انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 31 فروردین1404 - 2:29am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1769 , 1770 , 1771 , 1772 , 1773 , 1774 , 1775 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز از سوکت معمولی استفاده کن مشکلت حل میشه

پنج شنبه 19 فروردین1395 - 8:12pm

با سلام به همه دوستان و استاد عزيز اقا حميد
استاد حميد
ميشه بجا ٣٥٧ از اي سي ديگه استفاده كرد يا نه حتما حتما بايد ٣٥٧ باشه ميشه بجاش از tl81 يا از سري op27---op37---op77 استفاده كرد من امروز از دوتا lf 157 استفاده كردم هر دوتاشم اصل نبودن (a133. B0. C0) شد تو lf357 اصلي (a110. B351. C522) و در اخر از op07 استفاده كردم بنظرم از ٣٥٧ خوب بود ولي يه كم بردش كم شده بود (a204. B141. C182) اينا رو با لوپ ٥٠ و فركانس ٢٠٠ و بقيه پيش فرض بودن
با تشكر

پنج شنبه 19 فروردین1395 - 9:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام شرمنده اینجا پست زدم آقا حمید
دستگاه رو فکر کنم بد منتاژ کردم که هم بی ثباته هم بردش کمه دیگه کلافه شدم از دوستان کسی از تبریز و حومه هست دستگاه رو بدم واسم تعمیر کنه هزینشم ب روی چشم.بزودی میخوام ببرم کاوش کمی عجله دارم. ممنون @};-

پنج شنبه 19 فروردین1395 - 9:40pm

با عرض سلام و خسته نباشید و خدا قوت خدمت
آقای مهندس حمید عزیز یه درخواستی از شما داشتم اگر امکانش هست تعداد دفعات خاموش و روشن را کمی بالا ببرید مثلا 500 یا 1000چون وقتی در صحرا برای کاوش می رویم چند روزی در صحرا مشغول کاوش هستیم و در این چند روزی هم از شهر و کامپیوتر دور می مانیم درضمن همان گونه که من از دو سوکت نظامی استفاده کردم باز برد و سوکتم زود زود خراب می شود خواشاٌ بالا ببرید :)

جمعه 19 فروردین1395 - 12:20am

کسی با برنامه ورژن جدید کارکرده ؟
من 2 بار باهاش رفتم بیرون یه بار که یه کانال 5 متری کندیم :D :D :D (دستگاه یه جارو میزد نیم متر میکندیم نیم متر جلوتر میزد همین جوری جلو رفتیم ....
)
یه بارم دوستم برد یک و نیم متر کندن رسیدن به یه سنگ ک دستگاه اونو میزد
ما دستگاه با کیفیت عالی و قطغات مرغوب ساختیم. چندبار براش لوپ درست کردم
من زیاد با دستگاه کار کردم جاهای مختلفی رفتم تجارب کاربران و استفاده کردم تقریبا میتونم بگم خوب با این دستگاه کار میکنم
برنامه اولیه خیلی بهتر از این یکی هست که گرندش 10 حالت داره

جمعه 19 فروردین1395 - 12:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی جالبه جاهایی که من رفتم چنین مشکلی نداشتم حتی از شمال تو جنوب ایران
مکان های سنگی یا خاکی :-\ :-\ :-\
و اما در خواست دوست ما 1000 بار خاموش روشن
شش ماه کاوش حرفه ای اقا برگرد خونه خیلی دور شدی :D :D
اگر مهندس کار خوبی که انجام بده اینه که عدد بیاره رو 50 بار از دست فروشنده ها خلاص میشیم و برای یک کاوش یک هفته کفایت میکنه

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

جمعه 19 فروردین1395 - 12:38am

l24nb0 نوشته است:
اگر مهندس کار خوبی که انجام بده اینه که عدد بیاره رو 50 بار از دست فروشنده ها خلاص میشیم و برای یک کاوش یک هفته کفایت میکنه

خپ حتماٌ شما کم استفاده می کنیید من تو جایی میرم که برق نیست تلفن نیس ، شارژ دستگاه رو هم با پنل خورشیدی که دارم تامین می کنم اگر هم مهندس حمید لطف کنن تعداد خاموش روشنو یخورده بالا ببرن خیلی عالی میشه این تصمیم هم با مهندس حمید

جمعه 19 فروردین1395 - 2:10am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: Internet
atlas_3d3 نوشته است:
l24nb0 نوشته است:

خپ حتماٌ شما کم استفاده می کنیید من تو جایی میرم که برق نیست تلفن نیس ، شارژ دستگاه رو هم با پنل خورشیدی که دارم تامین می کنم اگر هم مهندس حمید لطف کنن تعداد خاموش روشنو یخورده بالا ببرن خیلی عالی میشه این تصمیم هم با مهندس حمید

داداش اگه تعداد محدودیت رو بالا ببرن این دستگاه میشه خوراک فروشنده ها .
همینجوریشم دارن میفروشن . محدودیت 1000 تا بشه که دیگه خدا رحم کنه .

شما هم اگه واقعا کاوش یک ساله میخوای بری 10 تا میکرو بگیر پروگرم کن .
هر کدوم تموم شد عوضش کن با بعدی . اینجوری 3000 تا محدودیت داری .
تو یک سالی که تو کاوش هستی تقریبا روزی 9 بار میتونی دستگاه رو خاموش روشن کنی و فکر میکنم کافی باشه برات . :D

پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر

جمعه 20 فروردین1395 - 9:09am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
usa نوشته است:
سلام استاد حمید
میشه در ورژن بعدی یکم تغییرات در قسمت پسورد بدین؟
مثلا وقتی که سیستم پسورد میخواد به جای علامت سوال بزنه ENTER PASSWORD
وقتی هم که پسورد وارد میشه به جای نمایش اعداد، ستاره نمایش داده بشه تا دیگران اعداد رو متوجه نشوند.
وقتی هم که پسورد اشتباه وارد شد بزنه Incorrect Password
پس از اون هم بزنه REMAINING: 2 و این عدد 2 در دفعه بعدش میشه 1
کلا هم 3 بار بشه پسورد رو وارد کرد و اگر هم عددی رو اشتباه وارد کردیم یا اینکه به علت کیفیت پایین دکمه ها یه عددی وارد نشد یا برعکس یه عدد دو بار وارد شده باشه با نگه داشتن دکمه OK به مدت 2 ثانیه (مقدار یک ثانیه یا کمتر در حالت عادی برای ورود) کلا اعداد وارد شده پاک بشه و مجددا توسط کاربر وارد بشه.
پس از سه بار اشتباه وارد شدن هم بزنه ACCESS DENIED و در روشن کردن های بعدی هم دیگه برنامه بالا نیاد و نیاز به پروگرم مجدد میکرو باشه با توجه به اینکه محدودیتی در پروگرم کردن میکرو نداریم (البته کسانی هم که کلا با پسورد مشکل دارند هم قسمت پسورد رو همون غیر فعال نگه دارند). این گزینه در مواردی خاص که داریم دستگاه رو به هر دلیلی از دست میدیم کاربرد داره.

اول اینکه لطف کنین این جور مسائل رو در بخش پیشنهادات برای ارتقا مطرح کنین. اما در خصوص پیشنهاد شما بهتر بود سوال میکردین چرا از اول این کار رو کردیم؟! وگرنه پیشنهاد شما با توجه به مشابهت در سایر سیستمهای دارای رمز طبیعی هست. اما اینکه چرا بنده اینجوری گذاشتم بخاطر این بوده که حتی کسی متوجه نشه این رمز هست! یعنی زمینه کاربری دستگاه تا حد ممکن نامفهوم و مجهول باشه. اگر عبارات مربوط به رمز و پسورد و حتی نمایش ستاره در نظر گرفته میشد ؛ تقریبا هر کسی میفهمید که این رمز عبور راه اندازی دستگاه هست و ما دقیقا خواستیم این کار رو نکنیم که مشخص نباشه! لذا به همین شکل بنظر من خیلی بهتر هست. طبیعتا هنگام وارد کردن رمز هم فرض ما این هست که کسی غیر از شما دستگاه رو نگاه نمیکنه. همونطور که موقع ورود رمزها در سایر سیستمها باید مراقب باشین وگرنه از روی ترتیب کلیدهایی هم که میزنین ممکنه متوجه بشن چی وارد میکنین.
در مورد دفعات امکان ورود رمز بنده ترجیح دادم نامحدود باشه و پس از هر بار ورود رمز اشتباه امکان تست مجدد وجود داشته باشه. حالا اگر مدلی که شما پیشنهاد دادین باشه و دستگاه حتی بعد از وارد کردن رمز توسط دیگران قفل بشه دردسر بزرگتری خواهد بود. لذا بنظر من همینکه یک رمز طولانی روی دستگاه بذارین کفایت میکنه. مثلا اگر یک ترکیب 16 رقمی پیچیده از اعداد 1 تا 4 انتخاب کنین که بتونین در خاطرتون داشته باشین ؛ تمام ترکیبات ممکن برای ازمایش کردنش بیش از 4 میلیارد حالت میشه که حتی اگر تست هر حالتش نیاز به 5 ثانیه داشته باشه ؛ بطور متوسط بیش از 300 سال طول میکشه تا رمزش کشف بشه!!! :D

باعرض سلام به همه دوستان مخصوصا مهندس حمید
به نظربنده نحوه پسوردگذاری فعلی خیلی بهتره نیازی به تغییر نداره

جمعه 20 فروردین1395 - 9:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاحميد عزيز سلام
يه پيشنهاد كه ايا ميشه اين سيستم رو هم مثله رديابتون كاري كنين كه در روشن شدن ابتدايي مثلا بنويسه ام پي تري پلير بعد كه يه دكمه رو بگيري و روشنش كني بره رو حالت فلزياب؟
البته در حد يه پيشنهاده
ممنون @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

جمعه 20 فروردین1395 - 9:57am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1769 , 1770 , 1771 , 1772 , 1773 , 1774 , 1775 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , namvar14 و 182 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure