نویسنده |
پیغام |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
در این پست افراد سایت میتونن شغل و حرفه خودشونو به دوستان اعلام کنند تا با هم در ارتباط باشیم.از کسی هم انتظار نمیره رایگان کاری کنه. اول از خودم شروع میکنم در مورد پرورش قارچ کمک خوبی میتونم کنم.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
شنبه 12 مرداد1392 - 5:06pm |
|
|
atabak
کاربر حرفه ای
|
راجب طراحی سایت های اینترنتی،شبکه های کامپیوتری،مدارات امنیتی و مدار بسته ، نرم افزار های کاربردی منم در خدمت دوستان عزیز خواهم بود
|
یکشنبه 12 مرداد1392 - 12:06am |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
سلام و ممنون از دوستان اقا محمد تایپیک کاربردی و مفیدی میتونه باشه ممنونم ازت دوستان درمورد مکانیک خودرو و تاسیسات منزل کمکی بود درحد خودم در خدمتم..
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
یکشنبه 12 مرداد1392 - 12:21am |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
با سلام بنظر پست خوبی میاد و میتونه بعضی از مشکلات دوستان رفع بشه گرچه هر کس اینجا میاد تکلیفش مشخصه ولی شاید تو زندگی روزمرش یک مشکلات کوچیکی داشته باشه که بشه با کمک دوستان برطرفش کرد بنده بنوبه خودم تو قسمت تعمیرات موبایل میتونم کمک کنم هر چند مقوله سختی هست و شاید بیش از 95 درصد دوستان نتونن خودشون تعمیر کنن ولی تا جایی که بشه راهنمایی میکنم
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
یکشنبه 13 مرداد1392 - 8:55am |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
با سلام منم درزمینه خرید وفروش سهام سابقه 10 ساله دارم دوستان اگه کمکی خواستن من درخدمتم. ارادتمند
|
یکشنبه 13 مرداد1392 - 11:01am |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام پست جالبیه منم تو تعمیرات سخت افزار کامپیوتر و دوربینهای مدار بسته و سیستم های امنیتی و بالاخص دلالی یه مهارتهای داریم در خدمتیم با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
یکشنبه 13 مرداد1392 - 2:08pm |
|
|
معین
کاربر حرفه ای
|
با درود خدمت دوستان بنده هم تو قسمت تعمیرات موبایل و نصب تجهیزات ماهواره میتونم تا حدودی کمک کنم ...در خدمتم
|
یکشنبه 13 مرداد1392 - 3:43pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
معین نوشته است: با درود خدمت دوستان بنده هم تو قسمت تعمیرات موبایل و نصب تجهیزات ماهواره میتونم تا حدودی کمک کنم ...در خدمتم سلام معین جان بنده هم قبلا نصاب بودم اما یسوال:: یه خونه ی دو طبقه که یکدونه کابل انتن هم به واحد پایینی و هم به واحد بالایی وصله، دمورد اضافه کردن دوکابل بخاطر نرفتن فنر سیم کش تو لوله خرطومی بخاطر زانوی زیاد مجبور شدم همون یدونه کابلو به دوتا واحد وصل کنم . ایا میشه همون کابل به یدونه دیش وصل بشه و از اونجا مستقیم به دوتا رسیور وصل کنیم؟
اشوزرتشت
|
دوشنبه 13 مرداد1392 - 12:22am |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
ژنرال نوشته است: معین نوشته است: با درود خدمت دوستان بنده هم تو قسمت تعمیرات موبایل و نصب تجهیزات ماهواره میتونم تا حدودی کمک کنم ...در خدمتم سلام معین جان بنده هم قبلا نصاب بودم اما یسوال:: یه خونه ی دو طبقه که یکدونه کابل انتن هم به واحد پایینی و هم به واحد بالایی وصله، دمورد اضافه کردن دوکابل بخاطر نرفتن فنر سیم کش تو لوله خرطومی بخاطر زانوی زیاد مجبور شدم همون یدونه کابلو به دوتا واحد وصل کنم . ایا میشه همون کابل به یدونه دیش وصل بشه و از اونجا مستقیم به دوتا رسیور وصل کنیم؟ اینطوری هر دو تا رسیور باید همیشه روی یه کانال باشن ، قدرت سیگنال خیلی ضعیف میشه و بهترین راه استفاده از lnb دو سوزنه
|
دوشنبه 13 مرداد1392 - 12:32am |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
ممنونم ارتین جان... پس اگر دوسوزنه کنمش باز هم که باید همون کابل استفاده بشه
اشوزرتشت
|
دوشنبه 13 مرداد1392 - 12:45am |