انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:09am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

ARASH05550 نوشته است:
مگه چنس نیستن اینا

اقا حميد ، اينهم چنسه ؟ پس چرا تو فايل اول ، فيبر رو دو رو زده؟
ترش جان لطف ميكني سايتي كه ازشون اين عكسهار رو گرفتي برام ميفرستي ، تشكر

شنبه 12 مرداد1392 - 4:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرتین جان تو چندتا صفحه قبل لینک رو گذاشتیم :D
این طوری که صفحه 7 فایل pdf رو نگاه کردم جدا از چندبار تغییرات مدار شکل قطعات با شکل های مدار ساخته شده توسط سایر دوستان یکی هست و نیازی نیست که فیبر بطور دورو باشه! یه طرف فیبر که کلا زمین هست. دوستان هم یه نگاهی بندازند

شنبه 12 مرداد1392 - 4:33pm
YIM
مدیر سایت
مدیر سایت

sami222 نوشته است:
آرتین جان تو چندتا صفحه قبل لینک رو گذاشتیم :D
این طوری که صفحه 7 فایل pdf رو نگاه کردم جدا از چندبار تغییرات مدار شکل قطعات با شکل های مدار ساخته شده توسط سایر دوستان یکی هست و نیازی نیست که فیبر بطور دورو باشه! یه طرف فیبر که کلا زمین هست. دوستان هم یه نگاهی بندازند

تشكر سامي جان ، تو دوتا شكل زير ايا همين اولي رو ميشه چاپ گرفت براي فيبر تك رو ؟ يا نه بايد طبق شكل دومي اون قسمتهاي ابي براي زدن فيبر حذف بشه ؟

پیوست:
chance.jpg

پیوست:
chance 2.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 12 مرداد1392 - 5:48pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان شما من رو هم به شک انداختین! بله فیبر هایی که عکسش هست دقیقا فیبر اصلی هست ولی به صورت یک رو زده شده! :D وقتی عرض میکنم همین مدار رو هم حتی این خارجیا درست نساختن بخاطر همین چیزاست!
خیر بطور قطع و یقین این فیبر بصورت تک رو کار نخواهد کرد! درسته یک طرف فیبر کاملا زمین هست و شاید بشه نقاط اتصال زمین رو جداگانه وصل کرد! اما تعدادشون کم نیست و از طرفی به لحاظ نویز هم اصلا خوب در نمیاد.
دوستانی که به حرف من شک دارن بعنوان مثال میتونن به خازن های کریستال یعنی شماره 11 و 17 دقت کنن که یک طرف هر دو باید به زمین وصل باشه. حالا اگر فیبر رو تک رو بزنین و الان نگاه کنین متوجه میشین اون دو پایه روی هوا میفته یعنی به هیچ کجا وصل نمیشه! :D جالبه در یکی از تصاویری که دوستان گذاشتن دقیقا به همین صورته! =)) تعداد این اتصالات زمین هم زیاده.
بهرحال فیبر تک رو باید دوباره طراحی بشه وگرنه به این صورت اصلا جوابی نخواهد داد! یا اینکه دو رو رو بدین بیرون براتون بزنن.

شنبه 12 مرداد1392 - 6:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

از دوستانی که تجربه دارن تقاضا دارم مدار تک رو این فیبرو در بیارن :(

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

شنبه 12 مرداد1392 - 11:19pm
مدیر سایت
مدیر سایت

kooroshxfx نوشته است:
از دوستانی که تجربه دارن تقاضا دارم مدار تک رو این فیبرو در بیارن :(

به اميد خدا فردا شماتيك رو تموم ميكنم ميزارم تو سايت تا دوستان روي PCB براي فيبر تك رو كار كنن ، يه مقداري رو هم تا الان تموم كردم ، ديگه خسته شدم (-| تا فردا

یکشنبه 12 مرداد1392 - 12:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خیلی ممنون ارتین عزیز خسته نباشی

یکشنبه 12 مرداد1392 - 12:55am
مدیر سایت
مدیر سایت

برادرا ، همونطورکه مهندس حمید فرمایش کردند ، چنس یک سر و گردن از BRN بالاتره ، هرچند فیلمهایی که از چنس در این بخش دیدم هیچکدوم از BRN نتایجش بیشتر نیست !!!! فقط تفکیک و تغییر آلارمش کمی متغیره ، پس یکی باید زحمت درست کردنش رو بکشه تا نتیجه معلوم بشه ، ولی دوستان اگر روی دیجیتال کردن توباکس تمرکز همه جانبه بشه نتایج بهتری میتونیم در برابر این مدارات متفرقه که همه برای سکه یابی هستن بگیرم @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 13 مرداد1392 - 7:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی جان ساخت تووباکس کاره هر کسی نیستش

جناب مهندس حمید فرمودن هر کسی که اینجا توباکس رو ساخته یه جور در اومده- این نشون میده که جمع کردن تووباکس کاره بسیار سختیه

در مورد تفکیک توباکس هم نهایتا آهن و غیر آهن هستش - البته بخوایم توباکس رو دیجیتالیش کنیم فکر کنم کمی تغییر در مدارش لازمه

که در مورد اون حمید عزیز نظر بدن خیلی بهتره

یکشنبه 13 مرداد1392 - 8:50am
استاد
استاد

همانطور که مهندس حمید گفتند از تو باکس قویتر چیزی نیست منتهی نمی دونم چرا دوستان روی تو باکس بیشتر کار نمیکنند . ت.باکس که لولو خوره نیست که همه ازش فرار میکنید وقتی که تقویت مداربرای فلز 15 در 15 تا 4 متر در هوا رسیده میشه اون را هم بالاتر برد با یه سری ترانزیستور و خازن و تفکیک هم میشه روی اون سوار کرد هر کجا هم به بن بست رسیدید در مدار انالوگ قسمتهای که نیاز هست از میکرو استفاده کنند. پس توباکس جای کار داره. به جای اینکه روی هر مداری کار کنید و به نتیجه دلخواه نرسید یه مدتی هم بیایید روی اون کار کنید و قال قضیه نقطه زن را بکنید که دیگه فکر نقطه زن نباشید

یکشنبه 13 مرداد1392 - 9:01am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 273 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure