arash kamangir نوشته است:
امیرجان سایت های مختلفی روباجستجودرگوگل پیداکردم قیمت به نظرپایینه امانمیدونم ایاباخواسته من منطبق میشه یانه؟
واقعیتش من هنوزازماژول بلوتوث خودم استفاده نکردم بنابراین حتی درخصوص جایگزین کردن این یکی باماژول قبلیم هم مشکل دارم
چندتاسوال:
_درموردسرعت وبردعملکردماژول بلوتوث و...ازتوضیحاتتون استفاده کردم اما سوالی که برام پیش اومده اینه که من به برنامه میکروی مدنظرم دسترسی ندارم ویابهتره بگم که دستم برای تغییردربرنامه ویاپورتهای ارتباطی کاملابسته هست چون فقط به دوپورت RXDوTXDمیکرودسترسی دارم ایاامکان جایگزینی بازهم وجودداره؟
باتشکر
دوست عزیز شما نیازی به انجام هیچ کاری روی بخش میکرو نداری .
اون ماژول بلوتوث رو یه کام پورت سریال در نظر بگیر که تنها فرقش با کام پورتهای فیزیکی اینه که بیسیمه.
شما از دید برنامه نویسی یا کلا استفاده تحت سیستم عامل کام x رو باز میکنی که کام مد نظر پورت سریال بلوتوثه.
از دید میکرو دو تا پایه tx و rx داری که به ماژول بلوتوث وصل شدن .
* البته میشه سنکرون و فول داپلکس با cts و rts سخت افزاری هم بستشون یعنی ماژول تمام مودها رو ساپورت میکنه ...
ولی حالت پایه uart یا همون tx - rx آسنکرون هم سرویس دهی میشه بدون مشکل
همین .
این ماژولها امکانات جانبی از اینتراپت ارسال و دریافت تا مانیتورینگ قدرت سیگنال و تنظیمات خود ماژول که مستر - اسلیو - مولتی باشه ... اسم بلوتوث چی باشه ...visible یا invisible باشه ... باوود ریت و استپ بیت و پریتی و غیره اشون چطور باشه ... چند دستگاه همزمان بتونن بهش وصل بشن رمز و پیش نیازهای ارتباطات امنیتی چی باشه و خیلی چیزای دیگه رو دارن و ساپورت میکنن.
منتهی مراتب جایی کسی نخواد وارد این تنظیمات با میکرو بشه هم مشکلی نیست ماژول بصورت تنظیمات پیشفرض کار میکنه و اکثر موارد مورد نیاز رو ساپورت میکنه.
تنظیمی هم لازم باشه با وصل کردنش به پورت پی سی و نرم افزار یا at command های خاص خودش میشه همه تنظیماتش رو عوض کرد .
از دید میکروی شما یا هر ابزار سریال دیگه این یه پورت سریال استاندارده و مثل پورت سریالهای فیزیکی ازش استفاده میکنین .
البته اینم بگم که اگر میخوای با روند بازار همسو باشی ارتباط سریال این روزا تقریبا دیگه داره منسوخ میشه ( چه بیسیم و چه با سیم ) ...
الان دیگه ارتباطات ابزارها رو دارن اکثرا وب بیس یا تحت شبکه میکنن .
سخت افزارهای ارتباطی هم فوق العاده ارزونتره ضمن اینکه آپشنهای نرم افزاری مافوق تصوره .
الان یه ماژول وای فای حدود 10 تومنی ! به شما سوای ارتباط وای فای یه میکروی آرم 32 بیتی با چند تا ورودی خروجی gpio و adc قابل کانفیگ دلخواهم میده که در خیلی موارد و پروژه ها میتونه جایگزین میکروی اصلی مدار هم باشه !
با مصرف باتری استند بای حدود میکرو آمپر ....
اگر علاقه داشتی روی این مدل هم میتونی کار کنی