انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 11:07am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1759 , 1760 , 1761 , 1762 , 1763 , 1764 , 1765 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

meghdad نوشته است:
سلام حمید جان
سال نو شما و همه دوستان مبارک
عدد تفکیک دستگاه من برای طلا با ابعاد کوچیک منفی نشون میده ، برای سکه 500 هم همینطوره البته تفکیک کار می کنه
البته شما تو فایل پی دی اف توضیح دادید
برای سینی استیل 35 سانتی عدد مثبت میندازه
ایا این طرز کارکرد درسته؟
F100,p275,d21in42,ir17
ممنونم

ممنون از شما.
دوست عزیز ابتدا دقت کنین در سیستم تفکیک این دستگاه در مجموع 3 پارامتر داریم. یکی عدد تفکیک که کنار ID نوشته میشه و مفهومش توضیح داده شده و از بخش مربوط به تشخیص آهن جداست. دومین پارامتر اعلام نهایی آهنی یا غیر آهنی بودن هدف هست که بصورت نوشته یا قطع صدا مشخص میشه. سومین پارامتر هم درجه قرار داشتن هدف در ناحیه آهن یا غیر آهن هست که بصورت عددی منفی یا مثبت در سمت راست صفحه نمایش داده میشه. لذا عدد تفکیک منفی نداریم! چیزی که منظور شماست درجه آهن منفی هست که در راهنما توضیحش رو دادم و برای فلزات خیلی ریز ممکنه منفی باشه در حالیکه دستگاه اعلام میکنه هدف غیر آهنی هست. میزان منفی و مثبت بودن این عدد کاملا به درجه حذف آهنی که در منو انتخاب کردین بستگی داره. بنابراین اگر درست تنظیمش کرده باشین مثلا برای سکه 500 تومنی باید چیزی بین 5+ تا 10+ باشه. هر چه درجه حذف آهن رو بالاتر بذارین ؛ عدد میتر آهن هم کمتر و در واقع منفی تر میشه و لذا سایر فلزات غیر آهنی هم بتدریج حذف میشن. راه صحیح تنظیم درجه حذف هم این هست که یک تکه آهن مثل انبردست یا پیچ گشتی بزرگ رو تست کنین و درجه حذف رو طوری بذارین که درجه آهنی بودن براش بین 5- تا 10- باشه. بعد اون اگر برای سایر اهداف نتیجه درست نبود دیگه ممکنه مشکل از جای دیگه مدار باشه و البته باید همیشه اعداد 3 گانه رو ملاک اولیه صحت عملکرد بخش تفکیک قرار بدین.

پنج شنبه 12 فروردین1395 - 3:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
محمد کیا نوشته است:
دوستا و مهندس حمید عزیز خسته نباشید دستگاه بنده هر از چند گاهی لپ رو نمی شناسه 840 رو با 170 رو هم عوض کردم لپ و کانکتور رو نیز بررسی کردم لطفاراهنمایی بفرمایید

خیلی ممنون از شما و دوستان دیگه.
اینکه دستگاه گاهی لوپ رو بشناسه و گاهی نشناسه اصلا طبیعی نیست و نباید اینطور باشه. لذا دستگاه شما ایرادی داره که البته من شخصا تا حالا با این حالت برخورد نداشتم. احتمالش هست مشکل از یکی از خازنها باشه. ولی توجه هم داشته باشین اگر لوپ موقع بالانس نزدیک فلز بزرگی باشه این امکان وجود داره که لوپ شناسایی نشه! پس باید موقع بالانس دقت کنین فلزی نزدیک لوپ نباشه. ذکر اعداد 3 گانه هم شاید به پیدا کردن مشکل دستگاه شما کمک کنه.

مهندس عزیز کدام خازن احتمال معیوبش بیشتر است

پنج شنبه 12 فروردین1395 - 3:40pm
مدیر کل
مدیر کل

همونطور که بارها عرض کردم و در راهنما هم اشاره شده ؛ خازنهای 10 و 11 و 12 از اهمیت خاصی برخوردارن. این خازنها بطور مستقیم روی موج بازگشتی از لوپ تاثیر دارن و اگر سالم نباشن یا خطاشون بیش از 10 درصد باشه ؛ فلزیاب بخوبی و طبق انتظار کار نمیکنه.

پنج شنبه 12 فروردین1395 - 3:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
usa نوشته است:
خیلی ممنونم. :ymhug: منظورم این بود که سیستم بفهمه که ما داریم خاموشش میکنیم و باتری از یه حدی پایین تر مثلا 10 ولت اومد (از اونجائیکه تغذیه مدار 12 ولته) به جای شمارش معکوس ولتاژ، پیام ... SHUTING DOWN یا GOOD LUCKبزنه با توجه به اینکه به قول فرمایش شما تو اون لحظات میکرو هنوز روشنه و میتونه تصمیم بگیره که پیغام رو نمایش بده.
آداپتورم 1 آمپر هستش. ولتاژ رو با باتری کتابی که وصل بود اندازه گرفتم. ولتاژ 12 درسته اما 5 ولتم 4.9 هستش. مقاومت 18K رو شهاب %1 نداشت %2 بهم داد. گفت دو درصد آلمانی بهتر از یک درصد چینیه. البته یک درصدشو از چهره گرفتم. الان مثلا آلمانیه رو مداره به نظرتون عوضش کنم با یک درصده؟
خازن 24 هم 35 ولتی هستش 25 کوچیک گیرم نیومد یکم سخت رو مدار جا شد.
راستی این شارژرها که رو خودش بالانسر و نمایشگر داره با نام iMAX به نظرتون خوبه بگیرم؟ تا 6 سل رو جواب میده.

یه سوال دیگه. کابل rg59 رابطم دو تیکه هست. قسمت داخل جعبه (نقاط لوپ مدار تا کانکتور 3 پین) و قسمت دیگش که از 3 پین تا لوپ هستش. برای این دو تکه کدومشون رو از کابل فویل آلومینیومی استفاده کنم؟ اصلا فویل آلومینیومی خوب هست؟ البته هر دو تاشون شیلد و مغزیش مس هستش. اگه فویل آلومینیومی خوبه، فویل رو باید به کجا وصل کنم؟ به قسمت شیلد مدار؟

خواهش میکنم.
اینکه دستگاه در لحظه اخر مشخص کنه داره خاموش میشه بنظر من مساله مهمی نیست ولی بهرحال میشه در موردش فکر کرد.
ولتاژ 4.9 اشکالی نداره ولی در حد یک دهم خطای نمایش ولتاژ باطری روی صفحه طبیعی هست. در مورد مقاومتهای 19 و 20 هم ملاک اندازه گیری با اهم متر هست. هر چه مقاومت واقعی به رقم نامی نزدیک تر باشه بهتره. البته خطای این مقاومتها نهایتا تا چند دهم ولت ممکنه خطای نمایش ولتاژ ایجاد کنه. اگر خطا بیشتر باشه دیگه یا کلا مقاومت مقدارش اشتباه هست یا اشکال از جای دیگه هست.
در مورد اون شارژر و بالانسر اطلاعی ندارم.
در مورد کابل بنظر من فرق چندانی نداره. میتونین اون قسمت کوچک داخل جعبه رو از نوع فویل دار استفاده کنین. قسمتی که از جعبه به لوپ وصل میشه باید تست بشه که آیا با اندکی حرکت کردن مشکل داره یا نه. بستگی به نوع دقیق کابل داره. همشون مثل هم جواب نمیدن. فویل هم معمولا خودش به شیلد کابل متصل هست. نیاز نیست بطور جداگانه به جایی وصلش کنین. حتی اگر به شیلد کابل اتصال هم نداشته باشه اصلا اتصال جداگانش به شیلد مدار رو توصیه نمیکنم چون احتمال اتصالی کردنش خیلی بالاست.

سلام استاد حمید :ymhug:
سال نوتون مبارک
خوشحالم که نظرم رو اجرایی کردین و پیغام خاموش شدن رو گذاشتین. خیلی خوب شده.
مرسی @};- @};- @};-

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

پنج شنبه 12 فروردین1395 - 6:21pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. سال نو شما هم مبارک.
ممنون از شما. ایشالا موفق باشین. @};-

پنج شنبه 12 فروردین1395 - 6:32pm

حمید نوشته است:
meghdad نوشته است:
سلام حمید جان
سال نو شما و همه دوستان مبارک
عدد تفکیک دستگاه من برای طلا با ابعاد کوچیک منفی نشون میده ، برای سکه 500 هم همینطوره البته تفکیک کار می کنه
البته شما تو فایل پی دی اف توضیح دادید
برای سینی استیل 35 سانتی عدد مثبت میندازه
ایا این طرز کارکرد درسته؟
F100,p275,d21in42,ir17
ممنونم

ممنون از شما.
دوست عزیز ابتدا دقت کنین در سیستم تفکیک این دستگاه در مجموع 3 پارامتر داریم. یکی عدد تفکیک که کنار ID نوشته میشه و مفهومش توضیح داده شده و از بخش مربوط به تشخیص آهن جداست. دومین پارامتر اعلام نهایی آهنی یا غیر آهنی بودن هدف هست که بصورت نوشته یا قطع صدا مشخص میشه. سومین پارامتر هم درجه قرار داشتن هدف در ناحیه آهن یا غیر آهن هست که بصورت عددی منفی یا مثبت در سمت راست صفحه نمایش داده میشه. لذا عدد تفکیک منفی نداریم! چیزی که منظور شماست درجه آهن منفی هست که در راهنما توضیحش رو دادم و برای فلزات خیلی ریز ممکنه منفی باشه در حالیکه دستگاه اعلام میکنه هدف غیر آهنی هست. میزان منفی و مثبت بودن این عدد کاملا به درجه حذف آهنی که در منو انتخاب کردین بستگی داره. بنابراین اگر درست تنظیمش کرده باشین مثلا برای سکه 500 تومنی باید چیزی بین 5+ تا 10+ باشه. هر چه درجه حذف آهن رو بالاتر بذارین ؛ عدد میتر آهن هم کمتر و در واقع منفی تر میشه و لذا سایر فلزات غیر آهنی هم بتدریج حذف میشن. راه صحیح تنظیم درجه حذف هم این هست که یک تکه آهن مثل انبردست یا پیچ گشتی بزرگ رو تست کنین و درجه حذف رو طوری بذارین که درجه آهنی بودن براش بین 5- تا 10- باشه. بعد اون اگر برای سایر اهداف نتیجه درست نبود دیگه ممکنه مشکل از جای دیگه مدار باشه و البته باید همیشه اعداد 3 گانه رو ملاک اولیه صحت عملکرد بخش تفکیک قرار بدین.

ممنونم حمید جان
اعداد سه گانه 253-653-750
لطفا نظرتون بفرمائید

پنج شنبه 12 فروردین1395 - 7:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت دوستان عزیز از جمله اقا حمید گل...دوستانی که نیاز به پین پوینتر دارن میتونن کویلی کوچیک برای مدار اقا حمید درست کنن مثل این چند تا عکسی که گذاشتم خیلی خوب کار میکنه دراسرع وقت فیلم تستش رو هم میزارم :ymhug: :ymhug: http://www.uplooder.net/files/a1f4467e2 ... r.rar.html

پنج شنبه 12 فروردین1395 - 7:40pm

سلام به همه دوستان و يه سلام مخصوص به اقا حميد بزرگوار
من به جا lf 357 از lf 157 ولي بعضي موقع كار ميكنه بعضي موقع كار نميكنه ولي با lf 357 هميشه كار ميكنه در lf 157 اعداد هم پاينتر نشون ميده ايراد از خود 157 هست
با تشكر

پنج شنبه 12 فروردین1395 - 8:34pm

سلام وعرض ادب خدمت دوستان گرامی.
ميخواستم ببینم توو تلگرام برای این تاپیک گروهی تشکیل شده، اگه هس ميشه لینک گروه رو بزارید،خیلی ممنون

پنج شنبه 12 فروردین1395 - 10:15pm
مدیر کل
مدیر کل

meghdad نوشته است:
ممنونم حمید جان
اعداد سه گانه 253-653-750
لطفا نظرتون بفرمائید

خواهش میکنم.
اعداد 3 گانه شما تقریبا درست هستن و لذا فکر میکنم مدار شما مشکلی نداشته باشه و تفکیک هم باید درست کار کنه. فقط همینکه طبق عرایض قبلی درجه حذف آهن رو در منو درست تنظیم کنین کفایت میکنه.

پنج شنبه 12 فروردین1395 - 10:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1759 , 1760 , 1761 , 1762 , 1763 , 1764 , 1765 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , مهرابی و 175 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure