نویسنده |
پیغام |
hamid_54
کاربر فعال
|
درود بر دوستان ومهندس حمید عزیز بنده حقیر پیشاپیش سال نو اریایی رو بر شما دوستان تبریک عرض نموده و از خداوند منان سال خوب و پر برکتی برای شما سروران گرامی ارزو میکنم
|
جمعه 28 اسفند1394 - 12:08pm |
|
 |
badboy
کاربر حرفه ای
|
یوسفp نوشته است: badboy نوشته است: درود دوستان امروز تونستم کابل nexans بگیرم کابلش نسبت به معمولیا خیلی نرمه و همه سیم هارو باهم سری کردم و و با سیم رابط شد 2.9 اهم با فرکانس 201 و پالس 160 و حساسیت 18 و انتگرال 44 تو خونه ثبات فوق العاده دارم برای تست یک سکه 500 رو تا 45 سانت سنس کامل دارم که با تغییر فرکانس به 110 و پالس 210 و حساسیت 19 و انتگرال 58 سکه رو تو 50 سانتی و و یه سینی 50 سانتی رو تو 2.40 سنس کامل دارم که دستگاه هم تو خونه با وجود فلز فراون خیلی ثباتش خوبه طول کابل رابط هم 1.5 متر گرفتم باز هم از مهندس حمید و جناب اسدف بابت زحماتشون تشکر می کنم  خوب این عمق خیلی معمولی هست اگه کابلت اصلی باشه باید بیشتر بزنه درود دوست من کابل که اصلی هست چون با سیم رابط شده 2.8 اهم . من فرکانس دیگه ای رو نداشتم تا تست بگیرم شما فرکانس دیگه ای رو سراغ دارید تا تست بگیرم و نتیجه رو اعلام کنم؟
|
جمعه 28 اسفند1394 - 12:10pm |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|

badboy نوشته است: یوسفp نوشته است: badboy نوشته است: درود دوستان امروز تونستم کابل nexans بگیرم کابلش نسبت به معمولیا خیلی نرمه و همه سیم هارو باهم سری کردم و و با سیم رابط شد 2.9 اهم با فرکانس 201 و پالس 160 و حساسیت 18 و انتگرال 44 تو خونه ثبات فوق العاده دارم برای تست یک سکه 500 رو تا 45 سانت سنس کامل دارم که با تغییر فرکانس به 110 و پالس 210 و حساسیت 19 و انتگرال 58 سکه رو تو 50 سانتی و و یه سینی 50 سانتی رو تو 2.40 سنس کامل دارم که دستگاه هم تو خونه با وجود فلز فراون خیلی ثباتش خوبه طول کابل رابط هم 1.5 متر گرفتم باز هم از مهندس حمید و جناب اسدف بابت زحماتشون تشکر می کنم  خوب این عمق خیلی معمولی هست اگه کابلت اصلی باشه باید بیشتر بزنه درود دوست من کابل که اصلی هست چون با سیم رابط شده 2.8 اهم . من فرکانس دیگه ای رو نداشتم تا تست بگیرم شما فرکانس دیگه ای رو سراغ دارید تا تست بگیرم و نتیجه رو اعلام کنم؟ تبریک میگم دوست من ولی دوستان همه دارن اشتباه پیش میرن! قرار شد این لوپ با تنظیمات پیش فرض یه سکه 500 تومنی رو توی 60 بزنه!(طبق فیلمی که آقای اسد گذاشتن) اگه بنا به تغییر تنظیمات باشه که با لوپ عنکبوتی هم این بردها قابل دسترسی هستش. موفق باشید 
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
جمعه 28 اسفند1394 - 1:39pm |
|
 |
کوهیار
مدیر سایت
|
سلام دوستان عزیز اینقدر خودتون رو اذیت نکنید با لوپ 60 از هر نوعی میشه سکه 500 تومنی رو در اون حدود زد! بهترین لوپ قطعا لوپ مسطح و عنکبوتی هست البته اگر با دقت بسازید و تمام موارد رو رعایت کنید. موفق باشید
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
جمعه 28 اسفند1394 - 1:49pm |
|
 |
badboy
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: تبریک میگم دوست من ولی دوستان همه دارن اشتباه پیش میرن! قرار شد این لوپ با تنظیمات پیش فرض یه سکه 500 تومنی رو توی 60 بزنه!(طبق فیلمی که آقای اسد گذاشتن) اگه بنا به تغییر تنظیمات باشه که با لوپ عنکبوتی هم این بردها قابل دسترسی هستش. موفق باشید  ممنون دوست عزیز 
|
جمعه 28 اسفند1394 - 3:47pm |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|
کوهیار نوشته است: سلام دوستان عزیز اینقدر خودتون رو اذیت نکنید با لوپ 60 از هر نوعی میشه سکه 500 تومنی رو در اون حدود زد! بهترین لوپ قطعا لوپ مسطح و عنکبوتی هست البته اگر با دقت بسازید و تمام موارد رو رعایت کنید. موفق باشید بله دقیقا درست میفرمایید. دقتی که لوپ تخت و عنکبوتی دارند رو مطمئنن این لوپ نداره و به دلیل اهم بالا حساسیتش هم کمتر باید باشه! کلا هیچکدوم از دوستان و بنده تا حالا به اون بردی که آقای اسد رسیدن نرسیدیم!حالا یا تفاوت کابلهاست(که زیاد نباید فرق کنه و من هم کابل مرغوب استفاده کردم) یا نوع مدار و قطعات هستش(که از قطعاتی که من استفاده کردم بالاتر توی بازار نیست) یا آقای اسد یه چیزی رو فراموش کردن بگن! 
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
جمعه 28 اسفند1394 - 5:19pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
اصولا بلحاظ تئوری بین لوپهایی که تا بحال ساختیم هیچکدوم نباید بخوبی لوپ عنکبوتی باشه! چون نظم و انسجام و تمرکز میدانی که در لوپ عنکبوتی وجود داره در هیچ یک از لوپهای دیگه وجود نداره و فقط لوپ تخت شرایط مشابهی داره. اما باید توجه داشت که مونولوپهای مینلب از روش پیچیدن تقریبا معمولی یا بهتر بگیم دو لایه بصورت استوانه ای روی یک قرقره استفاده میکنن و نتیجه حتی بهتری دارن! علتش هم نوع سیم لیتز استفاده شده در اون لوپ هست. در واقع اگر با سیم های ارزان و معمولی بخوایم به بهترین نتیجه برسیم بنظر من عنکبوتی فعلا بهترین انتخاب هست و امکان درست دراوردن ظرفیت و مقاومت دلخواه رو هم بخوبی فراهم میکنه. در سایر انواع لوپ باید حتما سیم یا کابل از جنس خوب و خاصی باشه تا همون نتیجه یا حتی بهتر حاصل بشه.
|
جمعه 28 اسفند1394 - 5:57pm |
|
 |
Hamed t
کاربر فعال
|
سلام خدمت اساتید یه سوال داشتم حذف اهن من کار میکرد هیچ تغیری هم ندادم الان کار نمیکنه دلیلش چی میتونه باشه  و اینکه درسته خارج از موضوعه ولی امروز شنیدم دستگاه فلزجو رو به دوست یکی از دوستان دادن10میلیون 500هزار گویا گفتن ده میلیون پول قطعاتشه 500هم دستمزد شایدم تو همین انجمن باشن و کامنت منو بخونن دوست عزیز خجالت بکش 
بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)
|
شنبه 28 اسفند1394 - 12:43am |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|
سلام به مهندس حمید عزیز و همگی دوستان  پیشاپیش سال جدیدو به همگی تبریک میگم و امیدوارم که سال خوبی باشه برای همگی دوستان دوستانی که از ماسفت w11nk100z استفاده کردن لطفا راهنمایی کنن. این ماسفت حدودا چند درصد افزایش برد داره؟ روی ثبات مدار تغییری ایجاد میکنه؟ و با قسمت تفکیک هماهنگی کامل داره؟
شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!
|
شنبه 29 اسفند1394 - 9:00pm |
|
 |
sina97
کاربر فعال
|
r_khan66 نوشته است: سلام به مهندس حمید عزیز و همگی دوستان  پیشاپیش سال جدیدو به همگی تبریک میگم و امیدوارم که سال خوبی باشه برای همگی دوستان دوستانی که از ماسفت w11nk100z استفاده کردن لطفا راهنمایی کنن. این ماسفت حدودا چند درصد افزایش برد داره؟ روی ثبات مدار تغییری ایجاد میکنه؟ و با قسمت تفکیک هماهنگی کامل داره؟ دوست عزیز من از این ماسفت هم استفاده کردم عدد تفکیکم از 16 اومد به12 البته برای لوپ من این جوری بود تقریبا 10 درصد افزایش برد داشتم ولی ثباتش نسبت به irf840 کمتر بود بوق اضافی زیاد میزد . ولی هیچی مثل irf840 نمی شه
|
شنبه 29 اسفند1394 - 11:39pm |
|
 |
|