نویسنده |
پیغام |
hafez
کاربر حرفه ای
|
عجب !!!!!
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
یکشنبه 22 آذر1394 - 8:39pm |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
سلام ,دوستان به شرطی این شدنی هست که واقعا ساخت وقطعات بکار رفته خوب باشن
|
دوشنبه 22 آذر1394 - 12:34am |
|
|
chalak
کاربر فعال
|
سلام دوستان برای اینکه چوک وصل کنیم .المانی تغییری لازمه ؟ چون من وصل که میکنم .اصلا خروجی ندارم . لطفا راهنمایی کنید ممنون
یا الله
|
پنج شنبه 22 بهمن1394 - 12:57pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
فانکشن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 7 اسفند1394 - 12:18pm |
|
|
losifer
کاربر فعال
|
chalak نوشته است: سلام دوستان برای اینکه چوک وصل کنیم .المانی تغییری لازمه ؟ چون من وصل که میکنم .اصلا خروجی ندارم . لطفا راهنمایی کنید ممنون منظور از خروجی ولتاژه یا صوت؟
|
شنبه 22 اسفند1394 - 3:12pm |
|
|
زاگرس
|
سلام دوستان بنده هم یه نظری دارم خواستید بپسندید نخواستین هم بگید عیبش چیه : اگر ازیک باطری موتورسیکلت ویک مبدل برق DCبه ACاستفاده کنیم که دربازار هم زیاد موجودهست میتوانیم یه فانکشن ژنراتور هم بخریم وازاون استفاده کنیم چون فانکشن ژنراتور باید به برق شهر وصل بشه ماهم توی بیابون که برق شهری نداریم قبلا من نظرم درمورد سیگنال ژنراتور بود گفتم یکی بخرم چون سیگنال ژنراتور فقط موج سینوسی تولید میکنه ودامنه کمتری داره ولی فرکانسش از فانکشن ژنراتوربیشتره
فانکشن ژنراتور Function Generator : فانکشن ژنراتور به دستگاهی گفته می شود که می تواند شکل موج های الکتریکی مانند سینوسی ، مربعی ، مثلثی ، دندان اره ای را با فرکانس و دامنه های مختلف تولید نماید . از این دستگاه به عنوان منبع تولید سیگتال در مدارات الکتریکی و شبیه سازی مدارات تولید شکل موج مانند اسیلاتور محلی در مدارات مخابراتی استفاده می شود . ساختار داخلی این دستگاه به این صورت است که ابتدا یک شکل موج مرجع تولید می شود و توسط مدارات تغییر شکل موج ، سیگنال خروجی به شکل های مختلف تبدیل می شود . فرکانس موج تولید شده نیز با استفاده از ولومی و کلید های قرار گرفته بر روی دستگاه مشخص می شود که با تغییر این کلید ها و ولوم مقادیر سلف ، خازن و مقاومت مدار تولید شکل موج پایه تغییر می کند . همچنین دستگاه دیگری نیز به نام سیگنال ژنراتور وجود دارد که تفاوت اصلی آن با فانکشن ژنراتور در شکل موج ، دامنه و فرکانس سیگنال تولید شده است . به این صورت که سیگنال ژنراتور فقط شکل موج سینوسی تولید می کند و حداکثر دامنه موج تولیدی کمتر از فانکشن ژنراتور است . همچنین فرکانس موج تولید شده در سیگنال ژنراتور قدری بیشتر از فانکشن ها می باشد .
|
شنبه 29 اسفند1394 - 10:44am |
|
|
sina97
کاربر فعال
|
سلام دوستان عید همه مبارک بعد از ساخت چند فانکشن به جواب مطلوبی که می خواستم نریسدم و تصمیم گرفتم خودم یه فانکشن با دقت سه رقم اعشار بسازم تقریبا 90 درصد برنامش رو نوشتم تا چند روز اینده کاملش میکنم و در سایت قرار میدم
|
یکشنبه 1 فروردین1395 - 11:02am |
|
|
evilman
کاربر حرفه ای
|
sina97 نوشته است: سلام دوستان عید همه مبارک بعد از ساخت چند فانکشن به جواب مطلوبی که می خواستم نریسدم و تصمیم گرفتم خودم یه فانکشن با دقت سه رقم اعشار بسازم تقریبا 90 درصد برنامش رو نوشتم تا چند روز اینده کاملش میکنم و در سایت قرار میدم ممنون دوست عزیز
|
یکشنبه 1 فروردین1395 - 12:15pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
درود بر شما سینا جان منتظریم داداش
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
یکشنبه 1 فروردین1395 - 2:42pm |
|
|
sina97
کاربر فعال
|
سلام این طرح اولیه من است ممنون میشم دوستان اگه نواقصی داره بگن تا بر طرف کنم در این مدار دو تا ماسفت برای سویچ ولتاژ است op هم برای کنترل ولتاژ خروجی در 8 سطح مختلف هست چهار تا پوش باتون داره که دوتاش برای تغییر مود فرکانسی هست و دو تای دیگه برای کم و زیاد کردن ولتاژ خروجی و قسمتی شو یادم رفته در شکل اضافه کنم که برای نمایش ولتاژ باتری است
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 1 فروردین1395 - 5:44pm |
|
|
|