انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 10:45pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1739 , 1740 , 1741 , 1742 , 1743 , 1744 , 1745 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: IRANN
سلام درود برهمه لطفا یکی کمک کنه بهترین تنظیمات برای دستگاه فلزجو ولوپ 60و1متری چیه وچه موقع هدف اهنی وغیر اهنی چه عدادی ؟چطور؟باتشکر :-BD @};-

دوشنبه 24 اسفند1394 - 6:19pm
YIM

سلام خدمت اقا حمید و دیگر اساتید
با سیم لاکی mm. 95 حدود 34 متر دارم ( قبلا لوپ 60 را باهاش پیچیدم) الان میتونم چه لوپ عنکبوتیی را باهاش بپیچم.
میشه 45 یا 50 رو پیچید که ظرفیت درست در بیاد متاسفانه سلف سنج ندارم.

در انجمن هم هرچه دنبال نحوه ساخت ردیاب به روش توماسی گشتم پیدا نکردم لطفا کسی از دوستان عنایت کند لینک تایپیک مربوط به توماسی را بذاره ممنون میشوم.

دوشنبه 24 اسفند1394 - 7:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
دوستان کسی تابحال از شارژر اتومات iMAX استفاده کرده؟

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

دوشنبه 24 اسفند1394 - 9:08pm
مدیر سایت
مدیر سایت

meghdad نوشته است:
سلام دوستان
من وقتی میخوام مدار با اتو روی فیبر منتقل کنم بعد اتو خطوط مدار
حالت پخش شدگی داره و خطوط بهم میچسبه
وقتی هم که زمان اتو رو کم می کنم این مشکل حل میشه اما بعضی از
خطوط به فیبر نمی چسبه
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم

سلام
انن مشکل علتش اینه که هنگام اتو کردن فشار زیادی رو وارد میکنید!
دقت کنید که اتو کردن باید دقیقا مثل اتو کردن لباس باشه و نیاز به فشار نیست و باید منظم و آروم اتو رو تکون بدید و روی تمام سطح فیبر بکشید و این کار رو هم 5 تا 7 دقیقه ادامه بدید.
در پایان فیبر رو بندازید توی آب گرم و بزارید تا کاغذ کاملا خیس بخوره و بعد آروم آروم با کشیدن انگشت رو کاغذ اون رو از سطح فیبر پاک کنید.
اگر هم احیانا جایی از فیبر خطوط رو خوب نگرفته بود میتونید با ماژیک مخصوص یا خط چشم جوهری (یا پلاستیکی) روش بکشید و خطوط رو درست کنید و در پایان اسید کاری کنید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 24 اسفند1394 - 12:52am
مدیر سایت
مدیر سایت

Milad72 نوشته است:
سلام خدمت اقا حمید و دیگر اساتید
با سیم لاکی mm. 95 حدود 34 متر دارم ( قبلا لوپ 60 را باهاش پیچیدم) الان میتونم چه لوپ عنکبوتیی را باهاش بپیچم.
میشه 45 یا 50 رو پیچید که ظرفیت درست در بیاد متاسفانه سلف سنج ندارم.

در انجمن هم هرچه دنبال نحوه ساخت ردیاب به روش توماسی گشتم پیدا نکردم لطفا کسی از دوستان عنایت کند لینک تایپیک مربوط به توماسی را بذاره ممنون میشوم.

لوپ 45 با سیم افشان

قطر داخلی :36.7 سانت
قطر خارجی :45 سانت
تعداد دور :23
متراژ :حدود 30 متر
اندوکتانس :415 میکروهانری
تعداد شیار :13
فاصله بین شیارها :10.8 سانت

این هم لینک مورد نظر شما
viewtopic.php?f=10&t=52

صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 24 اسفند1394 - 12:57am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
کوهیار نوشته است:
meghdad نوشته است:
سلام دوستان
خطوط به فیبر نمی چسبه
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم

سلام
دقت کنید که اتو کردن باید دقیقا مثل اتو کردن لباس باشه و نیاز به فشار نیست و باید منظم و آروم اتو رو تکون بدید و روی تمام سطح فیبر بکشید و این کار رو هم 5 تا 7 دقیقه ادامه بدید.
در پایان فیبر رو بندازید توی آب گرم و بزارید تا کاغذ کاملا خیس بخوره و بعد آروم آروم با کشیدن انگشت رو کاغذ اون رو از سطح فیبر پاک کنید.
اگر هم احیانا جایی از فیبر خطوط رو خوب نگرفته بود میتونید با ماژیک مخصوص یا خط چشم جوهری (یا پلاستیکی) روش بکشید و خطوط رو درست کنید و در پایان اسید کاری کنید.

به نظرتان آب گرم باعث نرمي و كنده شدن جوهر از روي فيبر نخواهد شد؟
بنده شخصا بعد از اتوكاري فيبر را داخل آب سرد(آب شير و معمولي) مي اندازم و نهايتا بعد از چند دقيقه صبر كاغذ خيس شده و به راحتي با كشيدن انگشت پاك ميشود.

سه شنبه 24 اسفند1394 - 2:19am
مدیر سایت
مدیر سایت

haamed نوشته است:
کوهیار نوشته است:
meghdad نوشته است:
سلام دوستان
خطوط به فیبر نمی چسبه
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم

سلام

بنده شخصا بعد از اتوكاري فيبر را داخل آب سرد(آب شير و معمولي) مي اندازم و نهايتا بعد از چند دقيقه صبر كاغذ خيس شده و به راحتي با كشيدن انگشت پاك ميشود.

سلام
دوست عزیز عمل ذوب مجدد جوهر در دمای بسیار بالاتر از جوش آب رخ میدهد و حتی اگر فیبر را در آب بجوشانید باز مشکلی پیش نمی اید!
فلسفه ی استفاده از آب گرم بر مقابله با اثر انقباض استوار است و اگر فیبر داغ را در اب سرد بیندازید به علت اثر انقباض احتمال جدایی جوهر از فیبر بسیار بیشتر است وگرنه بخودی خود سرد یا گرم بودن اب تاثیری در خیس خوردن کاغذ ندارد و فقط جهت جلوگیری از جدا شدن جوهر از فیبر است!

صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 24 اسفند1394 - 3:17am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
کوهیار نوشته است:
haamed نوشته است:
کوهیار نوشته است:
سلام

سلام
دوست عزیز عمل ذوب مجدد جوهر در دمای بسیار بالاتر از جوش آب رخ میدهد و حتی اگر فیبر را در آب بجوشانید باز مشکلی پیش نمی اید!
فلسفه ی استفاده از آب گرم بر مقابله با اثر انقباض استوار است و اگر فیبر داغ را در اب سرد بیندازید به علت اثر انقباض احتمال جدایی جوهر از فیبر بسیار بیشتر است وگرنه بخودی خود سرد یا گرم بودن اب تاثیری در خیس خوردن کاغذ ندارد و فقط جهت جلوگیری از جدا شدن جوهر از فیبر است!

عليكم السلام
دوست گرامي منظور بنده ذوب مجدد نبود بلكه كمك آب گرم به كنده شدن جاهايي از جوهر بود كه خوب به فيبر نچسبيده است.
تا حالا فيبر را نجوشانده ام حتما امتحان ميكنم!
بنده نگفتم فيبر داغ را در آب سرد بايد انداخت بلكه بعد از خنك شدن به طور طبيعي آن را داخل آب معمولي مي اندازيم تا بعد از خيس شدن كاغذ به راحتي كنده شود.
ضمنا اگر از كاغذ گلاسه نازك مثل 80 يا 90 گرمي استفاده كنيد هم انتقال چاپ بر روي فيبر و عمل اتو كردن راحت تر است هم زود خيس شده و از فيبر جدا ميشود!

سه شنبه 25 اسفند1394 - 4:25am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

usa نوشته است:
سلام
دوستان کسی تابحال از شارژر اتومات iMAX استفاده کرده؟

سلام
من شارژر imax b6 دارم

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

سه شنبه 25 اسفند1394 - 11:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
حمید نوشته است:
میلاد33 نوشته است:
امروز یه آی سی 357 فلزی از سایت نیکو شاپ سفارش داده بودم به دستم رسید که با پسوند H0428و متاسفانه تقلبی بود و دستگاه کویل ارور میداد.
یه دونه هم هم ال سی دی tgkسفارش داده بودم که اونم فقط مربع های مشکی نشون میده حال میخوام بدونم این ال سی دی خرابه یا رو این مدار جواب نمیده

خسته نباشین.
در خصوص ال سی دی TGK توجه داشته باشین که درجه کنتراستش با برخی ال سی دی های دیگه فرق داره و بالاتر هست. لذا شما ابتدا اتصالات ال سی دی رو با دقت چک کنین اگر مشکلی نداشت میکرو رو با فیوز بیت ریست تنظیمات پروگرام کنین تا مرحله تنظیم کنتراست اولیه روی صفحه ظاهر بشه و بتونین نوشته ها رو بخونین. به غیر این مشکلی نیست و هر ال سی دی 16 در 2 برای این مدار قابل استفادست.

سپاس مهندس حمید مشکل ال سی دی تا حدی حل شد.فقط الان ال سی دی نور پس زمینه نداره

سه شنبه 25 اسفند1394 - 1:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1739 , 1740 , 1741 , 1742 , 1743 , 1744 , 1745 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 267 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure