نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
Leo نوشته است: میلاد33 نوشته است: امروز یه آی سی 357 فلزی از سایت نیکو شاپ سفارش داده بودم به دستم رسید که با پسوند H0428و متاسفانه تقلبی بود و دستگاه کویل ارور میداد. یه دونه هم هم ال سی دی tgkسفارش داده بودم که اونم فقط مربع های مشکی نشون میده حال میخوام بدونم این ال سی دی خرابه یا رو این مدار جواب نمیده با سلام دوست عزیز اتصالات و قطعات خودتون رو خوب چک کنید چون عین همین LCD و 357 رو با همین شماره H0428 از نیکو شاپ من هم خریدم کاملا درست کار میکنه و خیلی خوب جواب میده حتی لوپ بنده غیر استاندارد هست و فقط برای تست خیلی سریع درستش کردم در عین ناباوری دستگاه مثل جت کار میکنه.  مگه میشه دوست من چندین نفر این شماره H0428 رو تست کردن و تقلبی بوده ! شما اعداد سه گانه مدارتون چنده ؟!  یک فیلم کوتاه از عملکرد مدارتون و مهمتر از اون اعداد سه گانه مدارتون تهیه کنید لطفاً دوستان ببینن که آی سی همین باشه . متشکریم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در چهارشنبه 26 اسفند1394 - 10:24am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 26 اسفند1394 - 10:01am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|

usa نوشته است: سلام استاد حمید به نظرتون در شکل زیر فاصله جعبه مدار تا لوپ 60 که با کت 6 ساخته شده مناسبه و جعبه در دید میدان نیست که خود زنی کنه؟ من نمی دونم چرا احساس می کنم شکل میدان شبیه هذلولیه و در ارتفاع سنس از بغل قوی تر میشه. البته شایدم به خاطر محیط خونست. هنوز نتونستم بیرون تستش کنم. برای بالانسر هم یه کانکتور 6 پین نظامی فلزی روی جعبه نصب کردم. که البته تا کانکتور پلاستیکی لوپ و همینطور خود مدار حدود 10 سانت فاصله داره. کانکتور لوپ هم با کابل RG59 با فویل آلومینیوم به مدار در جعبه وصل شده. آیا ممکنه این کانکتور بالانسر نویز بوجود بیاره؟ پلاستیکیش 28 تومن بود.  با سلام . با اجازه و عذرخواهی از محضر مهندس حمید عزیز . قطعا شما اولین باری هست که میخواهید دستگاه بسازید و قطعاً تجربه اوپراتوری هم ندارید ؟! چون جواب سوالات شما با مقداری مطالعه در بخشهای متنوع و مفید انجمن پاسخ داده شده و پی به خیلی از مسائل مفید خواهید برد لطفاً میزان مطالعه خودتون رو بیشتر کنید ، بهتره که جعبه دستگاه رو با بند پهن روی گردن آویز کنید چون اینطوری راحت تر برای تنظیمات مختلف و تستهای سریع عکس العمل خواهید داشت . به شکل میدان و این چیزها کاری نداشته باشید دستگاه رو ببرید بیابون و تمرین کنید به روشهای مختلف تا به پاسخهای تجربی خودتون بهتر از پاسخهای دیگران دست پیدا کنید . فرق خونه تا تمرین و تست در بیابون زمین تا آسمون هست دوست من ! داخل خونه فقط سوال و شبهات برای ذهن کنجکاو شما پیش میاد ، ولی تست در بیابون شمارو با نکات ریزی مواجه و آشنا میکنه که خیلی مهمه و از عملکرد خود دستگاه هم بهتر و بیشتر خوشحال خواهید شد . برای کانکتور همین دوپین نظامی فلزی عالی جواب داده ! فقط باید سیم رابط از مدار تا کانکتور نری روی جعبه رو کوتاه بگیرید حدود 2 تا 3 سانت تمامه ، سیمهای کلید ها و باطری و ال سی دی رو هم حدالامکان کوتاه بگیرید با توجه به نیاز و نسب داخل جعبه ، وسواسهای اضافی فقط جیبتون رو خالی تر میکنه . ریزکاریها و نکات حساسی که عرض شده توسط عزیزان حرفه ای تر رو اگر خوب مطالعه و رعایت کنید به بهترین کیفیت خواهید رسید . ( تست نهایی خارج از منطقه مسکونی ) !!!
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در چهارشنبه 26 اسفند1394 - 10:17am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 26 اسفند1394 - 10:13am |
|
 |
کوهیار
مدیر سایت
|
سلام دوست عزیز شما ابتدا ولتاژها رو اندازه بگیرید بینم اصلا برق به سیستم میرسه و یا نه و بعد باید مسیر ولتاژ رو از باتری دنبال کنید بینم کجا قطعی دارید! ضمنا برای گرفتن نتیجه مناسب از یه فلزیاب باید بیشتر روی مونتاژ کار کنید و سعی کنید مونتاژ تمیز و حرفه ای داشته باشید. به تصویر زیر دقت کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
چهارشنبه 26 اسفند1394 - 10:16am |
|
 |
shadabad
کاربر فعال
|
سلام داشتم همینطوری میگشتم یهو چشمم به این افتاد مهندس حمید این همون مقاومت متال فیلم مورد نظره درسته؟ http://www.nikushop.com/eshop/resistors ... w-1-detail
آنکس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند
|
چهارشنبه 26 اسفند1394 - 3:39pm |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|
سلام به همگی دوستان و مهندسین خصوصا آقا حمید  مهندس من مدارو یک بار دیگه مونتاژ کردم با وسواس فراوان  یک مدار تستر قطعاتم ساختم که به همه توصیه میکنم حتما بسازن تا بفهمن که اوضاع قطعات در چه حد داغونه  قطعاتم هیچ چیزیو تغییر ندادم و همه رو طبق فرمایشات مهندس حمید گذاشتم از مدار قبلیم خیلی بهتره. مهندس حمید روی IRF یه هیت بستم احتمالا از لوپ 1 استفاده کنم. مشکلی ایجاد نمیکنه؟ اینم عکسش
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!
|
چهارشنبه 26 اسفند1394 - 3:53pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
usa نوشته است: سلام مهندس حمید من دوتا کابل شبکه کت 6 دارم. رو یکیشون زده 23AWG رو یکیشونم زده 24AWG. این پسوند AWG چیه؟ الان کدومشون بهتره برای لوپ 60؟ در خصوص لوپهای کابلی دوستان تجربه بیشتری دارن و باید از تجربیاتشون استفاده کنین. اما در خصوص شماره AWG این یک استاندارد تجاری هست که ضخامت سیم رو نشون میده! هر چه بیشتر باشه بمعنی نازک تر بودن سیم هست. بعنوان مثال AWG18 همون سیم 1 میل هست که ما بارها مطرح کردیم. AWG23 سیم 0.57 میل هست و AWG24 هم معادل 0.51 میل. چون کلا این سیمها کمی نازک هستن و مقاومت لوپ رو بالا میبرن ؛ طبیعتا سیم 23 کمی مناسبتره چون مقاومت هم حدود 25 درصد پایین تر میاد. توجه داشته باشین هر چه اهم لوپ بالاتر میره ثبات بخصوص برای کار روی زمین مناسب تر بنظر میرسه ولی در واقع قدرت فلزیاب کمتر میشه و این منجر به افت برد نهایی برای فلزات بزرگ خواهد شد. لذا من مقاومت بیشتر از 2 اهم رو برای لوپ پیشنهاد نمیکنم.
|
چهارشنبه 26 اسفند1394 - 4:20pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
مقاومتهای 1 درصد اغلب متال فیلم هستن و از این نظر موردی نیست. ولی بحث ما در خصوص مقاومتهای 390 اهم 2 وات در این مدار ؛ پایداری حرارتی هست که طبق تستهایی که بنده انجام دادم متاسفانه نوع 1 درصد هم چندان ثبات حرارتیش بهتر از 5 درصد نبوده! لذا بنظر من این مقاومتها با مقاومتهای رایج تفاوت عملکرد محسوسی نخواهند داشت. اما نوع زیر 1 درصد قطعا نتیجه بهتری بهمراه داره.
|
چهارشنبه 26 اسفند1394 - 4:24pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

r_khan66 نوشته است: سلام به همگی دوستان و مهندسین خصوصا آقا حمید  مهندس من مدارو یک بار دیگه مونتاژ کردم با وسواس فراوان  یک مدار تستر قطعاتم ساختم که به همه توصیه میکنم حتما بسازن تا بفهمن که اوضاع قطعات در چه حد داغونه  قطعاتم هیچ چیزیو تغییر ندادم و همه رو طبق فرمایشات مهندس حمید گذاشتم از مدار قبلیم خیلی بهتره. مهندس حمید روی IRF یه هیت بستم احتمالا از لوپ 1 استفاده کنم. مشکلی ایجاد نمیکنه؟ اینم عکسش خسته نباشین. اینکه ماسفت در مدار شما نیاز به هیت سینک داره یا نه ؛ کاملا بستگی به تنظیمات فرکانس و عرض پالس ؛ مشخصات لوپ بخصوص مقاومتش و البته شماره ماسفت شما داره. با توجه به اینکه احتمالا قصد استفاده قدرتی رو دارین و از IRF840 هم استفاده کردین ؛ وجود هیت سینک میتونه کمک کننده باشه هر چند ضروری نیست. از طرفی چون بدنه ماسفت مستعد جذب نویز زیاد هست بهتره از هیت سینک کوچکتر استفاده کنین و ترجیحا سعی کنین به صورتی نسبت به تیغه فلزی ماسفت عایقش کنین تا نویز کمتر تاثیر بذاره. هر چند که در محیط کاوش این مساله خیلی بعید هست اصلا اثر محسوسی داشته باشه. با این همه شاید استفاده از ماسفتی مثل 11NK100 بدون هیت سینک بهتر باشه.
|
چهارشنبه 26 اسفند1394 - 4:30pm |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|

حمید نوشته است: r_khan66 نوشته است: سلام به همگی دوستان و مهندسین خصوصا آقا حمید  مهندس من مدارو یک بار دیگه مونتاژ کردم با وسواس فراوان  یک مدار تستر قطعاتم ساختم که به همه توصیه میکنم حتما بسازن تا بفهمن که اوضاع قطعات در چه حد داغونه  قطعاتم هیچ چیزیو تغییر ندادم و همه رو طبق فرمایشات مهندس حمید گذاشتم از مدار قبلیم خیلی بهتره. مهندس حمید روی IRF یه هیت بستم احتمالا از لوپ 1 استفاده کنم. مشکلی ایجاد نمیکنه؟ اینم عکسش خسته نباشین. اینکه ماسفت در مدار شما نیاز به هیت سینک داره یا نه ؛ کاملا بستگی به تنظیمات فرکانس و عرض پالس ؛ مشخصات لوپ بخصوص مقاومتش و البته شماره ماسفت شما داره. با توجه به اینکه احتمالا قصد استفاده قدرتی رو دارین و از IRF840 هم استفاده کردین ؛ وجود هیت سینک میتونه کمک کننده باشه هر چند ضروری نیست. از طرفی چون بدنه ماسفت مستعد جذب نویز زیاد هست بهتره از هیت سینک کوچکتر استفاده کنین و ترجیحا سعی کنین به صورتی نسبت به تیغه فلزی ماسفت عایقش کنین تا نویز کمتر تاثیر بذاره. هر چند که در محیط کاوش این مساله خیلی بعید هست اصلا اثر محسوسی داشته باشه. با این همه شاید استفاده از ماسفتی مثل 11NK100 بدون هیت سینک بهتر باشه. ممنون مهندس حمید لطف کردی  انشاالله پیرو راهنمایی های مفید شما نتیجه مطلوب حاصل میشه
شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!
|
چهارشنبه 26 اسفند1394 - 7:45pm |
|
 |
usa
کاربر فعال
|
سلام دوست من سیم لحیم شما اصلا مرغوب نیست! ظاهرا اکسید شده و قدیمیه. منم یه قرقره سیم لیحم داشتم که مال حدود 8 یا 10 سال پیش بود و پایه های قطعاتی که به زمین مدار وصل میشده رو اصلا نمی تونست متصل کنه و دقیقا مثل مال شما میشد. سیم لحیمو عوض کردم ردیووووف شد. 
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.
|
پنج شنبه 26 اسفند1394 - 1:22am |
|
 |
|