تمرین تمرین تمرین
اولا شما که بالانس هوای کردین چطور باز مون تون رو گذاشتین روی 200
اسپیشال روی شارپ!!!!!!!!!!بعد جالب سرچ مد روی نرمال!!!!؟(دوست من وقتی شما روی کنترل پنل قسمت سویل تایمینگ حالت آنهاس یا نرمال رو انتخاب کنید دیگه تنظیمات اسپیشا ل توی منو غیر فعال هستن .اما وقتی از روی کنترل پنل در قسمت سویل تایمینگ کلید کلنگی رو
می برید روی حالت اسپیشال اون موقع می تونید تنظیمات توی منو رو بین چهار حالت شارپ . سالت کورس و سنسیو اکسترا و سنسیو مد تغییر بدید .
روش بالانس هوای:
اول صد در صد موشن رو ببر روی حالت fast چرا
چون توی حالت فس نویز سریعتر و بهتر تشخیص داد میشه
بعد لوپ رو60 سانت از زمین بلند کن البته تر شولد هم تا آخر زیاد کن حال یه چرخش جانان(180 درجه)البته
آهسته و دقت کن بیشتر ین صدا رو در هر سمتی که داشتی به یاد داشته باش
حال اون سمتی که بیشترین صدا رو داشتی لوپ رو به صورت عمودی (60سانت )بگیر و حالا دکمه اتو تون رو بزن و و سعی کن دستگاه رو تکون ندی تا یه کانل جانان برات پیدا کنه
بعد شنیدن سه تا پوق لوپ رو به صورت عمودی بزار روی زمین
حالا موشن رو تغییر بده.
حال از این جا به بعد هم چیز به اپراتور بستگی داره البته در صورتی که صدا صاف نباشه
دوست من مطمئن باش بیشترین عمق زنی 4500 در حالت دیپ هست نه وری دیپ (باید خیلی آهسته و با حوصله کاوش کنی)
بعد از بالانس هوای دیگه دست به مین تون نزن برادر من
بالانس رو همین تایپک بارها توضح دادن
از جای مطمئن هستی باید حوصله به خرج بدی و با لوپ 11 سطح رو تمیز کنی بعد با لوپ بزرگتر دنبال عمق باشی
در ضمن مطمئن باش نتونستی بالانس کنی که نویز داشتی
فلزات سطحی چطور تشخیص بدی رو وقتی توی همین تایپک چند بار گفتن ولی شما دقت نکردی !
سه روش برای تشخیص سطحی بودن فلز :
1.شعاع سنس
2. لوپ رو به صورت عمدی از روی هدف حرکت بد ه
1. دستگاه رو خاموش و کلید coil /rxروی کنسل (جای که شعاع سنس داشتی با این روش بدون زیر یک متر هست)