انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 31 فروردین1404 - 2:29am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1770 , 1771 , 1772 , 1773 , 1774 , 1775 , 1776 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

t555 نوشته است:
حمید نوشته است:
usa نوشته است:
سلام استاد حمید
میشه در ورژن بعدی یکم تغییرات در قسمت پسورد بدین؟
مثلا وقتی که سیستم پسورد میخواد به جای علامت سوال بزنه ENTER PASSWORD
وقتی هم که پسورد وارد میشه به جای نمایش اعداد، ستاره نمایش داده بشه تا دیگران اعداد رو متوجه نشوند.
وقتی هم که پسورد اشتباه وارد شد بزنه Incorrect Password
پس از اون هم بزنه REMAINING: 2 و این عدد 2 در دفعه بعدش میشه 1
کلا هم 3 بار بشه پسورد رو وارد کرد و اگر هم عددی رو اشتباه وارد کردیم یا اینکه به علت کیفیت پایین دکمه ها یه عددی وارد نشد یا برعکس یه عدد دو بار وارد شده باشه با نگه داشتن دکمه OK به مدت 2 ثانیه (مقدار یک ثانیه یا کمتر در حالت عادی برای ورود) کلا اعداد وارد شده پاک بشه و مجددا توسط کاربر وارد بشه.
پس از سه بار اشتباه وارد شدن هم بزنه ACCESS DENIED و در روشن کردن های بعدی هم دیگه برنامه بالا نیاد و نیاز به پروگرم مجدد میکرو باشه با توجه به اینکه محدودیتی در پروگرم کردن میکرو نداریم (البته کسانی هم که کلا با پسورد مشکل دارند هم قسمت پسورد رو همون غیر فعال نگه دارند). این گزینه در مواردی خاص که داریم دستگاه رو به هر دلیلی از دست میدیم کاربرد داره.

اول اینکه لطف کنین این جور مسائل رو در بخش پیشنهادات برای ارتقا مطرح کنین. اما در خصوص پیشنهاد شما بهتر بود سوال میکردین چرا از اول این کار رو کردیم؟! وگرنه پیشنهاد شما با توجه به مشابهت در سایر سیستمهای دارای رمز طبیعی هست. اما اینکه چرا بنده اینجوری گذاشتم بخاطر این بوده که حتی کسی متوجه نشه این رمز هست! یعنی زمینه کاربری دستگاه تا حد ممکن نامفهوم و مجهول باشه. اگر عبارات مربوط به رمز و پسورد و حتی نمایش ستاره در نظر گرفته میشد ؛ تقریبا هر کسی میفهمید که این رمز عبور راه اندازی دستگاه هست و ما دقیقا خواستیم این کار رو نکنیم که مشخص نباشه! لذا به همین شکل بنظر من خیلی بهتر هست. طبیعتا هنگام وارد کردن رمز هم فرض ما این هست که کسی غیر از شما دستگاه رو نگاه نمیکنه. همونطور که موقع ورود رمزها در سایر سیستمها باید مراقب باشین وگرنه از روی ترتیب کلیدهایی هم که میزنین ممکنه متوجه بشن چی وارد میکنین.
در مورد دفعات امکان ورود رمز بنده ترجیح دادم نامحدود باشه و پس از هر بار ورود رمز اشتباه امکان تست مجدد وجود داشته باشه. حالا اگر مدلی که شما پیشنهاد دادین باشه و دستگاه حتی بعد از وارد کردن رمز توسط دیگران قفل بشه دردسر بزرگتری خواهد بود. لذا بنظر من همینکه یک رمز طولانی روی دستگاه بذارین کفایت میکنه. مثلا اگر یک ترکیب 16 رقمی پیچیده از اعداد 1 تا 4 انتخاب کنین که بتونین در خاطرتون داشته باشین ؛ تمام ترکیبات ممکن برای ازمایش کردنش بیش از 4 میلیارد حالت میشه که حتی اگر تست هر حالتش نیاز به 5 ثانیه داشته باشه ؛ بطور متوسط بیش از 300 سال طول میکشه تا رمزش کشف بشه!!! :D

باعرض سلام به همه دوستان مخصوصا مهندس حمید
به نظربنده نحوه پسوردگذاری فعلی خیلی بهتره نیازی به تغییر نداره

t555 عزیز اصلا بحث من در مورد هک دستگاه نیست. بحث سر اینه که در مواقع بحرانی بشه دستگاه رو تعمدا از کار انداخت که بعدا هم بشه دوباره پروگرمش کرد. نوشتن واژه mp3 player هم گزینه خوبیه.

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

جمعه 20 فروردین1395 - 12:17pm
مدیر کل
مدیر کل

Turaj afshar نوشته است:
با سلام به همه دوستان و استاد عزيز اقا حميد
استاد حميد
ميشه بجا ٣٥٧ از اي سي ديگه استفاده كرد يا نه حتما حتما بايد ٣٥٧ باشه ميشه بجاش از tl81 يا از سري op27---op37---op77 استفاده كرد من امروز از دوتا lf 157 استفاده كردم هر دوتاشم اصل نبودن (a133. B0. C0) شد تو lf357 اصلي (a110. B351. C522) و در اخر از op07 استفاده كردم بنظرم از ٣٥٧ خوب بود ولي يه كم بردش كم شده بود (a204. B141. C182) اينا رو با لوپ ٥٠ و فركانس ٢٠٠ و بقيه پيش فرض بودن
با تشكر

خواهش میکنم.
این طرح نیاز به آپ امپی با پهنای باند حدود 20 مگاهرتز و اسلیو ریت 50 داره. شماره هایی که قید کردین فاصله زیادی با این مشخصات دارن! هر چند که تقریبا همشون رو هم تست کردم. OP07 هم که اشاره کردین کلا قابل استفاده نیست. به اعداد دوم و سوم که ذکر کردین دقت کنین خودتون متوجه میشین.

جمعه 20 فروردین1395 - 2:04pm
مدیر کل
مدیر کل

atlas_3d3 نوشته است:
با عرض سلام و خسته نباشید و خدا قوت خدمت
آقای مهندس حمید عزیز یه درخواستی از شما داشتم اگر امکانش هست تعداد دفعات خاموش و روشن را کمی بالا ببرید مثلا 500 یا 1000چون وقتی در صحرا برای کاوش می رویم چند روزی در صحرا مشغول کاوش هستیم و در این چند روزی هم از شهر و کامپیوتر دور می مانیم درضمن همان گونه که من از دو سوکت نظامی استفاده کردم باز برد و سوکتم زود زود خراب می شود خواشاٌ بالا ببرید :)

خیلی ممنون.
محدودیت دفعات استفاده ابتدا 500 بار بود که با گذشت زمان و بررسی روند بهره برداری از دستگاه توسط دوستان و البته سایر فروشندگان و سودجویان ؛ در نهایت رقم 300 رو در مجموع بهترین مقدار تشخیص دادم که البته برای یک مصرف کننده واقعی خیلی زیاد هم هست! شما هر چقدر هم که در محیط کاوش حضور داشته باشین فکر نمیکنم بیش از 10 بار در روز لازم باشه دستگاه رو روشن و خاموش کنین! در این صورت 300 بار میتونه برای یک ماه کار پیوسته و سنگین کافی باشه. اصولا هم فکر نمیکنم ما در کل ایران چنین کاوشگری داشته باشیم!!! بهرحال میکرو که ارزان هست و پیشنهاد کردم محض اطمینان یک میکروی پروگرام شده اضافی همراهتون باشه. هر چند که همراه داشتن لپ تاپ و پروگرامر هم در خیلی مواقع امکانپذیره.
بنده پس از حدود یک سال و نیم و بیش از 2000 بار پروگرام کردن و تست ؛ هنوز از میکروی اولیه استفاده میکنم و سوکت مدارم هم طوری نشده! طبیعیه که اگر شما دقت کافی داشته باشین اصلا نباید مشکلی در خصوص سوکت براتون پیش بیاد.

جمعه 20 فروردین1395 - 2:12pm

سلام دوستان،خسته نباشید
علت خالی شدن سریع باطری ها فقط می تواند مربوط به خرابی باطری ها باشد یا خیر ؟اکر دلیل دیگری هم میتواند داشته باشد لطف کنید بیان بفرماییدو در اخر این امر می تواند ناشی از عدم شارژ کافی و یا شارژر نامناسب باشد،پیشاپیش از شما دوستان متشکرم.

جمعه 20 فروردین1395 - 7:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان و خسته نباشید

از دوستان کسی لوپ 20 سانتی با سیم کت 6 درست کرده که جواب داده باشه و با ثبات باشه .
لطفا اگر کسی درست کرده و یا مشخصات داره بزاره .

ممنون

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

شنبه 20 فروردین1395 - 12:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

20 سانتی تخت با سیم لاکی 0.8 جیکش در نمیاد دقت بالایی داره من برای دیواره ساختم

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

شنبه 21 فروردین1395 - 10:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
آره منم 20 سانتی با سیم لاکی ساختم دقتش خیلی بالاست

شنبه 21 فروردین1395 - 10:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خسته نباشید دوستان بخصوص جناب حمید که زحمت زیادی در مورد فلزیاب PI میکشند.

بنده میخام فیبر PI رو بدم برام بزنند عزیزانی که قبلا این کار رو کردند لطفا آدرس اینترنتی شرکت که سفارش قبول میکنند رو بفرمائید و اینکه کدوم فایل برای سفارش لازمه /

من قبلا با راهنمایی های جناب حمید این فلزیاب رو ساختم درسته که زیاد بیرون نرفتم باهاش ولی راضی هستم . طرح جناب حمید ارزشش بالاتر از اینه که با روش اطو فیبرشو بزنیم . ممنون از همه زحمتکشان این سایت

شنبه 21 فروردین1395 - 2:38pm

سلام خدمت مهندس حمید ودوستان .خسته نباشین من حدود یه ماه هست که پست ها را می خوانم وتاکنون به صحفه 500 رسیده ام وواقعا مردانگی می خواد شخصی کلیه دانسته هایش را در طبق اخلاص بنهد وتقدیم هموطنان خود نماید با توجه به اینکه همه هموطن ودریک کشور زندگی میکنیم وهمه به نحوی نبض بازار را دردست داریم ومی دانیم تواین مملکت ادمهایی این چنین یک درمیلیون هم کم پیدا هستند ومن فقط میتوانم بگوییم خسته نباشین مهندس حمید وسایر دوستان ....وبا توجه به اینکه خودم هیچ سر رشته ای از الکترونیک ندارم وچندین بار از دوستان برای خرید دستگاه پیام گذاشتم ولی تاکنون چند تن از دوستان پیام داده اند ولی هنوز موفق نشده ام دستگاهی که طبق فرمایشات مهندس با ظرافت کار شده باشد وکلیه قطعات بکار رفته اصلی باشد از شانس بد نتونسته ام خرید کنم لذا مجددا از دوستانی که میتوانند ویا موجود دارند تقاضا دارم توپیام خصوصی صحبت نمایند در ضمن من چرا نمی توانم پیام خصوصی ارسال کنم در ضمن از اردبیل واطراف کسی در انجمن حضور دارد تا این لطف را در حق من بکند

شنبه 21 فروردین1395 - 8:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام .
دوستانی که لوپ با کت 6 ساختن میشه اندوکتانس لوپ رو اعلام کنن . متشکرم .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

شنبه 21 فروردین1395 - 8:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1770 , 1771 , 1772 , 1773 , 1774 , 1775 , 1776 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , namvar14 و 182 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure