انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 9:12pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1735 , 1736 , 1737 , 1738 , 1739 , 1740 , 1741 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

badboy نوشته است:

ممنون مهندس که پاسخ دادید بله تقریبا 4 تا 5 ثانیه بعد روشن شدن مدار تک بوق ها شروع می شن و کم کم بصورت ممتد درمیان! فرکانس رو هم کم کردم مثلا فرکانس 110 و پالس 200 قبلا اروم بود ولی الان بعد از چند ثانیه بوغ دارم ! از اون وقت چندتا بزد جدید زدم ولی خازن هارو تعویض نکرده بودم مهندس
یعنی کل خازن ها رو تعویض کنم یا خازن های نزدیک 357 رو ؟ @};-

خواهش میکنم.
ابتدا باید مطمئن بشین مساله از گرم کردن مدار نیست! لذا بعد از روشن کردن یکی دو دقیقه صبر کنین و بعد دوباره بالانس کنین. حساسیت رو هم روی 15 بذارین. اگر مشکل پابرجا بود ؛ مولتی متر رو در رنج ولتاژ 20 ولت دی سی بذارین و ولتاژهای ذکر شده 5 و 12 و 9.5 ولت رو چک کنین. نوسان بیش از 0.01 ولت نباید داشته باشین!

شنبه 21 اسفند1394 - 1:23am
مدیر سایت
مدیر سایت

کوهیار نوشته است:
meghdad نوشته است:
سلام حمید جان
من مدار تستر ساختم و با اون ظرفیت لوپی که ساختم اندازه
گرفتم.480 میکرو هانری نشون میده که مقدارش بالاست
لوپ با 4 متر و 10 سانت کابل شبکه لگرند مرغوب با مقاومت 2.6 اهم
بصورت دولا ساختم_ لوپ 60
چطور میتونم ظرفیتشو کم کنم ؟
این ظرفیت بالا باعث چه مشکلاتی میشه ؟
یه لوپ دیگه با کابل شبکه اشنایدر الکتریک دارم که ظرفیت اونم 470
میکرو هانری نشون میده-با مقاومت 2.6 اهم
راستش یه کم به تستر مشکوکم
مقدار ظرفیت خازن و مقاومت درست نشون میده
ممنونم از راهنماییتون

سلام
دوست عزیز هر ابزار اندازه گیری مخصوصا ابزارهایی مثل تستر و ... نیاز به کالیبره شدن دارن تا مقدار دقیق رو نشون بدن برای کالیبراسیون باید طبق راهنمای اون وسیله عمل کنید و روش کار هم به اینصورت هست که شما مثلا وقتی میخوای اهم متر رو کالیبره کنی باید یه مقاومت کم خطا و دقیق و طبیعتا در رنج پایین مثلا 1 اهم بیاری و ابزار رو طوری دقیق کنید که اون رو درست نمایش بده!
حالا برای کالیبره کردن سلف سنج شما هم به همین صورت عمل میکنید و با یه سلف دقیق و کم خطا مثلا 100 میکرو هانری وسیله رو کالیبره میکنید تا دقیق نمایش بده !
در واقع کالیبراسیون یعنی معرفی یک مقیاس به وسیله مورد نظر برای سنجش قطعات بر اساس اون مقیاس!
درباره ی بالا بودن اندوکتانس هم نگران نباشید مشکل خاصی پیش نمیاد و خوشبختانه فلزجو توانایی سازگاری با انواع ظرفیت های مختلف لوپ رو داره و دامنه ی وسیعی از لوپ رو پشتیبانی میکنه فقط میمونه عملکرد قویتر و عمقزنی بهتر و تفکیک درست که تجربه نشون میده اندوکتانس حدود 350 میکروهانری بهتر جواب میده!
حالا شما اول باید سلف سنج رو کالیبره کنید و بعد هم مقدار دقیق اندوکتانس رو اندازه بگیرید و اگر احیانا در محدوده مورد نظر نبود میتونید با کم کردن دور سیم اون رو تغییر بدید و به ظرفیت نرمال برسید.
موفق باشید

با سلام
اگر شما سیمهارو بصورت تک به تک سری کنید ظرفیت مناسب خواهید داشت ! شما آیا زوج به زوج سری کردید ؟ یا تک به تک ؟ اگر زوج به زوج سری کرده باشید احتمال افزایش ظرفیت به میزانی که فرمایش کردید وجود داره ، ولی برای لوپ 60 سانت کابلی باید از روش تک به تک سری کنید .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 22 اسفند1394 - 8:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی جان اگه زوج به زوج سری کرده بودن ظرفیت خیلی کمتر از این حرفها در میومد ایشان همون تک به تک سری کردن که برای این جور سیم پیچ ها عادیه و کاریش نمیشه کرد مگر اینکه از مقداری از طول سیم رو کم کنن

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

شنبه 22 اسفند1394 - 9:33am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
مهندس جان خسته نباشی. یه سوال داشتم :ymblushing: اگه بجای خازنهای 100 میکرو تانتال معمولی از 100 میکرو تانتل sms استفاده کنم بهتره؟ و مقاومت های 390 اهم نوع smd گرفتم اما موقع سفارش هیچ مشخصاتی در مورد درصد خطا و واتش ندیدم :D چطوریه؟ شرمنده آقا حمید که سوالاتم در حد ابتداییه :ymblushing: یک دنیا سپاس از همراهی و راهنمایی بی دریغت :x @};-

خیلی ممنون.
بله ممکنه خازن 100 میکروی تانتال از نوع اس ام دی کمی بهتر جواب بده.
عزیز من مقاومتهای اس ام دی وات بسیار پایینی دارن! کافیه به جای 2 وات ؛ اس ام دی نصب کنین و در همون ثانیه اول دود میشن و به هوا میرن! وات مقاومت یک مساله مشخصی هست و ابعاد مقاومت تا حد خیلی زیادی به واتش بستگی داره. لذا مقاومتهای خیلی کوچک هیچوقت نمیتونن وات بالایی رو تحمل کنن.

منون آقا حمید @};- انشاالله همیشه سلامت باشی @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

شنبه 22 اسفند1394 - 10:15am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
کوهیار نوشته است:
meghdad نوشته است:
سلام حمید جان
من مدار تستر ساختم و با اون ظرفیت لوپی که ساختم اندازه
گرفتم.480 میکرو هانری نشون میده که مقدارش بالاست
لوپ با 4 متر و 10 سانت کابل شبکه لگرند مرغوب با مقاومت 2.6 اهم
بصورت دولا ساختم_ لوپ 60
چطور میتونم ظرفیتشو کم کنم ؟
این ظرفیت بالا باعث چه مشکلاتی میشه ؟
یه لوپ دیگه با کابل شبکه اشنایدر الکتریک دارم که ظرفیت اونم 470
میکرو هانری نشون میده-با مقاومت 2.6 اهم
راستش یه کم به تستر مشکوکم
مقدار ظرفیت خازن و مقاومت درست نشون میده
ممنونم از راهنماییتون

سلام
دوست عزیز هر ابزار اندازه گیری مخصوصا ابزارهایی مثل تستر و ... نیاز به کالیبره شدن دارن تا مقدار دقیق رو نشون بدن برای کالیبراسیون باید طبق راهنمای اون وسیله عمل کنید و روش کار هم به اینصورت هست که شما مثلا وقتی میخوای اهم متر رو کالیبره کنی باید یه مقاومت کم خطا و دقیق و طبیعتا در رنج پایین مثلا 1 اهم بیاری و ابزار رو طوری دقیق کنید که اون رو درست نمایش بده!
حالا برای کالیبره کردن سلف سنج شما هم به همین صورت عمل میکنید و با یه سلف دقیق و کم خطا مثلا 100 میکرو هانری وسیله رو کالیبره میکنید تا دقیق نمایش بده !
در واقع کالیبراسیون یعنی معرفی یک مقیاس به وسیله مورد نظر برای سنجش قطعات بر اساس اون مقیاس!
درباره ی بالا بودن اندوکتانس هم نگران نباشید مشکل خاصی پیش نمیاد و خوشبختانه فلزجو توانایی سازگاری با انواع ظرفیت های مختلف لوپ رو داره و دامنه ی وسیعی از لوپ رو پشتیبانی میکنه فقط میمونه عملکرد قویتر و عمقزنی بهتر و تفکیک درست که تجربه نشون میده اندوکتانس حدود 350 میکروهانری بهتر جواب میده!
حالا شما اول باید سلف سنج رو کالیبره کنید و بعد هم مقدار دقیق اندوکتانس رو اندازه بگیرید و اگر احیانا در محدوده مورد نظر نبود میتونید با کم کردن دور سیم اون رو تغییر بدید و به ظرفیت نرمال برسید.
موفق باشید

با سلام
اگر شما سیمهارو بصورت تک به تک سری کنید ظرفیت مناسب خواهید داشت ! شما آیا زوج به زوج سری کردید ؟ یا تک به تک ؟ اگر زوج به زوج سری کرده باشید احتمال افزایش ظرفیت به میزانی که فرمایش کردید وجود داره ، ولی برای لوپ 60 سانت کابلی باید از روش تک به تک سری کنید .

سلام اقا مهدی @};-
بالاخره تک به تک سری کنیم یا زوج به زوج؟ برای لوپ 60 و 8 متر کابل شبکه. (فقط لوپ 60 اصلا لوپ یک متری نمی خوام بسازم)
اون دو سر آخرش هم باید یه زوج به مغزی و یه زوج به شیلد وصل بشه؟ یا اینکه از این دو سر زوج باید یکیشونو بهم وصل کنیم؟
الان کابل خودتون 8 متر برای لوپ 60 هستش؟ ظرفیت لوپتون چقدره؟ آیا زوج به زوج کردین یا تکی؟ 4 دورش هم تو لوله 1/2 فک نکنم جا بشه. شما از چه سایز لوله ایی استفاده کردین برای 8 متر کابل؟
من یه جا خوندم چون 4 متر کت 6 برای لوپ 60 ظرفیتش کمه باید 8 متر زوج به زوج وصل بشه تا ظرفیت بالا بره. آخرشم نفهمیدم بالا میره؟ پایین میاد؟ کجا میره؟ :(

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

شنبه 22 اسفند1394 - 12:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

برای دوستانی که کابل شبکه مناسب گیر نمیارن میتونن کابل شبکه بلدن که همه جا هست بگیرند البته از نوع شیلد دار به میزان 8.5 متر
بعد سیم ها رو جفت جفت موازی و بعد سری کنن و 4 دور بتابونین لوپ حدود 65 سانتی به دست میاد و از کابل آنتن کرمان یا rg59 استفاده کنن و مغزی کابل رو به یک طرف آزاد و اونم به لوپ 2 در مدار وصل کنن و قسمت افشان کابل رو به قسمت دیگر آزاد کابل شبکه و همچنین یک طرف شیلد کابل شبکه وصل کنن و انتهای کابل رو به قسمت لوپ 1 مدار وصل کنند و لذت ببرند
در بدترین شرایط اهم لوپ حدود 4 اهم میشه که ثبات بسیار عالی خواهین داشت که با پهنای پالس پایین مثلا 130 هم برد بسیاری بدست میاد مثلا سکه 500 رو راحت در 40 سانتی سنس خواهین داشت و ثبات این لوپ رو هیچ لوپی نخواهد داشت و روی زمین بسیار ساکت است
برای اسکلت لوپ هم از لوله پلی اتیلن سه چهارم استفاده کنین تا راحت 4 دور سیم بره داخلش.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

