نویسنده |
پیغام |
hafez
کاربر حرفه ای
|
داداش شما هم شدی شرطی . لطفا همه کمکت رو برای ساخت دیگر دوستان ارائه بده از روش ساخت سنسور تا دیگر موارد ممنون
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
پنج شنبه 11 فروردین1395 - 2:02am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
kاوه نوشته است: سلام..دوست من بهتون تبریک میگم میشه ی لطفی بکنید وبگید سنسورارو چند گرفتید وتستی ک گرفتید تا چندمتر میشه رو این سیستم حساب کرد؟؟ممنون سلام دوست عزيز ممنون از لطفت سنسورها رو يكي از اشناها برام تهيه كرد كه بهم گفت هر دو رو حدود 1 تومن گرفته برا تست هم من فقط مواردي رو كه نهايتا تا 2 متر عمق داشت تست كردم و بيشتر هنوز تست نزدم اما چشم تستهايه بيشتري ميزنم و نتيجه رو اعلام ميكنم
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 12 فروردین1395 - 2:01pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: داداش شما هم شدی شرطی . لطفا همه کمکت رو برای ساخت دیگر دوستان ارائه بده از روش ساخت سنسور تا دیگر موارد ممنون سلام حافظ جان من كوچيكه بچه هايه انجمن هستم بخصوص استاد حميد عزيز كه بخوام شرط برا كسي بزارم اما عكس سيستم رو به اين خاطر نميتونم بزارم كه از همشهريايه من تو اين انجمن هست كه برام دردسر ميشه نميخوام منو بشناسن بخاطره فلزجو هم كلي دردسر كشيدم (نامردي زياد شده داداش من) در ضمن pcb كه قسمت اصليه مدار رو تشكيل ميده رو بهينه شده در اختيارتون گذاشتم برا نصب و تنظيم سنسورها هم چشم هر كمكي از دستم بر اومد دريغ نميكنم برويه دو ديدگانم
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 12 فروردین1395 - 2:08pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
در رابطه با ساخت سنسورها توضیح میدید آرچیلو جان
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 12 فروردین1395 - 6:08pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
archilO نوشته است: hafez نوشته است: داداش شما هم شدی شرطی . لطفا همه کمکت رو برای ساخت دیگر دوستان ارائه بده از روش ساخت سنسور تا دیگر موارد ممنون سلام حافظ جان من كوچيكه بچه هايه انجمن هستم بخصوص استاد حميد عزيز كه بخوام شرط برا كسي بزارم اما عكس سيستم رو به اين خاطر نميتونم بزارم كه از همشهريايه من تو اين انجمن هست كه برام دردسر ميشه نميخوام منو بشناسن بخاطره فلزجو هم كلي دردسر كشيدم (نامردي زياد شده داداش من) در ضمن pcb كه قسمت اصليه مدار رو تشكيل ميده رو بهينه شده در اختيارتون گذاشتم برا نصب و تنظيم سنسورها هم چشم هر كمكي از دستم بر اومد دريغ نميكنم برويه دو ديدگانم عجب دلیلی منطقی!!
|
پنج شنبه 12 فروردین1395 - 8:55pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
دوست من اگه امکانش هست پی سی بی بهینه شده رو ب صورت پی دی اف قرار بدید...واگه تو قطعاتم تغییری دادید لطفا بگید..تا برسیم ب سنسور...واقعا اگه دوستانی میتونن تو ساخت سنسور واسه مدار کمک کنن لطفا همکاری کنن
|
پنج شنبه 12 فروردین1395 - 9:52pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
mohammadiraj نوشته است: archilO نوشته است: hafez نوشته است: داداش شما هم شدی شرطی . لطفا همه کمکت رو برای ساخت دیگر دوستان ارائه بده از روش ساخت سنسور تا دیگر موارد ممنون سلام حافظ جان من كوچيكه بچه هايه انجمن هستم بخصوص استاد حميد عزيز كه بخوام شرط برا كسي بزارم اما عكس سيستم رو به اين خاطر نميتونم بزارم كه از همشهريايه من تو اين انجمن هست كه برام دردسر ميشه نميخوام منو بشناسن بخاطره فلزجو هم كلي دردسر كشيدم (نامردي زياد شده داداش من) در ضمن pcb كه قسمت اصليه مدار رو تشكيل ميده رو بهينه شده در اختيارتون گذاشتم برا نصب و تنظيم سنسورها هم چشم هر كمكي از دستم بر اومد دريغ نميكنم برويه دو ديدگانم عجب دلیلی منطقی!! عجججججججب !!!!
|
جمعه 12 فروردین1395 - 12:17am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
kاوه نوشته است: دوست من اگه امکانش هست پی سی بی بهینه شده رو ب صورت پی دی اف قرار بدید...واگه تو قطعاتم تغییری دادید لطفا بگید..تا برسیم ب سنسور...واقعا اگه دوستانی میتونن تو ساخت سنسور واسه مدار کمک کنن لطفا همکاری کنن سلام دوست عزيز قطعات همه همونن فقط دو تا اي سي هايه حافظه رو بجايه 24cl256 از atmel 24 c 256 استفاده كردم كه كمي سرعت اريز رو افزايش داد اين هم از pdf خدمت شما
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 12 فروردین1395 - 1:03am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: در رابطه با ساخت سنسورها توضیح میدید آرچیلو جان سلام غضنفر جان سنسورها رو كه نساختم خريدم يه نكته هست كه در مورد سنسورها بايد رعايت بشه اونم اينكه قطعاتي كه در مورد سنسورها استفاده ميشه مانند خازن و مقاومت اولا بايد از جنس خوب باشن و با درصد خطايه كم دوما هم بايد به خوده سنسور چشپيده باشن يعني نزديك سنسور نصب بشن پيروز باشيد
|
جمعه 12 فروردین1395 - 1:09am |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: kاوه نوشته است: دوست من اگه امکانش هست پی سی بی بهینه شده رو ب صورت پی دی اف قرار بدید...واگه تو قطعاتم تغییری دادید لطفا بگید..تا برسیم ب سنسور...واقعا اگه دوستانی میتونن تو ساخت سنسور واسه مدار کمک کنن لطفا همکاری کنن سلام دوست عزيز قطعات همه همونن فقط دو تا اي سي هايه حافظه رو بجايه 24cl256 از atmel 24 c 256 استفاده كردم كه كمي سرعت اريز رو افزايش داد اين هم از pdf خدمت شما درود برشما..ممنون لطف کردید.. درضمن منتظر نتایج تستاتون هستییم..موفق باشید
|
جمعه 13 فروردین1395 - 3:19pm |
|
|
|