انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 9:15pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1715 , 1716 , 1717 , 1718 , 1719 , 1720 , 1721 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

mhak نوشته است:
usa نوشته است:
سلام
دوستان کسی هست که روش اسمبل کردن این کانکتور رو بلد باشه. مشکلم تو قطعات 3 و 4 هست. که مثلا سر A از قطعه 3 باید داخل کدوم سر قطعه دیگه قرار بگیره؟ یارو میگفت سیم نگه دار هستش.

پیوست:
3pin.jpg

اول 1a بعد 4بعد3 بعدش هم 1b
دوست عزیز ببینم میتونی بین 7تا9 پینشو برام گیر بیاری اگه تونستی برام خصوصی کن لطفا

سلام
ممنون
قطعات 3 و 4 باید داخل هم برند و در نهایت برند داخل قطعه 1. درسته؟

حالا قطعه 3 باید از سر A-3 داخل A-4 بشه یا 4-B ؟

اینو میگفت واسه این گذاشتند که آب داخلش نره.

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

جمعه 7 اسفند1394 - 5:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
moj2006 نوشته است:
سلام استاد
من با لوپ 60 با کابل دی لینک و کابل رابط فویل دار مازندران و کانکتور فلزی که اهمش با اینها شده 2.8 و ظرفیت لوپ 445 سکه 500 تومانی رو از 54 سنس دارم
تنظیمات

پالس 250 فرکانس 103 سنس 19 دیلی اتومات 21 دییلی دستی 18 گراند 4 انتگرال 48
a 245 b 630 c 740
محیط تست بیرون شهر

مشکل اینه که ای علامت ظاهر می شه ! و برد دستکاه کم می شه
ممنون

خوبه تبریک برادر . مدارتون در حد نرمال هست ولی شما این برد سکه رو با لوپ 60 باید با پهنای پالس 165 و گراند خاموش و دیلی اتومات با فرکانس بین 100 تا 201 و حساسیت نهایت 16 بگیری . با اون پهنای پالس 250 اگر فرکانس و دیگر آیتمهای که عرض شد تست کنید باید بالای 60 سانت بزنی سکه رو ! درضمن نمایش علامت ( ! ) که فرمایش کردید به خاطر تنظیمات نامناسب بعضی آیتم های مدارتون هست که با تمرین بیشتر و مقداری دقت بالا میتونید پیداشون کنید با توجه به مدارتون و کیفیت لوپ های مورد استفاده !
ممنون آقا مهدی
فرکانس که تقریبا درسته ولی بیرون با دیلی اتومات و گراند خاموش دستگاه همش سر و صدا می کنه با لوپ 60
والا با لوپ 45 عنکبوتی من چنین مشکلی نداشتم منظورتون ار تنظیمات نامناسب کدوم ها هست ؟
ممنون

جمعه 7 اسفند1394 - 7:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت تمام دوستان و اساتید عزیز ، مخصوصا مهندس حمید عزیز @};-
به نظر شما آیا آزمون ها، ترفند ها و قلق هایی وجود داره که به صورت تقریبا قطعی بشه حجم و عمق فلز مدفون رو مشخص کرد؟ و اگه اینطور بشه، با توجه به این که حجم فلزو داریم و با توجه به آی دی تقریبا میشه جنس فلزو فهمید.
البته برای تشخیص حجم فلز یه ایده ای دارم که اساتید باید بگن میشه یانه.
فرض کنید تو یک ناحیه سنس دارید.با لوپ ۱*۱. نقطه ای رو که میتر حداکثر سنس رو داره لوپ رو روش تنظیم کنیم.سپس مرحله به مرحله به چپ و راست و بالا و پایین لوپ رو آروم آروم حرکت بدیم و ببینیم میتر تا چه آستانه ای از حرکت لوپ رو زمین همون عدد ماکس رو داره، و همه میدونیم که مرکز لوپ بیشترین سنس رو داره .به این وسیله با مقایسه این که مرکز لوپ چه ابعادی رو زمین جابجا شده و میتر همینطور ثابت و ماکس مونده میشه ابعاد هدف رو حدس زد( البته این ایده منه و نمیدونم درسته یا نه!)
در مورد آزمون تعین عمق والا هیچ ایده ای ندارم.دوستان و اساتید منتظر راهنمایی شما هستم.سپاس @};-

شنبه 7 اسفند1394 - 1:11am

1426539 نوشته است:
بله دوست عزیز میشه. مشکلی نداره

ممنون از جوابتون.

شنبه 7 اسفند1394 - 1:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

usa نوشته است:
mhak نوشته است:
usa نوشته است:
سلام
دوستان کسی هست که روش اسمبل کردن این کانکتور رو بلد باشه. مشکلم تو قطعات 3 و 4 هست. که مثلا سر A از قطعه 3 باید داخل کدوم سر قطعه دیگه قرار بگیره؟ یارو میگفت سیم نگه دار هستش.

پیوست:
3pin.jpg

اول 1a بعد 4بعد3 بعدش هم 1b
دوست عزیز ببینم میتونی بین 7تا9 پینشو برام گیر بیاری اگه تونستی برام خصوصی کن لطفا

سلام
ممنون
قطعات 3 و 4 باید داخل هم برند و در نهایت برند داخل قطعه 1. درسته؟

حالا قطعه 3 باید از سر A-3 داخل A-4 بشه یا 4-B ؟

اینو میگفت واسه این گذاشتند که آب داخلش نره.

خواهش میکنم دوست عزیز
شما طبق همون ترتیبی که خدمتتون عرض کردم قطعات رو نصب کنین مشکلی پیش نمیاد جهت قطعات هم که کاملا مشخه 1a رو روی سیم میندازی 4رو از سمت b میندازی 3 رو از سمت a میندازی و در نهایت هم1b رو نصب میکنی

شنبه 7 اسفند1394 - 2:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
سلام .من ی سوال دارم .مدارم همه چی درسته و قطعات هم اصلی و از سایت تهیه نصب شده .حالامشکل لوپ و برد رو دارم .طبق فرمایش اقای اسدف و دوستان کابل کت 6 شبکه 4 متر و مغزی مناسب و اهم 2.4 بصورت سری شده به همراه کابل رابط ار جی 59 که بنظرم باید به برد مناسب برم ، اما متاسفانه اصلا چنین چیزی نیست برا من و اینکه ظرفیت لوپ من با این شرایط 140 میکرو هانری هست .البته باید ال سی سنج رو تنظیم کنم امروز .میشه راهنمایی کنید با این مشخصات چطوری باید ظرفیت خازنی رو بالا ببرم و اهم زیاد نشه ؟ و اینکه مال باقی بچه ها چطور نزدیک به 400 هست .ممنون .راستی این دار دوم منه و اون فایل پی دی اف که یکی از دوستان زحمت کشیدن و 6 عدد پی سی بی رو در یک برگ جا دادن اصلا مناسب سوراخکاری و مونتاژ نیست .بخصوص سوکت ای سی ها.من کلی وقت و زحمت که سوکت رو جا دادم .سایزش مناسب نیست .شما این تجربه رو نداشته باشید . @};-

شنبه 8 اسفند1394 - 1:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام
اینم از ماژول شارژ باطری 5 سلولی

و این اطلاعات مربوطه
http://www.bestechpower.com/185v5spcmbm ... -D094.html

اینم از سایت فروشش
http://roboco.ir/shop/ProductList.aspx? ... A%98%D8%B1

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 8 اسفند1394 - 4:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

moj2006 نوشته است:
دوستان سلام

و این اطلاعات مربوطه

اینم از سایت فروشش

احسنت دوست عزیز فروشگاه یا سایتی رو میشناسی باتریشم داشته باشه؟

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

شنبه 8 اسفند1394 - 5:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

usa نوشته است:
moj2006 نوشته است:
دوستان سلام

و این اطلاعات مربوطه

اینم از سایت فروشش

احسنت دوست عزیز فروشگاه یا سایتی رو میشناسی باتریشم داشته باشه؟

بفرمایید اینم باطری http://www.merqc.com/Categories/view/71
فقط برای خرید ماژول باید تماس بگیرید و بگید 5 سل می خواهید

شنبه 8 اسفند1394 - 6:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

این قطعه بالانسره اسمش و فقط کار بالانس ولتاژ روی سلولها رو انجام میده و کار شارژ رو باید یه شارژر انجام بده دوستان طبقه اخر امجد سمت چپ یه فروشگاه باطری هست که منصفه من 5 سلول جنس خوب 2200 میلی امپر ساعت رو با بالانسر و شارژر مخصوصش 120000 تومن خریدم و راضی هستم

شنبه 8 اسفند1394 - 7:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1715 , 1716 , 1717 , 1718 , 1719 , 1720 , 1721 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 222 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure