نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
جنای محمد رگولاتور اونقدرها هم داغ نمیکنه که چسب رو اب کنه اگه به اون حرارت برسه خوش اسیب میبینه حالا اگه کمی هم اب شد مهم نیست. مال من که گرم نمیشه چه برسه به اب شدن . اون روشهای که جناب مهدی فرمودند. درسته!!! چون تمام متنها رو به صورت تلفنی به اقا مهدی توضیح دادیم .البته ایشون منبع رو اعلام نکردند ایرادی هم نداره ایشان هم از خودمون هستند.  این روش رو ثبات مدار خیلی تاثیر داره نه قدرت!!! بهتر این موارد رو انجام بدید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 4:09pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
این روش رو بیشتر روی دستگاه شرکتهای معروفی مثل مینی لب انجام میدند. البته با رزین!!! بعضی ها فکر میکنند. به دلیل کپی نشدن مدار هستش که اشتباه میکنند. بلکه دلیلش اینه که بین قطعات هوایی جرایان نداشته باشه تا ثبات مدار بهم بریزه !!! همون طور که تو فیلم بنده مشاهده شد تا حساسیت 19 هم اصلا تک بوق هم وجود نداشت . برای تست این مساله یک ازمایش انجام بدید. دستگاه رو روشن کنید .لوپ رو وصل کنید بعد روی ماسفت یا op amp یه کوچلو فوت کنید. بعد ببینید چه اتفاقی میفته برای درک بهتر رو تی ال تست کنید. به این صورت که میتر رو روی استانه بذارید.و کمی هم بوق داشته باشه البته لوپ هم وصل باشه بعدش یه کوچلو فوت کنید. ببینید چقدر تاثیر داره.اگه فوت هم نکنید باز هوا بین قطعات جریان داره باعث میشه تبادل گرمایی به هم بریزه موفق باشید. زیر فیبر رو هم حدود نیم سانت چسب بریزید پر کنید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 4:19pm |
|
 |
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
سلام مرسی اسدف عزیز پس روی تمام قطعات چسب میریزم بجز میکرو و ماسفت بطوری که نیم سانت از روی قطعات بالاتر باشه. ممنون روی هیت سینک رگلاتور هم بریزم یا پایه هاش کافیه ؟ چند روزنه برای تهویه روی جعبه سوراخ کردم اونها رو هم بپوشونم؟ قربانت 
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 6:18pm |
|
 |
mvosougi
|
پیوست: 1459097431101-163596980.jpg سلام کسی از این کانکتور ها استفاده کرده کیفیتش که ظاهرا خوبه و قسمت های فلزییش آهنی نیست به نظرتون استفاده کنم ؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
خدایا به من کمک کن تا قبل از اینکه درباره راه رفتن کسی قضاوت کنم ،کمی با کفش های او راه بروم
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 8:23pm |
|
 |
asi22
|
سلام و درود خدمت دوستان عزیز.خسته نباشید دوستان یه سوال داشتم،بنده هم این مدارو ساختم ولی هنوز پروگرمش نکردم، امروز مدار تموم شد که که با شارژر لپ تاپ که 18ولت 2آمپر بود تست کردم ببیم آل سی دی روشن ميشه یا نه ولی مدار هیچ عکسالعملی نشون نداد به،ميخواستم بدونم آیا تا میکرو رو پروگرم نکنم و رو مدار نزارم مدار روشن نميشه؟یا بودن و نبودن میکرو توو روشن شدن آل سی دی نقشی داره یا مادرم مشکل داره؟ ممنون.
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 9:02pm |
|
 |
Ali1359
کاربر فعال
|
mvosougi نوشته است: پیوست: 1459097431101-163596980.jpg سلام کسی از این کانکتور ها استفاده کرده کیفیتش که ظاهرا خوبه و قسمت های فلزییش آهنی نیست به نظرتون استفاده کنم ؟ سلام دوست عزیز من هم چندین مدل از این سوکت رو تهیه کردم ولی یه بخشهایی خصوصا در قسمت مادگی جزب آهن ربا میشد و همین دلیل ازش استفاده نکردم مهندس حمید و دیگر اساتید عزیز اگر میشه از این نوع فیش رابط هم استفاده کرد لطف میکنید راهنمایی کنید چون قیمت مناسنتری نصبت به فیش نظامی داره.... ممنون
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 10:21pm |
|
 |
mvosougi
|
Ali1359 نوشته است: mvosougi نوشته است: پیوست: 1459097431101-163596980.jpg سلام کسی از این کانکتور ها استفاده کرده کیفیتش که ظاهرا خوبه و قسمت های فلزییش آهنی نیست به نظرتون استفاده کنم ؟ سلام دوست عزیز من هم چندین مدل از این سوکت رو تهیه کردم ولی یه بخشهایی خصوصا در قسمت مادگی جزب آهن ربا میشد و همین دلیل ازش استفاده نکردم مهندس حمید و دیگر اساتید عزیز اگر میشه از این نوع فیش رابط هم استفاده کرد لطف میکنید راهنمایی کنید چون قیمت مناسنتری نصبت به فیش نظامی داره.... ممنون شما چند خریدین ؟ من 20 تومن خریدم چند تا آهنربا نئودیمیوم همراهم بود اصلا جذب نشد فروشنده گفت برای کار های صوتی استفاده میکنن و ضد نویز هست برای همین خریدم
خدایا به من کمک کن تا قبل از اینکه درباره راه رفتن کسی قضاوت کنم ،کمی با کفش های او راه بروم
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 10:38pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
mohammad22 نوشته است: سلام مرسی اسدف عزیز پس روی تمام قطعات چسب میریزم بجز میکرو و ماسفت بطوری که نیم سانت از روی قطعات بالاتر باشه. ممنون روی هیت سینک رگلاتور هم بریزم یا پایه هاش کافیه ؟ چند روزنه برای تهویه روی جعبه سوراخ کردم اونها رو هم بپوشونم؟ قربانت  رو ماسفت هم بریز اصل ماسفت هستش که به حرارت حساس هستش
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 11:13pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
asadof نوشته است: جنای محمد رگولاتور اونقدرها هم داغ نمیکنه که چسب رو اب کنه اگه به اون حرارت برسه خوش اسیب میبینه حالا اگه کمی هم اب شد مهم نیست. مال من که گرم نمیشه چه برسه به اب شدن . اون روشهای که جناب مهدی فرمودند. درسته!!! چون تمام متنها رو به صورت تلفنی به اقا مهدی توضیح دادیم .البته ایشون منبع رو اعلام نکردند ایرادی هم نداره ایشان هم از خودمون هستند.  این روش رو ثبات مدار خیلی تاثیر داره نه قدرت!!! بهتر این موارد رو انجام بدید. استاد اسد عزیز ما شمارو خیلی وقته به استادی قبول داریم ! شما تشریف نداشتی بنده دوستان رو منتظر نگذاشتم چون انتظار سخته .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 11:17pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس حمید ورژن جدید بسیار بهتر و با ثبات تر هست به طوری که حتی با حساسیت بیست هم با ثبات عالی در بیابون کار میکنه به طوری که آدم شک میکنه دسگاه سالم هست ! ولی با قدرت کار میکنه . ورژن جدید حتی با مقداری تغیر وضعیت لوپ موقع سرچ هم ثبات داشته و بوق اضافی نداره !!!!! بسیار حرفه ای شده . سپاس مهندس
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 11:21pm |
|
 |
|