انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 10:47pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1738 , 1739 , 1740 , 1741 , 1742 , 1743 , 1744 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داداش اگه منظورتون لوله سفیدهای شوفاژه که یه لایه حلقوی آلیمینیومی توش داره باید بگم من استفاده کردم اما جواب درستی نمیده به خاطر فلز آلمینیومی استفاده شده درداخل لوله ، اما در رابطه با محکم شدنش با چسب باید بگم که با گچ صنعتی من اینکار رو کردم به لحاط استحکام عالی میشه اما موردی که گفتم همجنان پابرجاست

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

دوشنبه 24 اسفند1394 - 12:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hafez نوشته است:
داداش اگه منظورتون لوله سفیدهای شوفاژه که یه لایه حلقوی آلیمینیومی توش داره باید بگم من استفاده کردم اما جواب درستی نمیده به خاطر فلز آلمینیومی استفاده شده درداخل لوله ، اما در رابطه با محکم شدنش با چسب باید بگم که با گچ صنعتی من اینکار رو کردم به لحاط استحکام عالی میشه اما موردی که گفتم همجنان پابرجاست

خیلی ممنون دوست من. :x
البته لوپ رو فقط با پلی اتیلن باید ساخته بشه که من این کار رو کردم.
اما دسته...
لوله پلاستیکی آب رو برشش دادم اما هیچ حلقه آلمینیومی توش نبود. فقط پلاستیکه. با هویه هم سوراخش کردم. البته یارو یه سری لوله تو مغازش داشت که رول شده بود و گفت اینا توش الومینیوم داره که من نگرفتم ترسیدم نویز بندازه. گچ صنعتی مثل گچ دیوار خونه ترد نیست؟ کجا ها میفروشن و کاربرد داره؟ با آب باید ترکیب بشه؟ نسبت ترکیبشو می دونید؟ وزن رو که زیاد بالا نمی بره؟ به لحاظ املاحش نویز نمیاره رو مدار؟

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

دوشنبه 24 اسفند1394 - 1:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

پوریا نوشته است:
با سلام من از این لوپ استفاده میکنم داخلش کابل شبکه هست.هم ارزون در میاد هم سبک چند ساعت هم با هاش کار کنی خسته نمیشی.هزینه با کابل شبکه و سیم رابط حدود 20 در میاد.

سلام خیلی جالب از کار درومده
فقط اگه میشه طول لوله قطر لوله که توش کابله رو بگید و اینکه قطر لوپ شما 60 هست؟
و این که اون پیچایی که توسط اون لوله رو به هم وصل کردین اسمشون چیه اگه رفتم بخرم بدونم چی بگم:D
تشکر از لطفتون @};-

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دوشنبه 24 اسفند1394 - 2:00pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
shadabad عزیز اون پیچهای رابط سه راهی توی بیشتر مغازه های لوله فروشی موجوده .
اتفاقا این حالت خیلی سبک و محکمه .
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 24 اسفند1394 - 2:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
usa نوشته است:
پوریا نوشته است:
با سلام من از این لوپ استفاده میکنم داخلش کابل شبکه هست.هم ارزون در میاد هم سبک چند ساعت هم با هاش کار کنی خسته نمیشی.هزینه با کابل شبکه و سیم رابط حدود 20 در میاد.

بسیار زیباست مبارکه. :ymapplause:
اکثر دوستان از همین مدل استفاده می کنند و ظاهرا جعبه رو درون کیف می ذارن و دور گردن آویزون می کنند. فک کنم به سبک لورنز باشه که تو عکساش دیدم. این کار خسته کننده نیست؟
من خیلی دلم میخواد چون دستگاه ال سی دی داره روی دسته سوار بشه. من برای دسته از لوله پلاستیکی شوفاژ استفاده کردم (البته لوپ رو به روش شما با پلی اتیلن و کابل شبکه ساختم). اما چون نباید جعبه در دید میدان باشه فاصلشو بیشتر گرفتم. اما از لحاظ مقاومت مصالح این لوله متاسفانه در طول زیاد نیروی خمشی روش به راحتی اثر میذاره و اون رو خم می کنه. یعنی وزن لوپ 60 در 10 سانتی از زمین روی دسته اثر منفی داره و به اصطلاح دسته شکم می کنه. حالا به نظرم رسید یه سیال چسب ناک درون لوله دسته بریزم که سفت بشه. یه چیزی شبیه چسب چوب. حدودا 200 سی سی نیاز داره. که وقتی وارد لوله شد آنچنان سفت بشه که به اصطلاح چوب بشه و دیگه به راحتی شکم نکنه و وزن دسته رو هم زیاد تغیر نده و نویزی هم در کارش نباشه. البته این یه تئوریه و هنوز امتحان نکردم. شایدم اصلا نشه. دوستان اگه نظری دارن لطف کنن بگن. مرسی. @};-

دوست عزيز نيازي به اين همه زحمت نيست خيلي راحت ميتوانيد يك چوب مثل دسته تي داخل لوله بكنيد تا محكم شود و اگر خواستيد از چسب چوب استفاده كنيد ميتوانيد آن را با براده ريز چوب مخلوط كنيد كه بعد از خشك شدن بسيار بادوام ميشود.
در مورد لوله هم خيالتان راحت باشد انواع بسيار كمي از آنها داراي لايه آلومينيومي ميباشند كه معروف به لوله چندلايه هستند و هنگام بريدن ديده ميشوند.

دوشنبه 24 اسفند1394 - 3:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
امروز یه آی سی 357 فلزی از سایت نیکو شاپ سفارش داده بودم به دستم رسید که با پسوند H0428و متاسفانه تقلبی بود و دستگاه کویل ارور میداد.
یه دونه هم هم ال سی دی tgkسفارش داده بودم که اونم فقط مربع های مشکی نشون میده حال میخوام بدونم این ال سی دی خرابه یا رو این مدار جواب نمیده

دوشنبه 24 اسفند1394 - 3:25pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
آیسی 357 فلزی نیکوشاپ ، چند هفته پیش بدست بنده هم رسید که کاملا تقلبی بود . با همین کدی که شما فرمودید و نوشته هاش که پاک میشه
اعداد سه گانه خیلی بالا A 753 B 904 C 900 و در حال رقص
دیگه کسی ازشون خرید نکنه نیکوشاپ هم ، چهره ی خودشو خراب کرد #:-s

لا اله الا هو

دوشنبه 24 اسفند1394 - 4:03pm
مدیر کل
مدیر کل

میلاد33 نوشته است:
امروز یه آی سی 357 فلزی از سایت نیکو شاپ سفارش داده بودم به دستم رسید که با پسوند H0428و متاسفانه تقلبی بود و دستگاه کویل ارور میداد.
یه دونه هم هم ال سی دی tgkسفارش داده بودم که اونم فقط مربع های مشکی نشون میده حال میخوام بدونم این ال سی دی خرابه یا رو این مدار جواب نمیده

خسته نباشین.
در خصوص ال سی دی TGK توجه داشته باشین که درجه کنتراستش با برخی ال سی دی های دیگه فرق داره و بالاتر هست. لذا شما ابتدا اتصالات ال سی دی رو با دقت چک کنین اگر مشکلی نداشت میکرو رو با فیوز بیت ریست تنظیمات پروگرام کنین تا مرحله تنظیم کنتراست اولیه روی صفحه ظاهر بشه و بتونین نوشته ها رو بخونین. به غیر این مشکلی نیست و هر ال سی دی 16 در 2 برای این مدار قابل استفادست.

دوشنبه 24 اسفند1394 - 4:24pm

سلام دوستان
من وقتی میخوام مدار با اتو روی فیبر منتقل کنم بعد اتو خطوط مدار
حالت پخش شدگی داره و خطوط بهم میچسبه
وقتی هم که زمان اتو رو کم می کنم این مشکل حل میشه اما بعضی از
خطوط به فیبر نمی چسبه
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم

دوشنبه 24 اسفند1394 - 5:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

meghdad نوشته است:
سلام دوستان
من وقتی میخوام مدار با اتو روی فیبر منتقل کنم بعد اتو خطوط مدار
حالت پخش شدگی داره و خطوط بهم میچسبه
وقتی هم که زمان اتو رو کم می کنم این مشکل حل میشه اما بعضی از
خطوط به فیبر نمی چسبه
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم

پودر پرینتر شما مشکل داره. با یه پرینتر دیگه بگیر مشکلت حل میشه

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

دوشنبه 24 اسفند1394 - 6:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1738 , 1739 , 1740 , 1741 , 1742 , 1743 , 1744 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 265 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure