انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 7:19am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1751 , 1752 , 1753 , 1754 , 1755 , 1756 , 1757 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

mohammad22 نوشته است:
عکس بلند گوی پیزو فقط از این مدل داشتن.
ممنون از راهنماییتان. @};-

منم از همین مدل استفاده کردم که صداش خیلی ضعیف بود باید قاب دار بگیرم

جمعه 6 فروردین1395 - 4:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: Internet
سلام بر مهندس عزیز و بچه ها .
دستگاه من ثباتش خیلی بده و بوق بی مورد زیاد میزنه و اصلا نمیشه باهاش کار کرد .
مشکل از لوپ نبود و برد مشکل داره .
دوستان راهنمایی کنن از کدوم قطعات میتونه باشه که تست کنم ؟
ممنون از همگی

پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر

شنبه 6 فروردین1395 - 12:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
asadof نوشته است:
لوپ عنکبوتی حساسیت زیادی به زمین داره نمیشه به راحتی سرچ کرد.البته هر کسی خودمختاره میتونه از هرکدوم که خوشش میاد استفاده کنه

با شما موافق نیستم اسد جان L-)
لوپ عنکبوتی حساسیتش وقتی بالا میره که سیم مورد استفاده شما مرغوب نباشه و با سایز لوپتون همخوانی نداشته باشه!
مثلا برای لوپهای زیر شصت حتما باید سیم 0/75 استفاده بشه و از نوع مرغوبش.من برای لوپ 45 دو مدل سیم یکی ایرانی و یکی ژاپنی گرفتم که متوجه شدم چقدر تفاوت دارن!!!!اهم سیم 0/75 ایرانی مارک مدار سیم 1/2 شد ولی ژاپنی 0/7 شد :-o
لوپ با سیم ایرانی خیلی به زمین حساسه ولی لوپ با سیم ژاپنی فقط فلز میزنه حتی در زمین خیس! :D
اون حساسیتی هم که شما میفرمایید برای فلزات کوچک باید باشه وگرنه ضعیف یا اصلا سنس نمیشن!اگر هم نیاز بود که حساسیت کم بشه از تنظیمات پیشرفته دستگاه بهره میبریم.
بحث کلی در مورد لوپ با کابل کت بردی بود که شما زحمت کشیدید فیلمش رو گذاشتید.که هنوز هیچکدوم از بچه ها نتونستند با تنظیمات پیشفرض به اون برد برسن!
موفق باشید @};-

سلام
لوپ عنکبوتی طبق تجربه بنده تو زمینهای مختلف با مقدار یک اهم هم از نظر ثبات و هم حساسیت مناسب نبودند.تجربه بنده با چند تا سیم بوده نه یکی ! در هر حال هر طوری که راحت هستید. همون کار رو انجام بدید.من فقط تجربیات خودم رو بیان کردم.
در مورد نرسیدن به برد بنده تو 60 سانت هم به این راحتی هم نیست. همه فنون رو که نباید گفت یه استاد همیشه یه فن رو محفوظ نگه میداره. ;) در کل ثابت شد که کت 6 بردش از عنکبوتی بیشتره که دوستان از 50 تا 55 نتیجه گرفتند.باید زحمت بکشید. از خوتون ابتکار بخرج بدید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 6 فروردین1395 - 12:31am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
kdj نوشته است:
asadof نوشته است:
لوپ عنکبوتی حساسیت زیادی به زمین داره نمیشه به راحتی سرچ کرد.البته هر کسی خودمختاره میتونه از هرکدوم که خوشش میاد استفاده کنه

لوپ عنکبوتی حساسیتش وقتی بالا میره که سیم مورد استفاده شما مرغوب نباشه و با سایز لوپتون همخوانی نداشته باشه!
مثلا برای لوپهای زیر شصت حتما باید سیم 0/75 استفاده بشه و از نوع مرغوبش.من برای لوپ 45 دو مدل سیم یکی ایرانی و یکی ژاپنی گرفتم که متوجه شدم چقدر تفاوت دارن!!!!اهم سیم 0/75 ایرانی مارک مدار سیم 1/2 شد ولی ژاپنی 0/7 شد :-o
لوپ با سیم ایرانی خیلی به زمین حساسه ولی لوپ با سیم ژاپنی فقط فلز میزنه حتی در زمین خیس! :D
اون حساسیتی هم که شما میفرمایید برای فلزات کوچک باید باشه وگرنه ضعیف یا اصلا سنس نمیشن!اگر هم نیاز بود که حساسیت کم بشه از تنظیمات پیشرفته دستگاه بهره میبریم.
بحث کلی در مورد لوپ با کابل کت بردی بود که شما زحمت کشیدید فیلمش رو گذاشتید.که هنوز هیچکدوم از بچه ها نتونستند با تنظیمات پیشفرض به اون برد برسن!
موفق باشید @};-

سلام
لوپ عنکبوتی طبق تجربه بنده تو زمینهای مختلف با مقدار یک اهم هم از نظر ثبات و هم حساسیت مناسب نبودند.تجربه بنده با چند تا سیم بوده نه یکی ! در هر حال هر طوری که راحت هستید. همون کار رو انجام بدید.من فقط تجربیات خودم رو بیان کردم.
در مورد نرسیدن به برد بنده تو 60 سانت هم به این راحتی هم نیست. همه فنون رو که نباید گفت یه استاد همیشه یه فن رو محفوظ نگه میداره. ;) در کل ثابت شد که کت 6 بردش از عنکبوتی بیشتره که دوستان از 50 تا 55 نتیجه گرفتند.باید زحمت بکشید. از خوتون ابتکار بخرج بدید.

درود بر شما اقای اسدف بعنوان عیدی هم شده اخرین فن تو بگو بچه ها رو راحت کن خداوند اجرتو میده با تشکر

شنبه 7 فروردین1395 - 8:07am
مدیر سایت
مدیر سایت

kdj نوشته است:
asadof نوشته است:

موفق باشید @};-

دوستان سعی کنید با هم بصورتی تبادل اطلاعت کنید که فقط محیطی آرام و علمی داشته باشید و دیگران رغبت به بیان مطالب و تجربیات مفید خودشون داشته باشن ! که برای همه مفید خواهد بود .
بنده با کابل کت 6 با اهم 2/5 سکه 500 تومانی رو با حساسیت 15 تا 50 الی 53 سانت سنس داشتم که فیلمش رو هم در صفحات گذشته قرار دادم ، جناب اسد با حساسیت 19 سکه 500 تومانی رو تا 60 سانت زدن ! پس با این حساب مدار بنده اگر حساسیت 19 باشه سکه 500 تومانی رو راحت باید تا 70 سانت بزنه ! پس دست یابی به همچین بردی امکان پذیره . @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 7 فروردین1395 - 9:13am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سپاس از زحمات بزرگ مرد علم برنامه نویسی مهندس حمید عزیز برای ارتقاء هرچه بهتر این مدار ارزشمند ، باید عرض که تن صدای 10 همون چیزی بود که همیشه در ذهن بنده بود و با تست ورژن جدید و شنیدن تن صدای 10 خیلی لذت بردم . احسنت بر شما مهندس حمید واقعاً این تن ارزنده هست . انشاا.. به نتایج بهتری هم با همفکری و همکاری دوستان خواهیم رسید . یا علی مدد

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 7 فروردین1395 - 9:19am
مدیر کل
مدیر کل

مهدی نوشته است:
با سپاس از زحمات بزرگ مرد علم برنامه نویسی مهندس حمید عزیز برای ارتقاء هرچه بهتر این مدار ارزشمند ، باید عرض که تن صدای 10 همون چیزی بود که همیشه در ذهن بنده بود و با تست ورژن جدید و شنیدن تن صدای 10 خیلی لذت بردم . احسنت بر شما مهندس حمید واقعاً این تن ارزنده هست . انشاا.. به نتایج بهتری هم با همفکری و همکاری دوستان خواهیم رسید . یا علی مدد

خواهش میکنم مهدی جان. لطف دارین. ایشالا موفق باشین. :x :ymhug: :YMPRAY:

شنبه 7 فروردین1395 - 10:10am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
kdj نوشته است:
asadof نوشته است:

موفق باشید @};-

دوستان سعی کنید با هم بصورتی تبادل اطلاعت کنید که فقط محیطی آرام و علمی داشته باشید و دیگران رغبت به بیان مطالب و تجربیات مفید خودشون داشته باشن ! که برای همه مفید خواهد بود .
بنده با کابل کت 6 با اهم 2/5 سکه 500 تومانی رو با حساسیت 15 تا 50 الی 53 سانت سنس داشتم که فیلمش رو هم در صفحات گذشته قرار دادم ، جناب اسد با حساسیت 19 سکه 500 تومانی رو تا 60 سانت زدن ! پس با این حساب مدار بنده اگر حساسیت 19 باشه سکه 500 تومانی رو راحت باید تا 70 سانت بزنه ! پس دست یابی به همچین بردی امکان پذیره . @};-

درود بر شما اقا مهدی عزیز ایا شما با لوپی که با کت 6درست کردن تو زمین کارکردین ثباتش چطوره ایا ثبات داره والا ما درست کردیم تو خونه خوبه ولی تو زمین اصلا ثبات نداره اگه رازی داره بفرمایید چون اقای اسدف میگن یه فن و نگفتن اگه شما میدونید بفرمایید با تشکر از شما

شنبه 7 فروردین1395 - 12:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:

استاد میشه فنون این لوپو بگید ماهم استفاده کنیم ثواب داره ~O)

شنبه 7 فروردین1395 - 2:42pm
مدیر سایت
مدیر سایت

نقل قول:
درود بر شما اقا مهدی عزیز ایا شما با لوپی که با کت 6درست کردن تو زمین کارکردین ثباتش چطوره ایا ثبات داره والا ما درست کردیم تو خونه خوبه ولی تو زمین اصلا ثبات نداره اگه رازی داره بفرمایید چون اقای اسدف میگن یه فن و نگفتن اگه شما میدونید بفرمایید با تشکر از شما

با سلام
رازش اینه که سیم رابط مدار تا کانکتور روی جعبه حدود 2 سانت باشه و مدار رو به جز میکرو داخل رزین یا چسب حرارتی قرار بدید هم از روی مدار و هم از زیر مدار کاملا پوشیده باشه . فقط میکرو رو خالی بزارید برای آپدیت های بعدی انشاا.. به لطف و کرم مهندس حمید .

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 7 فروردین1395 - 8:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1751 , 1752 , 1753 , 1754 , 1755 , 1756 , 1757 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mnbvcxzaqwsx و 199 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure