انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 2:13pm

پاسخ به موضوع  [ 1964 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 ... 197  بعدی
 اپراتوری و اعلام نتایج و عملکرد نقطه زن فلزجو PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
موارد جالبی رو فرمودین چون عدد تفکیک تقریبا درست و مربوط به گروه فلزات آهنی هست ولی سیستم حذف آهن حذفشون نکرده. اینطور که شما توضیح دادین مساله به خاک مربوط میشده و شما درجه حذف رو باید حتما در شرایطی تنظیم کنین که لوپ نزدیک زمین باشه تا اثر زمین هم تا حد زیادی در نظر گرفته بشه. غیر از این دیگه کاری نمیشه کرد و بهرحال اولویت هم در سیستم بر اساس حذف نکردن هست تا احیانا هدفی به اشتباه از دست نره. چون حذف نکردن به اشتباه خیلی بهتر از حذف کردن به اشتباه هست!
در ضمن سعی کنین لوپتون رو طوری در بیارین که اعداد 3 گانه در رنج ذکر شده باشن و درجه حذف آهن ترجیحا بین 10 تا 20 عمل کنه. اگر درجه مناسب حذف آهن برای شما خارج از این رنج باشه ؛ احتمال اینطور خطاهای سیستم حذف آهن هم کمی افزایش پیدا میکنه.

یکشنبه 23 اسفند1394 - 5:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
موارد جالبی رو فرمودین چون عدد تفکیک تقریبا درست و مربوط به گروه فلزات آهنی هست ولی سیستم حذف آهن حذفشون نکرده. اینطور که شما توضیح دادین مساله به خاک مربوط میشده و شما درجه حذف رو باید حتما در شرایطی تنظیم کنین که لوپ نزدیک زمین باشه تا اثر زمین هم تا حد زیادی در نظر گرفته بشه. غیر از این دیگه کاری نمیشه کرد و بهرحال اولویت هم در سیستم بر اساس حذف نکردن هست تا احیانا هدفی به اشتباه از دست نره. چون حذف نکردن به اشتباه خیلی بهتر از حذف کردن به اشتباه هست!
در ضمن سعی کنین لوپتون رو طوری در بیارین که اعداد 3 گانه در رنج ذکر شده باشن و درجه حذف آهن ترجیحا بین 10 تا 20 عمل کنه. اگر درجه مناسب حذف آهن برای شما خارج از این رنج باشه ؛ احتمال اینطور خطاهای سیستم حذف آهن هم کمی افزایش پیدا میکنه.

ممنون مهندس
اعداد سه گانه در رنج کامل هستن و عدد اول دقیقا 305 نشون میده البته در داخل منزل 200 نشون میداد و حذف روی 6 جواب میداد و به احتمال فراوان چون داخل خونه عدد اول کمه باید بیرون حذف آهن رو کالیبره کنم ولی با حذف آهن 17 داخل خاک حذف نمیکرد ولی بیرون خاک در آستانه حذف میکرد و اعداد تفکیک برای آهن پوسیده بین 45 تا 65 (آهن نازک تا کلفت ) متغییر هست.عدد تفکیک برای نعل بین 65 تا 70 بود.
نمیدونم حذف آهن بر اساس اعداد تفکیک هست یا نه ولی اعداد تفکیک برای من نسبت به حذف آهن خوب عمل میکنه و داخل خونه هم در رنج اعداد برای فلزات مختلف جواب خوبی میده و شکل قرار گیری آن نهایت 5 درجه تفاوت ایجاد میکنه.
با سپاس

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

یکشنبه 23 اسفند1394 - 6:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
با سلام
چند روزیه که رفته بودیم برای کاوش روز اول با لوپ 65 با میتر حدود 100 و عدد تفکیک حدود 50 در عمق نیم متری یک سیم آرماتور ساختمان و پوسیده به طول نیم متر پیدا شد که حذف آهن حذفش نکرد
روز دوم یک مکان رو با لوپ 1.25*1.25 گرفتیم با میتر حدود 70 و با لوپ 65 هم گرفت که بعدا دیدیم در حدود 20 سانتی میخ های بزرگ زنگ زده رو گرفته و بازم حذف آهن حذفش نکرد.
امروز هم در عمق حدود 30 سانتی با لوپ 1.25*1.25 و 65 سانتی با سنس قوی یک نعل اسب پوسیده رو گرفت که باز حذف آهن عمل نکرد ولی وقتی آوردم بیرون حذف آهن حذفش کرد.
داخل خونه حذف روی عدد 6 کاملا یک انبردست رو حذف میکنه ولی نعل پوسیده رو حتی روی عدد 16 هم زیر خاک حذف نکرد.

این داستان باز هم تأیید همون عرایضیه که بنده قبلاً داشتم که؛ هیچوقت دنبال تفکیک نباشید و بهش دل نبندید. شرط موفقیت در این قضیه حفاری هر نوع منبع سیگناله. چراکه وقتی از دفن فلزی مدت زیادی بگذره واقعیت تفکیکش یا شاید بشه گفت فرکانس تشخیصی اون تغییر میکنه یعنی تفکیک سیستما از آنرو که بر اساس آهن و طلای جدید تنظیم و کالیبره شدن برای جنس قدیمی چندان قابل استناد نیست. لذا خیلی محتمله جاییکه دستگاه آهن نشون میده جنسش ارزشمند باشه و بالعکس. دوست عزیز همینکه سیستم به این خوبی داره فلزیابی میکنه واقعاً جای خوشحالی داره و کاریست بس ارزشمند و شدیداً قابل تقدیر.

یکشنبه 23 اسفند1394 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
با سلام
چند روزیه که رفته بودیم برای کاوش روز اول با لوپ 65 با میتر حدود 100 و عدد تفکیک حدود 50 در عمق نیم متری یک سیم آرماتور ساختمان و پوسیده به طول نیم متر پیدا شد که حذف آهن حذفش نکرد
روز دوم یک مکان رو با لوپ 1.25*1.25 گرفتیم با میتر حدود 70 و با لوپ 65 هم گرفت که بعدا دیدیم در حدود 20 سانتی میخ های بزرگ زنگ زده رو گرفته و بازم حذف آهن حذفش نکرد.
امروز هم در عمق حدود 30 سانتی با لوپ 1.25*1.25 و 65 سانتی با سنس قوی یک نعل اسب پوسیده رو گرفت که باز حذف آهن عمل نکرد ولی وقتی آوردم بیرون حذف آهن حذفش کرد.
داخل خونه حذف روی عدد 6 کاملا یک انبردست رو حذف میکنه ولی نعل پوسیده رو حتی روی عدد 16 هم زیر خاک حذف نکرد.

این داستان باز هم تأیید همون عرایضیه که بنده قبلاً داشتم که؛ هیچوقت دنبال تفکیک نباشید و بهش دل نبندید. شرط موفقیت در این قضیه حفاری هر نوع منبع سیگناله. چراکه وقتی از دفن فلزی مدت زیادی بگذره واقعیت تفکیکش یا شاید بشه گفت فرکانس تشخیصی اون تغییر میکنه یعنی تفکیک سیستما از آنرو که بر اساس آهن و طلای جدید تنظیم و کالیبره شدن برای جنس قدیمی چندان قابل استناد نیست. لذا خیلی محتمله جاییکه دستگاه آهن نشون میده جنسش ارزشمند باشه و بالعکس. دوست عزیز همینکه سیستم به این خوبی داره فلزیابی میکنه واقعاً جای خوشحالی داره و کاریست بس ارزشمند و شدیداً قابل تقدیر.

واقعا از استاد حمید سپاسگذارم بخاطر این فلزیاب ارزشمند ^:)^ ^:)^ ^:)^ . قبلا با لوپ عنکبوتی سنس ذرات و سفال و خاک سیاه ذغالی رو داشتم ولی از وقتی که با کابل شبکه شیلدار دارم استفاده میکنم موردی نبوده که بوق بزنه و فلزی از زیرش بیرون نیاد.(سپاس از اسد اف عزیز)
توصیه من به تمام دوستان استفاده از کابل شبکه شیلدار به طول 8.5 متر و 2 به 2 موازی و سری بشه و 4 لا استفاده بشه که واقعا ثباتش بسیار بالاست و با حساسیت 18 17 راحت روی زمین میشه کار کرد مخصوصا زمین های پر از املاح و کشاورزی و بردشم همانند عنکبوتی هست.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

یکشنبه 23 اسفند1394 - 10:52pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون.
در خصوص ارتباط عدد تفکیک و سیستم حذف آهن در توضیحات هم عرض کردم که بر اساس دو مبنای متفاوت عمل میکنن! بعنوان مثال خیلی از فلزات دارای عدد تفکیک بین 50 تا 60 هستن ولی آهنی نیستن و دستگاه هم اونها رو بعنوان آهن نمیشناسه. ولی در خصوص اون نعل اسب با توجه به توضیحاتی که فرمودین بنده واقعا دلیلی برای عدم حذفش نمیبینم مگر اینکه همونطوریکه فرمودین در خاک و بدلیل اثر زمین و یا هاله هدف ؛ سیستم حذف آهن موفق به تشخیصش نشده باشه. هر چند جالبه که عدد تفکیکش عوض نشده و تقریبا درست بوده. در واقع فلزات آهنی دارای رنج عدد تفکیک مشخصی هستن ولی الزاما هر هدفی که دارای این رنج عدد تفکیک بود آهن نیست! این یک رابطه یک طرفست و تشخیص نهایی آهنی بودن هدف به عهده بخش دیگری از برنامه هست که بر اساس فرمولهای مینلب عمل میکنه.
در عین حال بنده هم در تایید فرمایشات جناب محمود باید عرض کنم با اینکه سیستم تفکیک و حذف آهن دارای دقت نسبتا بالایی هست و تا اینجا تجربه نشان داده که حتی میشه تا بالای 80 درصد روش حساب کرد ؛ ولی تکیه روی سیستم تفکیک بیشتر در مواردی بدرد میخوره که محیط کاوش آلوده به فلزات زیادی باشه! وگرنه در محوطه ای وسیع و ارزشمند وقتی فقط یک هدف خاص سنس میشه باید حتما حفاری بشه تا احیانا هدف با ارزشی از دست نره. البته باز هم عرض میکنم اینکه هدف با عدد تفکیک 99 یا زیر 20 بطور قطع غیر ارزشمند یا خطاست ؛ تا اینجای کار با احتمال صد در صد ثابت شدست و از این لحاظ میشه روش حساب خیلی بیشتری کرد. البته طبیعیه که همیشه باید ابتدا در تستها از عملکرد صحیح بخش تفکیک دستگاهی که ساختین اطمینان حاصل کنین.

دوشنبه 23 اسفند1394 - 1:04am
مدیر سایت
مدیر سایت

Mojtaba195 نوشته است:
با سلام

با سلام
از بیان تجربیات و نتایج ارزشمندتون تشکر میکنم . بسیار عالی :YMAPPLAUSE: @};- @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 24 اسفند1394 - 11:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
mahmood51 نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
با سلام

big like :-BD

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

دوشنبه 24 اسفند1394 - 12:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خیلی ممنون.
در خصوص ارتباط عدد تفکیک و سیستم حذف آهن در توضیحات هم عرض کردم که بر اساس دو مبنای متفاوت عمل میکنن! بعنوان مثال خیلی از فلزات دارای عدد تفکیک بین 50 تا 60 هستن ولی آهنی نیستن و دستگاه هم اونها رو بعنوان آهن نمیشناسه. ولی در خصوص اون نعل اسب با توجه به توضیحاتی که فرمودین بنده واقعا دلیلی برای عدم حذفش نمیبینم مگر اینکه همونطوریکه فرمودین در خاک و بدلیل اثر زمین و یا هاله هدف ؛ سیستم حذف آهن موفق به تشخیصش نشده باشه. هر چند جالبه که عدد تفکیکش عوض نشده و تقریبا درست بوده. در واقع فلزات آهنی دارای رنج عدد تفکیک مشخصی هستن ولی الزاما هر هدفی که دارای این رنج عدد تفکیک بود آهن نیست! این یک رابطه یک طرفست و تشخیص نهایی آهنی بودن هدف به عهده بخش دیگری از برنامه هست که بر اساس فرمولهای مینلب عمل میکنه.
در عین حال بنده هم در تایید فرمایشات جناب محمود باید عرض کنم با اینکه سیستم تفکیک و حذف آهن دارای دقت نسبتا بالایی هست و تا اینجا تجربه نشان داده که حتی میشه تا بالای 80 درصد روش حساب کرد ؛ ولی تکیه روی سیستم تفکیک بیشتر در مواردی بدرد میخوره که محیط کاوش آلوده به فلزات زیادی باشه! وگرنه در محوطه ای وسیع و ارزشمند وقتی فقط یک هدف خاص سنس میشه باید حتما حفاری بشه تا احیانا هدف با ارزشی از دست نره. البته باز هم عرض میکنم اینکه هدف با عدد تفکیک 99 یا زیر 20 بطور قطع غیر ارزشمند یا خطاست ؛ تا اینجای کار با احتمال صد در صد ثابت شدست و از این لحاظ میشه روش حساب خیلی بیشتری کرد. البته طبیعیه که همیشه باید ابتدا در تستها از عملکرد صحیح بخش تفکیک دستگاهی که ساختین اطمینان حاصل کنین.

سلام دوستان و خسته نباشید @};-
حمیدخان با حرفتون مخالفم!البته ببخشید ها ^:)^ شما استاد مایی ولی من تا حالا رو تفکیک حساب کردم و رو سفیدم کرده :D
هرجا حذف آهن عمل کرده آهن دراوردیم و غیر آهن هم همون بوده!ولی اعداد خیلی مهمه تا 70 هرچی بزنه روش حساب نمیکنم 70 به بالا مطمئنم که با ارزش هستش!تا حالا هم جز سینی مسی که دو سه ماهی هست که چالش کردیم این اعداد رو نداشتم! :( :D
مثلا قطعات مفرقی کوچیک رو با عددی بین 40 تا 50 میزنه و مطمئنن هم ارزش خاصی ندارن(عکسشون رو تو تاپیک ام دی ال گذاشتم)ولی یه هاون متوسط که یه تیکه است رو 70 تا 75 میزنه!
بنظرم دوستان باید فلزات غیر آهنی تقریبا بزرگ رو دفن کنن و بعد از دو سه ماه با دستگاه برن سراغش و تست کنن.مثلا اون سینی مسی که ما چال کردیم رو دستگاه من با عددی بین 75 تا 80 میزنه.
در مورد لوپهای بزرگ چون اعداد بالاتر میرن باید سر زمین با اعداد بالا حذف آهن رو کالیبره کرد.مثلا لوپ 1*1 من با عدد 24 عمل میکنه!
در آخر هم مطمئنم که به امید خدا دوستان اگه جایی برن و بار داشته باشه حتما به درستی تفکیک ایمان میارن.
موفق باشید @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

دوشنبه 24 اسفند1394 - 1:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: IRANN
سلام درود برهمه میشه راهنمایی کنید بهترین تنظیمات فلزجوچیه وچه موقع هدف هست وچه موقع خطا

دوشنبه 24 اسفند1394 - 5:48pm
YIM
مدیر سایت
مدیر سایت

M22SH4451 نوشته است:
سلام درود برهمه میشه راهنمایی کنید بهترین تنظیمات فلزجوچیه وچه موقع هدف هست وچه موقع خطا

باید خودتون بخوبی تمرین کنید ! برای موفقیت باید خاک خورد تا به موفقیت نزدیک شد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 24 اسفند1394 - 9:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1964 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 ... 197  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 33 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure