انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 9:11pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1734 , 1735 , 1736 , 1737 , 1738 , 1739 , 1740 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
سلام آقا مهدی عزیز
خوب اینم یا از شانس بنده ست یا عمدا برای بعضیها تقلبی میفرستن . اما در تقلبی بودنش هیچ شکی نیست
هر سری قطعه که ساخته میشه کد مخصوص خودش رو داره و طبیعیه که با کد بعدی تفاوت داشته باشه ، کد آیسی بنده H0428 هست .
این جز روال کاری و کلاه برداری اکثر سازندگان و فروشندگان شده . اول جنس خوب میسازند یا میفروشند ، بعد که اسمشون افتاد سر زبونا ، کیفیت رو میارن پائین یا تقلبی تحویل میدن . اما این خوردنا تموم میشه . عاقل کسیه که کم بخوره و همیشه بخوره . حالا ما نمیگیم کم بخورن ، پول خوب بگیرن و جنس خوب تحویل بدن ، همین :ymhug:

لا اله الا هو

جمعه 21 اسفند1394 - 10:37pm

سلام اساتید وقتتون بخیر من برای شیلد لوپ از این استیکر اجاق گاز استفاده کردم هم رسانا هست هم به دستگاه حساسیت نداره بنظرتون برای شیلد لوپ خوبه ؟اگه جواب میده وصلش کنم به منفی مدار ؟؟؟؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 21 اسفند1394 - 12:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

badboy نوشته است:
مهندس من سیم که به کانتکتور از مدار می شه رو هم کوتاه کردم اندازه 2 سانت و سیم باطری به مدارو هم کوتاه کردم اندازه 5 سانت ولی بازم مشکل نویز دارم فقط مهندس وقتی باطری رو به مدار می زنم مدار چند ثانیه ارومه ولی یهو بی ثبات می شه امکانش هست مشکل از قطعات نامرغوب باشه !!!!

فکر کنم مشکل شما از مدار نباشه از برق ساختمانه یا برق را قطع کن یا بیرون از شهر تست کن

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

شنبه 21 اسفند1394 - 12:09am

سلام حمید جان
من مدار تستر ساختم و با اون ظرفیت لوپی که ساختم اندازه
گرفتم.480 میکرو هانری نشون میده که مقدارش بالاست
لوپ با 4 متر و 10 سانت کابل شبکه لگرند مرغوب با مقاومت 2.6 اهم
بصورت دولا ساختم_ لوپ 60
چطور میتونم ظرفیتشو کم کنم ؟
این ظرفیت بالا باعث چه مشکلاتی میشه ؟
یه لوپ دیگه با کابل شبکه اشنایدر الکتریک دارم که ظرفیت اونم 470
میکرو هانری نشون میده-با مقاومت 2.6 اهم
راستش یه کم به تستر مشکوکم
مقدار ظرفیت خازن و مقاومت درست نشون میده
ممنونم از راهنماییتون

شنبه 21 اسفند1394 - 12:39am
مدیر کل
مدیر کل

badboy نوشته است:
درود

مهندس جان چند وقتیه که مدارم همش بوق بی خود پیدا کرده همش بوق بی دلیل تا جایی که گذاشتمش کنار امروز بازم روشنش کردم بازم بوق های الکی قبلا تو خونه دستگاه اروم بود ولی حالا بیرون و داخل خونه نداره همش بوق !! احتمال این هست که مشکل از باطری هام باشه؟ من از دوتا باطری 12 و 6 4.5 امپر استفاده می کنم که با سیم به رابط یه متری به مدار وصل می کنم از وقتی که یکی از باطری ها اتصالی کرده سریع شارژش کم می شه و یه باطری 12 مطمینم سالمه احتمال داره خرابی باطری باعث این سو صداها و بی ثباتی باشه؟

خسته نباشین.
مشکل از باطری شما نیست هر چند توصیه نمیشه از باطریهای با آمپر غیر یکسان استفاده کنین ولی این مساله به نویز ربطی نداره! مشکل شما از سیم باطری هم نیست.
شرایطی که در مجموع فرمودین اصلا عادی نیست و بنظر من بهیچ وجه نویز خارجی نیست! اگر مطمئن هستین پس از حدود زمان مشخصی بعد از روشن شدن دستگاه این اتفاق میفته ؛ به احتمال زیاد مشکل از معیوب شدن یکی از خازنهاست. متاسفانه پیدا کردن خازن معیوب در مدار هم کار ساده ای نیست! ولی تنها در صورتی ممکنه خازن با احتمال زیاد معیوب بشه که یا ولتاژ بالاتر از حد ذکر شده روی اون وجود داشته باشه یا اینکه در مورد خازنهای دارای پلاریته جهت نصب برعکس باشه.

شنبه 21 اسفند1394 - 12:52am
مدیر کل
مدیر کل

demo.ixys نوشته است:
با سلام به اساتید و مهندس حمید ،
من دستگاه فلزیاب رو ساختم و برای لوپ 60 از سیم 1 افشان استفاده کردم که اهم لوپم تقریبا 0.9 اهم و اندوکتانس 370 میکروهانری بود.کابل رابط هم RG58 مغزی مس و شیلد مس هست.مشکلی که برای من پیش اومد این بود که دستگاه برای نیم ساعت اول که تست کردم عالی کار میکرد و حذف آهن روی 1 برای من جواب میداد اما بعد از یک مقدار زمان Coil Error روی LCD نشون داده شد و ولتاژ باطری سریع افت میکرد،بخاطره همین تصور من این بود که IRF840 نامرغوب هست (مارک ST استفاده کردم) اونو عوضش کردم و درایور BS170 رو هم عوض کردم اما این مشکل حل نشد،ممنون میشم کمکم کنید.با تشکر از اساتید محترم.

به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین.
شما باید اول بررسی کنین علت افت ولتاژ باطری چی هست و ایا قطعه ای هم بیش از حد داغ میکنه یا نه؟ احتمال وجود اتصالی در مدار شما بخصوص اطراف ماسفت هم هست.

شنبه 21 اسفند1394 - 12:55am
مدیر سایت
مدیر سایت

meghdad نوشته است:
سلام حمید جان
بصورت دولا ساختم_ لوپ 60
ممنونم از راهنماییتون

سلام
دوست عزیز هر ابزار اندازه گیری مخصوصا ابزارهایی مثل تستر و ... نیاز به کالیبره شدن دارن تا مقدار دقیق رو نشون بدن برای کالیبراسیون باید طبق راهنمای اون وسیله عمل کنید و روش کار هم به اینصورت هست که شما مثلا وقتی میخوای اهم متر رو کالیبره کنی باید یه مقاومت کم خطا و دقیق و طبیعتا در رنج پایین مثلا 1 اهم بیاری و ابزار رو طوری دقیق کنید که اون رو درست نمایش بده!
حالا برای کالیبره کردن سلف سنج شما هم به همین صورت عمل میکنید و با یه سلف دقیق و کم خطا مثلا 100 میکرو هانری وسیله رو کالیبره میکنید تا دقیق نمایش بده !
در واقع کالیبراسیون یعنی معرفی یک مقیاس به وسیله مورد نظر برای سنجش قطعات بر اساس اون مقیاس!
درباره ی بالا بودن اندوکتانس هم نگران نباشید مشکل خاصی پیش نمیاد و خوشبختانه فلزجو توانایی سازگاری با انواع ظرفیت های مختلف لوپ رو داره و دامنه ی وسیعی از لوپ رو پشتیبانی میکنه فقط میمونه عملکرد قویتر و عمقزنی بهتر و تفکیک درست که تجربه نشون میده اندوکتانس حدود 350 میکروهانری بهتر جواب میده!
حالا شما اول باید سلف سنج رو کالیبره کنید و بعد هم مقدار دقیق اندوکتانس رو اندازه بگیرید و اگر احیانا در محدوده مورد نظر نبود میتونید با کم کردن دور سیم اون رو تغییر بدید و به ظرفیت نرمال برسید.
موفق باشید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

آخرین بار توسط کوهیار در شنبه 21 اسفند1394 - 1:03am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 21 اسفند1394 - 1:00am
مدیر کل
مدیر کل

r_khan66 نوشته است:
مهندس جان خسته نباشی. یه سوال داشتم :ymblushing: اگه بجای خازنهای 100 میکرو تانتال معمولی از 100 میکرو تانتل sms استفاده کنم بهتره؟ و مقاومت های 390 اهم نوع smd گرفتم اما موقع سفارش هیچ مشخصاتی در مورد درصد خطا و واتش ندیدم :D چطوریه؟ شرمنده آقا حمید که سوالاتم در حد ابتداییه :ymblushing: یک دنیا سپاس از همراهی و راهنمایی بی دریغت :x @};-

خیلی ممنون.
بله ممکنه خازن 100 میکروی تانتال از نوع اس ام دی کمی بهتر جواب بده.
عزیز من مقاومتهای اس ام دی وات بسیار پایینی دارن! کافیه به جای 2 وات ؛ اس ام دی نصب کنین و در همون ثانیه اول دود میشن و به هوا میرن! وات مقاومت یک مساله مشخصی هست و ابعاد مقاومت تا حد خیلی زیادی به واتش بستگی داره. لذا مقاومتهای خیلی کوچک هیچوقت نمیتونن وات بالایی رو تحمل کنن.

شنبه 21 اسفند1394 - 1:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
badboy نوشته است:
درود

مهندس جان چند وقتیه که مدارم همش بوق بی خود پیدا کرده همش بوق بی دلیل تا جایی که گذاشتمش کنار امروز بازم روشنش کردم بازم بوق های الکی قبلا تو خونه دستگاه اروم بود ولی حالا بیرون و داخل خونه نداره همش بوق !! احتمال این هست که مشکل از باطری هام باشه؟ من از دوتا باطری 12 و 6 4.5 امپر استفاده می کنم که با سیم به رابط یه متری به مدار وصل می کنم از وقتی که یکی از باطری ها اتصالی کرده سریع شارژش کم می شه و یه باطری 12 مطمینم سالمه احتمال داره خرابی باطری باعث این سو صداها و بی ثباتی باشه؟

خسته نباشین.
مشکل از باطری شما نیست هر چند توصیه نمیشه از باطریهای با آمپر غیر یکسان استفاده کنین ولی این مساله به نویز ربطی نداره! مشکل شما از سیم باطری هم نیست.
شرایطی که در مجموع فرمودین اصلا عادی نیست و بنظر من بهیچ وجه نویز خارجی نیست! اگر مطمئن هستین پس از حدود زمان مشخصی بعد از روشن شدن دستگاه این اتفاق میفته ؛ به احتمال زیاد مشکل از معیوب شدن یکی از خازنهاست. متاسفانه پیدا کردن خازن معیوب در مدار هم کار ساده ای نیست! ولی تنها در صورتی ممکنه خازن با احتمال زیاد معیوب بشه که یا ولتاژ بالاتر از حد ذکر شده روی اون وجود داشته باشه یا اینکه در مورد خازنهای دارای پلاریته جهت نصب برعکس باشه.

ممنون مهندس که پاسخ دادید بله تقریبا 4 تا 5 ثانیه بعد روشن شدن مدار تک بوق ها شروع می شن و کم کم بصورت ممتد درمیان! فرکانس رو هم کم کردم مثلا فرکانس 110 و پالس 200 قبلا اروم بود ولی الان بعد از چند ثانیه بوغ دارم ! از اون وقت چندتا بزد جدید زدم ولی خازن هارو تعویض نکرده بودم مهندس
یعنی کل خازن ها رو تعویض کنم یا خازن های نزدیک 357 رو ؟ @};-

شنبه 21 اسفند1394 - 1:03am
مدیر کل
مدیر کل

meghdad نوشته است:
سلام حمید جان
بصورت دولا ساختم_ لوپ 60
ممنونم از راهنماییتون

خسته نباشین.
ابتدا این رو عرض کنم همیشه قبل از هر تصمیمی بر اساس اندازه گیری که انجام میدین ؛ ابتدا از صحت عملکرد دستگاه اندازه گیری خودتون مطمئن بشین! این یک مساله کلیدی هست که تا حالا خیلیها رو در انجام پروژه هاشون با مشکل مواجه کرده.
در خصوص کالیبراسیون جناب کوهیار توضیح دادن. بنظر بنده هم شما اگر از سلف متر خودتون مطمئن نیستین ابتدا تشریف ببرین و یک سلف آماده با دقت بالا از بازار تهیه کنین. هر چقدر این سلف دقیق تر باشه ؛ کالیبراسیون شما برای سلف متر خودتون هم دقیق تر خواهد بود. البته خیلی بهتر هست سلفی هم که تهیه میکنین در محدوده ظرفیت لوپ باشه! مثلا نوع 390 میکرو هانری بنظر من کاملا مناسبه. اگر هم دقیقش رو گیر نیاوردین میتونین از نوع رایج 5 درصد خطا بگیرین و لذا تستر خودتون رو هم در همین حد دقت 5 درصد میتونین کالیبره کنین. برای اندازه گیری ظرفیت لوپ فلزیاب ما به دقتی بیشتر از این هم نیاز نداریم. طبیعتا همین تست رو میتونین با یک مقاومت مثلا 10 اهم یک درصد هم انجام بدین و ببینین دقت نمایش اهم توسط تستر چقدر هست.
اما در نهایت باید عرض کنم ظرفیت لوپ انچنان مساله حیاتی نیست! بخصوص 480 میکروهانری که فرمودین زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه. متاسفانه استفاده از کابلهای شبکه مشکل اساسیش همین هست که مقاومت و یا ظرفیت دقیق دیگه دست شما نیست! چون با یک دور کمتر یا بیشتر پیچیدن این مشخصات خیلی عوض میشن. لذا برای لوپ های کابلی باید میزان خطای نسبتا زیاد در ظرفیت و حتی مقاومت لوپ رو پذیرفت و اگر نتیجه تستها برای سنس فلزات کوچک و بزرگ و همینطور بخش تفکیک مناسب باشه ؛ دیگه دلیلی نداره نگران ظرفیت و مقاومت لوپ باشین.

شنبه 21 اسفند1394 - 1:14am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1734 , 1735 , 1736 , 1737 , 1738 , 1739 , 1740 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 225 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure