نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|

HOSSEIN447 نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز از جمله اقا حمید گل...دوستانی که نیاز به پین پوینتر دارن میتونن کویلی کوچیک برای مدار اقا حمید درست کنن مثل این چند تا عکسی که گذاشتم خیلی خوب کار میکنه دراسرع وقت فیلم تستش رو هم میزارم http://www.uplooder.net/files/a1f4467e2 ... r.rar.htmlآفرین به شما. خسته نباشین. کار خوب و جالبی هست که منتظر بودم بالاخره یکی از دوستان انجامش بده! در واقع طرح ما با لوپ پین پوینتر مشکلی نداره ولی فقط باید دقت کنین که این نوع لوپ برای طرح ما نباید دارای هسته فریت باشه و فقط باید دور یک لوله خالی پیچیده بشه. پیشنهاد بنده استفاده از 6 الی 7 متر سیم 0.2 الی 0.3 میل لاکی به دور لوله ای با قطر 2 سانت هست که بین 90 تا 100 دور سیم میشه و فکر میکنم مجموع مشخصاتش هم مناسب در بیاد. در این صورت این لوپ کوچک حداکثر حدود 20 سانت برد خواهد داشت و برای نقطه زنی های بسیار دقیق میتونه کاربرد داشته باشه. طبیعتا با وجود میتر سنس دیجیتالی در این طرح و حتی وجود تون صدای 10 دیگه خیلی راحت میتونین نقطه دقیق وجود یک هدف کوچک یا کناره های هدف بزرگی که در حفاری بهش نزدیک شدین رو با دقت مشخص کنین.
|
پنج شنبه 12 فروردین1395 - 10:53pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
Turaj afshar نوشته است: سلام به همه دوستان و يه سلام مخصوص به اقا حميد بزرگوار من به جا lf 357 از lf 157 ولي بعضي موقع كار ميكنه بعضي موقع كار نميكنه ولي با lf 357 هميشه كار ميكنه در lf 157 اعداد هم پاينتر نشون ميده ايراد از خود 157 هست با تشكر دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین. اگر واقعا از LF157 اصلی استفاده کرده باشین باید نتیجه بهتر از 357 باشه! چون بلحاظ پارامترهای فنی این شماره ها تفاوتی با هم ندارن و بیشتر بحث ثبات حرارتی و توان کارکرد در آب و هوای سرد هست که برای 157 خیلی بهتره. اما اگر قطعه اصلی نباشه دیگه حسابش جداست! لطف کنین اعداد 3 گانه رو برای هر کدوم ایسی ها ذکر کنین و در صورت امکان تصویری از 157 خودتون قرار بدین تا بهتر بشه نظر داد.
|
پنج شنبه 12 فروردین1395 - 10:57pm |
|
 |
volkan
|
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید محترم بخصوص مهندس حمید عزیز بنده مدارو مونتاژ کردم وقتی روشن میکنم coil erorr بنظر شما مشکل از کجا میتونه باشه . در ضمن ولتاژ رو هم به صورت نوسان نشون میده ولی وقتی 357 رو در میارم ولتاژ رو دقیق و بدون نوسان نشون میده . ممنون میشم جواب سوالمو بدید.
|
پنج شنبه 12 فروردین1395 - 11:28pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
به فلزجو خوش اومدین. خیلی ممنون. در مورد خطای لوپ در راهنما ذکر کردیم که هر ایراد اساسی در مدار میتونه به این خطا منجر بشه. لذا اینجور نیست که بگیم مثلا فلان قطعه دقیقا مشکل داره. اما طبق تجربه مشکل میتونه از ایسی 357 یا قطعات اطرافش یا ترانزیستور BS170 باشه. طبیعتا باید در مونتاژ شما هم اشکالی وجود نداشته باشه وگرنه براحتی میتونه چنین خطایی پیش بیاد. نوسان ولتاژ نمایش داده شده باطری در حد 0.1 ولت غیر عادی نیست. ولی بیشتر از این باشه مشکل از مدار شماست و اگر به وجود ایسی 357 ارتباط داره احتمالش هست اطراف این آیسی در مونتاژ شما ایرادی وجود داشته باشه. بهرحال مدار سادست و توضیحات کافی هم بیان شده و اگر فقط کمی دقت کنین براحتی جواب میگیرین.
|
جمعه 12 فروردین1395 - 12:28am |
|
 |
تهم
کاربر حرفه ای
|
با سلام استاد حمید عزیز بیزحمت نظرتون رو در رابطه با این lf157 میفرمایید که اصلی هست یا خیر با تشکر پیوست: 20160401_020757(2).jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 12 فروردین1395 - 1:20am |
|
 |
تهم
کاربر حرفه ای
|
و از زاویه ای دیگر پیوست: 20160401_022846(1).jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 12 فروردین1395 - 1:32am |
|
 |
mhsn
|
سلام خدمت همه دوستان از مهندس حمید عزیز بابت تمام این اطلاعاتی که در سایت در اختیار ما قرار میدن تشکر می کنم. من قصد ساخت فلزیاب جدید دارم. فلزیاب گری رو 10 سال پیش ساخته بودم که البته زیاد چنگی به دل نمی زد. مطالب سایتتون رو مطالعه کردم و دیدم برای گنج یابی همین PI ها بهتر از بقیه توی نقطه زنی عمل می کنن. الان بین BRN و فلزیاب انجمن شک دارم که البته نظرات رو خوندم فلزیاب انجمن بیشتر تعریف شده بود. تصمیم گرفتم همین رو بسازم. اومدم صفحه مربوطه و می بینم 1763 صفحه نظرات داره که البته توضیحات تکمیلی و ورژن های بهبود یافته و ... توی همین صفحات و لابلای همین نظرات هستن الان من بخوام مستقیم برسم به آخرین ورژن از طراحی و بورد فلزیاب انجمن باید این 1763 صفحه رو بخونم؟؟ روش سریعتری می تونید بهم پیشنهاد بدید؟ مهندس حمید جان امکانش هست لینک آخرین ورژن رو برای من در جواب این پست قرار بدی؟
|
جمعه 12 فروردین1395 - 1:39am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
تهم نوشته است: با سلام استاد حمید عزیز بیزحمت نظرتون رو در رابطه با این lf157 میفرمایید که اصلی هست یا خیر با تشکر پیوست: 20160401_020757(2).jpg خواهش میکنم. ظاهرش که مشکلی نداره و بنظر میاد واقعا LF157 هست! هر چند با این وضع قطعات تقلبی موجود در بازار سخت میشه باور کرد! 
|
جمعه 12 فروردین1395 - 1:51am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

mhsn نوشته است: سلام خدمت همه دوستان از مهندس حمید عزیز بابت تمام این اطلاعاتی که در سایت در اختیار ما قرار میدن تشکر می کنم. من قصد ساخت فلزیاب جدید دارم. فلزیاب گری رو 10 سال پیش ساخته بودم که البته زیاد چنگی به دل نمی زد. مطالب سایتتون رو مطالعه کردم و دیدم برای گنج یابی همین PI ها بهتر از بقیه توی نقطه زنی عمل می کنن. الان بین BRN و فلزیاب انجمن شک دارم که البته نظرات رو خوندم فلزیاب انجمن بیشتر تعریف شده بود. تصمیم گرفتم همین رو بسازم. اومدم صفحه مربوطه و می بینم 1763 صفحه نظرات داره که البته توضیحات تکمیلی و ورژن های بهبود یافته و ... توی همین صفحات و لابلای همین نظرات هستن الان من بخوام مستقیم برسم به آخرین ورژن از طراحی و بورد فلزیاب انجمن باید این 1763 صفحه رو بخونم؟؟ روش سریعتری می تونید بهم پیشنهاد بدید؟ مهندس حمید جان امکانش هست لینک آخرین ورژن رو برای من در جواب این پست قرار بدی؟ به فلزجو خوش اومدین. ممنون از شما. خب شما اگر هنوز بین BRN و این طرح شک دارین که مشخصه اصلا درست مطالب رو نخوندین! وگرنه این دو مدار اصلا قابل مقایسه با هم نیستن. طرح پالسی فلزجو در همه ابعاد با فاصله زیاد برتری داره. با اینکه درجه سادگی ساخت هر دو مدار به هم نزدیک هست! اگر پست اول تاپیک رو با دقت میخوندین متوجه میشدین که ذکر کردم برای ساخت مدار نیازی به مطالعه ادامه تاپیک نیست. وگرنه نه شما بلکه هیچ کس نمیتونست همه صفحات رو بخونه. لذا با فایلهای قرار گرفته در پست اول میتونین براحتی مدار رو بسازین. حالا اگر احیانا به مشکل خاصی برخورد کردین یا مثلا در مورد لوپ کمکی لازم داشتین میتونین در تاپیک مطرح کنین. نسخه اخر همه فایلها و برنامه دستگاه هم همیشه در پست اول تاپیک قرار داره.
|
جمعه 12 فروردین1395 - 1:56am |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
HOSSEIN447 نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز از جمله اقا حمید گل...دوستانی که نیاز به پین پوینتر دارن میتونن کویلی کوچیک برای مدار اقا حمید درست کنن مثل این چند تا عکسی که گذاشتم خیلی خوب کار میکنه دراسرع وقت فیلم تستش رو هم میزارم http://www.uplooder.net/files/a1f4467e2 ... r.rar.htmlحسین جان، چه بجا و خوب! خوب و تمیزم زدیش. البته در مورد کاراییش چیزی نگفتی. لطف میکنی جزییات و نکات مهم نحوۀ ساختش رو هم منتقل کنی؟
|
جمعه 13 فروردین1395 - 12:00pm |
|
 |
|