انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 10:08am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1757 , 1758 , 1759 , 1760 , 1761 , 1762 , 1763 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام عید همگی مبارک امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشین
از مهندس حمید عزیز هم بابت ورژن جدید کمال تشکر رو دارم
خدا خیرتون بده یاحق

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دوشنبه 9 فروردین1395 - 6:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

amir1377 نوشته است:
hamid_54 نوشته است:
سلام دوستان علت داغ کردن بیش حد رگولاتور 7812 چیه لطفا راهنمایی کنید با تشکر

سلام من هم این مشکل رو داشنم خرابی خازن های شیمیای بود.

سلام مشکل رو پیدا کردم وقتی به کانکتور وصل میشه هم 7812 داغ میکنه و هم اعداد سه گانه خیلی میاد پایین و وقتی که مستقیم به سیم لوپ وصل میکنم این مشکل رو ندارم و بعد اعداد سه گانه به حد نرمال میرسه کسی میدونه علتش چیه و چکار باید کرد لطفا راهنمایی کنید

دوشنبه 9 فروردین1395 - 11:09pm
مدیر کل
مدیر کل

arash111 نوشته است:
ی سوال من وقتی ورژ جدید وارد میکنم eror hex میاد عملیاتم با موفقیت انجام نمیشه فکر کنم باید چیزی وارد نرم افزار وارد کنم بله میشه راهنمایی بفرمایید

شما باید توضیحات مربوط به بخش پروگرام کردن و استفاده از برنامه مذکور رو با دقت از فایل راهنما مطالعه کنین. احتمالا شما در منوی Chip میکروی اتمگا 328 رو بدرستی انتخاب نکردین. بنابراین مثلا اگر روی اتمگا 8 باشه وقتی فایل هگز این طرح رو به برنامه میدین خطای فایل هگز میگیره و اعلام میکنه که اصلا این فایل در میکرو جا نمیگیره! کاملا هم طبیعی هست چون حافظه برنامه اتمگا 328 به میزان 4 برابر بیشتر از اتمگا 8 هست. بهرحال این مساله مربوط به نسخه جدید نمیشه و موضوعی عمومی هست که برای هر نسخه ای که تست کنین میتونه پیش بیاد.

دوشنبه 9 فروردین1395 - 11:51pm
مدیر کل
مدیر کل

hamid_54 نوشته است:
amir1377 نوشته است:
hamid_54 نوشته است:
سلام دوستان علت داغ کردن بیش حد رگولاتور 7812 چیه لطفا راهنمایی کنید با تشکر

سلام من هم این مشکل رو داشنم خرابی خازن های شیمیای بود.

سلام مشکل رو پیدا کردم وقتی به کانکتور وصل میشه هم 7812 داغ میکنه و هم اعداد سه گانه خیلی میاد پایین و وقتی که مستقیم به سیم لوپ وصل میکنم این مشکل رو ندارم و بعد اعداد سه گانه به حد نرمال میرسه کسی میدونه علتش چیه و چکار باید کرد لطفا راهنمایی کنید

خسته نباشین.
با این توضیحات فکر میکنم واضح باشه که کانکتور شما ایراد داره! در واقع احتمالا خود کانکتور شما دارای اتصالی هست یا ممکنه دو پین اون خودبخود بهم متصل باشن یا مقاومت کمی بینشون باشه که منجر به بروز این مشکل میشه. پایین اومدن اعداد 3 گانه در مورد بعضی کانکتورها مربوط به جنس فلزی بدنه اون و حتی جنس خود پینهای داخلیش هست که توضیح دادیم ترجیحا از کانکتور مرغوب غیر فلزی باید استفاده کنین. اما داغ کردن رگولاتور بواسطه وجود کانکتور دیگه به فلزی بودن بدنه کانکتور ربطی نداره و فقط میتونه در اثر اتصالی باشه.

دوشنبه 9 فروردین1395 - 11:57pm

با سلام و تشکر از مهندس حمید بابت نسخه جدید @};- @};- :ymapplause: :ymapplause:
خبر نداشتم نسخه جدید امده که بروم بیرون تستی بگیرم، یکی از دوستان امروز تلفنی خبر داد .متاسفانه همه ای دی های منو قبلا بی رحمانه تحریم کردید =(( منم دیگه نیامدم البته هر کاری بکنید به گردن همه حق دارید. دانلود کردن بی تشکر هم برایم ناراحت کننده بود و الا نسخه جدید را دانلود میکردم ،چیزی هم نمی گفتم و میرفتم...... .سپاس. موفق باشید. دعای خیر ما بدرقه راهت :YMPRAY: :YMPRAY:

سه شنبه 9 فروردین1395 - 1:21am
مدیر کل
مدیر کل

مجددا به فلزجو خوش اومدین!
آیدی قبلی شما هم از تحریم خارج شد. امیدوارم کدورتها فراموش شده باشه و هر بحثی هست در جهت مسائل فنی و پیشرفت مباحث مربوط به واقعیتهای عینی و واقع بینانه در کاوش باشه. خیلی ممنون از شما. موفق باشین. @};-

سه شنبه 9 فروردین1395 - 2:29am

حمید نوشته است:
مجددا به فلزجو خوش اومدین!
آیدی قبلی شما هم از تحریم خارج شد. امیدوارم کدورتها فراموش شده باشه و هر بحثی هست در جهت مسائل فنی و پیشرفت مباحث مربوط به واقعیتهای عینی و واقع بینانه در کاوش باشه. خیلی ممنون از شما. موفق باشین. @};-

با سلام : سپاسگزارم. امیدوارم با اعلام نتایج تست ها بتونیم به پیشبرد طرح کمکی کرده باشیم. @};-
سال خوبی داشته باشید.

سه شنبه 10 فروردین1395 - 11:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی درس شد

سه شنبه 10 فروردین1395 - 3:15pm

سلام این سیم برای لوپ 60 عنکبوتی خوبه؟

http://iran-micro.com/%D8%B3%DB%8C%D9%8 ... -8485.html

اگه نه یه جایی معرفی کنید برا خریدن ممنونم

سه شنبه 10 فروردین1395 - 6:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام درود بر دوستان عزیز تر از جان خودم @};-
سال نو بر همه دوستان مبارک
درود خسته نباشید ویژه خدمت مهندس حمید عزیز و کلیه زحمتکشان سایت @};-

سه شنبه 10 فروردین1395 - 6:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1757 , 1758 , 1759 , 1760 , 1761 , 1762 , 1763 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mohammad1995 , مهرابی و 175 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure