نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان losifer عزیز بنده هم تبریک میگم و امیدوارم ضمن انتقال تجربیات خودتون به کاربرا ، موفقیتهای خوبی کسب کنین. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 10 فروردین1395 - 9:52am |
|
|
losifer
کاربر فعال
|
bina نوشته است: سلام دوستان losifer عزیز بنده هم تبریک میگم و امیدوارم ضمن انتقال تجربیات خودتون به کاربرا ، موفقیتهای خوبی کسب کنین. یاحق سلام استاد عزیز خیلی ممنونم بابت پیام تبریکتون. من هم آرزو میکنم شما و تمام دوستان عزیزم در تمام مراحل زندگیشون موفق باشن.
|
سه شنبه 10 فروردین1395 - 2:10pm |
|
|
Sohrab54
|
تبریک به دوست عزیزlosifer آرزوی موفقیت در سال جدید،تشکرازمدیران فلزجو،دمه همتون گرم
[فقط برای امروز......!
|
سه شنبه 10 فروردین1395 - 9:30pm |
|
|
losifer
کاربر فعال
|
Sohrab54 نوشته است: تبریک به دوست عزیزlosifer آرزوی موفقیت در سال جدید،تشکرازمدیران فلزجو،دمه همتون گرم ممنونم سهراب جان انشاالله در سال جدید برای همه موفقیتی هرچند اندک در این ضمینه پیش بیاد تا بتونیم زحمات کسانی که در این راه یاریمان کردند جبران کنیم.
|
چهارشنبه 11 فروردین1395 - 12:30pm |
|
|
pedram2
کاربر فعال
|
سلام losifer عزیز میخواستم بپرسم اون هدیه رو براتون فرستادن یانه واگه فرستادن کارکردش چه جوریه ؟
|
چهارشنبه 1 اردیبهشت1395 - 9:43am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
قرعه کشی نشده که ایشون معرفی شدن فقط
خدايا مددی کن
|
چهارشنبه 1 اردیبهشت1395 - 3:21pm |
|
|
باربد
کاربر حرفه ای
|
کسیکه ۵۲ پست داره و بنده الان دارم پست ایشون رو در این تاپیک میبینم که اون هم همش پاسخ تبریک دوستان رو داده!!! بنظرم درسته که آقا مجتبی صلاح دیده ایشون هدیه رو ببره ولی کمال نا عدالتی هست! این فقط تبعیض و روابط و آشنایی هست که تعیین میکنه چه کسی هدیه رو ببره و اگه قرار هست به این صورت هدیه داده بشه اسم تاپیک رو یا عوض کنید!!! و یا دیگه اعلام نکنید که قراره به مناسبت فلان.. هدیه داده شه و خیلی کاربران رو شوق زده کنند و در آخر هیچ!!!
|
پنج شنبه 2 اردیبهشت1395 - 9:26pm |
|
|
pedram2
کاربر فعال
|
به هرحال اسم ایشون به عنوان دریافت کننده هدیه تواین قسمت ثبت شده ونمی توان به نظر دوستان بی احترامی کرد
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت1395 - 7:44am |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
باربد نوشته است: کسیکه ۵۲ پست داره و بنده الان دارم پست ایشون رو در این تاپیک میبینم که اون هم همش پاسخ تبریک دوستان رو داده!!! بنظرم درسته که آقا مجتبی صلاح دیده ایشون هدیه رو ببره ولی کمال نا عدالتی هست! این فقط تبعیض و روابط و آشنایی هست که تعیین میکنه چه کسی هدیه رو ببره و اگه قرار هست به این صورت هدیه داده بشه اسم تاپیک رو یا عوض کنید!!! و یا دیگه اعلام نکنید که قراره به مناسبت فلان.. هدیه داده شه و خیلی کاربران رو شوق زده کنند و در آخر هیچ!!! درود دوستان عزیز. جناب باربد عزیز بنظر شما به پستها دقت نکردید عرض کردیم هدیه دادیم نه اینکه قرعه کشی شده. برای دوستانی مثل شماهم تخفیفی گذاشتیم که اگر مایل بودن و ردیاب خواستن یک میلیون تومان تخفیف میدیم. دوستان عزیز از این به بعد قرعه کشی انجام میشه و کسانی که بعدازاین پست بنده پست بزارن و اعلام شرکت در قرعه کشی کنند اسمشون یادداشت شده و در لیست قرعه کشی میزاریم. آرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان دارم
|
شنبه 11 اردیبهشت1395 - 5:00am |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
خوب بسم الله من اول نفر
|
شنبه 11 اردیبهشت1395 - 11:31am |
|