انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:59pm

پاسخ به موضوع  [ 1964 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 197  بعدی
 اپراتوری و اعلام نتایج و عملکرد نقطه زن فلزجو PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رامزین نوشته است:
محال ممکن هست لوپ دو متری از عمق 6 به بالا در خاک جنس باستانی بزنه، شما بگو بار تیمور! خزانه و غیره هم که در این اعماق باشند اتاقک اصلی فوق العاده قطور محکم و بعضا از سنگ هستش و هیییییچ پالسی نمیتونه اونو شکار کنه، خاک این وسط یک فیلتر قوی هست که کار برگشت امواج رو خیلی سخت میکنه حالا شما فکر کن سنگ و ساروج با قطر حداقل یک متر و بعضا دو متر سقف اتاقک رو هم بخواد رد کنه جنسو بزنه بعد علی از تو مددی زورشو بزنه باز از اون یکی دو متر سنگو ساروج برگرده نام رستم دستان هنوز زندست از خاک هم که 6 متر الی .......!!!!!!! هست عبور کنه بیاد برسه به سیستم بگه ب ب ب ب ب ییییی پ پ پ پ په! :D و شما متوجه بشی تیمورو!!! ببخشید خزانه تیمورو زدید! :D با لوپ دو متری تا عمق معقولی میشه نتیجه گرفت که اون هم خطای فراوان داره و فقط برای جای مسطح و بعضا شبه مسطح و فقط برای تایید بار بدرد میخوره نه بری بگردی مثلا یک هکتار زمین کشاورزی :D

برقرار باشید.

این نحوه صحبت برام آشناست. :-? از حوصله بنده نیز خارج که بخوام وارد کلی توضیحات و ادلّه و... چک و چونه بشم تا بخوام چیزیرو اثبات کنم که برام فایده ای هم نداره و بعد دوباره یکی دیگه از راه برسه و با توجه به دانسته های تئوریک و دو دو تا چهارتای علمیش این سؤالات تکراری و تسلسل رو ادامه بده و بعدش هم که حقیقت براش آشکار شد در سایه سکوت بدون ذرّه ای ادب تشکر ناپدید بشه بره.
داداش من شما میتونی با قدرت بر همین باورت (محال و غیر ممکن) بمونی و بر اساس همون برنامه ریزیهاتو بکنی ولی وقتی چیزی رو در عمل تجربه نکردی و تجربشو نداری بر اساس باورهای تئوریک و ذهنی خودت جامه عینی نپوشان و تحویل دیگران نده.
محض اطلاع سایر دوستان که دنبال دانستن حقیقتند ماجرای کشف دوستی نزدیک که قبلاً هم در این انجمن بهش اشاره داشتم رو در ذیل عرض میکنم تا خودشون نتیجه بگیرن:
هدف کشف شده: یک خمره حاوی 27 کیلو سکه طلا + 5 مجسمه طلا + یک کاسه طلا(یعنی هدف کوچک و جمع وجوری بوده)
عمق هدف: 4 متری وهدف درون اطاقک
پهنای سیگنال: شعاع 10 متری
شدت سیگنال: حدود نصف(50%)
سیستم: پالس استار با لوپ 1 متری.
تو خود حدیث مفصّل بخوان از این مجمل.
البته الآن یادم افتاد که از مهندس حمید در مورد مقایسه FPI با پالس استار سؤال کنم. چون بنده شخصاً تجربش نکردم.

پنج شنبه 5 فروردین1395 - 9:25am
مدیر سایت
مدیر سایت

مرسی آقا محمود عزیز ، از فرمایشات مفید شما خوشم میاد و همیشه منتظر حضور گرمتون در این بخش و مطالب مفید شما هستم . موفق باشید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 5 فروردین1395 - 11:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون اقا محمود باعث دل گرمی تمام دوستان میشی دوستانی که مثل اقا محمود تجربیاتی در این زمینه دارن لطف کنن بی منت برای دوستان توضیح بدن که به تجربیات دوستان اضافه شه اقا محمود عزیز هم اگه به فلزیاب پالس استار دسترسی دارن فرق بین فلزیاب اقا حمید واونو برای ما بزارن که دوستان ناامید امیدوار شن با کمال تشکر از اقا محمود

جمعه 6 فروردین1395 - 12:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
دوست گرامی آقای mahmood51 عزیز یک مقداری تند میری آرومتر که حین طی مسیر یک گپ و گفتی کنیم! اولا بنده بصورت تقریبی 20 درصد و کمی بیشتر بصورت تئوریک به این مسائل این چنینی نگاه میکنم و 80 درصد طبق تجربیات عملی که خود و دیگر دوستان داشته ایم اظهار نظر میکنم چونکه اصولا آدمی نیستم که پای کامپیوتر و لپ تاپ بشینم و از روی گاز حاصله از مصرف مواد غذایی تایپ کنم و ملت رو گمراه کنم! مدرکی هم نمیتونم ارائه بدم که شما متقاعد بشید بنده تجارب عملیم تا چه حد هست و فقط به این بسنده میکنم که 4 سال اپراتور ردیابهای مختلف بودم و اون خاک معروفی که میگن رو بنده نیز به میزان فراوان میل نموده ام :D خب در قسمت سیستم و سنس هم بگم اولا که شما خودت میگی با لوپ یک!!! و عمق چهار متر!!! بنده گفتم لوپ دو متری بیشتر از 6 متر نمیزنه( منظور دفینه هست و دفینه در ۶ متر هم مشخصا در اتاق هست) ما با لوپ دو متری دستساز تست کردیم که سیستم آلمانی عقربه ای بود، اسمش رو نمیدونم چون منوی آلمانی هم داشت نزده و نمیتونیم بگیم خوب نبوده عمق کمتری میزده چون اصولا عقربه ای یا همون آنالوگ خوراکشون عمقزنی هست چه بسا که شرکتی هم هست دیگه جای بحث نمیمونه. در آخر هم تصویری کار را یکسره کرد بماند. بنده از روز اولی که در این کار بودم با درستی قدم برداشتم و خواهمم برداشت حالا اگه کسی تجربه ای داره که صحبت من رو نقض کنه بیاید و بفرماید گردن مینهیم بس که تجربه ما فزونی یابد، اگر هم اشتیاق دارید بیایید سمت ما تا کار درست درمون نشونت بدم به پرهای عقاب نشانت اضافه بشه :D شما بنده رو نمیشناسی بهت حق میدم اینطوری بگی ولی خب شاید نظرتون عوض شد برادر عزیزم، متشکر بابت تجربیات ارزندتون
استوار و راسخ باشید.

سلامتی پرندگانی که از خشکسالی مردند، ولی از گندمزار نامردان نخوردند..

جمعه 6 فروردین1395 - 6:21pm
مدیر کل
مدیر کل

رامزین عزیز البته شما قطعا تجربه دارین ولی فقط شما تجربه ندارین! در این انجمن نفرات زیادی هستن که تجربیات خوبی در زمینه فلزیابی دارن و یکیشون هم آقا محمود هست که بخصوص در استفاده از لوپ 2 متری تجربیات جالبی با فلزیاب های مختلف داشتن و بنده هم از نظراتشون استفاده کردم. از طرف دیگه دنیای فلزیابی حکایتش با دنیای ردیابی فرق داره که بگیم هر کسی تجربه خودش رو داره و در واقع به تعداد اپراتورها بخوایم تجربیات مختلف و متفاوت داشته باشیم. خیر ؛ در فلزیابی هر اتفاقی هم که بیفته دقیقا با استدلالات علم فیزیک قابل اثبات هست. دیگه بستگی به دانش ما داره که تا چه حد بتونیم به ماهیت علمی و تئوری کار دست پیدا کنیم.
در مورد افت برد امواج در خاک و یا عدم عبور مناسب از سنگ یا ساروج هر چند این مساله تا حدی وجود داره ولی اونقدر نیست که حتی تاثیر مثبت هاله مغناطیسی-الکتریکی هدف قدیمی رو خنثی کنه چه برسه به اینکه نسبت به تست هوایی نتیجه ضعیف تری بده! وانگهی فکر میکنم تست این مساله بسیار سادست و میتونین برد دقیق برای فلز در هوا رو با فلزی که پشت سنگ بزرگ یا حتی دیوار سیمانی قرار گرفته اندازه بگیرین و با هم مقایسه کنین. رقمی که بنده در این مورد بهش رسیدم نهایتا 10 درصد افت برد هست که البته بستگی به شرایط داره. فکر هم نمیکنم هیچ خاکی به اندازه یک سنگ یا مانع سیمانی و حتی یک آجر ؛ سفت و محکم باشه! ساروج هم نسبت به سنگ مانع سخت تری نیست.
اما در خصوص اتاق از این حیث حق با شماست که اگر اتاقکی وجود داشته باشه که داخلش فلزات زیادی باشه ولی میزان فضای قابل ملاحظه ای از این اتاق خالی باشه ؛ بدلیل وجود حالت حفره ای عملا مقدار کمی از تغییر موج بلحاظ وجود فلز رو خنثی میکنه ولی باز هم این قضیه تاثیر انچنان زیادی نداره و کماکان هاله هدف قدیمی کاملا جبران کننده هست. کما اینکه ما تجربیات متعددی از دوستان شنیدیم که فلزی قدیمی از خاک خارج کردن و دیگه در تست هوایی به همون میزان که در خاک سنس شده برد نداشته! میزان این افزایش برد برای دفینه تا حدود 50 درصد کاملا امکانپذیره و به جنس خاک هم بستگی داره. افت برد بلحاظ وجود دفینه داخل اتاقک هم کاملا به جنس خاک بالای اون بستگی داره. وانگهی اگر بدنه اتاقک از جنس خاصی باشه که کمی رسانایی داشته باشه ؛ خود اون هم میتونه به سنس قوی تر کمک کنه! از اینها گذشته چه کسی گفته الزاما هر هدفی در 6 متری باید حتما داخل اتاقک باشه؟! ما موارد غیر این هم شنیدیم و اصولا در بحث دفینه یابی هر چیزی امکانپذیره و اصولا وجود هر دفینه ای داستان خودش رو داره. وگرنه همه این دفینه ها که توسط یک فرد یا گروه یا قوم یا در زمان یکسان و بدلایل یکسان در زمین قرار نگرفتن که ما یک تجربه رو به همه موارد احتمالی ربط بدیم!
مساله اصلی بنظر من این هست که کلا در فلزیابی احتمال برخورد با چنین اهداف بزرگی زیاد نیست! خیلیا سالهاست توی این کار هستن و بهترین دستگاهها رو هم دارن ولی مثلا به یک خزانه برخورد نکردن که ببینن دستگاهشون تا چقدر میتونه یک خزانه رو بزنه. اما تجربیات مشابه و تستهای متعدد نشون میده اگر از لوپ 2 متری خوبی استفاده کنین و خزانه ای به بزرگی حداقل 2 متر وجود داشته باشه ؛ سنس شدنش تا عمق 10 متری کاملا امکانپذیره. هر وقت مطمئن بودین چنین هدفی در چنین عمقی هست ولی با لوپ 2 متری سنس نشده ؛ اونوقت باید دنبال دلیلش باشین. وگرنه تستهای تا عمق کمتر مثلا 4 متر یا بقول شما حتی 6 متر کاملا با مطلبی که بنده عرض کردم مطابقت داره و دلیلی نداره در عمق 10 متری خیلی چیزی عوض بشه. صحبت از لوپ 2 متری و خزانه هم بحثش با لوپ 60 سانتی و یک هدف 60 سانتی که نهایتا 3 متر یا در صورت دفینه ای بودن ممکنه 4 متر سنس بشه تفاوت داره.
در خصوص دستگاه پالس استار هم که اشاره شد نکته خاصی وجود نداره و مشابه فلزیاب های آنالوگ خوبی هست که در انجمن کار شده. این انالوگها اگر بخوبی ساخته بشن و لوپ خوبی داشته باشن ؛ نتیجه کارشون با هم تفاوت بسیار جزئی داره. بنده کاملا اعتقاد دارم با فلزیاب پالسی فلزجو با وجود همه تنظیمات موثر در مبحث فلزیاب پالسی اون هم در رنجی وسیع ؛ میشه به نتیجه خیلی بهتری رسید.

جمعه 6 فروردین1395 - 8:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون اقا حمید ..از توضیحات کاملتون موفق و سربلند باشید

شنبه 7 فروردین1395 - 8:39am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: Internet
یکی از اساتید لطف کنه جدول برد نهایی لوپ های مختلف در هوا و زمین رو دوباره اینجا بزاره همه استفاده کنن

پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر

یکشنبه 7 فروردین1395 - 12:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا حمید دیروز دستگاه ورژن جدید رو برای کاوش بردم بیرون. یه جای کوهستانی بود،زمینم که تا حدی خیس بود. یکم نویز داشت منطقه، فرکانس رو 2 واحد کم کردم به شدت اثر نویز حذف شد. حساسیت رو گذاشتم روی 15. گراند 2، سپید 7، دیلی +40، لوپ 1 متر. دستگاه به شدت با ثبات بود، بعضی وقتا می گفتم وایسید ببینم چرا صدا نمیاد ازش، یه آهن می بردم سمت لوپ ببینم کار می کنه یا نه!! مشکل میتر منفی تقریبا حل شده بود. حذف آهن روی 18 مرز بود، من گذاشتم روی 20. چند جارو زد، عدد تفکیک از 50 تا 60 بود، حذف آهن عمل کرد، می گفتم آهن، بعد که می کنیدیم یه جا به یه حلبی زنگ زده (عدد تفکیک 60) و یه جا به یه تکه آهن (عدد تفکیک 50) رسیدیم، یه جا عدد تفکیک 35 شد، گفتم هرچی باشه کوچیکه و احتمالا آهن نیست، یه 5 سانت کندیم رسیدم به قوطی سیگار (فویل قوطی سیگار روی زده بود). جایی که زمین بکر بود (یعنی شخم نزده بودن) به شدت با ثبات بود، ولی جایی که شخم زدن بودن (داخل زمینم پر کوزه شکسته بود و و یه قسمت از زمینم یه قبر نشسته پیدا کرده بودند) بعضی وقتا یه تک بوق می زد، می گفتم برگردید، وقتی بر می گشتن صدا قطع می شد، نمی دونم تک بوق از چی بود، البته یکی از تکه های بزرگ کوزه رو به لوپ نزدیک کردم از 5 سانت زد (کوزه خیسم بود)، ولی چون من لوپ رو 20 سانت از زمین گرفته بودم نمی زد اونارو.البته بعضی وقتا که زمین نا هموار می شد و لوپ موازی زمین نبود اون تک بوق رو داشتم. یه سوالم داشتم آقا حمید، من وقتی به اون تکه آهن ها نزدیک می شدم یه محوطه سنس داشتم (در حد 20 سانت از هر طرف با عدد سنس کمتر)، به فرض اینکه یک کوزه طلا در عمق باشه (چون ما دنبال همینیم دیگه!!)، به نظرتون با لوپ 1، یه کوزه طلا رو در چه عمقی با عدد سنس 60 می زنه؟و اینکه به فرض در مرکز با سنس 60 زدیم (یعنی تو کوزه در عمق بود)، در این حالتم محوطه سنس داریم؟ (یعنی 20 سانت از هر طرف با سنس 30 بزنه مثلا)؟ ااگه بزنه که دیگه اون تک بوقها اهمیتی ندارن اصلا

یکشنبه 8 فروردین1395 - 2:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بر دوستان عزیز. ممنون از ابراز محبت آقا مهدی، حسین آقا و مخصوصاً مهندس حمید نازنین. مهندس جون با ابراز الطافت شرمندم نمودی، بنده نوازی کردی. ممنون از فرمایشات و نکات خوبتون.
الآن بنده از یک سفر اکتشافی برگشتم. دیگه تقریباً تمام کاوشهام رو با فلزجو انجام میدم. باور کنید فکّ افراد در مقابل صحت و توان این کوچولوی زبل باز میموند.

آقا رامزین، با احترام به همه تجربه هاتون ولی در این مورد هرکیو بتونید مجاب به پذیرش این نظرات بکنی بنده رو نمیتونی چون واقعیت رو لمس کردم نه اینکه شنیده باشم و یا از پشت کامپیوتر و یا انبوه ادلّۀ تئوری یافته باشم.
قطع به یقین شما بر اساس باورها و چرتکه های تئوریک نظر میدید. اینکه 4 سال ( که البته زمان خاک خوری چندانی هم نیست ;) ) با سیستمهایی کار کرده باشید ملاکی نیست. شما بر اساس کدوم واقعیت ملموس تجربه شده محکم میگی که خزانه فلان و بهمان رو هم بیشتر از 6 متر نمیزنه و.......؟؟؟!!!!!!!!!! آیا با سیستم رفتی بالاسر خزانه ای قطعی که نزده باشه؟ ( البته حتی سند و نسخه هم دلیل بر اعتبار و پر بودن جا نیست) با این اوصاف میبینیم که 50 سال کار با سیستما باز دلیل کافی نیست.
جسارتاً، همین جملات اخیرت متاسفانه نشون میده که تجربه لازم کار رو نداری. اشاره به لوپ 1 متری وعمق مذکور یعنی اینکه با لوپ 2 متری دسترسی به 2 برابرعمق مذکور خیلی محتمله و حال آنکه بخواهیم به شدت سیگنال 20% رضایت بدیم و اگر جنس هم بسیار بزرگتر باشه عمق 3 برابر دور و دست نیافتنی نیست.
(تا اینجاش 2+2=4 بود) ولی در این کار در خیلی موارد 2+2= 5 یا 6 هم داریم. :D

بنده با اطمینان به دوستان عرض میکنم که با این سیستم قطعاً، قطعاً و قطعاً میتونید یک خزانه بزرگ رو حد اقل در 10 متری با سیگنال مناسب وبه راحتی بزنید. خزانه ها هم که میگیم یعنی مشخصاً در داخل اطاقهای بزرگ بسی محکم کاری شده هستن نه رها شده در داخل خاک. *** البته فقط با لوپ بزرگ.

واقعاً باید بابت این لطف بزرگ و غیر قابل بیان مهندس حمید همیشه و همواره دعاگو و خیرخواهش باشیم.

یکشنبه 8 فروردین1395 - 10:52pm
مدیر سایت
مدیر سایت

اقا محمود سلام برادر . لطفا حاشیه رو بیخیال شیم و در مورد تجارب و اپراتوری فلزجو حرف بزنیم . منتظر بیان تجاربتون هستیم چه خبر ? اخرین اپدیت بسیار حرفه ای شده ! میتر منفی خیلی کم شده و ثبات عالی . واقعا این مدار نیاز خیلی هارو مرتفع کرده . خدا مهندس حمید رو خیر بده

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 8 فروردین1395 - 12:46am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1964 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 197  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 28 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure