انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 8:54am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1754 , 1755 , 1756 , 1757 , 1758 , 1759 , 1760 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جنای محمد رگولاتور اونقدرها هم داغ نمیکنه که چسب رو اب کنه اگه به اون حرارت برسه خوش اسیب میبینه حالا اگه کمی هم اب شد مهم نیست. مال من که گرم نمیشه چه برسه به اب شدن . اون روشهای که جناب مهدی فرمودند. درسته!!! چون تمام متنها رو به صورت تلفنی به اقا مهدی توضیح دادیم .البته ایشون منبع رو اعلام نکردند ایرادی هم نداره ایشان هم از خودمون هستند. :D این روش رو ثبات مدار خیلی تاثیر داره نه قدرت!!! بهتر این موارد رو انجام بدید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 8 فروردین1395 - 4:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این روش رو بیشتر روی دستگاه شرکتهای معروفی مثل مینی لب انجام میدند. البته با رزین!!! بعضی ها فکر میکنند. به دلیل کپی نشدن مدار هستش که اشتباه میکنند. بلکه دلیلش اینه که بین قطعات هوایی جرایان نداشته باشه تا ثبات مدار بهم بریزه !!! همون طور که تو فیلم بنده مشاهده شد تا حساسیت 19 هم اصلا تک بوق هم وجود نداشت . برای تست این مساله یک ازمایش انجام بدید. دستگاه رو روشن کنید .لوپ رو وصل کنید بعد روی ماسفت یا op amp یه کوچلو فوت کنید. بعد ببینید چه اتفاقی میفته برای درک بهتر رو تی ال تست کنید. به این صورت که میتر رو روی استانه بذارید.و کمی هم بوق داشته باشه البته لوپ هم وصل باشه بعدش یه کوچلو فوت کنید. ببینید چقدر تاثیر داره.اگه فوت هم نکنید باز هوا بین قطعات جریان داره باعث میشه تبادل گرمایی به هم بریزه موفق باشید. زیر فیبر رو هم حدود نیم سانت چسب بریزید پر کنید

یکشنبه 8 فروردین1395 - 4:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مرسی اسدف عزیز
پس روی تمام قطعات چسب میریزم بجز میکرو و ماسفت بطوری که نیم سانت از روی قطعات بالاتر باشه.
ممنون @};-
روی هیت سینک رگلاتور هم بریزم یا پایه هاش کافیه ؟
چند روزنه برای تهویه روی جعبه سوراخ کردم اونها رو هم بپوشونم؟
قربانت @};-

یکشنبه 8 فروردین1395 - 6:18pm
آواتار کاربر

پیوست:
1459097431101-163596980.jpg

سلام

کسی از این کانکتور ها استفاده کرده
کیفیتش که ظاهرا خوبه و قسمت های فلزییش آهنی نیست
به نظرتون استفاده کنم ؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

خدایا به من کمک کن تا قبل از اینکه درباره راه رفتن کسی قضاوت کنم ،کمی با کفش های او راه بروم

یکشنبه 8 فروردین1395 - 8:23pm

سلام و درود خدمت دوستان عزیز.خسته نباشید
دوستان یه سوال داشتم،بنده هم این مدارو ساختم ولی
هنوز پروگرمش نکردم، امروز مدار تموم شد که که با شارژر لپ تاپ که 18ولت 2آمپر بود تست کردم ببیم آل سی دی روشن ميشه یا نه ولی مدار هیچ عکسالعملی نشون نداد به،ميخواستم بدونم آیا تا میکرو رو پروگرم نکنم و رو مدار نزارم مدار روشن نميشه؟یا بودن و نبودن میکرو توو روشن شدن آل سی دی نقشی داره یا مادرم مشکل داره؟
ممنون.

یکشنبه 8 فروردین1395 - 9:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

mvosougi نوشته است:
پیوست:

سلام

به نظرتون استفاده کنم ؟

سلام دوست عزیز
من هم چندین مدل از این سوکت رو تهیه کردم ولی یه بخشهایی خصوصا در قسمت مادگی جزب آهن ربا میشد و همین دلیل ازش استفاده نکردم
مهندس حمید و دیگر اساتید عزیز اگر میشه از این نوع فیش رابط هم استفاده کرد لطف میکنید راهنمایی کنید چون قیمت مناسنتری نصبت به فیش نظامی داره....
ممنون

یکشنبه 8 فروردین1395 - 10:21pm
آواتار کاربر

Ali1359 نوشته است:
mvosougi نوشته است:
پیوست:

سلام

به نظرتون استفاده کنم ؟

سلام دوست عزیز
من هم چندین مدل از این سوکت رو تهیه کردم ولی یه بخشهایی خصوصا در قسمت مادگی جزب آهن ربا میشد و همین دلیل ازش استفاده نکردم
مهندس حمید و دیگر اساتید عزیز اگر میشه از این نوع فیش رابط هم استفاده کرد لطف میکنید راهنمایی کنید چون قیمت مناسنتری نصبت به فیش نظامی داره....
ممنون

شما چند خریدین ؟
من 20 تومن خریدم چند تا آهنربا نئودیمیوم همراهم بود اصلا جذب نشد
فروشنده گفت برای کار های صوتی استفاده میکنن و ضد نویز هست
برای همین خریدم

خدایا به من کمک کن تا قبل از اینکه درباره راه رفتن کسی قضاوت کنم ،کمی با کفش های او راه بروم

یکشنبه 8 فروردین1395 - 10:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohammad22 نوشته است:
سلام مرسی اسدف عزیز
پس روی تمام قطعات چسب میریزم بجز میکرو و ماسفت بطوری که نیم سانت از روی قطعات بالاتر باشه.
ممنون @};-
روی هیت سینک رگلاتور هم بریزم یا پایه هاش کافیه ؟
چند روزنه برای تهویه روی جعبه سوراخ کردم اونها رو هم بپوشونم؟
قربانت @};-

رو ماسفت هم بریز اصل ماسفت هستش که به حرارت حساس هستش

یکشنبه 8 فروردین1395 - 11:13pm
مدیر سایت
مدیر سایت

asadof نوشته است:
جنای محمد رگولاتور اونقدرها هم داغ نمیکنه که چسب رو اب کنه اگه به اون حرارت برسه خوش اسیب میبینه حالا اگه کمی هم اب شد مهم نیست. مال من که گرم نمیشه چه برسه به اب شدن . اون روشهای که جناب مهدی فرمودند. درسته!!! چون تمام متنها رو به صورت تلفنی به اقا مهدی توضیح دادیم .البته ایشون منبع رو اعلام نکردند ایرادی هم نداره ایشان هم از خودمون هستند. :D این روش رو ثبات مدار خیلی تاثیر داره نه قدرت!!! بهتر این موارد رو انجام بدید.

استاد اسد عزیز ما شمارو خیلی وقته به استادی قبول داریم ! شما تشریف نداشتی بنده دوستان رو منتظر نگذاشتم چون انتظار سخته .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 8 فروردین1395 - 11:17pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مهندس حمید ورژن جدید بسیار بهتر و با ثبات تر هست به طوری که حتی با حساسیت بیست هم با ثبات عالی در بیابون کار میکنه به طوری که آدم شک میکنه دسگاه سالم هست ! ولی با قدرت کار میکنه . ورژن جدید حتی با مقداری تغیر وضعیت لوپ موقع سرچ هم ثبات داشته و بوق اضافی نداره !!!!! بسیار حرفه ای شده . سپاس مهندس

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 8 فروردین1395 - 11:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1754 , 1755 , 1756 , 1757 , 1758 , 1759 , 1760 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 165 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure