نویسنده |
پیغام |
علی دلی
کاربر فعال
|
asgharasghar نوشته است: علی دلی نوشته است: asgharasghar نوشته است: سلام نتیجه کاوش بنده در هفته گذشته ۴تکه بود پارچ مسی تو ۱متر پی سوز مفرغی تو ۱متر یه چیزی شبیه در قابلمه که مسی بود در نیم متر یه تکه از گوشه بشقاب اندازه کف دست تو نیم متری منطقه خیلی آلوده بود در حدی که عدد میتر زیر ۲۰نمیومد و خاک نقره هم روی زمین فراوان ریخته بود با این تنظیمات ۴جارو نقطه کردم کار کردم و اینا در اومد فرکانس۱۰۰ پالس۲۵۰ دیلی۵۰ گرند۱ تفکیکم که کلا کار نمیکنه و چند بار مطرح کردم کسی جواب نداد انگار نه انگار منم سوالی کردم هیچ کس پاسخ نداد،همونطوری زدم انتگرال۴۴ با لوپ۱/۵ حساسیت۱۵
هر چند وسایل کشف شده ارزش ریالی نداره ولی قلق دسگا اومد دستم و واسه من خیلی با ارزشه
با تشکر از مهندس حمید گرامی سلام دوست عزیز،ایا تفکیک شما درست کار میکنه؟ سلام نه دوست عزیز بنده هم مشکل تفکیک دارم موقع سنس آهن صدا قط نمیشه و رو ال سی دی هم همینطور،به نظرم از برنامه جدید باشه الام ورژن میکرویی که کار میکنم3/23هست ولی ورژن3/20تفکیک دررست بود دوست من اعداد سگانه شما به چه صورت هست?
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها نیرنگها شکها خیانتها از این رنگین کمان سرد آدمها و از این مرگ باورها و رویاها پریشانم … دلم پرواز میخواهد !
|
دوشنبه 16 اسفند1394 - 1:40am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: milad7 نوشته است: با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان خوب انجمن. یه چند نکته در مورد اپراتوری که بنده تجربه کردم و کار امد هم هست خدمت دوستان عرض میکنم. اول در مورد حذف ذرات با یه روش خیلی ساده که میشه حذف کرد اینه وقتی جایی که سنس کردید و حجم هم داد و شرایط زمین طوری بود که سفال و املاح زیاد بود با توجه به تنظیمات مناسب در اخر برای اطمینان کامل در اون نقطه که بیشترین سنسو دارید لوپو در حالت سنس اروم اروم از زمین فاصله بدید اگه با اندکی فاصله مثلا 5 تا 10 سانت بوق قطع شد یعنی حساسیت به زمین بود و ذرات. و اما اگه سنس کم کم ضعیف شد و حتی تا 30 سانت فاصله بوق داشتید یعنی فلز. و یه مورد هم در مورد حذف اهن که این روش کمکی هم هست برای نقطه کردن دقیق مخصوصا با لوپهای بزرگ. وقتی حذف اهنو رو هوا تست کردید و شماره مورد استفاده رو پیدا کردید بجای یک عدد از 2 یا 3 عدد بالاتر استفاده کنید البته میتونید بعد از سنس و نقطه اصلی این کارو انجام بدید. خوب با اینکار حجم اضافه بصورت حذف اهن جواب میده و وقتی که دقیق رو فلز قرار میگیرید بوقش در میاد. سپاس از تجربه خوب شما . باید عرض کنم که برای فلزات ریزتر با لوپ های 30 تا 60 و در عمق نهایی برد این لوپ ها اینطور نخواهد بود . و برای حجم قابل ملاحظه ای از فلز درسته که کاملاً در 80 درصد برد لوپ قرار داشته باشه . ممنون جناب مهدی عزیز. بله کاملا درسته منظور بنده هم برای مواقعی بود که حجم قابل ملاحضه ای داریم. در مورد اعداد تفکیک هم یه مطلبی عرض کنم. معمولا اعداد تفکیک اهن رو هوا در بیشترین حجمش تا 60 میزنه. دستگاه من که اینجوریه. ولی تا اینجا که بنده تجربه کردم اعداد تفکیک اهن در خاک حجم مثلا یه بیل در صورتی که زمان زیادی از دفن ان گذشته باشه و اکسید شده باشه دوربر 80 و در بعضی مواقع تا 85 هم نشون میده و ضمنا در این صورت حذف اهن هم حذفش نمیکنه. و اما عدد های 40 تا 56 در خاک معمولا مربوط به خشت و سفال هستند. و اهن های با حجم کمتر هم در همین حدود تا 70 نشون میده.اینا مواردی بوده که بنده تا به امروز تجربه کردم.
|
دوشنبه 17 اسفند1394 - 11:59pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام سپاس از جناب میلاد عزیز از اینکه تجارب عملی خودتون رو به اشتراک قرار میدید متشکریم . احسنت بر شما باید عرض کنم که منطقه با منطقه وجود اشیاء فلزی و پراکندگی خشت و سفال فرق داره و فلزیاب هم که سنس خودش رو میکنه و باید بکنه ، به نظر بنده نباید از سنس زیر خاک حتی با اعداد تفکیک 40 تا 56 هم گذشت باید خاک رو بررسی کرد تا عامل سنس کشف بشه ، ولی خوب بعد از گذشت چند بار تجربه کشف و سنس سفال و خشت میشه از نحوه تنظیمات و فاصله سنس لوپ از زمین و همین طور مقدار عدد میتر کمکم پی به بعضی اشیاء سنس شده توسط فلزیاب در زیر خاک برده بشه . منتظر تجربیات همه دوستان هستیم !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 18 اسفند1394 - 8:38am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: با سلام سپاس از جناب میلاد عزیز از اینکه تجارب عملی خودتون رو به اشتراک قرار میدید متشکریم . احسنت بر شما باید عرض کنم که منطقه با منطقه وجود اشیاء فلزی و پراکندگی خشت و سفال فرق داره و فلزیاب هم که سنس خودش رو میکنه و باید بکنه ، به نظر بنده نباید از سنس زیر خاک حتی با اعداد تفکیک 40 تا 56 هم گذشت باید خاک رو بررسی کرد تا عامل سنس کشف بشه ، ولی خوب بعد از گذشت چند بار تجربه کشف و سنس سفال و خشت میشه از نحوه تنظیمات و فاصله سنس لوپ از زمین و همین طور مقدار عدد میتر کمکم پی به بعضی اشیاء سنس شده توسط فلزیاب در زیر خاک برده بشه . منتظر تجربیات همه دوستان هستیم ! خواهش میکنم جناب مهدی عزیز کاملا درسته نباید این اعدادو هم در صورت حجم دادن از دست داد. یه موردی به پستم خورده بود که اعداد تفکیکش از 40 تا 56 بود حجمی که میداد به قبر میخورد و من هم گفتم باید قبر باشه. بعد حفاری خوردیم به خشت که کامل بازش کردیم دومتر در یک متر یه لایه 10 سانتی خشت بود در عمق 30 سانتی که بعد از اون یه نیم متر خاک نرم بود و بعدش قبر. اما متاسفانه اشیای فلزی نداشت. ولی همیشه اینطور نیست چون خشت در لایه اولیه قرار داره امکان داره فلزیاب در تشخیص فلز در عمق دچار مشکل بشه. پس در صورت حجم دادن باید حفاری کرد. منطقه ای که بنده کار میکنم رطوبتیه و این سنس سفال و خشت به این صورت هم بیشتر بخاطر رطوبته بالاست. در صورتی که در فصل گرم در منطقه کوهستانی کار میکردم سنس سفال نداشتم اگر هم بود از حساسیت بالا 15 اونم به مقدار خیلی کم.
|
سه شنبه 18 اسفند1394 - 12:21pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ممنونیم برادر میلاد امید که دیگر دوستان هم مثل شما جوانمردی کنن و نتایج و تجربیاتشون رو بیان کنن !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 19 اسفند1394 - 11:42am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: ممنونیم برادر میلاد امید که دیگر دوستان هم مثل شما جوانمردی کنن و نتایج و تجربیاتشون رو بیان کنن ! سپاسگذارم جناب مهدی عزیز. حداقل کاری که میتونیم انجام بدیم اینه که نتایجو اعلام کنیم تا شاید ذره ای از زحمتهایو که مهندس حمید عزیز میکشند بتونیم جبران کنیم. منم از دوستان خواهش میکنم تا بیان و تجریبیات و نتیاج کاریشونو اعلام کنند.
|
چهارشنبه 19 اسفند1394 - 12:07pm |
|
|
asgharasghar
|
سلام جناب علی دلی اعداد سه گانه من با عدد معمول ۱۵۰تا ۲۰۰شماره کم بود،آیسی آمپ رو عوض کردم بهتر شد،پالسم رو۲۵۰بود آوردمش پایین رو۱۵۰گذاشتم بهتر شد هر چی پالس بالا بره عددها کم میشه،حالا نمیدونم مشکل کجاست مدار ایراد داره یا لوپ،دیلی اتوماتم لوپ ۵۰عنکبوتی رو ۲۱بود اومد رو۱۹،لطفا مشخصات آمپ اصلی و قیمت و محل تهیه نوع خوب و اصلی ش رو بفرمایید و اگه عکسی دارید از نوع اصلی بزارید تشکر
|
پنج شنبه 20 اسفند1394 - 9:34am |
|
|
Milad72
|
سلام بر اساتید محترم انجمن
نحوه تنظیمات برای لوپ 60 که دیلی اتومات را 24 نشان میدهد چطور باشد که بیشترین برد را بدست بیاوریم.
|
پنج شنبه 20 اسفند1394 - 3:42pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
saeid000 نوشته است: rohollahmohamady نوشته است: saeid000 نوشته است: دوستان من دیروز یجای نیم متر کندم ولی قبل کندن سنسم خوب بود با لوپ 1*1 و با لوپ 60 از چهار طرف حجم گیری کردم که سنس عالی داشت ولی بعد نیم متر کندن اصلا نتونستم سنس دوباره داشته باشم یعنی روی چاله یا داخل چاله با لوپ 60 نتونستم ولی با لوپ یک سنس داشتم؟ داخل چاله با لوپ 60 چجوری میشه سنس کرد بخاطر اینکه نتونست سنس کنه بیخیال شدن سلام اقا سعید خسته نباشید عزیز چه زود دلسرد میشین شما فقط لایه اولیه و اضافیرو برداشتین... چاله رو وقتی حفاری میکنین بهتره اول با کلنگ یک مربع بکشید رو خاک همون حالتو به سمت پایین منظم کاوش کنید وقتیکه داخل چاله عمقش زیاد شد راحت میتونی حتی با60 هم سنس کنی بدین صورت: نزدیک به کف لوپ رو خم کن به سمت یک دیواره(عمود) بالانسرو بزن بعدا اروم اروم به سمت کف چاله لوپروحرکت بده. یک روال دیگم به این شکل هستش که با لوپ بزرگتر ازمحیط چاله میتونی داخل چاله رو سنس کنی اما اگر با لوپ کوچیکتر ازمحیط چاله سنس کنی مثلا چاله یک در یک رو با لوپ 60 در اون صورت میتر منفی میادو باعث کاهش برد میشه. فقط روال بالایی برای سنس سقف کاربرد نداره روح الله جان ممنون پس باید از داخل چاله لوپ 60 بالانس کنم ببین دقیق متوجه شدم یا نه مثلا من خودم وارد چاله بشم و لوپ رو به دیواره چاله بگیرم و بالانس کنم و تو همون حالت از کنار دیواره یواش یواش لوپ را بکشم پایین به طرف کف چاله؟ ممنون داداش من به خاطر اینکه 60 سنس نداشت و میتر منفی میداد بیخیال شدم سلام داداش شرمنده دیر متوجه سوالتون شدم بله دقیقا به همین صورتی هست که گفتین یعنی لوپ رو به سمت دیواره عمود کنید بعد بالانس که زدین کم کم لوپ رو زاویشو تغییر بدید که وقتی به کف رسید امواج به سمت پایین ارسال بشند'
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
جمعه 21 اسفند1394 - 7:50am |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
با سلام چند روزیه که رفته بودیم برای کاوش روز اول با لوپ 65 با میتر حدود 100 و عدد تفکیک حدود 50 در عمق نیم متری یک سیم آرماتور ساختمان و پوسیده به طول نیم متر پیدا شد که حذف آهن حذفش نکرد روز دوم یک مکان رو با لوپ 1.25*1.25 گرفتیم با میتر حدود 70 و با لوپ 65 هم گرفت که بعدا دیدیم در حدود 20 سانتی میخ های بزرگ زنگ زده رو گرفته و بازم حذف آهن حذفش نکرد. امروز هم در عمق حدود 30 سانتی با لوپ 1.25*1.25 و 65 سانتی با سنس قوی یک نعل اسب پوسیده رو گرفت که باز حذف آهن عمل نکرد ولی وقتی آوردم بیرون حذف آهن حذفش کرد. داخل خونه حذف روی عدد 6 کاملا یک انبردست رو حذف میکنه ولی نعل پوسیده رو حتی روی عدد 16 هم زیر خاک حذف نکرد.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
یکشنبه 23 اسفند1394 - 4:03pm |
|
|
|