انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 1:38pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1761 , 1762 , 1763 , 1764 , 1765 , 1766 , 1767 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

با سلام خدمت همه دوستان وخصوصا مهندس حمید عزیز که واقعا تواین اشفته بازار مردانگی و گذشت اطلاعات علمی وعملی خود را بدون هیچ چشم داشتی دراختیار سایر هموطنان قرار میدهد بی نهایت تشکر مینمایم من چند روزی هست که وارد انجمن شده ام ولی عضویتم مال اوایل هست توی این چند روز تا صحفه 220 مطالب را خواندم و واقعا از مهندس عزیز که با صبروحوصله یک یک سئوالات بچه ها را جواب می دهد وهیچ سئوالی را بدون جواب نمی گذارد وواقعا بدون هیچ چشم داشتی این کار رامیکند شایسته تقدیر وتشکر می باشند من دارای دو دستگاه دست ساز که یکی ردیاب از این پرواب دارها ویکی پالسی هست که چندین سال پیش خریدم که به هیچ دردی نمی خورند ولی طبق مطالب شما مهندس عزیز ونظرات دوستان که به 1800 صحفه رسیده واقعا نتیجه میگیرم که این دستگاه یک شاهکار بینظیره .. من اندکی از اپراتوری سر در میارم ولی هیچ سر رشته از الکترونیک حتی در اندازه شناخت یک مقاومت ندارم لذا از مهندس عزیز تقاضا دارم که فکری هم به حال افرادی چون من بکنند لوپ را خودم می توانم درست کنم ولی خود دستگاه را هرگز برای بار چندم مهندس حمید واقعا کارتان حرف نداره :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

جمعه 13 فروردین1395 - 12:23pm
مدیر کل
مدیر کل

به فلزجو خوش اومدین. ممنون.
بنده که نمیتونم فکر خاصی برای شما بکنم! تنها راهش اینه از کسی که توانایی ساخت داره کمک بگیرین. ترجیحا اگر اطراف خودتون کسی رو میشناسین که چه بهتر. در غیر این صورت از دوستان انجمن باید کمک بگیرین.

جمعه 13 فروردین1395 - 1:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام. لطف میکنین بفرمایین که adc میکرو دقیقا با چه مشخصه هایی پیکر بندی کردین؟
قبلا فرمودید که بعد از هر بار پالس زنی در هر یک و نیم میکرو ثانیه یک نمونه از ولتاژ خروجی lf357 گرفته میشه که در ظاهر با دیتا شیت میکرو کنترلر مغایرت داره..

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

جمعه 13 فروردین1395 - 3:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مخلص اقا محمود گل و اقا حمید گل هستم محمود جان اون بوبینی که عکسشو گذاشتم تمام مشخصاتش داخل فایلش هست فقط اینو ذ کر نکردم که بدون فریت هستش اندازه قطر اهم واندوکتانسش هم داخل فایل هستش قطر اون ماژیک قطر بوبین هستش طولشم 5 سانت هستش فقط تعداد دورش و نشموردم که چند دورشد بسازینش خیلی از مشکلات و تو کاوش حل میکنه قشنگ هم جواب میده اگه سوال دیگه ای هست درخدمت دوستان گل وشما هستم

جمعه 13 فروردین1395 - 5:57pm
مدیر کل
مدیر کل

Soheil2014 نوشته است:
قبلا فرمودید که بعد از هر بار پالس زنی در هر یک و نیم میکرو ثانیه یک نمونه از ولتاژ خروجی lf357 گرفته میشه که در ظاهر با دیتا شیت میکرو کنترلر مغایرت داره..

کمی دقت میکردین خودتون متوجه میشدین. فرکاتس کاری ADC مقدار 625 کیلوهرتز تعیین شده که با چنین سرعتی 9 بیت ریزولوشن واقعی داریم. طبیعتا تایمینگ هر نمونه گیری هم 1.6 میکرو ثانیه هست. ولی هر نمونه گیری واقعی 22.4 میکرو ثانیه طول میکشه! لذا بنده مجموع نمونه ها رو از 14 پالس پیاپی تهیه میکنم و تایمینگ بینشون با دستورات اسمبلی تنظیم شده. به همین لحاظ به دقت هر نمونه از 1.6 میکرو ثانیه رسیدیم.

جمعه 13 فروردین1395 - 7:38pm

حمید نوشته است:
به فلزجو خوش اومدین. ممنون.
بنده که نمیتونم فکر خاصی برای شما بکنم! تنها راهش اینه از کسی که توانایی ساخت داره کمک بگیرین. ترجیحا اگر اطراف خودتون کسی رو میشناسین که چه بهتر. در غیر این صورت از دوستان انجمن باید کمک بگیرین.

ممنون مهندس جان
حضورتان عرض کنم که دوروبرمان چنین شخصی نیست که کمک کنه ویا سفارش ساخت قبول کنه با اینکه بنده می دانم سرتان خیلی شلوغ هست فقط تنها خواهش من این است که در همین فروم شخصی را معرفی کنین که من سفارش بدم نه از بابت عدم اعتماد. بلکه فقط از بابت قطعات که شما شدیدا تاکید بر اصل بودن می نماید که با قطعات اصلی این لطف را درحق من بکند مجددا از بابت مزاحمت پوزش می طلبم

جمعه 13 فروردین1395 - 8:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عنوان: فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI

حمید نوشته است:
Soheil2014 نوشته است:

کمی دقت میکردین خودتون متوجه میشدین. فرکاتس کاری ADC مقدار 625 کیلوهرتز تعیین شده که با چنین سرعتی 9 بیت ریزولوشن واقعی داریم. طبیعتا تایمینگ هر نمونه گیری هم 1.6 میکرو ثانیه هست. ولی هر نمونه گیری واقعی 22.4 میکرو ثانیه طول میکشه! لذا بنده مجموع نمونه ها رو از 14 پالس پیاپی تهیه میکنم و تایمینگ بینشون با دستورات اسمبلی تنظیم شده. به همین لحاظ به دقت هر نمونه از 1.6 میکرو ثانیه رسیدیم.

ممنون. دقیقا متوجه چنین قضیه ای شده بودم. ولی فکر کردم خدمتوت عرض کنم ته دلتون بهم بخندین. که موقع تایپ پست ازش منصرف شدم.... اون کلمه " ظاهر" رو هم بعدا اضافه کردم. که ممکنه خودم دارم اشتباه برداشت میکنم. جالبه که خودم هم به چنین تکنیکی رو کاغذ رسیده بودم..

حالا یه سوال: با فشرده شدن هر کلید و اجرای دستورات مربوط به اون طبیعتا زمان بندی به هم میخوره. در این مورد چه تدبیری اجرا شده؟ حدس بنده اینه که "با توجه به این که با فشرده شدن کلیدی کلا پالس زنی هم قطع میشه، دستورات از جایی دو باره اجرا میشه".

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

جمعه 13 فروردین1395 - 8:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با عرض سلام خدمت همه دوستان و بالاخص مهندس حمید.مهندس یه موردی در لوپ هست که ممنون میشم کمکم کنید.من یه لوپ معمولی برا دستگاه ساختم که بدون شیلد ظرفیت لوپ حدود 350بود و شماره اول یا همونaعدد315بود اما لوپما وقتی با گرافیت که با چسب قاطی کردم و لوپ را شیلد کردم ظرفیت لوپ بالاتر رفت و به طبعش عدد اول هم بالا رفت اما وقتی سیم نازک را به دور شیلدم پیچیدم و کلا لوپم را محکم کردم ظرفیتم خیلی بیشتر شد و حدود 450میکرو هانری شد که متاسفانه عدد اول تو خونه 400شد وبیرون از خونه 420شد که خیلی بالاس و مطمنن به ذرات حساس میشه البته همین قضیه را من تو فلزیاب توباکس هم دیدم که بخاطر شیلد یه میلی هانری به ظرفیت لوپ اضافه شد خب حالا سوال اینه که برا عملکرد صحیح و رسیدن به عدد اول صحیح باید چیکار کنیم؟بنظرتون اگه ظرفیت کلی لوپ و چندتا از دورهایه سیم را کم کنیم که مثلا ظرفیتمون 300میکرو در بیاد که با شیلد بشه حدود 400میکرو درسته یا باید یه روش دیگه ای بکار ببیریم.شرمنده سوال طولانی شد X_X

جمعه 13 فروردین1395 - 8:39pm
مدیر کل
مدیر کل

Soheil2014 نوشته است:

ممنون. دقیقا متوجه چنین قضیه ای شده بودم. ولی فکر کردم خدمتوت عرض کنم ته دلتون بهم بخندین. که موقع تایپ پست ازش منصرف شدم.... اون کلمه " ظاهر" رو هم بعدا اضافه کردم. که ممکنه خودم دارم اشتباه برداشت میکنم. جالبه که خودم هم به چنین تکنیکی رو کاغذ رسیده بودم..

حالا یه سوال: با فشرده شدن هر کلید و اجرای دستورات مربوط به اون طبیعتا زمان بندی به هم میخوره. در این مورد چه تدبیری اجرا شده؟ حدس بنده اینه که "با توجه به این که با فشرده شدن کلیدی کلا پالس زنی هم قطع میشه، دستورات از جایی دو باره اجرا میشه".

خواهش میکنم.
اصولا برای کلید خوانی دو روش اینتراپت و پولینگ وجود داره که بنده بدلیل حساسیت و دقت بالایی که نیاز بوده ترجیح دادم کلا از اینتراپت استفاده نکنم. طبیعتا بین اون 14 پالس هم هیچ کار حاشیه ای از جمله کلیدخوانی انجام نمیشه!

جمعه 13 فروردین1395 - 10:12pm
مدیر کل
مدیر کل

behnam karami نوشته است:
با عرض سلام خدمت همه دوستان و بالاخص مهندس حمید.مهندس یه موردی در لوپ هست که ممنون میشم کمکم کنید.من یه لوپ معمولی برا دستگاه ساختم که بدون شیلد ظرفیت لوپ حدود 350بود و شماره اول یا همونaعدد315بود اما لوپما وقتی با گرافیت که با چسب قاطی کردم و لوپ را شیلد کردم ظرفیت لوپ بالاتر رفت و به طبعش عدد اول هم بالا رفت اما وقتی سیم نازک را به دور شیلدم پیچیدم و کلا لوپم را محکم کردم ظرفیتم خیلی بیشتر شد و حدود 450میکرو هانری شد که متاسفانه عدد اول تو خونه 400شد وبیرون از خونه 420شد که خیلی بالاس و مطمنن به ذرات حساس میشه البته همین قضیه را من تو فلزیاب توباکس هم دیدم که بخاطر شیلد یه میلی هانری به ظرفیت لوپ اضافه شد خب حالا سوال اینه که برا عملکرد صحیح و رسیدن به عدد اول صحیح باید چیکار کنیم؟بنظرتون اگه ظرفیت کلی لوپ و چندتا از دورهایه سیم را کم کنیم که مثلا ظرفیتمون 300میکرو در بیاد که با شیلد بشه حدود 400میکرو درسته یا باید یه روش دیگه ای بکار ببیریم.شرمنده سوال طولانی شد X_X

خسته نباشین.
کلا وقتی شما لوپ رو شیلد میکنین نباید مشخصاتش از جمله ظرفیت تغییر زیادی داشته باشه. وگرنه مشخص میکنه نحوه شیلد کردن شما اشکالی داشته. برای عملکرد صحیح بخش تفکیک در این طرح هم اعداد 3 گانه نباید از محدوده مناسب فاصله زیادی بگیرن. اما اینکه لوپ رو محکم کردین ظرفیتش بالاتر رفته کاملا طبیعی هست. حتی بدون شیلد هم چنین اتفاقی میفته. چون با محکم کردن سیمها فاصله بین سیمها کمتر میشه و این هم منجر به افزایش ظرفیت میشه. احتمالا در حالت اولیه سیمها رو خیلی شل بسته بودین! بهرحال با باز کردن یک یا چند دور سیم بسته به سایز لوپ ؛ ظرفیت در محدوده مناسبتر قرار میگیره. اصولا شرایط نهایی لوپ ملاک هست نه حالت اولیه ای که درستش میکنین.

جمعه 13 فروردین1395 - 10:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1761 , 1762 , 1763 , 1764 , 1765 , 1766 , 1767 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Milads , Omar +÷<[ و 126 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure