انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 3:42am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1774 , 1775 , 1776 , 1777 , 1778 , 1779 , 1780 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام خسته نباشید .
میشه دوستان مقدار سیم لاکی مصرفی و تعداد دور برای ساخت لوپ عنکبوتی 45 و 60 سانتی را در محدوده ظرفیت خازنی 300 الی 400 میکروهانری و مقاومت 8. تا 1 اهم را ذکر نمایند؟

چهارشنبه 25 فروردین1395 - 11:34pm
مدیر سایت
مدیر سایت

volkan نوشته است:
سلام خسته نباشید .
میشه دوستان مقدار سیم لاکی مصرفی و تعداد دور برای ساخت لوپ عنکبوتی 45 و 60 سانتی را در محدوده ظرفیت خازنی 300 الی 400 میکروهانری و مقاومت 8. تا 1 اهم را ذکر نمایند؟

با سلام
لطفاً بخش لوپ و کویل رو مطالعه بفرمائید .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 26 فروردین1395 - 9:09am

سلام اساتید پروگرم کردن با stk500 و نرم افزار avrstudio لطفا بگین

پنج شنبه 26 فروردین1395 - 6:03pm

دوستان دستگاه با ولتاژ چند و چند آمپر روشن میشه؟

پنج شنبه 26 فروردین1395 - 6:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

999x1000 نوشته است:
سلام اساتید پروگرم کردن با stk500 و نرم افزار avrstudio لطفا بگین

توی قسمت سرچ جستجو کن 1000بار توضیح داده شده حتی به صورت تصویری

پنج شنبه 26 فروردین1395 - 6:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

999x1000 نوشته است:
دوستان دستگاه با ولتاژ چند و چند آمپر روشن میشه؟

15تا24 ولت 1امپر تا 4.5امپر دیگه به خودت بستگی داره فایل توضیحات رو خوب بخون تا به مشکل نخوری

پنج شنبه 26 فروردین1395 - 6:52pm

سلام دوستان.خسته نباشید.من به تازگی عضو انجمن شدم.از الکترونیک زیاد سررشته ندارم.در حد مبتدی هستم.مدار پالسی فلز جو را مونتاژ کردم.ولیکن موقع اتصال به باطری مدار حالت اتصال کوتاه داره ولی یه مقدار خفیف تر و ماسفت سریع داغ میکنه.پشت فیبر رو چک کردم جایی اتصالی نداره.قطعات را هم چک کردم.طبق اهم مقاومت و جهت خازنا.همشو درست جا زدم.ولی نمیدونم موقع ولتاژ دادن اولیه انقدر آمپر میکشه مدار.لطفا منو راهنمایی کنید.شاید قطعه ای را اشتباه خریدم و یا جایی از مدار اشتباهه.ممنونم.

پنج شنبه 26 فروردین1395 - 11:42pm

حمید نوشته است:
دوست عزیز باور بفرمایید در مورد همه این نکات بنده به نوبه خودم در گذشته توضیح دادم و سایر دوستان هم مطالب مفیدی در انجمن مطرح کردن که احتمالا با کمی جستجو در انجمن میتونین پیدا و مطالعه کنین. وگرنه توضیح این همه مواردی که فرمودین چند صفحه مطلب نیاز داره که در حال حاضر از کشش بنده خارج هست و اصولا فکر هم نمیکنم به کسی که میخواد یک فلزیاب بسازه و استفاده کنه کمک چندانی بکنه!
لذا نه صرفا بعنوان کسی که این فلزیاب رو طراحی کرده و به جزئیات کارش اشراف داره ؛ بلکه بعنوان کسی که سالها این مباحث و مدارات مختلف رو دنبال کرده به شما عرض میکنم همین مدار فلزیاب رو بسازین و استفاده کنین مطمئنا جوابگوی نیاز شما خواهد بود. چرا که تا به این لحظه هیچ مدار قابل ساخت دیگری وجود نداره که در مجموع بازدهیش و معدل کاریش بالاتر از این طرح باشه و حدس میزنم تا چند سال آینده هم وضعیت به همین صورت خواهد بود! در واقع هر طرحی که بخواد از این بهتر باشه ابتدا باید نکات اولیه همین طرح رو داشته باشه در حالیکه حتی چیزی شبیه به این هم هنوز دیده نشده.

بسیار ممنون مهندس حمید عزیز
فقط یک نکته اینکه توی طرحهای پست اول همین بحث من شماتیک مدار رو نمی بینم! امکانش هست که شماتیک مدار رو هم قرار بدید؟؟؟ ^:)^ ^:)^

ممنون

جمعه 27 فروردین1395 - 11:10am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
mhsn نوشته است:
حمید نوشته است:
دوست عزیز باور بفرمایید در مورد همه این نکات بنده به نوبه خودم در گذشته توضیح دادم و سایر دوستان هم مطالب مفیدی در انجمن مطرح کردن که احتمالا با کمی جستجو در انجمن میتونین پیدا و مطالعه کنین. وگرنه توضیح این همه مواردی که فرمودین چند صفحه مطلب نیاز داره که در حال حاضر از کشش بنده خارج هست و اصولا فکر هم نمیکنم به کسی که میخواد یک فلزیاب بسازه و استفاده کنه کمک چندانی بکنه!
لذا نه صرفا بعنوان کسی که این فلزیاب رو طراحی کرده و به جزئیات کارش اشراف داره ؛ بلکه بعنوان کسی که سالها این مباحث و مدارات مختلف رو دنبال کرده به شما عرض میکنم همین مدار فلزیاب رو بسازین و استفاده کنین مطمئنا جوابگوی نیاز شما خواهد بود. چرا که تا به این لحظه هیچ مدار قابل ساخت دیگری وجود نداره که در مجموع بازدهیش و معدل کاریش بالاتر از این طرح باشه و حدس میزنم تا چند سال آینده هم وضعیت به همین صورت خواهد بود! در واقع هر طرحی که بخواد از این بهتر باشه ابتدا باید نکات اولیه همین طرح رو داشته باشه در حالیکه حتی چیزی شبیه به این هم هنوز دیده نشده.

بسیار ممنون مهندس حمید عزیز
فقط یک نکته اینکه توی طرحهای پست اول همین بحث من شماتیک مدار رو نمی بینم! امکانش هست که شماتیک مدار رو هم قرار بدید؟؟؟ ^:)^ ^:)^

ممنون

این دیگه از اون حرفا بود هااااا :D

جمعه 27 فروردین1395 - 11:56am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
درود بر دوستان خوب فلزجو
دوستان با این کابل cat6 یک لوپ 1*1 ساختم ، حدودا 9 متر سیم استفاده شد ( چون قاب لوپ دقیقا 1 نیست و بزرگتره ) ، سیم ها رو جفتی موازی کردم و بعدش سری کردم و 2 دور پیچیدم ، مقاومتش بدون کابل رابط 1.5 اهم شده ، هنوز به مدار وصلش نکردم و تست نگرفتم ، ماشالا باران اجازه بیرون رفتن نمیده که :D ، درسته کاروکاسبی ما رو کساد کرده ولی خدا رو به خاطر این نعمت بزرگش شکر می کنیم :YMPRAY: ^:)^
اینم عکس کابل
( تشکر از میلاد عزیز )

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 27 فروردین1395 - 12:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1774 , 1775 , 1776 , 1777 , 1778 , 1779 , 1780 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Milad1988 و 56 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure