نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
mehdi1393 نوشته است: سلام مهندس جان پرگرمر مدل DATA TARASHE پرگرمر خوب و مناسبی برای کار هست یا نه؟  متاسفانه اطلاعاتی از این پروگرامر ندارم. اگر قصد تهیه پروگرامر رو دارین حتما توضیحات فایل راهنما رو در این زمینه با دقت مطالعه کنین. اگر میخواین با نرم افزار پیشنهادی براحتی مراحل پروگرام رو انجام بدین باید حتما پروگرامر از نوع USBasp و دارای سوکت ZIF باشه. وگرنه مجبورین از برنامه های دیگه استفاده کنین که طبق تجربه شخصی باید عرض کنم علاوه بر اینکه دقت و تخصص بیشتری لازم داره ؛ باز هم احتمال اشتباه در تنظیم فیوز بیتها هست! طبق جستجویی که الان انجام دادم فروشگاه ECA که اون پروگرامر رو داشت فعلا فعال نیست و ایران میکرو هم که این پروگرامر رو داشت فعلا موجود نداره و هونام گستر هم که نوع دیگری رو تولید میکرد تمام کرده! این پروگرامر هم نایاب شد!!! 
|
شنبه 22 اسفند1394 - 10:51pm |
|
 |
vmali
|
سلام اساتید یک مشکلی برام پیش من این فلزیاب دارم 2 ماهی ازش استفاده نمیکردم الان که روشن میکنم به جای نوشته مربع های سیاه روی ال سی دی میاد یکی دوبار که خاموش روشن میکنی گوشه راست شماره های درحال کار کردن هستن البته کمرنگ لطفا راهنمایی کنید ممنون اینم عکسش http://8pic.ir/images/nrtn95iqetwtfffgiq6l.jpg
|
یکشنبه 22 اسفند1394 - 12:34am |
|
 |
badboy
کاربر حرفه ای
|
درود مهندس خدا قوت مثل همیشه کارتون عالیه مشکل مدارم خازن های 4700 بود که هر دوتاش مشکل داشت که با تعویضشون مدارم خیلی ساکت شد طوری که حتی تا فرکانس 210 و پالس 160 و پیش فرض دستگاه نسبتا تو خونه ارومه که واقعا خوشحال شدم مهندس بنظرتون خازن های 470 و 5 پیکو و اینارو تعویض کنم یا لزومی نداره ؟ چون احتمال می دم اینا هم مشکل داشته باشن ولی مدار الان خیلی اروم شده طوری که طبق فرمایش شما وقتی حساسیت رو رو 15 می ذارم تو خونه مدار فوق العاده ساکته فقط می خواستم ببینم ارزش داره تعویض کنم یا نه؟ مهندس یک مدار دیگه هم دارم که به باطری می زنم اصلا روشن نمی شه می تونه مشکل از دیود ها باشه؟ بازم ممنون مهندس که وقت می ذارید برای ما. دوستان سعی کنید کابل کانکتور رو به مدار نزدیک کنید و باطری هم مث من از سیم رابط استفاده می کنید از سیم خوبی استفاده کنید تا نویز نیفته تو مدار و خازن هایی رو که مهندس فرمودن رو اگه جنس خوب رو بگیرید عالی می شه و مدار خیلی با ثبات می شه بازم تشکر مهندس..
|
یکشنبه 22 اسفند1394 - 12:49am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. خسته نباشین. بله همونطور که عرض شد اینطور موارد اغلب اوقات به خازنها مربوط میشه! ولی باید دید اصلا چرا باید خازنهای 4700 شما مشکل پیدا کرده باشه؟ حالا یا خازنها رو برعکس گذاشتین و یا ولتاژ کار واقعیشون 16 ولت نبوده و کمتر بوده! متاسفانه این مورد هم بصورت خازن تقلبی بارها در بازار دیده شده. فکر نمیکنم مشکل دیگه ای در این مورد در مدار شما باشه. ولی اگر خواستین تعویض کنین حداقل خازنی جایگزین کنین که مطمئن باشین مشکلی نداره و مرغوبتر هست. اگر مدار کلا روشن نشه اشکال میتونه از چند قسمت باشه. مثلا دیود 5819 رو برعکس گذاشته باشین یا سوخته باشه! بهرحال ابتدا باید ولتاژهای مدار رو چک کنین.
|
یکشنبه 22 اسفند1394 - 2:17am |
|
 |
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
مهندس دلیل خرابی bs170 چی میتونه باشه؟ این دومین باره که معیوب شده و بطوری که وقتی مدار روشنه و لوپ رو بهش وصل میکنم، مدار خاموش میشه و وقتی لوپ رو درمیارم دوباره روشن میشه. ولی اگه لوپ وصل باشه و مدار رو روشن کنم ، دستگاه بالا میاد و هیچ ایرادی نداره. یکبار قبلا این ایراد رد داشت که با تعویض bs170 ایراد برطرف شد و الان بعد از یکماه استفاده دوباره همان ایراد پیدا شده. آیا میتونه از ماسفت باشه؟ چون من 20nk50 استفاده میکنم. ممنون میشم راهنمایی کنین
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
یکشنبه 22 اسفند1394 - 2:33am |
|
 |
komiser
کاربر فعال
|
Mojtaba195 نوشته است: مهندس دلیل خرابی bs170 چی میتونه باشه؟ این دومین باره که معیوب شده و بطوری که وقتی مدار روشنه و لوپ رو بهش وصل میکنم، مدار خاموش میشه و وقتی لوپ رو درمیارم دوباره روشن میشه. ولی اگه لوپ وصل باشه و مدار رو روشن کنم ، دستگاه بالا میاد و هیچ ایرادی نداره. یکبار قبلا این ایراد رد داشت که با تعویض bs170 ایراد برطرف شد و الان بعد از یکماه استفاده دوباره همان ایراد پیدا شده. آیا میتونه از ماسفت باشه؟ چون من 20nk50 استفاده میکنم. ممنون میشم راهنمایی کنین من تا بحال نشنیدم که دستگاه روشن روبهش لوپ وصل کنن اصلا لزومی نداره اینطور باشه دستگاه فقط در صورتی که لوپ بهش وصله باید روشن بشه
برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw
|
یکشنبه 23 اسفند1394 - 7:44am |
|
 |
badboy
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. خسته نباشین. بله همونطور که عرض شد اینطور موارد اغلب اوقات به خازنها مربوط میشه! ولی باید دید اصلا چرا باید خازنهای 4700 شما مشکل پیدا کرده باشه؟ حالا یا خازنها رو برعکس گذاشتین و یا ولتاژ کار واقعیشون 16 ولت نبوده و کمتر بوده! متاسفانه این مورد هم بصورت خازن تقلبی بارها در بازار دیده شده. فکر نمیکنم مشکل دیگه ای در این مورد در مدار شما باشه. ولی اگر خواستین تعویض کنین حداقل خازنی جایگزین کنین که مطمئن باشین مشکلی نداره و مرغوبتر هست. اگر مدار کلا روشن نشه اشکال میتونه از چند قسمت باشه. مثلا دیود 5819 رو برعکس گذاشته باشین یا سوخته باشه! بهرحال ابتدا باید ولتاژهای مدار رو چک کنین. سپاس مهندس خسته نباشین مهندس تو جاگذاری خازن ها خیلی حساسم ولی احتمال داره به خاطر تقلبی بودن خازن ها هم با شه ! تستر نداشتم که خازن ها رو تست کنم بله امان از جنس های چینی که همشون اشغالن و تو بازار فراون اگه این مدار با قطعات خوب نمی گم عالی مونتاژ بشه فوق العاده با ثبات می شه چه برسه با قطعات عالی که نشون از طراحی عالی مدار هست 
|
یکشنبه 23 اسفند1394 - 9:44am |
|
 |
alireza mo
|
|
یکشنبه 23 اسفند1394 - 12:05pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
Mojtaba195 نوشته است: مهندس دلیل خرابی bs170 چی میتونه باشه؟ این دومین باره که معیوب شده و بطوری که وقتی مدار روشنه و لوپ رو بهش وصل میکنم، مدار خاموش میشه و وقتی لوپ رو درمیارم دوباره روشن میشه. ولی اگه لوپ وصل باشه و مدار رو روشن کنم ، دستگاه بالا میاد و هیچ ایرادی نداره. یکبار قبلا این ایراد رد داشت که با تعویض bs170 ایراد برطرف شد و الان بعد از یکماه استفاده دوباره همان ایراد پیدا شده. آیا میتونه از ماسفت باشه؟ چون من 20nk50 استفاده میکنم. ممنون میشم راهنمایی کنین خسته نباشین. اگر BS170 شما از ابتدا این مشکل رو داشته باشه ؛ ایراد از نوع خاصی هست که تهیه کردین و حتی شاید ترتیب پایه هاش فرق داشته باشه که درست کار نمیکنه. اما اگر ابتدا درست کار میکرده و بعدا اینجور شده مشکل از جای دیگست و تا حالا برای من پیش نیومده. اصولا هیچ فشاری روی این قطعه نیست که بخواد آسیبی ببینه. شما مقاومتهای 4 و 5 و 6 و اتصالات مربوط به اونها رو چک کنین که مشکلی نداشته باشه. خیلی بعید میدونم این قضیه ارتباطی به ماسفت داشته باشه.
|
یکشنبه 23 اسفند1394 - 3:17pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. این مساله فکر نمیکنم تا بحال تست شده باشه ولی مطمئن باشین حتی اگر جواب خوبی هم بده اصلا ارزشش رو نداره! ما برای شیلد لوپ راههای ساده تر و ارزانتری مثل استفاده از گرافیت یا زرورق رسانا رو داریم که در تاپیک "همه چیز درباره شیلد لوپ" توضیح داده شده. در ضمن بیشتر علت استفاده از این نوع شیلد مسائلی غیر از نویز هست! نویز بخصوص روی فرکانسهای پایین که معمولا مربوط به برق هست با این مدلهای شیلد امکان حذف خوبی نداره و لذا گرانقیمت ترین فلزیاب های دنیا هم در شرایط نویز شدید غیر قابل استفاده میشن. در واقع بیشترین دلیل استفاده از شیلد مواجهه با مجموعه مواردی هست که ازشون تحت عنوان اثرات زمینی نام می بریم و در تاپیکی که اشاره کردم توضیح داده شده.
|
یکشنبه 23 اسفند1394 - 3:23pm |
|
 |
|