انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 9:11pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1732 , 1733 , 1734 , 1735 , 1736 , 1737 , 1738 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

S 18
D0
F205
P170

یک بشقاب سانتی21 را 122 زد
ویک سینی 37 را 175 زد خیلی کم میباشد. :(

لطفا راهنمایی بفرمایید لوپ هم 60 سانتی هست حداقل باید سینی رو 2 خورده میزد متاسفانه دیلی اومد رو 14

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 8:38pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
دوستان عزیز ، یه متقلب دیگر هم به جمع فروشگاهها اضافه کنید
یه هفته پیش ، آیسی فلزی LF357H فروشگاه نیکوشاپ را تست کردم که کاملا تقلبی بود . دو تا آیسی فلزی با کد H0428 هردو تاش آشغال به تمام معنی . اعداد سه گانه درحال رقص بندری . آیسی اولی حدود A 699 B 890 C 888 و دومی A 753 B 904 C 900
آیسی پلاستیکی با JM31RB هم بود که کلا ارور میداد
این هم از فروشگاه نیکو که دوستان توصیه میکردند ازش خرید کنید #:-s بخصوص آقا مهدی :-w
یه دوست دیگه به اسم علی هم جدیدا فلزی نیکو را خریده بودند که تو خصوصی میگفتن که از پلاستیکی تقلبی که قبلا داشتن ، بدتر بوده
ضمنا کد آیسی را در بغل آیسی با رنگ معمولی زدن که وقتی دست کشیدم روش ، رنگش داره پاک میشه . شک ندارم که خودشون مینویسن .
آیسی اگه نظامی بود باید نوشته هاش روش حک میشد
کسی اگه تو شهر خودش از مغازه های بی نام و نشان ، آیسی پیدا کرد ، بخره
بنده دیگه به هیچ فروشگاهی اطمینان ندارم :(

لا اله الا هو

پنج شنبه 20 اسفند1394 - 9:33pm

سنه دژ نوشته است:
دوستان عزیز ، یه متقلب دیگر هم به جمع فروشگاهها اضافه کنید
یه هفته پیش ، آیسی فلزی LF357H فروشگاه نیکوشاپ را تست کردم که کاملا تقلبی بود . دو تا آیسی فلزی با کد H0428 هردو تاش آشغال به تمام معنی . اعداد سه گانه درحال رقص بندری . آیسی اولی حدود A 699 B 890 C 888 و دومی A 753 B 904 C 900
آیسی پلاستیکی با JM31RB هم بود که کلا ارور میداد
این هم از فروشگاه نیکو که دوستان توصیه میکردند ازش خرید کنید #:-s بخصوص آقا مهدی :-w
یه دوست دیگه به اسم علی هم جدیدا فلزی نیکو را خریده بودند که تو خصوصی میگفتن که از پلاستیکی تقلبی که قبلا داشتن ، بدتر بوده
ضمنا کد آیسی را در بغل آیسی با رنگ معمولی زدن که وقتی دست کشیدم روش ، رنگش داره پاک میشه . شک ندارم که خودشون مینویسن .
آیسی اگه نظامی بود باید نوشته هاش روش حک میشد
کسی اگه تو شهر خودش از مغازه های بی نام و نشان ، آیسی پیدا کرد ، بخره
بنده دیگه به هیچ فروشگاهی اطمینان ندارم :(

سلام دوست گرامی بنده حدود یک ماهو نیم پیش این ای سی رو از همین فروشگاه خریدم. لطفا نحوه اصل یا بدل بودن این ای سی را از کجا تشخیص بدهم LF357H .

جمعه 20 اسفند1394 - 12:11am
مدیر کل
مدیر کل

Milad72 نوشته است:
S 18
D0
F205
P170

یک بشقاب سانتی21 را 122 زد
ویک سینی 37 را 175 زد خیلی کم میباشد. :(

لطفا راهنمایی بفرمایید لوپ هم 60 سانتی هست حداقل باید سینی رو 2 خورده میزد متاسفانه دیلی اومد رو 14

ابتدا عرض کنم که ما تنظیمات خاص برای لوپ خاص نداریم! تنظیمات بیشتر به شرایط کاوش و هدف شما و حتی نوع اپراتوری شما بستگی دارن و در حد کمتری به لوپ. لذا برای این تستهای هوایی اولیه که انجام میدین زیاد تفاوت برد در اثر تغییر تنظیمات نخواهید داشت.
برد شما مقداری کم هست که میتونه دلایل مختلف ولی جزئی داشته باشه. در بهترین شرایط اون سینی حدود 230 سانت قابل سنس هست. حالا ممکنه مشکل از محیط تست نامناسب باشه و یا اینکه لوپ شما کیفیت بالایی نداره. اگر از کابل RG-58 استفاده کنین دیلی شما ممکنه کمی بیشتر بشه.

جمعه 20 اسفند1394 - 12:21am
مدیر کل
مدیر کل

Milad72 نوشته است:

سلام دوست گرامی بنده حدود یک ماهو نیم پیش این ای سی رو از همین فروشگاه خریدم. لطفا نحوه اصل یا بدل بودن این ای سی را از کجا تشخیص بدهم LF357H .

دوست عزیز بارها توضیح دادیم اعداد 3 گانه درست در کنار دیلی اتومات لوپ درست! نمیدونم این مساله رو باید چند صد بار دیگه ذکر کنیم یا چند جای فایل راهنما نوشته بشه که مجددا سوال نشه! اگر طبق چیزی که در پست قبلی فرمودین دیلی لوپ پایین باشه و اونطور که دوست عزیزمون فرمودن بلحاظ نوع خاصی از 357 احتمالا تقلبی که استفاده شده ؛ اعداد سه گانه هم بالا باشن طبیعتا مشکل میتونه از 357 باشه. البته بنده تا الان این اولین موردی هست که میشنوم آیسی تقلبی دارای اعداد 3 گانه بالا بوده. بهرحال بسته به اپ امپ های مختلفی که زحمت میکشن مود میکنن و بجای 357 اصلی قالب میکنن ؛ شرایط میتونه متفاوت باشه.

جمعه 20 اسفند1394 - 12:27am
مدیر کل
مدیر کل

vistac2000 نوشته است:
با سلام به دوستان عزیز بخصوص مهندس حمید عزیز...

همونطور که بارها مطرح شده برای نتیجه گرفتن بهتر ظرفیت خارنی لوپ باید به حداقل برسه و به همین خاطر
هم مهندس حمید عزیز تاکید داشتند که لوپ عنکبوتی بهتر از لوپ تخت جواب میده

حالا سوال من اینه که ظرفیت خازنی لوپ رو چطور میتونیم اندازه بگیریم و آیا با همین خازن سنج ها میشه؟
و حداکثر مقدار مناسب ظرفیت خازنی برای مدار فلزجو چه میزان هست؟

ممنون @};-

خواهش میکنم.
ابتدا تصحیح کنم که خیر! ظرفیت خازنی لوپ هر چه پایین تر باشه الزاما خوب نیست! دو دلیل داره که یکیش عمومی و دیگری مربوط به طرح ماست. اول اینکه کلا هر چه ظرفیت خازنی لوپ پایین تر باشه ؛ به فلزات ریز و ذرات حساس تر میشه. هر چند این مساله ممکنه برای لوپهای کوچک که کاربرد اینچنینی دارن مناسب باشه ولی برای لوپهای بزرگ و کار بر روی زمینی با شرایط نامساعد نتیجه خوبی بهمراه نداره. البته در طرح ما این مساله تا حد زیادی با افزایش دیلی دستی قابل جبران هست ولی باز هم بهتره برای کاربرد فلزیابی که معمولا مد نظر دوستان ما هست ظرفیت خازنی لوپ خیلی پایین نیاد تا دیلی اتومات هم پایین نیاد و اعداد 3 گانه هم بالا نرن! مساله دوم هم بخش تفکیک مختص طرح ماست که اگر ظرفیت خازنی لوپ از حدی کمتر باشه دیگه زیاد درست و قابل اعتماد عمل نمیکنه. به همین جهت بررسی دیلی اتومات لوپ و اعداد 3 گانه رو بعنوان فاکتورهای اساسی برای صحت عملکرد دستگاه معرفی کردیم.
نکته دیگه این هست که اصولا بحث فقط هم در مورد حالت خازنی لوپ نیست! در واقع ظرفیت خازنی لوپ با ظرفیت خازنی کابل لوپ و حتی حالات خازنی در خروجی مدار و خازن داخلی خود ماسفت ترکیب میشه و مجموع اینها مهم هست! به همین دلیل ملاحظه میکنین هر شماره ماسفتی با تفکیک سازگار نیست و میتونه منجر به تغییر فاحش اعداد 3 گانه بشه. لذا بین شماره های رایج ماسفت 840 بنظر من جزو نمونه های خوبی بوده که استفاده شده و نظیرش در بسیاری از طرحها بکار رفته.
اما در خصوص اندازه گیری این حالت خازنی داخل لوپ باید عرض کنم به این راحتی قابل اندازه گیری نیست! اون چه که در محاسبات حدودی بنده در نظر گرفتم حدود 50 الی 100 پیکو بوده. البته توجه داشته باشین کابل رابط میتونه حتی در رنج وسیع تر از این حالت خازنی رو کم و زیاد کنه! پس توجه به کابل رابط و طول اون هم بسیار مهم هست.

جمعه 20 اسفند1394 - 12:44am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
حمید نوشته است:
Milad72 نوشته است:

دوست عزیز بارها توضیح دادیم اعداد 3 گانه درست در کنار دیلی اتومات لوپ درست! نمیدونم این مساله رو باید چند صد بار دیگه ذکر کنیم یا چند جای فایل راهنما نوشته بشه که مجددا سوال نشه! اگر طبق چیزی که در پست قبلی فرمودین دیلی لوپ پایین باشه و اونطور که دوست عزیزمون فرمودن بلحاظ نوع خاصی از 357 احتمالا تقلبی که استفاده شده ؛ اعداد سه گانه هم بالا باشن طبیعتا مشکل میتونه از 357 باشه. البته بنده تا الان این اولین موردی هست که میشنوم آیسی تقلبی دارای اعداد 3 گانه بالا بوده. بهرحال بسته به اپ امپ های مختلفی که زحمت میکشن مود میکنن و بجای 357 اصلی قالب میکنن ؛ شرایط میتونه متفاوت باشه.

بله مهندس
بنده هم تا حالا آیسی تقلبی با این اعداد ندیده بودم چون خودم چند تا پلاستیکی تقلبی دارم که بغیر از یکیشون که کویل ارور میداد ، بقیه کار میکردند اما بردشون کم بود .
اما فلزی نیکوشاپ از پلاستیکی های تقلبی ، بردش خیلی کمتر بود . با لوپ 30 سانتی درب سوهان 20 سانتی را در کمتر از 30 سانت میزد و سکه را باید کاملا به سیم بچسبونی که سنس بشه ، یعنی صفر :D درحالی که قبلا با آیسی تقلبی پلاستیکی و با همین لوپ ، درب سوهان را در +1 متر میزد و سکه را در 30 سانت
ضمنا اعداد سه گانه گاهی تقریبا ثابت و اکثر اوقات بسرعت در حال رقص بودند
بنده نیز فکر میکنم که آیسی نیکو ، یا به تمام معنی تقلبی بود یا اینکه یه آیسی دیگه مثل 741 یا 709 را که ارزونتر است ، پاک میکنند و روش میزنن 357H
کد بغل آیسی H0428 است و روش نوشته نداره . زیرشم یه نقطه ی سفید داره

لا اله الا هو

جمعه 21 اسفند1394 - 9:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود

مهندس جان چند وقتیه که مدارم همش بوق بی خود پیدا کرده همش بوق بی دلیل تا جایی که گذاشتمش کنار امروز بازم روشنش کردم بازم بوق های الکی قبلا تو خونه دستگاه اروم بود ولی حالا بیرون و داخل خونه نداره همش بوق !! احتمال این هست که مشکل از باطری هام باشه؟ من از دوتا باطری 12 و 6 4.5 امپر استفاده می کنم که با سیم به رابط یه متری به مدار وصل می کنم از وقتی که یکی از باطری ها اتصالی کرده سریع شارژش کم می شه و یه باطری 12 مطمینم سالمه احتمال داره خرابی باطری باعث این سو صداها و بی ثباتی باشه؟

جمعه 21 اسفند1394 - 5:57pm
آواتار کاربر

با اجازه ی مهندس حمید عزیز و اساتید محترم @};-
درود به badboy جان
من هم برای دستگام از یک باطری 12 و 6 4.5 آمپر که سریشون کردم و با فیش آداپتوری استفاده میکنم.به این مشکلی که شما دارین بر خوردم میتونید یه کم با تغییر تنظیمات دستگاه بوق های اضافی رو تا حدی کم کنید و به کیفیت لوپتون هم بستگی داره.من دو تا لوپ 45 که با سیم 0.8 لاکی و 40 که با 0.7 لاکی درست کردم.اولیش بوق اضافی خیلی کمتری نسبت به دومی داره و ثباتش بهتره.

جمعه 21 اسفند1394 - 6:24pm

با سلام به اساتید و مهندس حمید ،
من دستگاه فلزیاب رو ساختم و برای لوپ 60 از سیم 1 افشان استفاده کردم که اهم لوپم تقریبا 0.9 اهم و اندوکتانس 370 میکروهانری بود.کابل رابط هم RG58 مغزی مس و شیلد مس هست.مشکلی که برای من پیش اومد این بود که دستگاه برای نیم ساعت اول که تست کردم عالی کار میکرد و حذف آهن روی 1 برای من جواب میداد اما بعد از یک مقدار زمان Coil Error روی LCD نشون داده شد و ولتاژ باطری سریع افت میکرد،بخاطره همین تصور من این بود که IRF840 نامرغوب هست (مارک ST استفاده کردم) اونو عوضش کردم و درایور BS170 رو هم عوض کردم اما این مشکل حل نشد،ممنون میشم کمکم کنید.با تشکر از اساتید محترم.

جمعه 21 اسفند1394 - 6:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1732 , 1733 , 1734 , 1735 , 1736 , 1737 , 1738 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 224 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure