انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 31 فروردین1404 - 2:29am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1771 , 1772 , 1773 , 1774 , 1775 , 1776 , 1777 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

محل اقامت: عالم هستی-کهکشان راه شیری-منظومه شمسی-کره زمین-قاره آسیا-کشور ایران -همین نزدیکی ها
دستمریزاد به حمید خان و همه ی دوستانی که خالصانه دارن کمک می کنن.

بگذارُ بگذر

یکشنبه 21 فروردین1395 - 12:33am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت دوستان گرامی

میشه محبت کنید مشخصات ساخت لوپ یک در یک رو با کابل فرمان قرار بدید؟ من البته سرچ کردم اما نتونستم تو تاپیک اعداد مربوط به مقاومت و ظرفیت سلفی مناسب برای این لوپ رو پیدا کنم.

ممنون میشم دوستانی که در جریان مسیر تاپیک بودن راهنمایی کنن.

سپاسگذارم
بدرود

یکشنبه 22 فروردین1395 - 11:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

@};-
سلام دوستان .
اگه کسی با کت 6 لوپ گرد با قطر 100 سانت یا بزرگتر ساخته ممنون میشم اطلاعات خودش رو به اشتراک بزاره . چند رشته بایستی موازی بشه و نهایتا لوپ چند رشته درمیاد و مقاومت و اندوکتانس چه قدر نشون میده و سینی استیل رو تو چه فاصله ای سنس میکنه ؟
با تشکر . پیروز و برقرار باشین .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

یکشنبه 22 فروردین1395 - 1:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
wubian نوشته است:

میشه محبت کنید مشخصات ساخت لوپ یک در یک رو با کابل فرمان قرار بدید؟ من البته سرچ کردم اما نتونستم تو تاپیک اعداد مربوط به مقاومت و ظرفیت سلفی مناسب برای این لوپ رو پیدا کنم.

سپاسگذارم
بدرود

سلام
در مورد کابل فرمان از اقا مهدی سوال کنید
ایشان اطلاعات بیشتری در این مورد دارن
موفق باشید
@};- ~O) @};-

یکشنبه 22 فروردین1395 - 1:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان من لوپ یک در یک ساختم اعداد سه کانم 300 700 800 تو محیط بیروندر اومد عالی .البته لوپ تخت

یکشنبه 22 فروردین1395 - 7:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان .
من چند روز پیش دو نوع سیم کت 6 گرفتم که یکیش خوب جواب داده و 4 مترش رو برای لوپ استفاده کردم که قطر لوپ 63 سانت شد دیلی 22 مقاومت 2.4 اندوکتانس 473 و اعداد سه گانه هم نرمال شد 811-681-234 و با حساسیت 19 بشقاب استیل 22 سانت رو تو 160 میزنه .
اما سیم دیگه که فویل هم داشت و من خارجش کردم با 4.6 مترش یه لوپ 74 سانتی ساختم و قدرتشم بد نیست و بشقاب استیل رو تو 165 میزنه ولی نمیدونم چرا اطلاعات ثابتی نمیده و مرتب دیلی و مقاومت و اندوکتانس و اعداد سه گانه و بردش تغییر میکنه و خیلی هم سر و صدا داره و اصلا ثبات نداره . دیلی یه بار 24 و یه بار 26 میده . مقاومت یه بار 6.6 یه بار 3.1 میده . ضمنا فکر کنم مصرف باطریشم خیلی بالاس و خیلی سریع شارژ کم میکرد . اندوکتانس هم بین 540 تا 555 بازی داره . اعداد سه گانه هم 810-669-204 . آیا دلیلش تقلبی بودن سیمه یا نحوه پیچش ایراد داره ؟
مرسی . موفق باشین .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

یکشنبه 22 فروردین1395 - 8:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان
مهندس حمید عزیز خدا قوت
یه سوال داشتم ، میخواستم ببینم میشه برای لوپ 1*1 دوتا کابل کت 6 که هر کدوم 4 متر هست و جدا گانه حلقه شده و سیمهاش سری شدن رو با هم موازی کرد . کسی این کار رو کرده . آیا اندوکتانس حاصله تو رنج و مناسب کاوش با فلزجو
هست؟ . البته امپدانسش که مشخصه کم میشه و حدود 1.25 اهم میشه .
ممنون از پاسختون :D :ymhug:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

یکشنبه 22 فروردین1395 - 8:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

signal نوشته است:
با سلام خدمت دوستان
مهندس حمید عزیز خدا قوت
یه سوال داشتم ، میخواستم ببینم میشه برای لوپ 1*1 دوتا کابل کت 6 که هر کدوم 4 متر هست و جدا گانه حلقه شده و سیمهاش سری شدن رو با هم موازی کرد . کسی این کار رو کرده . آیا اندوکتانس حاصله تو رنج و مناسب کاوش با فلزجو
هست؟ . البته امپدانسش که مشخصه کم میشه و حدود 1.25 اهم میشه .
ممنون از پاسختون :D :ymhug:

با سلام
با این کار اندکی ظرفیت خازنی لوپ بالا میره و به طبع دیلی اتوماتیک هم بالا میره و برد اندکی کم میشه بهتره برای لوپ 1 متری از 8 متر کابل شبکه استفاده بشه در ضمن کلمه امپدانس در اینجا صحیح نیست چون ما با مقاومت حقیقی مدار کار داریم نه امپدانس

یکشنبه 22 فروردین1395 - 9:43pm
مدیر سایت
مدیر سایت

wubian نوشته است:

سپاسگذارم
بدرود

باسلام شما چهار متر کابل فرمان یک در ده میخرید و طبق شماره بندی سیمها تک به تک سری کنید و تمام . فقط کابل رو از مارک کارخونه های معتبر تهیه کنید . بعد از ساخت لوپ نیاز به اندازه گیری لوپ هم ندارید چون حدود ۱ اهم در میاد که مناسبه . موفق باشید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 22 فروردین1395 - 11:38pm

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان . یه سوال داشتم خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنند . بنده وقتی لوپ رو به مدار وصل کرده و دکمه بالانس را میزنم دستگاه لوپ راشناسایی کرده و بعد از نشان دادن رقم دیلی ، بلافاصله خاموش شده و بعد از جداکردن لوپ از دستگاه بدون اینکه دکمه ای را فشار دهم خود به خود دوباره روشن میشه . خواهشن دوستان راهنمایی کنند.

دوشنبه 22 فروردین1395 - 12:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1771 , 1772 , 1773 , 1774 , 1775 , 1776 , 1777 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , namvar14 و 183 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure