انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 9:11pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1731 , 1732 , 1733 , 1734 , 1735 , 1736 , 1737 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

اگر دیلی لوپ حدود 20 هست و اعداد 3 گانه درست هستن ؛ بعیده پروگرام میکرو مشکلی داشته باشه. مگر اینکه خود میکرو معیوب شده باشه! اصولا معیوب شدن یا نیمسوز شدن هر قطعه ای میتونه به حالات عجیب و غریب در عملکرد هر مداری منجر بشه و حدس زدنش مشکل هست. همونطور که عرض کردم شاید هم خازنی معیوب شده باشه. ماسفت در شرایط عادی بخودی خود ایراد پیدا نمیکنه.

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 2:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید
یه جا خونده بودم اگه باتری لیتیوم یون اتصال کوتاه کنه منفجر میشه. درسته آیا؟
میشه در حالی که دستگاه روشنه اونو شارژش کرد؟

اگه نمیشه، این مدل کلید رو چطوری سیم کشی کنم که وقتی دستگاه خاموشه، شارژر اجازه شارژ داشته باشه. یارو میگفت کلیدش دو حالتس. اگه کلید وصل باشه برق یه مدار وصل میشه و قطعش هم برق یه مدار دیگه رو وصل میکنه.
الان پایه وسط ظاهرا مشترکه.
میخوام وقتی دستگاه روشنه اگه سوکت شارژر رو هم وصل کنم دستگاه شارژ نشه بلکه وقتی دکمه خاموش زده شد اجازه شارژ بده. حالا باید چطوری سیم کشی کنم؟
پیوست:
key.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 2:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

usa نوشته است:
سلام مهندس حمید

اگه نمیشه، این مدل کلید رو چطوری سیم کشی کنم که وقتی دستگاه خاموشه، شارژر اجازه شارژ داشته باشه. یارو میگفت کلیدش دو حالتس. اگه کلید وصل باشه برق یه مدار وصل میشه و قطعش هم برق یه مدار دیگه رو وصل میکنه.
میخوام وقتی دستگاه روشنه اگه سوکت شارژر رو هم وصل کنم دستگاه شارژ نشه بلکه وقتی دکمه خاموش زده شد اجازه شارژ بده. حالا باید چطوری سیم کشی کنم؟
پیوست:
key.jpg

مثبت باتری رو وصل کن به پایه وسطی از پایه چپ یه سیم بکش به مدار از پایه راست هم یه سیم بکش به سوکت شارژر
منفی باتری رو هم وصل کن به پایه ی دوم سوکت شارژر بعد از همون پایه یه سیم بکش به منفی مدار

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 2:28pm

سلام خدمت اساتید و استاد حمید عزیز این عکس برد من تا این مرحله

بعد دوتا از مقاومت ها من نتونستم یک درصد گیر بیارم

390 ohm - 2W (2 وات
1M (یک مگا اهم)

بنظرتون چقد تاثیر میزاره؟ :(

بعد بجایی LF357N نمیشه چیز دیگه استفاده کرد؟

باتری چی خوبه؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 3:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

امیر حداد نوشته است:
usa نوشته است:
سلام مهندس حمید

پیوست:
key.jpg

مثبت باتری رو وصل کن به پایه وسطی از پایه چپ یه سیم بکش به مدار از پایه راست هم یه سیم بکش به سوکت شارژر
منفی باتری رو هم وصل کن به پایه ی دوم سوکت شارژر بعد از همون پایه یه سیم بکش به منفی مدار

ممنونم فقط یه سوال
در قسمت اتصال به سوکت برای شارژ باتری لیتیوم یونی باید مثبت شارژر به مثبت باتری بخوره و منفی به منفی؟ یا بلعکس مثلا مثبت شارژر به منفی باتری وصل بشه؟

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 5:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

999x1000 نوشته است:

390 ohm - 2W (2 وات
1M (یک مگا اهم)

باتری چی خوبه؟

خسته نباشی دوست من @};-
قطعات اطراف 357 باید خیلی دقیق باشن!
مقاومت 390 اهم هم یک درصدش مناسب نیست باید 0/1 درصد که پایداری حرارتی داشته باشه(نظامی) تهیه کنید!البته با همینا هم کار میکنه :D
357 هم حتما باید ال اف باشه و به جاش میتونید 157 یا 257 استفاده کنید.درضمن خازنهای 6 و 12 رو هم تانتال بزارید و خازن 11 رو هم ام کا تی و همچنین فایل راهنما رو بارها مطالعه کنید چون تمام این موارد رو حمیدخان توش واضح توضیح دادند :D
موفق باشید @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 6:29pm
مدیر کل
مدیر کل

usa نوشته است:
ممنونم فقط یه سوال
در قسمت اتصال به سوکت برای شارژ باتری لیتیوم یونی باید مثبت شارژر به مثبت باتری بخوره و منفی به منفی؟ یا بلعکس مثلا مثبت شارژر به منفی باتری وصل بشه؟

خسته نباشین.
در خصوص نحوه اتصال کلید دوستمون توضیح مناسب رو دادن. باطری لیتیوم همونطور که اشاره کردین میتونه خطرات زیادی در زمینه انفجار و آتش سوزی داشته باشه! لذا در استفاده از این باطری و نحوه شارژ صحیح اون باید دقت کنین. البته نوع لیتیوم پلیمر در مجموع بهتر هست و این خطرات رو هم به همراه نداره. در خصوص نحوه اتصال شارژر به همه باطریها این مطلب واضحی هست که باید مثبت به مثبت و منفی به منفی وصل بشه! وگرنه باطری و حتی شارژر شما ممکنه آسیب ببینه.

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 7:02pm
مدیر کل
مدیر کل

999x1000 نوشته است:

390 ohm - 2W (2 وات
1M (یک مگا اهم)

باتری چی خوبه؟

به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین.
بارها عرض کردم و در راهنما هم توضیح داده شده که اگر به دنبال نتیجه واقعا خوب در زمینه ثبات حرارتی هستین باید از مقاومت 390 اهم 2 وات با خطای کمتر از 1 درصد استفاده کنین! خود مقاومت 1 درصد اونطور که بنده هم تست کردم با 5 درصد فرق محسوسی نداره. اصولا بحث خطای عادی این دو مقاومت اصلا برای ما مهم نیست بلکه خطای حرارتیشون مساله هست که متاسفانه در بازار ما کمتر به این مسائل حرفه ای توجه میشه. اما مقاومتهای زیر 1 درصد که معمولا دارای 6 حلقه رنگی هستن بطور خودکار دارای استاندارد خطای حرارتی خوبی هستن که از این حیث میتونه کمک کننده باشه. اگر هم گیر نیاوردین باز هم مدار بازدهی قابل قبولی خواهد داشت.
خطای مقاومت 1 مگا اهم اهمیت چندانی نداره. میتونین از نوع 5 درصد استفاده کنین. در لیست قطعات اشاره داشتم دقت کدوم قطعات اهمیت ویژه داره.
به جای آپ امپ LF357 و انواع دیگرش مثل LF157 یا نوع فلزی LF357H ؛ متاسفانه هیچ شماره دیگری بخوبی جواب نمیده.
در خصوص باطری هم که فکر کنم توضیح کافی ذکر شده! 5 سلول لیتیوم یا لیتیوم پلیمر 2 آمپری بصورت سری شده از نظر من بهترین نوع باطری هست که میتونین استفاده کنین.

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 7:11pm

سلام خدمت استاد حمید و دیگر اساتید
بهترین تنظیمات برای لوپ 60 عنکبوتی چه تنظیماتی هست؟
دیلی را 16 شناخت ایا راهی برای افزایش دیلی اتومات هست؟ از کابل rg59 کرمان استفاده کردم

منتظر جواب هستم تا فردا مدارو تو بیرون امتحان کنم
با تشکر

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 7:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام به دوستان عزیز بخصوص مهندس حمید عزیز...

همونطور که بارها مطرح شده برای نتیجه گرفتن بهتر ظرفیت خارنی لوپ باید به حداقل برسه و به همین خاطر
هم مهندس حمید عزیز تاکید داشتند که لوپ عنکبوتی بهتر از لوپ تخت جواب میده

حالا سوال من اینه که ظرفیت خازنی لوپ رو چطور میتونیم اندازه بگیریم و آیا با همین خازن سنج ها میشه؟
و حداکثر مقدار مناسب ظرفیت خازنی برای مدار فلزجو چه میزان هست؟

ممنون @};-

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 8:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1731 , 1732 , 1733 , 1734 , 1735 , 1736 , 1737 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 224 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure