ayhan نوشته است:
kurosh نوشته است:
تصاویری از این مجموعه
داداش اون گات ها نیست گوتهاست که همشون هم ترک بودن و از 7000 سال پیش تو مناطق شمالی تا به امروز زندگی میکنند
گورخر از اول گورخر نبوده اول خر بوده است و خری مرده است و عده ای از خران دیگر او را در گور گذاشته و دفن کردند و فاتحه عربی سر گور خواندند و به یکباره یک خر راه راه سر از گور برداشت و زنده گشت و خران حاضر چشمانشان گرد شد و همگی گفتند وااااااو!!! و نام وی را گورخر گذاشتند!!! و این بود که گورخر به مرحله تولید رفت و جمعیت فراوان پیدا کردند!!!!!!!!!!! و گوسفند اول گوسفند نبود سگ بود با بز کوهی نزدیکی کرد و بعد گوسفند درست شد! و سگی و بز کوهی دهانشان باز ماند و از این آمیزش بسی خشنود بودند و باز مراحل تکرار شد و گوسفندان زیاد گشتند!!!!!!!!!!!
دیدید چقدر راحت میشه حرف زد بدون مدرک و همینطور تند تند بلغور کرد؟؟؟ من میتونم راحت هر داستانی از خودم دربیارم و صحبت و مستندات دیگران و نقض کنم!
دوست عزیز آقای ayhan گویا شما از آذری زبانان جوان هستی که گول آذری زبانان 8 سیلندر را خورده ای و سایت های آنها را مطالعه میفرمایی که همگی متوهم و خود فروش ترکیه و تحت تاثیر جوسازی های انگلستان کثیف میباشند!
اگر ترکها از هفت هزار سال پیش اونجا بودند چطور اونجا الان ترکبایجان نیست و آذربایجان هست؟؟!!!! مثلا کشور ایران از چند هزار سال پیش اییران، ییران، آیران و آییریا طبق گویش های تاریخی تلفظ شده و الان هم ایران هست ولی کلمه ترک با کلمه آذر خیلی تفاوت لفظی داره و کلا دو معنی متفاوت هست!
برو توی همون سایتها پست تاریخی بزار و دست از سر مردم مظلوم ایران وردارید.