شنبه 22 اسفند1394 - 1:11pm
مدیر سایت
مدیر سایت

نقل قول:
سلام اقا مهدی @};-
بالاخره تک به تک سری کنیم یا زوج به زوج؟ برای لوپ 60 و 8 متر کابل شبکه. (فقط لوپ 60 اصلا لوپ یک متری نمی خوام بسازم)
اون دو سر آخرش هم باید یه زوج به مغزی و یه زوج به شیلد وصل بشه؟ یا اینکه از این دو سر زوج باید یکیشونو بهم وصل کنیم؟
الان کابل خودتون 8 متر برای لوپ 60 هستش؟ ظرفیت لوپتون چقدره؟ آیا زوج به زوج کردین یا تکی؟ 4 دورش هم تو لوله 1/2 فک نکنم جا بشه. شما از چه سایز لوله ایی استفاده کردین برای 8 متر کابل؟
من یه جا خوندم چون 4 متر کت 6 برای لوپ 60 ظرفیتش کمه باید 8 متر زوج به زوج وصل بشه تا ظرفیت بالا بره. آخرشم نفهمیدم بالا میره؟ پایین میاد؟ کجا میره؟ :(

با سلام
دوست عزیزم شما تا بحال چندین بار جواب این نوع سوالتون رو گرفتید از چندین نفر ! باز نمیدونم چرا اینهمه وسواس هستید !؟
اگر کابل شما از مارکی هست که چهار مترش که تک به تک سری شده باشه اهمش بشه بین 2/5 تا 3 اهم ، دراین صورت برای لوپ 60 سانتی شما چهار متر از این کابل نیاز دارید .
برای لوپ 1 متری :
اگر از همین نوع کابل بخواهید لوپ 1 در1 بسازید در اینصورت باید 8 متر کابل بخرید و اینبار بصورت جفت جفت یا زوج به زوج سری کنید و بعد این لوپ رو دولا کنید که میشه یک لوپ 1در1 دولایه و جواب خوبی هم میده . @};- :-Q افتاد ;)

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 22 اسفند1394 - 1:36pm

سلام خدمت حمید عزیز
میخواستم بپرسم نظرتون راجب MAC157 که معرفی کردید چیه؟
ایا ازش استفاده کردید؟
ایا تو کار تفاوتی با 357 فلزی که استفاده می کنیم داره؟
این قطعه چهره داره،ایا میشه به فروشگاه اعتماد کرد؟
ممنونم

شنبه 22 اسفند1394 - 10:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس جان پرگرمر مدل DATA TARASHE پرگرمر خوب و مناسبی برای کار هست یا نه؟ ~O) @};-

شنبه 22 اسفند1394 - 10:06pm
مدیر کل
مدیر کل

meghdad نوشته است:
سلام خدمت حمید عزیز
میخواستم بپرسم نظرتون راجب MAC157 که معرفی کردید چیه؟
ایا ازش استفاده کردید؟
ایا تو کار تفاوتی با 357 فلزی که استفاده می کنیم داره؟
این قطعه چهره داره،ایا میشه به فروشگاه اعتماد کرد؟
ممنونم

متاسفانه شخصا تستش نکردم. ولی طبق مجموع اطلاعات رسیده از دوستان ؛ این شماره جواب میده و طبق اطلاعات دیتاشیت از نظر ثبات حرارتی باید از 357 بهتر باشه. قبلا این شماره رو پایا الکترونیک داشت و حالا ظاهرا فروشگاه چهره هم اقدام به عرضش کرده! البته فکر میکنم قیمت پایا الکترونیک ارزان تر باشه. طبق نظراتی که در فروشگاه چهره دیده میشه ظاهرا در تلاش بودن LF157 اصلی رو هم ارائه کنن که ظاهرا تا الان میسر نشده! در خصوص میزان اعتماد به فروشنده هم بنده نمیتونم نظری بدم.

شنبه 22 اسفند1394 - 10:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1735 , 1736 , 1737 , 1738 , 1739 , 1740 , 1741 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 224 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure