان پابرجاست. به احتمال زیاد مشکل قطعات دارم و برای همین میخواهم تستری که در سایت است را بسازم البته اگر اساتید به یک طرح جامع برسند! عکس آی سی هایم را میگذارم شاید به درد دوستان خورد: آی سی به اصطلاح اصل: http://8pic.ir/images/er69h91odqsb9fl01kq2.jpgآی سیH1126: http://8pic.ir/images/gbolu8ti9hr8yt5856y1.jpgبقیه آی سی ها: http://8pic.ir/images/zc9441kd3250auyqoukd.jpg
|
چهارشنبه 5 اسفند1394 - 10:16pm |
|
 |
hafez
کاربر حرفه ای
|
آیسی اچ یازده شما جواب درستی میده یعنی بعد از مارک اصلی این آیسی به شماره jmc19.. آیسی شما بهترین جواب رو میده
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
چهارشنبه 5 اسفند1394 - 10:22pm |
|
 |
|