حمید نوشته است:
خب قضیه جالب شد! شما از بیخ و بن مساله رو رد کردین!
در مورد اینکه سیستمی مشابه این کار میکنه شک ندارم چون خودم ازمایش کرده بودم. حالا اینکه یک اهنربا بود یا دو تا و اینکه میتونه واقعا ال ای دی رو روشن کنه شک دارم. متاسفانه زمان بقدری گذشته که من بطور دقیق یادم نیست و از اون زمان هم دیگه پیگیر این موضوع نشدم. وگرنه کم و بیش مشابه همین چیزی که در فیلم دیدین کار میکرد. از طرف دیگه ما در این فیلم نمیتونیم کلک و حقه خاصی پیدا کنیم! بنظر من حسابش با خیلی فیلمهای دروغین دیگه فرق داره. حالا شما با دو اهنربا هم تست کنین من هم سعی میکنم در اسرع وقت نمونه ای بسازم و تست کنم.
حمید جان برادر من .
تست این قضیه که کار سختی نیست ...
پیش نیاز آنچنانی هم نمیخواد .
یا پیش نیاز غیر قابل دسترسی نداره .
در تصویر ملاحظه کنید 3 تا آهنربا معلومه .
یدونه زیر سیم پیچ مثلا ژنراتور .
یکی گوشه راست بالا یدونه روی موتور استپر دی وی دی رام ...
اینا رو بک گرند عکس گذاشتم که بدونید انواع آهنربا موجود بوده و تست شده صرفا به همون یدونه داخل کلیپ کفایت نکردم.
و بنده از این آهنرباهای نئودیم سکه ای هر چند تا لازم داشته باشید همینجا موجود دارم ...
میتونم با هر ترکیبی که ممکنه تصور کرد ( سقفش 4 تاست دیگه ) این میدان رو بچینم کما اینکه میگم بارها اینکارها طی سالیان دور انجام شده و حتی حرکت در حد تکون روی سیم پیچ دیده نشده چرخش مستمر که بماند .
شما هم میتونید خیلی ساده هر ترکیبی از آهنرباها رو دوست داشتید اجرا کنید و عملا ببینید .
اگر کوچکترین حرکتی حاصل شد میتونیم بگیم یه فیلد جدید در علم کشف شده ....
اینجور فیلمها در اصالتشون شکی نیست که با دوربین واقعی گرفته شدن ....
اون چیزی که نشون نمیدن تشکیلات زیر میزه .
اینکه چرا سیستم میچرخه و ژنراتور میشه یه بحث دیگه است که خیلی از دوستان بدون پیش زمینه برق و الکترومغناطیس نمیدونن .
ولی تعجب من بابت این بود که این معروفترین آزمایش تسلا در اوایل قرن بیستم بود و با همین بهتره بگیم چشم بندی علمی وستینگهاووس رو متقاعد کرد روی سیستم ژنراتور جریان متناوبش با آزمایش اون تخم مرغ فلزی کذا کذا روی میز سرمایه گذاری کنه .
یعنی شما این بخش تاریخچه برق رو فراموش کردید ؟
من از این بخش داستان شگفت زده شدم .....