انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 7:24am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1718 , 1719 , 1720 , 1721 , 1722 , 1723 , 1724 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

iggy نوشته است:
یکی کمک کنه جای ای ار اف 840 چی بزارم بهتر جواب میده . کا 2645 استفاده کردم برد دستگاه خیلی کم شده راهنمایی لطفا.
البته بگم دلیل عوض کردن ماسفتم این بود که با ای ار اف خیلی بی ثبات بود دستگاه . الان ثبات زیادهلی برد کمه .

شما نگفتید جنس کابل لوپ 1در 1 شما چی هست ؟ !
درضمن کابل کت 6 برای لوپ 1 در 1 جواب خوبی نمیده و قدرت لوپ خیلی کم میشه و اگر با حساسیت بالای 18 بخواید روی زمین کار کنید کارتون سخت میشه . بهترین کابل برای لوپ 1 متری الی 2 متری کابل فرمان 10در1 میل هست ؛ چون اگر لوپ 1 متری با کت 6 با حساسیت 19 و انتگرال 44 و فرکانس 100 یک فلز 30 سانتی رو تا 2/5 متر بزنه ولی با کابل فرکان 10در1 با حسایت 15 و یک تنظیم مدار تا 3/5 متر باقدرت خوب میزنه ! و نیازی به افزایش حساسیت بیشتر هم نیست که موجب عذیت شدن اپراتور و کم ثباتی با توجه به خاک منطقه بشه !
به هرحال کابل کت 6 بصورت دولا که تک تک سیمها سری بشن برای لوپ 60 با اهم 2/4 الی 3 اهم و کابط رابط مناسب سکه رو با حساسیت 15 باید تا 50 الی 52 سانت بزنه اگر به این برد رسیدید اون لوپ و کابل مناسبه . ولی برای لوپ 1 متری مناسب نیست چون ظرفیت سلفی خیلی کمی داره ! ولی دولا که بشه ظرفیت مناسبتر میشه .
درضمن این روش هم خوب بوده : 8 متر کابل کت 6 مرغوب که وسط کابل جداکننده پلاستیکی داشته باشه رو بصورت دوتا دوتا ( زوج به زوج ) سری کنید که اهم هشت متر کابل نهایت باید بشه 1/8 اهم یا 2 اهم که در اینصورت این کابل 8 متر رو بصورت دولا کرده که میشه یک لوپ 1 در 1 و ظرفیت سلفی بهتری خواهد داشت و برد خوبی هم خواهید گرفت . البته کابل شبکه از جنسها و مارکهایی باشه که قبلا گفته شده ، بهترین مارکی که اهم کم و برد خوبی داشته مارک BMB هست . یاحق

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 10 اسفند1394 - 9:01am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان این کابل CAT6 رو هیچ جا اصلی شو 5 متر نمی دن. پک 305 متری هستش. کسی جایی رو سراغ داره لگرند یا نگزس اصلی رو تو متراژ پایین بدن؟
البته فیکش تو بازار هست اما نمایندگی های لگرند و نگزس متراژ پایین نمی دن. پچ کورد 5 متری هم هست اما مفتولی نیست، افشانه.

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

دوشنبه 10 اسفند1394 - 3:44pm

مهدی نوشته است:
iggy نوشته است:
یکی کمک کنه جای ای ار اف 840 چی بزارم بهتر جواب میده . کا 2645 استفاده کردم برد دستگاه خیلی کم شده راهنمایی لطفا.
البته بگم دلیل عوض کردن ماسفتم این بود که با ای ار اف خیلی بی ثبات بود دستگاه . الان ثبات زیادهلی برد کمه .

شما نگفتید جنس کابل لوپ 1در 1 شما چی هست ؟ !
درضمن کابل کت 6 برای لوپ 1 در 1 جواب خوبی نمیده و قدرت لوپ خیلی کم میشه و اگر با حساسیت بالای 18 بخواید روی زمین کار کنید کارتون سخت میشه . بهترین کابل برای لوپ 1 متری الی 2 متری کابل فرمان 10در1 میل هست ؛ چون اگر لوپ 1 متری با کت 6 با حساسیت 19 و انتگرال 44 و فرکانس 100 یک فلز 30 سانتی رو تا 2/5 متر بزنه ولی با کابل فرکان 10در1 با حسایت 15 و یک تنظیم مدار تا 3/5 متر باقدرت خوب میزنه ! و نیازی به افزایش حساسیت بیشتر هم نیست که موجب عذیت شدن اپراتور و کم ثباتی با توجه به خاک منطقه بشه !
به هرحال کابل کت 6 بصورت دولا که تک تک سیمها سری بشن برای لوپ 60 با اهم 2/4 الی 3 اهم و کابط رابط مناسب سکه رو با حساسیت 15 باید تا 50 الی 52 سانت بزنه اگر به این برد رسیدید اون لوپ و کابل مناسبه . ولی برای لوپ 1 متری مناسب نیست چون ظرفیت سلفی خیلی کمی داره ! ولی دولا که بشه ظرفیت مناسبتر میشه .
درضمن این روش هم خوب بوده : 8 متر کابل کت 6 مرغوب که وسط کابل جداکننده پلاستیکی داشته باشه رو بصورت دوتا دوتا ( زوج به زوج ) سری کنید که اهم هشت متر کابل نهایت باید بشه 1/8 اهم یا 2 اهم که در اینصورت این کابل 8 متر رو بصورت دولا کرده که میشه یک لوپ 1 در 1 و ظرفیت سلفی بهتری خواهد داشت و برد خوبی هم خواهید گرفت . البته کابل شبکه از جنسها و مارکهایی باشه که قبلا گفته شده ، بهترین مارکی که اهم کم و برد خوبی داشته مارک BMB هست . یاحق

سلام مهدی جان
کابل فرمان چیه؟
راجبش یکم توضیح میدی

دوشنبه 10 اسفند1394 - 5:33pm

با اجازه آقا مهدی عزیز
کابل فرمان کابل چند رشته ای هست که بر اساس تعداد رشته ها و سایز رشته ها مشخص میشه مثلا 10*1 ( 10 تعداد رشته و 1 میلیمتر سایز هر رشته)
البته برای مدار fpi مهندس حمید، بدون شیلد توصیه شده

عکسش هم دوستان قبلا تو انجمن گذاشتن که من اینجا دوباره میذارم که مجبور نشی دوباره بگردی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 10 اسفند1394 - 6:41pm

سلام بر اساتید بزرگ انجمن.
لطفا راهنمایی بفرمایید تا شاید مدار معالجه شد.
بنده طبق راهنمایی های اساتید در تایپیک صفحه قبل اتصالات lcd را برسی کردم سیم کشی مشکلی نداشت اما پایه 13 و 11 روی خود lcd به هم اتصال دارند.
رگولاتور 7812 و 7805 و کریستال 20 و bc337 را عوض کردم اما کماکان رگولاتور 05 بشدت داغ و 7812 داغ میشوند و lcd همون صفحه سبز.
اما هنگام روشن کردن صدای تک بوق مدار شنیده میشه که طبق فرمایشات اساتید میکرو سالم هست.
لاین رگولاتور 05 را برسی کردم اتصال کوتاه نداشت کلافه ام کرده.
بنظر اساتید چکار کنم ایا دیگه lcd خرابه؟
یا مدار دیگری درست کنم؟
این نکته هم بگم که یکی از پایه های 05 بجز وسطی که ب زمین وصله وقتی تستش میکنم که با زمین اتصال دارد فقط یک تک بوق میزند دیگه قطع میشود

دوشنبه 10 اسفند1394 - 10:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر مهندس حمید و همگی دوستان
مهندس حمید نظرتان در مورد لوپ ۵۵ منو شرکت کویل تک چطوره
یکی از دوستان گرفته و روی جی پی ۵۰۰۰ گزاشته و واقعا راضیه
با تشکر

دوشنبه 10 اسفند1394 - 10:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

faraj نوشته است:
درود بر مهندس حمید و همگی دوستان
مهندس حمید نظرتان در مورد لوپ ۵۵ منو شرکت کویل تک چطوره
یکی از دوستان گرفته و روی جی پی ۵۰۰۰ گزاشته و واقعا راضیه
با تشکر

دوست عزیز با اجازه ی مهندس من جواب این سوال شمارو میدم
با توجه به تستهایی که قبلا توسط دوستان انجام شده و نتایج گزارش شده لوپهای مونوی مینلب به خاطر کیفیت ساخت و رعایت جزئیات کار روی این مدار جواب خوبی داده و خود فلزجو هم به خاطر انعطاف نرم افزاری قادر به سازگاری با انواع لوپ هست و از این نظر مشکل خاصی وجود نخواهد داشت

دوشنبه 10 اسفند1394 - 10:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهک جان پایداری دستگاه چطوره و کیفیت و برد خوبی رو داره چون این لوپ ۳ میلیون قیمتشه
با تشکر

دوشنبه 10 اسفند1394 - 11:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

faraj نوشته است:
مهک جان پایداری دستگاه چطوره و کیفیت و برد خوبی رو داره چون این لوپ ۳ میلیون قیمتشه
با تشکر

والا چی بگم بنظرم تفاوتش با یه لوپ با کیفیت دستساز حداکثر 30 درصد هست که به تناسب هزینه ی 300 برابریش نسبت به دستساز اصلا نمیتونه توجیح اقتصادی داشته باشه دیگه مابقی رو خودتون مختارید

دوشنبه 10 اسفند1394 - 11:39pm
مدیر کل
مدیر کل

Milad72 نوشته است:
سلام بر اساتید بزرگ انجمن.
لطفا راهنمایی بفرمایید تا شاید مدار معالجه شد.
بنده طبق راهنمایی های اساتید در تایپیک صفحه قبل اتصالات lcd را برسی کردم سیم کشی مشکلی نداشت اما پایه 13 و 11 روی خود lcd به هم اتصال دارند.
رگولاتور 7812 و 7805 و کریستال 20 و bc337 را عوض کردم اما کماکان رگولاتور 05 بشدت داغ و 7812 داغ میشوند و lcd همون صفحه سبز.
اما هنگام روشن کردن صدای تک بوق مدار شنیده میشه که طبق فرمایشات اساتید میکرو سالم هست.
لاین رگولاتور 05 را برسی کردم اتصال کوتاه نداشت کلافه ام کرده.
بنظر اساتید چکار کنم ایا دیگه lcd خرابه؟
یا مدار دیگری درست کنم؟
این نکته هم بگم که یکی از پایه های 05 بجز وسطی که ب زمین وصله وقتی تستش میکنم که با زمین اتصال دارد فقط یک تک بوق میزند دیگه قطع میشود

خسته نباشین.
همونطور که عرض شد رگولاتور 7805 در این مدار بهیچ وجه نباید داغ کنه و حتی گرم کردنش هم محسوس نیست. اگر اینطور باشه مدار شما ایرادی داره. پایه 13 و 11 ال سی دی هم نباید به هم اتصال داشته باشن. شما ال سی دی رو از مدار خارج کنین و بعد تست کنین ببینین 7805 داغ میکنه یا نه. اگر اینطور بود اشکال از ال سی دی یا سیمکشی اون هست.

دوشنبه 10 اسفند1394 - 11:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1718 , 1719 , 1720 , 1721 , 1722 , 1723 , 1724 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 203 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure