نویسنده |
پیغام |
shahram405
|
سلام دوستان خسته نباشید بنده مونتاژ رو تموم کردم فقط توی پروگرام کردن یکم مشکل دارم پروگرامر بنده ntm5000 هست که توی فیوز بیت نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید اکستریم بورنر رو نصب کردم ولی پروگرامرم رو نمیشناسه چون چراقش روشن نمیشه atmega رو هم نمیشناسه با اکستریم همینجوری پروگرام کردم بدون فیوز بیت و موفقیت آمیز بود بنظرتون مشکلی پیش میاد؟؟؟میتونین طریقه فیوز بیت رو با خوده برنامه tnm5000 راهنمایی کنید؟؟؟در مورد مونتاژ ها تا الان که با منبع تغذیه تست کردم تمام ولتاژا درسته و انشاالله یکی دیگه به خانواده فلزجو اضافه میشه اگه خدا بخاد...
|
سه شنبه 11 اسفند1394 - 7:15pm |
|
 |
moslemsohrab
|
سلام خسته نباشید مونتاژ بنده تمام شده و در حال حاضر IRF840 به شدت داغ میکند. مهندسین عزیز به نظر شما اشکال از کجاست؟؟؟؟ با تشکر از مهندس حمید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 11 اسفند1394 - 10:03pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
shahram405 نوشته است: سلام دوستان خسته نباشید بنده مونتاژ رو تموم کردم فقط توی پروگرام کردن یکم مشکل دارم پروگرامر بنده ntm5000 هست که توی فیوز بیت نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید اکستریم بورنر رو نصب کردم ولی پروگرامرم رو نمیشناسه چون چراقش روشن نمیشه atmega رو هم نمیشناسه با اکستریم همینجوری پروگرام کردم بدون فیوز بیت و موفقیت آمیز بود بنظرتون مشکلی پیش میاد؟؟؟میتونین طریقه فیوز بیت رو با خوده برنامه tnm5000 راهنمایی کنید؟؟؟در مورد مونتاژ ها تا الان که با منبع تغذیه تست کردم تمام ولتاژا درسته و انشاالله یکی دیگه به خانواده فلزجو اضافه میشه اگه خدا بخاد... سلام دوست عزیز من عکس تنظیمات tnm2000 رو براتون میذارم فکر میکنم 5000 هم همین باشه
|
سه شنبه 11 اسفند1394 - 10:34pm |
|
 |
shahram405
|
mhak نوشته است: shahram405 نوشته است: سلام دوستان خسته نباشید بنده مونتاژ رو تموم کردم فقط توی پروگرام کردن یکم مشکل دارم پروگرامر بنده ntm5000 هست که توی فیوز بیت نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید اکستریم بورنر رو نصب کردم ولی پروگرامرم رو نمیشناسه چون چراقش روشن نمیشه atmega رو هم نمیشناسه با اکستریم همینجوری پروگرام کردم بدون فیوز بیت و موفقیت آمیز بود بنظرتون مشکلی پیش میاد؟؟؟میتونین طریقه فیوز بیت رو با خوده برنامه tnm5000 راهنمایی کنید؟؟؟در مورد مونتاژ ها تا الان که با منبع تغذیه تست کردم تمام ولتاژا درسته و انشاالله یکی دیگه به خانواده فلزجو اضافه میشه اگه خدا بخاد... سلام دوست عزیز من عکس تنظیمات tnm2000 رو براتون میذارم فکر میکنم 5000 هم همین باشه سلام یک دنیا ممنون دوست عزیز دقیقا همینه قربون دستت.
|
سه شنبه 11 اسفند1394 - 11:09pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

moj2006 نوشته است: استاد می خواستم از شما سوال کنم چشمک زن بودن این علامت ! که نشان نویز هست بیشتر به خاطر چی می تونه باشه من تو محیط بیرون و داخل این مشکل رو دارم و احساس می کنم وقتی این علامت ظاهر می شه برد دستگاه هم کم می شه و آیا با شیلد کردن رفع می شه دیلی 18 a230 b660 c770 ممنون چشمک زدن بین دو علامت ! و _ در شرایط وجود نویز یا کاوش روی زمینی که مرتبا لوپ کمی بالا و پایین میشه ؛ طبیعی هست و هر چه درجه حساسیت بیشتر باشه این مساله هم بیشتر رخ میده. نگران برد هم نباشین چون حتی اگر خارج شدن از بالانس کمی بیشتر بشه و علامت ! تبدیل به میتر منفی در حد تک رقمی بشه ؛ باز هم افت برد محسوسی پیش نمیاد. در ضمن ما در اینجور موارد که مساله کاملا قابل تست بصورت عملی و واقعی هست دیگه نباید احساس خودمون رو دخیل کنیم! لذا میتونین خودتون با دقت تست کنین. اگر واقعا مشکل نویز داشته باشین شیلد میتونه کمک کنه ولی تا اینجا و طبق تستهای گسترده ؛ لااقل در محیط بیرون مشکل نویز وجود نداره و مورد شما میتونه از تکان های لوپ و حتی اسکلت دستگاه ناشی بشه. بنابراین طبیعیه که این مسائل به کیفیت ساخت دستگاه شامل اسکلت و لوپ و همینطور نحوه اپراتوری شما هم بستگی داره.
|
چهارشنبه 11 اسفند1394 - 1:28am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

saeid000 نوشته است: دوستان مشکل سنس یا همون صدا هنگام گذاشتن لوپ 1*1 یا 60 روی زمین چیه؟ من با دو تا لوپ گفته شده دیشب اصلا نتونستم صبات کامل بگیرم حتی 10 سانتی زمین هم بوق میزنه حساسیت هم کم میکنم تا 8 کم کردم باز همون جوری میشد مشکل من از چی میتونه باشه ممنون خسته نباشین. مساله شما تقریبا طبیعی هست! شما اگر لوپ رو در 10 سانتی زمین بالانس کنین و بعد اونو به زمین بچسبونین ؛ بسته به شرایط خاک ممکنه سنس قوی اتفاق بیفته. علتش هم اثر زمین روی بالانس دستگاه هست و اگر چنین چیزی نبود که همه فلزیاب های دنیا نیاز به بالانس زمین نداشتن. لذا شما باید در نحوه اپراتوری و حفظ فاصله لوپ تا زمین بیشتر دقت کنین. حالت دیگه بهبود این مساله استفاده از لوپ با مقاومت بالاتر در حد 2 الی 3 اهم هست که میتونه این مشکل رو تا حدی حل کنه. در این صورت میتونین با درجه حساسیت بالاتر کاوش کنین ولی فراموش نکنین بین این دو حالت از نظر برد نهایی در خاک تفاوت چندانی وجود نداره! چون افزایش مقاومت لوپ همونطور که به جهت افت جریان و تضعیف میدان لوپ حساسیت به زمین رو در نزدیکی لوپ کمتر میکنه ؛ اندکی هم از برد نهایی کم میکنه و اصلا بخاطر همین هست که میتونین در این شرایط از درجه حساسیت بالاتری استفاده کنین. در هر صورت بنظر من بالانسی بین این دو حالت میتونه بهترین جواب رو بده و لذا شاید لوپ با مقاومت حدود 2 اهم در مجموع برای کار روی زمینهای با شرایط بد مناسب تر باشه.
|
چهارشنبه 11 اسفند1394 - 1:38am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
moslemsohrab نوشته است: سلام خسته نباشید مونتاژ بنده تمام شده و در حال حاضر IRF840 به شدت داغ میکند. مهندسین عزیز به نظر شما اشکال از کجاست؟؟؟؟ با تشکر از مهندس حمید خواهش میکنم. خسته نباشین. ابتدا اطراف ماسفت رو چک کنین که اتصالی نداشته باشین. بعد هم بررسی کنین فیوز بیتهای میکرو درست پروگرام شده باشه. در نهایت هم مشکل میتونه از سلامت BS170 یا سیمکشی مربوط به این قطعه باشه.
|
چهارشنبه 11 اسفند1394 - 1:42am |
|
 |
saeid000
کاربر فعال
|

حمید نوشته است: saeid000 نوشته است: دوستان مشکل سنس یا همون صدا هنگام گذاشتن لوپ 1*1 یا 60 روی زمین چیه؟ من با دو تا لوپ گفته شده دیشب اصلا نتونستم صبات کامل بگیرم حتی 10 سانتی زمین هم بوق میزنه حساسیت هم کم میکنم تا 8 کم کردم باز همون جوری میشد مشکل من از چی میتونه باشه ممنون خسته نباشین. مساله شما تقریبا طبیعی هست! شما اگر لوپ رو در 10 سانتی زمین بالانس کنین و بعد اونو به زمین بچسبونین ؛ بسته به شرایط خاک ممکنه سنس قوی اتفاق بیفته. علتش هم اثر زمین روی بالانس دستگاه هست و اگر چنین چیزی نبود که همه فلزیاب های دنیا نیاز به بالانس زمین نداشتن. لذا شما باید در نحوه اپراتوری و حفظ فاصله لوپ تا زمین بیشتر دقت کنین. حالت دیگه بهبود این مساله استفاده از لوپ با مقاومت بالاتر در حد 2 الی 3 اهم هست که میتونه این مشکل رو تا حدی حل کنه. در این صورت میتونین با درجه حساسیت بالاتر کاوش کنین ولی فراموش نکنین بین این دو حالت از نظر برد نهایی در خاک تفاوت چندانی وجود نداره! چون افزایش مقاومت لوپ همونطور که به جهت افت جریان و تضعیف میدان لوپ حساسیت به زمین رو در نزدیکی لوپ کمتر میکنه ؛ اندکی هم از برد نهایی کم میکنه و اصلا بخاطر همین هست که میتونین در این شرایط از درجه حساسیت بالاتری استفاده کنین. در هر صورت بنظر من بالانسی بین این دو حالت میتونه بهترین جواب رو بده و لذا شاید لوپ با مقاومت حدود 2 اهم در مجموع برای کار روی زمینهای با شرایط بد مناسب تر باشه. ممنون مهندس حمید جان لوپ 1*1 من مقاومت 0.9 با کابل رابط و 60 هم 2.8 با کت 6 ساختم که هر دو خیلی نسبت به زمین حساس بودن من با حساسیت 16 که تا 8 کم کردم ولی حساسیت بالا بود که اعداد حذف اهن روی 11 گذاشته بود جوری که کل زمین را همه جاشو بعد بالانس FE میشناخت و بعضی جاها non fe که نتونستم کاری بکنم ایا تو زمین که همه جا fe میشناخت تو زمین مشکلی بوده مدار من ؟ممنون
|
چهارشنبه 12 اسفند1394 - 11:13am |
|
 |
Milad72
|
با سلام اساتید محترم انجمن لطفا این مدار را برسی کنید و نظر کارشناسی خودتان را بیان بفرمایید این مدار هر کاریش میکنم رگولاتور 7805 ظرف چند ثانیه بشدت داغ میکند طبق عکسی که از پشت مدار ارسال کردم بنظر شما مشکل کجاست؟
|
چهارشنبه 12 اسفند1394 - 12:32pm |
|
 |
shahram405
|
mhak نوشته است: shahram405 نوشته است: سلام دوستان خسته نباشید بنده مونتاژ رو تموم کردم فقط توی پروگرام کردن یکم مشکل دارم پروگرامر بنده ntm5000 هست که توی فیوز بیت نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید اکستریم بورنر رو نصب کردم ولی پروگرامرم رو نمیشناسه چون چراقش روشن نمیشه atmega رو هم نمیشناسه با اکستریم همینجوری پروگرام کردم بدون فیوز بیت و موفقیت آمیز بود بنظرتون مشکلی پیش میاد؟؟؟میتونین طریقه فیوز بیت رو با خوده برنامه tnm5000 راهنمایی کنید؟؟؟در مورد مونتاژ ها تا الان که با منبع تغذیه تست کردم تمام ولتاژا درسته و انشاالله یکی دیگه به خانواده فلزجو اضافه میشه اگه خدا بخاد... سلام دوست عزیز من عکس تنظیمات tnm2000 رو براتون میذارم فکر میکنم 5000 هم همین باشه دوست عزیزم من امروز پروگرام کردم توی تنظیمات فقط اون گزینه آخر osillator callibration ... برای شما توی عکس 87h ولی برای من 42ah هست بقیه همه دقیق بود بنظرت مشکلی پیش میاد؟؟؟
|
چهارشنبه 12 اسفند1394 - 12:37pm |
|
 |
|