انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 9:12pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1733 , 1734 , 1735 , 1736 , 1737 , 1738 , 1739 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Empire نوشته است:
با اجازه ی مهندس حمید عزیز و اساتید محترم @};-
درود به badboy جان
من هم برای دستگام از یک باطری 12 و 6 4.5 آمپر که سریشون کردم و با فیش آداپتوری استفاده میکنم.به این مشکلی که شما دارین بر خوردم میتونید یه کم با تغییر تنظیمات دستگاه بوق های اضافی رو تا حدی کم کنید و به کیفیت لوپتون هم بستگی داره.من دو تا لوپ 45 که با سیم 0.8 لاکی و 40 که با 0.7 لاکی درست کردم.اولیش بوق اضافی خیلی کمتری نسبت به دومی داره و ثباتش بهتره.

ممنون Empire جان منم مثل شما عمل کردم اوایل دستگاه واقعا با ثبات بود ولی چند وقته اینطوری شده اخه عادی نیست حساسیت هم تا زیر 15 میارم بازم همونه با دوتا لوپ هم تست کردم بازم همونه اوایل فکر می کردم از مداره سه تا مدارو تغییر دادم بازم همونه با دوتا لوپ تست کردم بازم صدای الکی دارم همش

جمعه 21 اسفند1394 - 7:51pm
آواتار کاربر

فکر نکنم به خاطر باطری ها باشه.برای اطمینان میتونی در صورت امکان به جای باطری ها از یک منبع تغذیه دیگری استفاده کنی ببینی باز هم صدای بوق اضافی داره یا نه.اگه باز هم همینجور بود پس مشکل از مداره حتما قطعه ای مشکل پیدا کرده!

جمعه 21 اسفند1394 - 8:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Empire نوشته است:
فکر نکنم به خاطر باطری ها باشه.برای اطمینان میتونی در صورت امکان به جای باطری ها از یک منبع تغذیه دیگری استفاده کنی ببینی باز هم صدای بوق اضافی داره یا نه.اگه باز هم همینجور بود پس مشکل از مداره حتما قطعه ای مشکل پیدا کرده!

سپاس دوست من
یه سوال امکانش هست از دوتا باطری 12 ولت استفاده کنم که یکی امپرش 6.5 و یکی 4.5 هست مشکلی ایجاد نمی شه؟

جمعه 21 اسفند1394 - 8:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس جان خسته نباشی. یه سوال داشتم :ymblushing: اگه بجای خازنهای 100 میکرو تانتال معمولی از 100 میکرو تانتل sms استفاده کنم بهتره؟ و مقاومت های 390 اهم نوع smd گرفتم اما موقع سفارش هیچ مشخصاتی در مورد درصد خطا و واتش ندیدم :D چطوریه؟ شرمنده آقا حمید که سوالاتم در حد ابتداییه :ymblushing: یک دنیا سپاس از همراهی و راهنمایی بی دریغت :x @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

جمعه 21 اسفند1394 - 8:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سنه دژ نوشته است:
حمید نوشته است:
Milad72 نوشته است:

سلام دوست گرامی بنده حدود یک ماهو نیم پیش این ای سی رو از همین فروشگاه خریدم. لطفا نحوه اصل یا بدل بودن این ای سی را از کجا تشخیص بدهم LF357H .

دوست عزیز بارها توضیح دادیم اعداد 3 گانه درست در کنار دیلی اتومات لوپ درست! نمیدونم این مساله رو باید چند صد بار دیگه ذکر کنیم یا چند جای فایل راهنما نوشته بشه که مجددا سوال نشه! اگر طبق چیزی که در پست قبلی فرمودین دیلی لوپ پایین باشه و اونطور که دوست عزیزمون فرمودن بلحاظ نوع خاصی از 357 احتمالا تقلبی که استفاده شده ؛ اعداد سه گانه هم بالا باشن طبیعتا مشکل میتونه از 357 باشه. البته بنده تا الان این اولین موردی هست که میشنوم آیسی تقلبی دارای اعداد 3 گانه بالا بوده. بهرحال بسته به اپ امپ های مختلفی که زحمت میکشن مود میکنن و بجای 357 اصلی قالب میکنن ؛ شرایط میتونه متفاوت باشه.

بله مهندس
بنده هم تا حالا آیسی تقلبی با این اعداد ندیده بودم چون خودم چند تا پلاستیکی تقلبی دارم که بغیر از یکیشون که کویل ارور میداد ، بقیه کار میکردند اما بردشون کم بود .
اما فلزی نیکوشاپ از پلاستیکی های تقلبی ، بردش خیلی کمتر بود . با لوپ 30 سانتی درب سوهان 20 سانتی را در کمتر از 30 سانت میزد و سکه را باید کاملا به سیم بچسبونی که سنس بشه ، یعنی صفر :D درحالی که قبلا با آیسی تقلبی پلاستیکی و با همین لوپ ، درب سوهان را در +1 متر میزد و سکه را در 30 سانت
ضمنا اعداد سه گانه گاهی تقریبا ثابت و اکثر اوقات بسرعت در حال رقص بودند
بنده نیز فکر میکنم که آیسی نیکو ، یا به تمام معنی تقلبی بود یا اینکه یه آیسی دیگه مثل 741 یا 709 را که ارزونتر است ، پاک میکنند و روش میزنن 357H
کد بغل آیسی H0428 است و روش نوشته نداره . زیرشم یه نقطه ی سفید داره

ما که آخرش نفهمیدیم این آی سی های تقلبی رو چطوری از اصلش میشه تشخیص داد. اینکه سکه رو در 30 سانت میزنه تقلبیه؟ اینطوری که آی سی اصل اصلا گیر نمیاد.

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

جمعه 21 اسفند1394 - 9:49pm
مدیر سایت
مدیر سایت

سنه دژ نوشته است:
حمید نوشته است:
Milad72 نوشته است:

سلام دوست گرامی بنده حدود یک ماهو نیم پیش این ای سی رو از همین فروشگاه خریدم. لطفا نحوه اصل یا بدل بودن این ای سی را از کجا تشخیص بدهم LF357H .

دوست عزیز بارها توضیح دادیم اعداد 3 گانه درست در کنار دیلی اتومات لوپ درست! نمیدونم این مساله رو باید چند صد بار دیگه ذکر کنیم یا چند جای فایل راهنما نوشته بشه که مجددا سوال نشه! اگر طبق چیزی که در پست قبلی فرمودین دیلی لوپ پایین باشه و اونطور که دوست عزیزمون فرمودن بلحاظ نوع خاصی از 357 احتمالا تقلبی که استفاده شده ؛ اعداد سه گانه هم بالا باشن طبیعتا مشکل میتونه از 357 باشه. البته بنده تا الان این اولین موردی هست که میشنوم آیسی تقلبی دارای اعداد 3 گانه بالا بوده. بهرحال بسته به اپ امپ های مختلفی که زحمت میکشن مود میکنن و بجای 357 اصلی قالب میکنن ؛ شرایط میتونه متفاوت باشه.

بله مهندس
بنده هم تا حالا آیسی تقلبی با این اعداد ندیده بودم چون خودم چند تا پلاستیکی تقلبی دارم که بغیر از یکیشون که کویل ارور میداد ، بقیه کار میکردند اما بردشون کم بود .
اما فلزی نیکوشاپ از پلاستیکی های تقلبی ، بردش خیلی کمتر بود . با لوپ 30 سانتی درب سوهان 20 سانتی را در کمتر از 30 سانت میزد و سکه را باید کاملا به سیم بچسبونی که سنس بشه ، یعنی صفر :D درحالی که قبلا با آیسی تقلبی پلاستیکی و با همین لوپ ، درب سوهان را در +1 متر میزد و سکه را در 30 سانت
ضمنا اعداد سه گانه گاهی تقریبا ثابت و اکثر اوقات بسرعت در حال رقص بودند
بنده نیز فکر میکنم که آیسی نیکو ، یا به تمام معنی تقلبی بود یا اینکه یه آیسی دیگه مثل 741 یا 709 را که ارزونتر است ، پاک میکنند و روش میزنن 357H
کد بغل آیسی H0428 است و روش نوشته نداره . زیرشم یه نقطه ی سفید داره

با سلام
اتفاقاً آی سی فلزی 357 بنده که تونستم سکه 500 تومانی رو با لوپ کت 6 با حساسیت 15 تا 53 سانت سنس کنم از همین فلزی ها زیر سفید نیکوشاپ بودش . البته چندماه گذشته خریده بودم شاید جدیداً تقلبی شده باشه . امکانش زیاده !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 21 اسفند1394 - 9:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
badboy نوشته است:
Empire نوشته است:

سپاس دوست من
یه سوال امکانش هست از دوتا باطری 12 ولت استفاده کنم که یکی امپرش 6.5 و یکی 4.5 هست مشکلی ایجاد نمی شه؟

موقع سري كردن باطري ها مهم آمپراژ است كه بايد يكسان باشند پس نميتوانيد 6.5 و 4.5 را سري كنيد.
توجه كنيد در صورت استفاده از باطري 24ولت خازن24(2200ميكروفاراد) بايد از نوع 35ولت باشد.

جمعه 21 اسفند1394 - 9:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

haamed نوشته است:
badboy نوشته است:
Empire نوشته است:

سپاس دوست من

موقع سري كردن باطري ها مهم آمپراژ است كه بايد يكسان باشند پس نميتوانيد 6.5 و 4.5 را سري كنيد.
توجه كنيد در صورت استفاده از باطري 24ولت خازن24(2200ميكروفاراد) بايد از نوع 35ولت باشد.

ممنون حامد جان @};-

جمعه 21 اسفند1394 - 10:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس من سیم که به کانتکتور از مدار می شه رو هم کوتاه کردم اندازه 2 سانت و سیم باطری به مدارو هم کوتاه کردم اندازه 5 سانت ولی بازم مشکل نویز دارم فقط مهندس وقتی باطری رو به مدار می زنم مدار چند ثانیه ارومه ولی یهو بی ثبات می شه امکانش هست مشکل از قطعات نامرغوب باشه !!!!

جمعه 21 اسفند1394 - 10:18pm
مدیر سایت
مدیر سایت

سنه دژ نوشته است:
دوستان عزیز ، یه متقلب دیگر هم به جمع فروشگاهها اضافه کنید
یه هفته پیش ، آیسی فلزی LF357H فروشگاه نیکوشاپ را تست کردم که کاملا تقلبی بود . دو تا آیسی فلزی با کد H0428 هردو تاش آشغال به تمام معنی . اعداد سه گانه درحال رقص بندری . آیسی اولی حدود A 699 B 890 C 888 و دومی A 753 B 904 C 900
آیسی پلاستیکی با JM31RB هم بود که کلا ارور میداد
این هم از فروشگاه نیکو که دوستان توصیه میکردند ازش خرید کنید #:-s بخصوص آقا مهدی :-w
یه دوست دیگه به اسم علی هم جدیدا فلزی نیکو را خریده بودند که تو خصوصی میگفتن که از پلاستیکی تقلبی که قبلا داشتن ، بدتر بوده
ضمنا کد آیسی را در بغل آیسی با رنگ معمولی زدن که وقتی دست کشیدم روش ، رنگش داره پاک میشه . شک ندارم که خودشون مینویسن .
آیسی اگه نظامی بود باید نوشته هاش روش حک میشد
کسی اگه تو شهر خودش از مغازه های بی نام و نشان ، آیسی پیدا کرد ، بخره
بنده دیگه به هیچ فروشگاهی اطمینان ندارم :(

استاد عزیز با سلام عرض ارادت خدمت شما عزیزم ، بنده 3 عدد از نیکو خریدم حدود 5 ماه گذشته که کد اونها H0429 بوده و خیلی خوب جواب دادن ! ولی برای شما پسوندهای H0428 هستن !!! بنده دیگه هیچ نظری نمیدم در مورد این فروشگاه ها و بعضی اجناسی که خوب جواب دادن ! چون در یک مغازه ای بود یک توپ کابل کت 6 داشت بنده خدا میگفت یک ساله مونده ، که بنده تست کردم و خوب جواب داده بود بنده مارکش رو اینجا عنوان کردم و دو روز بعد رفتم چهار متر دیگه بگیرم . مغازه دار گفت یکی اومد یک توپ رو با هم خرید و برد :-o خوب بابا به اندازه نیاز خودتون بخرید . تا اجناس با کیفیت رو دیگران هم بتونن داشته باشن حتی برای یک لوپ یا یک دستگاه با کیفیت ! چرا سفارش زیاد میدید تا فروشندگان طمع کنن اجناس بنجول قالب کنن ؟!!

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 21 اسفند1394 - 10:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1733 , 1734 , 1735 , 1736 , 1737 , 1738 , 1739 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 223 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure