نویسنده |
پیغام |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
HOSSEIN447 نوشته است: مخلص اقا محمود گل و اقا حمید گل هستم محمود جان اون بوبینی که عکسشو گذاشتم تمام مشخصاتش داخل فایلش هست فقط اینو ذ کر نکردم که بدون فریت هستش اندازه قطر اهم واندوکتانسش هم داخل فایل هستش قطر اون ماژیک قطر بوبین هستش طولشم 5 سانت هستش فقط تعداد دورش و نشموردم که چند دورشد بسازینش خیلی از مشکلات و تو کاوش حل میکنه قشنگ هم جواب میده اگه سوال دیگه ای هست درخدمت دوستان گل وشما هستم سلام. قربانت حسین جان. ممنونم. ولی یکسری چیزاش مبهمه. با توجه به عکس خط کش، میخوره که سیم لاکی نمره نیم میل استفاده کرده باشی. دور اون ماژیک به چه قطر و در چه طولی پیچیدی؟ آیا همون طول 5 سانت بوبین که اشاره کردی رو همون طول سیم پیجت در نظز بگیریم؟ یا طول 30 سانت لوله که ذکر کردی؟ ضمناً در فایل نوت پد هم وقتی باز میکنم عیناً این جملاتو نوشته: 1.2ohm....313micro hanri.....ÞØÑ ÏÇÎáí áæ 1.5 ÓÇäÊ æØæá áæ5 ÓÇäÊ 
|
جمعه 13 فروردین1395 - 11:01pm |
|
 |
Empire
|
|
جمعه 13 فروردین1395 - 11:08pm |
|
 |
great-arman
کاربر فعال
|

حمید نوشته است: Soheil2014 نوشته است: ممنون. دقیقا متوجه چنین قضیه ای شده بودم. ولی فکر کردم خدمتوت عرض کنم ته دلتون بهم بخندین. که موقع تایپ پست ازش منصرف شدم.... اون کلمه " ظاهر" رو هم بعدا اضافه کردم. که ممکنه خودم دارم اشتباه برداشت میکنم. جالبه که خودم هم به چنین تکنیکی رو کاغذ رسیده بودم..
حالا یه سوال: با فشرده شدن هر کلید و اجرای دستورات مربوط به اون طبیعتا زمان بندی به هم میخوره. در این مورد چه تدبیری اجرا شده؟ حدس بنده اینه که "با توجه به این که با فشرده شدن کلیدی کلا پالس زنی هم قطع میشه، دستورات از جایی دو باره اجرا میشه".
خواهش میکنم. اصولا برای کلید خوانی دو روش اینتراپت و پولینگ وجود داره که بنده بدلیل حساسیت و دقت بالایی که نیاز بوده ترجیح دادم کلا از اینتراپت استفاده نکنم. طبیعتا بین اون 14 پالس هم هیچ کار حاشیه ای از جمله کلیدخوانی انجام نمیشه! سلام مهندس حمید، عید شما مبارک و ممنون از سیستم خوبتون آیا به نظر شما رزولیشون را فدای سرعت بیشتر نمودن مشکلی در سیستم بوجود نمیاره؟ بهترین فرکانس آیا 187.5 کیلوهرتز که با 12 مگاهرتز کریستال میشه ازش گرفت نتیجه مطلوبتر نمیشه؟ زمان 1.6 میکروثانیه برای 328 زمان بسیار کوتاهی محسوب میشه. باز از شما بابت مدار خوبتون تشکر میکنم.
|
جمعه 13 فروردین1395 - 11:24pm |
|
 |
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
محمود جان شرمنده فارسي نوشتم اينجوري شد طول بوبين5سانت قطر داخل بوبين 1.5 سانت که همون قطر مازيک ميشه قطر سيم تقريبي از 25 صدم تا 30 صدم ...اهم بوبين1.2 اهم واندوکتانسشم 313 ميکرو هانري فيلم تستش و هم الان ميزارم شرمنده که کم وکسري داشت http://www.uplooder.net/files/1333e9be9 ... 667e92e93/۲۰۱۶۰۴۱۳-۲۰۰۶۱۱.rar.html توضیحات :
|
شنبه 13 فروردین1395 - 12:04am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

great-arman نوشته است: سلام مهندس حمید، عید شما مبارک و ممنون از سیستم خوبتون آیا به نظر شما رزولیشون را فدای سرعت بیشتر نمودن مشکلی در سیستم بوجود نمیاره؟ بهترین فرکانس آیا 187.5 کیلوهرتز که با 12 مگاهرتز کریستال میشه ازش گرفت نتیجه مطلوبتر نمیشه؟ زمان 1.6 میکروثانیه برای 328 زمان بسیار کوتاهی محسوب میشه. باز از شما بابت مدار خوبتون تشکر میکنم.
به فلزجو خوش اومدین. ممنون از شما. موارد خوب و جالبی رو اشاره کردین! ابتدا باید عرض کنم که تقریبا همه حالات ممکن رو تست کردم تا در نهایت به این نتیجه رسیدم. از این گذشته شما اگر بخواین به توصیه های دیتاشیت اکتفا کنین هیچوقت نمیتونین طراحی خوب و متفاوتی داشته باشین! خیلی چیزها رو خود طراح باید محاسبه و تست کنه. صرفنظر از یک بیت در برابر بدست اوردن سرعتی تا این حد اصلا اهمیتی نداشته. از طرف دیگه تکیه روی بیت LSB اصولا در همه مبدلهای آنالوگ به دیجیتال چیزی جز تاثیر نویز به همراه نداره! کم شدن ریزولوشن فقط میتونست به کم شدن برد منجر بشه که از طریق افزایش نسبی ضریب تقویت آپ امپ در مدار کاملا جبرانش کردم و دوستان هم ملاحظه میکنن در شرایط تست مساوی تقریبا هیچ یک از این مدارات قابل ساخت بردش بیشتر از این طرح نیست. بنابراین واضحه که هیچ مشکلی وجود نداره. این طور مباحث در همون یکی دو ماه اولیه پروژه برای من قطعی شد و نکته خاصی در موردش وجود نداره.
|
شنبه 13 فروردین1395 - 12:50am |
|
 |
great-arman
کاربر فعال
|

حمید نوشته است: great-arman نوشته است: سلام مهندس حمید، عید شما مبارک و ممنون از سیستم خوبتون آیا به نظر شما رزولیشون را فدای سرعت بیشتر نمودن مشکلی در سیستم بوجود نمیاره؟ بهترین فرکانس آیا 187.5 کیلوهرتز که با 12 مگاهرتز کریستال میشه ازش گرفت نتیجه مطلوبتر نمیشه؟ زمان 1.6 میکروثانیه برای 328 زمان بسیار کوتاهی محسوب میشه. باز از شما بابت مدار خوبتون تشکر میکنم.
به فلزجو خوش اومدین. ممنون از شما. موارد خوب و جالبی رو اشاره کردین! ابتدا باید عرض کنم که تقریبا همه حالات ممکن رو تست کردم تا در نهایت به این نتیجه رسیدم. از این گذشته شما اگر بخواین به توصیه های دیتاشیت اکتفا کنین هیچوقت نمیتونین طراحی خوب و متفاوتی داشته باشین! خیلی چیزها رو خود طراح باید محاسبه و تست کنه. صرفنظر از یک بیت در برابر بدست اوردن سرعتی تا این حد اصلا اهمیتی نداشته. از طرف دیگه تکیه روی بیت LSB اصولا در همه مبدلهای آنالوگ به دیجیتال چیزی جز تاثیر نویز به همراه نداره! کم شدن ریزولوشن فقط میتونست به کم شدن برد منجر بشه که از طریق افزایش نسبی ضریب تقویت آپ امپ در مدار کاملا جبرانش کردم و دوستان هم ملاحظه میکنن در شرایط تست مساوی تقریبا هیچ یک از این مدارات قابل ساخت بردش بیشتر از این طرح نیست. بنابراین واضحه که هیچ مشکلی وجود نداره. این طور مباحث در همون یکی دو ماه اولیه پروژه برای من قطعی شد و نکته خاصی در موردش وجود نداره. مهندس حمید ممنون از پاسختان
|
شنبه 13 فروردین1395 - 2:02am |
|
 |
mirza
|
مهدی نوشته است: نقل قول: درود بر شما اقا مهدی عزیز ایا شما با لوپی که با کت 6درست کردن تو زمین کارکردین ثباتش چطوره ایا ثبات داره والا ما درست کردیم تو خونه خوبه ولی تو زمین اصلا ثبات نداره اگه رازی داره بفرمایید چون اقای اسدف میگن یه فن و نگفتن اگه شما میدونید بفرمایید با تشکر از شما با سلام رازش اینه که سیم رابط مدار تا کانکتور روی جعبه حدود 2 سانت باشه و مدار رو به جز میکرو داخل رزین یا چسب حرارتی قرار بدید هم از روی مدار و هم از زیر مدار کاملا پوشیده باشه . فقط میکرو رو خالی بزارید برای آپدیت های بعدی انشاا.. به لطف و کرم مهندس حمید . سلام به مهندس حميد و خانواده فلز جو. سال نو مبارك سلام آقا مهدي سال نو مبارك و دست شما در د نكنه اگه امكان داره بيشتر توضيح بديد در باره زدن چسب و رزين به برد مدار.براي تعميرات و يا چك كردن قطعات در صورت وجود مشكل ،رزين مشكل ايجاد نميكنه. اگه يه عكس از مدار بزاريد ممنون ميشم
|
شنبه 14 فروردین1395 - 12:11pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
سپاسگذارم برادر . سال نو شما هم مبارک باشه . ببینید این کار فقط برای کنترل دمای بعضی قطعات روی مدار بوده که نقش مهمی در ثبات دستگاه دارن ، شما میتونید فقط ماسفت و سوکت میکرو رو حفاظ بگذارید تا مواد چسبی روشون نشینه و بقطه مدار رو وقتی با اجناس خوب و باکیفیت ساخته باشید و مدارتون بخوبی کار کنه و اعداد سگانه دیباگ دوم شما با توجه به اصلی بودن آی سی 357 مناسب باشه . دراین صورت میتونید کل مدار رو به غیر از دو قطعه ای که ذکر کردم . تمام مدار رو پوشش بدید هم از روی و هم از زیر مدار . خوبیه چسب حرارتی این هست که اگر قطعه ای خدای ناکرده معیوب شد با مقداری حرارت هوویه میشه محل قطعه معیوب رو باز کرد . این کار مدار رو مقداری زودتر به ثبات حرارتی میرسونه و مدار بسیار ساکت در طبیعت کارخواهد کرد البته باید از لوپ با کیفیت ساخت مناسب بهره ببرید . موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 14 فروردین1395 - 12:23pm |
|
 |
COBRA-11
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 4 بهمن1394 - 2:52pm پست: 126 محل اقامت: Internet
|
مهندس خسته نباشی . تو انجمن های خارجی یه جا دیدم نوشته بودن از پالسی فلزجو میشه بصورت پین پوینتر استفاده کرد . یه میله هم درست کرده بودن به جای لوپ بهش وصل کرده بودن ( داخلش سیم پیچ داشت - همین عکسی که گذاشتم ) . میله رو باید به صورت عمود بر زمین ( مثل مگنومتر ) حرکت داد . من یه کمی خوندم ولی درست متوجه نشدم چجوری باید اون میله رو درست کرد و چطور کار میکنه . اگه میشه توضیح بدین لطفا
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر
|
شنبه 14 فروردین1395 - 1:16pm |
|
 |
haamed
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 آبان1393 - 5:14am پست: 117 محل اقامت: آزربايجان جنوبي
|

COBRA-11 نوشته است: مهندس خسته نباشی . تو انجمن های خارجی یه جا دیدم نوشته بودن از پالسی فلزجو میشه بصورت پین پوینتر استفاده کرد . یه میله هم درست کرده بودن به جای لوپ بهش وصل کرده بودن ( داخلش سیم پیچ داشت - همین عکسی که گذاشتم ) . میله رو باید به صورت عمود بر زمین ( مثل مگنومتر ) حرکت داد . من یه کمی خوندم ولی درست متوجه نشدم چجوری باید اون میله رو درست کرد و چطور کار میکنه . اگه میشه توضیح بدین لطفا دو سه صفحه قبل دوست عزيزمان حسين طريقه ساخت پين پوينتر مورد نظر شما را با توضيحات و فيلم بيان نموده اند.HOSSEIN447 نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز از جمله اقا حمید گل...دوستانی که نیاز به پین پوینتر دارن میتونن کویلی کوچیک برای مدار اقا حمید درست کنن مثل این چند تا عکسی که گذاشتم خیلی خوب کار میکنه دراسرع وقت فیلم تستش رو هم میزارم http://www.uplooder.net/files/a1f4467e2 ... r.rar.htmlHOSSEIN447 نوشته است: محمود جان شرمنده فارسي نوشتم اينجوري شد طول بوبين5سانت قطر داخل بوبين 1.5 سانت که همون قطر مازيک ميشه قطر سيم تقريبي از 25 صدم تا 30 صدم ...اهم بوبين1.2 اهم واندوکتانسشم 313 ميکرو هانري فيلم تستش و هم الان ميزارم شرمنده که کم وکسري داشت http://www.uplooder.net/files/1333e9be9 ... 667e92e93/۲۰۱۶۰۴۱۳-۲۰۰۶۱۱.rar.html توضیحات :
|
شنبه 14 فروردین1395 - 1:29pm |
|
 |
|