نویسنده |
پیغام |
میلاد33
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 تیر1393 - 12:24pm پست: 243 محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
|
خواهش میکنم 
|
جمعه 27 فروردین1395 - 1:20pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
hoseinfi نوشته است: سلام دوستان.خسته نباشید.من به تازگی عضو انجمن شدم.از الکترونیک زیاد سررشته ندارم.در حد مبتدی هستم.مدار پالسی فلز جو را مونتاژ کردم.ولیکن موقع اتصال به باطری مدار حالت اتصال کوتاه داره ولی یه مقدار خفیف تر و ماسفت سریع داغ میکنه.پشت فیبر رو چک کردم جایی اتصالی نداره.قطعات را هم چک کردم.طبق اهم مقاومت و جهت خازنا.همشو درست جا زدم.ولی نمیدونم موقع ولتاژ دادن اولیه انقدر آمپر میکشه مدار.لطفا منو راهنمایی کنید.شاید قطعه ای را اشتباه خریدم و یا جایی از مدار اشتباهه.ممنونم. به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین. احتمالا ترانزیستور BS170 شما مشکل داره و باید تعویض بشه. حتما از نوع بدون پسوند استفاده کنین.
|
جمعه 27 فروردین1395 - 1:51pm |
|
 |
mhsn
|

qasedak نوشته است: mhsn نوشته است: حمید نوشته است: دوست عزیز باور بفرمایید در مورد همه این نکات بنده به نوبه خودم در گذشته توضیح دادم و سایر دوستان هم مطالب مفیدی در انجمن مطرح کردن که احتمالا با کمی جستجو در انجمن میتونین پیدا و مطالعه کنین. وگرنه توضیح این همه مواردی که فرمودین چند صفحه مطلب نیاز داره که در حال حاضر از کشش بنده خارج هست و اصولا فکر هم نمیکنم به کسی که میخواد یک فلزیاب بسازه و استفاده کنه کمک چندانی بکنه! لذا نه صرفا بعنوان کسی که این فلزیاب رو طراحی کرده و به جزئیات کارش اشراف داره ؛ بلکه بعنوان کسی که سالها این مباحث و مدارات مختلف رو دنبال کرده به شما عرض میکنم همین مدار فلزیاب رو بسازین و استفاده کنین مطمئنا جوابگوی نیاز شما خواهد بود. چرا که تا به این لحظه هیچ مدار قابل ساخت دیگری وجود نداره که در مجموع بازدهیش و معدل کاریش بالاتر از این طرح باشه و حدس میزنم تا چند سال آینده هم وضعیت به همین صورت خواهد بود! در واقع هر طرحی که بخواد از این بهتر باشه ابتدا باید نکات اولیه همین طرح رو داشته باشه در حالیکه حتی چیزی شبیه به این هم هنوز دیده نشده. بسیار ممنون مهندس حمید عزیز فقط یک نکته اینکه توی طرحهای پست اول همین بحث من شماتیک مدار رو نمی بینم! امکانش هست که شماتیک مدار رو هم قرار بدید؟؟؟ ممنون این دیگه از اون حرفا بود هااااا  داداش شما که برد و قطعات مدار رو گذاشتید خب خیلی راحت در عرض نیم ساعت میشه شماتیک رو در آورد! این دیگه از اون حرفها که نیست! سوال من یعنی اینقدر چیز بود!!!
|
جمعه 27 فروردین1395 - 2:32pm |
|
 |
hoseinfi
|
مرسی حل شد.ترانزیستور 1 سوخته بود عوضش کردم خوب شد
|
جمعه 27 فروردین1395 - 2:53pm |
|
 |
hoseinfi
|
مرسی آقا حمید.آره تو فایل راهنماتون دیدم که نوشته بودید اگر داغ کرد ماسفت .ترانزیستور 1 را عوض کنید.عوض کردم خوب شد.و ولتاژ ها هم دقیقه.
|
جمعه 27 فروردین1395 - 2:57pm |
|
 |
تهم
کاربر حرفه ای
|
با سلام به همگی استاد حمید عکس زیر یک خازن ام کا تی بیپلار 2.2 میکرو هستش ایا استفاده از اون مزیتی نسبت به تانتالیوم داره؟ با سپاس
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 27 فروردین1395 - 3:37pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز در پست اول هم ذکر کردم که چرا عمدا شماتیک رو قرار ندادم. باز هم عرض میکنم اولا به جهت حداکثر تلاش جهت محدود کردن سوء استفاده های احتمالی فروشندگان به ویژه در جهت تولید انبوه فیبر مدار توسط خودشون و در ثانی عدم تمایل شخصی بنده به دخالت فنی دوستان در بعد فنی مدار! فکر هم میکنم واضح باشه جهت ساخت و استفاده شخص نیازمند به فلزیاب هیچ نیازی به ارائه شماتیک نیست. وانگهی بقول خودتون شماتیک مدار به این سادگی رو میشه در عرض زمان کوتاهی بدست اورد. اما علاوه بر اینکه همه توان یا حوصله چنین کار ساده ای رو هم ندارن ؛ مهم اینه که در نهایت اگر خیلی مشتاق هستن خودشون چنین کاری رو انجام بدن! وگرنه چیزی که بنده در این پروژه برای خودم بعنوان وظیفه فرض کردم این بوده که فلزیابی در نهایت توانمندی فنی و کاربردی و با حداکثر سادگی جهت ساخت و استفاده عمومی برای نیازمندان ارائه بشه.
|
جمعه 27 فروردین1395 - 8:36pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
تهم نوشته است: با سلام به همگی استاد حمید عکس زیر یک خازن ام کا تی بیپلار 2.2 میکرو هستش ایا استفاده از اون مزیتی نسبت به تانتالیوم داره؟ با سپاس خازن 2.2 میکرو مهمترین خازن مدار هست. برخی از موارد بی ثباتی یا نیاز به بالانسهای مجدد ؛ به کیفیت و ثبات و میزان نشتی این خازن ارتباط داره. لذا این نوع خازنی که مطرح کردین میتونه از تانتالیوم بهتر باشه. در واقع تانتالیوم فقط از الکترولیت معمولی خیلی بهتر هست. وگرنه برخی از انواع خازن بیپلار وجود دارن که کیفیتشون از تانتالیوم هم بهتره. خوشبختانه ظرفیت 2.2 میکرو در محدوده ای هست که میشه انواع با کیفیتی غیر از تانتالیوم هم براش پیدا کرد. بهرحال با توجه به کیفیت مختلف خازنها و نکات ریزی که در مورد پارامترهای غیر ایده آلی اونها وجود داره و نمیشه براحتی با دستگاهی به همه این موارد پی برد ؛ در نهایت تست کردن و مقایسه نتیجه حرف آخر رو میزنه. در هر صورت فراموش نکنین ظرفیت این خازن باید حتما بین 2 تا 2.4 میکرو باشه و این شرط اولیه هست.
|
جمعه 27 فروردین1395 - 8:43pm |
|
 |
میلاد33
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 تیر1393 - 12:24pm پست: 243 محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
|
سلام مهندس حمید یه خازن ام کا تی خیلی مرغوب پیدا کردم ولی خیلی بزرگه به نظر شما ارزششو داره اینو تو مدار بزارم http://8pic.ir/images/1leye8y898csvtbken1a.jpg
|
شنبه 28 فروردین1395 - 10:18am |
|
 |
atlas_3d3
|
سلام و عرض ادب خدمت همه ی دوستان و مهندس حمید عزیز نمایش کد error 0 وقتی آهن با حجم زیاد نزیک کویل می شود بیانگر چیست ؟
|
شنبه 28 فروردین1395 - 10:21am |
|
 |
|