انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 7:23am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1730 , 1731 , 1732 , 1733 , 1734 , 1735 , 1736 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

r_khan66 نوشته است:
usa نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
بله دوست عزیز همینطوره.
من جایی رو برش ندادم فقط 3راهی رو بزرگتر گرفتم که لوله کامل ازش رد میشه. بعد سیمو از لوله رد کردم و سیمها رو سری کردم. فقط اون 2 رشته اتصال را مقداری بلندتر گذاشتم که راحت از 3راهی بیرون بیاد برای لحیم کاری به کابل رابط. بعدشم 3راهی رو با چسب محکم کردم همونطور که توی عکس دیدی

واقعا دستت درد نکنه. فقط یه سوال. اگه سیم رو داخل لوله کردیم طبیعتا سر هاش بیرون میمونه. خب چقدرش بیرون موند؟ همون 10 سانت که جناب اسدف می گفت؟ یعنی 5 سانت از این سرش و 5 سانت هم از اون یکی؟ که در کل باید 4 متر و 10 سانت بگیریم دیگه؟ در واقع اون سیم هایی که بیرون زده رو باید سری کنیم. سوالی که پیش میاد اینه که طبیعتا این دو سر که داره لحیم میشه در راستای کابل رابط و عمود بر مسیر حرکت جریان در کت 6 هست. آیا این نویز ایجاد میکنه؟ یعنی قسمت هایی که باید لحیم بشه خارج از دایره لوپ هست دیگه؟
من به خاطر ترس از نویزش میخواستم لوله رو برش بدم تا سیم ها بیرون نزنه و همون چهار متر را رو در روی هم و روی مسیر دایره ایی سری کنم. البته خیلی پر درد سره.
البته اگه نویزی نداره که همون کار شما رو می کنم. چون گفتم شاید نظم و آرایش میدان مغناطیسی بهم بخوره.

خواهش میکنم دوست عزیز. نه من 2سانت بیشتر اضافه نگرفتم سیمشو اونم فقط اون دو رشته آخری رو. دیلی لوپم 19 هست و مشکلی نداره. یه خورده حوصله به خرج بدی تمیز در میاد

ممنون فهمیدم. باید یه سر لوله داخل سه راهی باشه و سر دیگش آزاد باشه. وقتی سیمو سری کردیم این سر لوله رو هم جا میزنیم.

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

چهارشنبه 19 اسفند1394 - 12:46pm
مدیر کل
مدیر کل

usa نوشته است:
خیلی ممنونم. :ymhug: منظورم این بود که سیستم بفهمه که ما داریم خاموشش میکنیم و باتری از یه حدی پایین تر مثلا 10 ولت اومد (از اونجائیکه تغذیه مدار 12 ولته) به جای شمارش معکوس ولتاژ، پیام ... SHUTING DOWN یا GOOD LUCKبزنه با توجه به اینکه به قول فرمایش شما تو اون لحظات میکرو هنوز روشنه و میتونه تصمیم بگیره که پیغام رو نمایش بده.
آداپتورم 1 آمپر هستش. ولتاژ رو با باتری کتابی که وصل بود اندازه گرفتم. ولتاژ 12 درسته اما 5 ولتم 4.9 هستش. مقاومت 18K رو شهاب %1 نداشت %2 بهم داد. گفت دو درصد آلمانی بهتر از یک درصد چینیه. البته یک درصدشو از چهره گرفتم. الان مثلا آلمانیه رو مداره به نظرتون عوضش کنم با یک درصده؟
خازن 24 هم 35 ولتی هستش 25 کوچیک گیرم نیومد یکم سخت رو مدار جا شد.
راستی این شارژرها که رو خودش بالانسر و نمایشگر داره با نام iMAX به نظرتون خوبه بگیرم؟ تا 6 سل رو جواب میده.

یه سوال دیگه. کابل rg59 رابطم دو تیکه هست. قسمت داخل جعبه (نقاط لوپ مدار تا کانکتور 3 پین) و قسمت دیگش که از 3 پین تا لوپ هستش. برای این دو تکه کدومشون رو از کابل فویل آلومینیومی استفاده کنم؟ اصلا فویل آلومینیومی خوب هست؟ البته هر دو تاشون شیلد و مغزیش مس هستش. اگه فویل آلومینیومی خوبه، فویل رو باید به کجا وصل کنم؟ به قسمت شیلد مدار؟

خواهش میکنم.
اینکه دستگاه در لحظه اخر مشخص کنه داره خاموش میشه بنظر من مساله مهمی نیست ولی بهرحال میشه در موردش فکر کرد.
ولتاژ 4.9 اشکالی نداره ولی در حد یک دهم خطای نمایش ولتاژ باطری روی صفحه طبیعی هست. در مورد مقاومتهای 19 و 20 هم ملاک اندازه گیری با اهم متر هست. هر چه مقاومت واقعی به رقم نامی نزدیک تر باشه بهتره. البته خطای این مقاومتها نهایتا تا چند دهم ولت ممکنه خطای نمایش ولتاژ ایجاد کنه. اگر خطا بیشتر باشه دیگه یا کلا مقاومت مقدارش اشتباه هست یا اشکال از جای دیگه هست.
در مورد اون شارژر و بالانسر اطلاعی ندارم.
در مورد کابل بنظر من فرق چندانی نداره. میتونین اون قسمت کوچک داخل جعبه رو از نوع فویل دار استفاده کنین. قسمتی که از جعبه به لوپ وصل میشه باید تست بشه که آیا با اندکی حرکت کردن مشکل داره یا نه. بستگی به نوع دقیق کابل داره. همشون مثل هم جواب نمیدن. فویل هم معمولا خودش به شیلد کابل متصل هست. نیاز نیست بطور جداگانه به جایی وصلش کنین. حتی اگر به شیلد کابل اتصال هم نداشته باشه اصلا اتصال جداگانش به شیلد مدار رو توصیه نمیکنم چون احتمال اتصالی کردنش خیلی بالاست.

چهارشنبه 19 اسفند1394 - 4:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید عرض ادب و احترام فراوان :x @};-
چندتا سوال داشتم ممنون میشم کمک کنی مثل همیشه. مهندس جان اگه خازنهای 100 میکرو تانتال اشتباه در مدار قرار بگیره با روشن کردن سیستم چه قسمت هایی ممکنه آسیب ببینه؟
و اگه به جای خازن های 5 پیکو و 18 پیکو عدسی از نوع smd استفاده کنم چه تاثیری میتونه داشته باشه؟

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

چهارشنبه 19 اسفند1394 - 8:38pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. ممنون از شما.
خازنهای تانتال اگر معکوس در مدار قرار بگیرن بنظر من فقط خودشون میتونن معیوب بشن! دلیلی نداره قطعه دیگه ای در این صورت آسیب ببینه. توجه هم داشته باشین خازنهای تانتالیوم در صورت اتصال معکوس پلاریته سریعتر از خازن الکترولیت معمولی معیوب میشن و کلا به مساله افزایش ولتاژ یا اتصال معکوس حساس تر هستن.
خازنهای 18 پیکو که تقریبا هیچ تاثیر محسوسی در عملکرد فلزیابی ندارن و میتونن از هر نوعی گذاشته بشن. خازن 5 پیکو هم ممکنه بصورت اس ام دی کمی بهتر جواب بده. در هر صورت اگر تعویض کردین باید اعداد 3 گانه رو برسی کنین که زیاد تغییر نکرده باشن.

چهارشنبه 19 اسفند1394 - 9:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

r_khan66 نوشته است:
مهندس حمید عرض ادب و احترام فراوان :x @};-
چندتا سوال داشتم ممنون میشم کمک کنی مثل همیشه. مهندس جان اگه خازنهای 100 میکرو تانتال اشتباه در مدار قرار بگیره با روشن کردن سیستم چه قسمت هایی ممکنه آسیب ببینه؟
و اگه به جای خازن های 5 پیکو و 18 پیکو عدسی از نوع smd استفاده کنم چه تاثیری میتونه داشته باشه؟

من یبار بجای 5 پیکو اشتباه خازن عدسی 104 گذاشتم ایسی فلزی سوخت

چهارشنبه 19 اسفند1394 - 9:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خواهش میکنم. ممنون از شما.
خازنهای تانتال اگر معکوس در مدار قرار بگیرن بنظر من فقط خودشون میتونن معیوب بشن! دلیلی نداره قطعه دیگه ای در این صورت آسیب ببینه. توجه هم داشته باشین خازنهای تانتالیوم در صورت اتصال معکوس پلاریته سریعتر از خازن الکترولیت معمولی معیوب میشن و کلا به مساله افزایش ولتاژ یا اتصال معکوس حساس تر هستن.
خازنهای 18 پیکو که تقریبا هیچ تاثیر محسوسی در عملکرد فلزیابی ندارن و میتونن از هر نوعی گذاشته بشن. خازن 5 پیکو هم ممکنه بصورت اس ام دی کمی بهتر جواب بده. در هر صورت اگر تعویض کردین باید اعداد 3 گانه رو برسی کنین که زیاد تغییر نکرده باشن.

ممنون مهندس حمید @};- @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

چهارشنبه 19 اسفند1394 - 10:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس جان سلام و عرض ادب . علت سوختن رگلاتور 12 ولتی چی میتونه باشه ؟ و اینکه علت افت برد دستگاه چی میتونه باشه بطوری که یه فلز 50 در 50 رو با لوپ 60 زیر یک متر سنس میکنه . و سوال آخر اینکه بعد از اینکه این مشکل پیش اومد آی دی یه جسم فلزی ثابت نیست و هر دفعه یه آی دی میده ممنون بابت زحماتتون

چهارشنبه 19 اسفند1394 - 10:09pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
خب اینطور که بنظر میاد مدار شما ممکنه اشکالات مختلفی داشته باشه! رگولاتور 12 ولت در حالت عادی نمیسوزه مگر اینکه ولتاژ ورودی باطری شما خیلی بالا باشه. حتی اتصالی در خروجی رگولاتور هم بعید هست باعث خرابی بشه. ولی خرابی خازن 2200 میکرو امکان داره منجر به این مساله بشه. مشکلات دیگری هم که فرمودین میتونه از خازنها باشه. امیدوارم در مورد جهت نصب صحیح خازنهای دارای پلاریته دقت کرده باشین.

چهارشنبه 19 اسفند1394 - 11:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس مدار قبلا بخوبی کار میکرد الان چند وقته بااین مشکلات مواجه شدم . قبلا افت برد نداشتم بطوری که ی درب نوشابه قدیمی رو با لوپ 30 توی عمق 60 میزدم ( زیر خاک ) آی دی ها همیشه ثابت بودن این مشکلات الان چند روز میشه پیش اومدن

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 9:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس جان شرمنده ای مشکلات برد و اعداد تفکیک میتونه ربط ب پرگرام کردن میکرو داشته باشه ؟ آخه بعد از پرگرام کردن افت برد و ... پیدا شده . میتونه مربوط به نیم سوز شدن ماسفت باشه؟؟؟

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 9:52am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1730 , 1731 , 1732 , 1733 , 1734 , 1735 , 1736 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 202 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure