انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 3:42am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1776 , 1777 , 1778 , 1779 , 1780 , 1781 , 1782 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

حمید نوشته است:
mhsn نوشته است:

:-\ :-\ :-\
داداش شما که برد و قطعات مدار رو گذاشتید خب خیلی راحت در عرض نیم ساعت میشه شماتیک رو در آورد! این دیگه از اون حرفها که نیست! :D
سوال من یعنی اینقدر چیز بود!!!

دوست عزیز در پست اول هم ذکر کردم که چرا عمدا شماتیک رو قرار ندادم. باز هم عرض میکنم اولا به جهت حداکثر تلاش جهت محدود کردن سوء استفاده های احتمالی فروشندگان به ویژه در جهت تولید انبوه فیبر مدار توسط خودشون و در ثانی عدم تمایل شخصی بنده به دخالت فنی دوستان در بعد فنی مدار! فکر هم میکنم واضح باشه جهت ساخت و استفاده شخص نیازمند به فلزیاب هیچ نیازی به ارائه شماتیک نیست. وانگهی بقول خودتون شماتیک مدار به این سادگی رو میشه در عرض زمان کوتاهی بدست اورد. اما علاوه بر اینکه همه توان یا حوصله چنین کار ساده ای رو هم ندارن ؛ مهم اینه که در نهایت اگر خیلی مشتاق هستن خودشون چنین کاری رو انجام بدن! وگرنه چیزی که بنده در این پروژه برای خودم بعنوان وظیفه فرض کردم این بوده که فلزیابی در نهایت توانمندی فنی و کاربردی و با حداکثر سادگی جهت ساخت و استفاده عمومی برای نیازمندان ارائه بشه.

بسیار ممنون از پاسخ تان.
بله درک می کنم. ما خودمون هم تولید کننده یک ماژول خاص (البته توی بحث منابع تغذیه و ...) هستیم ناچار می شیم برای جلوگیری از کپی برداری ها (که متاسفانه بدون رعایت هیچ گونه موازین اخلاقی به وفور هم این کپی کردن انجام میشه و البته مراجع قانونی هم حمایت خاصی از حقوق معنوی یا همون کپی رایت ندارن) ماژول رو با اپوکسی پلمپ می کنیم.
قصدم اساعه ادب نبود فقط چون خیلی کم از برق و الکترونیک یک چیزهایی سرم میشه و خب می دونید که قبل ساخت مدار برای اطمینان از صحت عملکرد (که البته با توجه به اینکه این مدار رو دوستان ساختند و دارن استفاده می کنن، منظورم حالت کلی قضیه بود) یا حتی برخی بهبود ها شبیه سازی بهترین کار هستش. بابت این بحث شماتیک رو مطرح کردم.

باز هم بابت اینکه ناراحت تون کردم معذرت خواهی می کنم @};- @};- @};-

شنبه 28 فروردین1395 - 11:51am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان و یاران
کسی فایل لایه باز کورل برای لوپ عنکبوتی 20 رو داره؟

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

شنبه 28 فروردین1395 - 3:08pm
مدیر کل
مدیر کل

میلاد33 نوشته است:
سلام مهندس حمید یه خازن ام کا تی خیلی مرغوب پیدا کردم ولی خیلی بزرگه به نظر شما ارزششو داره اینو تو مدار بزارم
http://8pic.ir/images/1leye8y898csvtbken1a.jpg

کوچک بودن خازن 2.2 میکرو بنظر من حائز اهمیت هست. خازن ام کا تی با ظرفیت 2.2 میکرو قاعدتا نباید خیلی بزرگ باشه ولی چون معمولا ولتاژ بالا هستن اندازشون بیش از حد معمول بزرگ میشه. لذا اگر نمونه ولتاژ پایین پیدا کنین دیگه مشکل ابعاد بزرگ رو نداره. در هر صورت جوابدهی این خازنها زیاد قابل پیش بینی نیست چون ممکنه بعضیهاشون از تانتال هم جواب ضعیف تری بدن.

شنبه 28 فروردین1395 - 3:14pm
مدیر کل
مدیر کل

atlas_3d3 نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت همه ی دوستان و مهندس حمید عزیز
نمایش کد error 0 وقتی آهن با حجم زیاد نزیک کویل می شود بیانگر چیست ؟

خواهش میکنم.
دوست عزیز ما در این طرح چیزی به نام خطای 0 که شما ذکر کردین نداریم! اگر منظورتون خطای لوپ باشه که در موردش در راهنما توضیح داده شده. در هر صورت با نزدیک شدن فلز از هر نوع یا اندازه ای به لوپ نباید خطایی پیش بیاد. البته منظور هنگام سنس هست. وگرنه اگر فلزی رو خیلی به لوپ نزدیک کنین و در همون حالت دستگاه رو بالانس کنین ممکنه خطای لوپ اعلام بشه. در غیر این صورت اگر واقعا موقع سنس به موردی که فرمودین برخورد کردین لطف کنین دقیقا توضیح بدین چه اتفاقی میفته و اگر امکانش هست از اون شرایط فیلم کوچکی بگیرین.

شنبه 28 فروردین1395 - 3:18pm
مدیر کل
مدیر کل

mhsn نوشته است:

بسیار ممنون از پاسخ تان.
بله درک می کنم. ما خودمون هم تولید کننده یک ماژول خاص (البته توی بحث منابع تغذیه و ...) هستیم ناچار می شیم برای جلوگیری از کپی برداری ها (که متاسفانه بدون رعایت هیچ گونه موازین اخلاقی به وفور هم این کپی کردن انجام میشه و البته مراجع قانونی هم حمایت خاصی از حقوق معنوی یا همون کپی رایت ندارن) ماژول رو با اپوکسی پلمپ می کنیم.
قصدم اساعه ادب نبود فقط چون خیلی کم از برق و الکترونیک یک چیزهایی سرم میشه و خب می دونید که قبل ساخت مدار برای اطمینان از صحت عملکرد (که البته با توجه به اینکه این مدار رو دوستان ساختند و دارن استفاده می کنن، منظورم حالت کلی قضیه بود) یا حتی برخی بهبود ها شبیه سازی بهترین کار هستش. بابت این بحث شماتیک رو مطرح کردم.

خواهش میکنم.
البته بحث ایپوکسی که مورد استفادش مربوط به دستگاههای ساخته شده هست و ربطی به یک طرح عمومی قابل ساخت نداره. بهرحال از اونجا که فرمودین در کار تولید ماژول و این چیزها هستین ؛ بنده احساس نمیکنم شما مصرف کننده ای باشین که نیاز به یک فلزیاب داشته باشه! لذا مخاطب این طرح شما و دوستانتون نیستین. این نکته رو هم عرض کنم که در مدار الکترونیکی که پیش روی شماست تقریبا هیچ نکته خاصی وجود نداره که از نظر فلزیابی ارزش بررسی خاص داشته باشه!!! مدار این طرح بیس اولیه یک مدار فلزیاب پالسی هست ولی بیش از اون چیزی که شما تصورش رو بکنین عملکرد کل طرح به برنامه ای که روی میکرو نوشته شده بستگی داره. لذا بررسی شماتیک و جزئیات مدار به شما یا دیگران کمک خاصی نمیکنه. این مساله رو مدتها پیش در انجمنهای خارجی هم مطرح کردن و تصور کردن کارکرد طرح چیز خاصی نیست ولی بعدا متوجه شدن تا چه حد عملکرد برنامه میکرو در این طرح تعیین کنندست و نه این مدار ساده و پیش پا افتاده.
در عین حال این طرح در شبیه سازی به اون شکل قابل بررسی نیست. چون برخی فاکتورهای ظریف مداری و همینطور حداقل بخش ADC میکرو در شبیه سازی پروتئوس تا حدی با واقعیت فاصله و خطا دارن که اصلا نمیشه حسابی روشون کرد و بنده هم طرح رو با شبیه سازی به اینجا نرسوندم!

شنبه 28 فروردین1395 - 3:30pm

حمید نوشته است:
mhsn نوشته است:

بسیار ممنون از پاسخ تان.

خواهش میکنم.
البته بحث ایپوکسی که مورد استفادش مربوط به دستگاههای ساخته شده هست و ربطی به یک طرح عمومی قابل ساخت نداره. بهرحال از اونجا که فرمودین در کار تولید ماژول و این چیزها هستین ؛ بنده احساس نمیکنم شما مصرف کننده ای باشین که نیاز به یک فلزیاب داشته باشه! لذا مخاطب این طرح شما و دوستانتون نیستین. این نکته رو هم عرض کنم که در مدار الکترونیکی که پیش روی شماست تقریبا هیچ نکته خاصی وجود نداره که از نظر فلزیابی ارزش بررسی خاص داشته باشه!!! مدار این طرح بیس اولیه یک مدار فلزیاب پالسی هست ولی بیش از اون چیزی که شما تصورش رو بکنین عملکرد کل طرح به برنامه ای که روی میکرو نوشته شده بستگی داره. لذا بررسی شماتیک و جزئیات مدار به شما یا دیگران کمک خاصی نمیکنه. این مساله رو مدتها پیش در انجمنهای خارجی هم مطرح کردن و تصور کردن کارکرد طرح چیز خاصی نیست ولی بعدا متوجه شدن تا چه حد عملکرد برنامه میکرو در این طرح تعیین کنندست و نه این مدار ساده و پیش پا افتاده.
در عین حال این طرح در شبیه سازی به اون شکل قابل بررسی نیست. چون برخی فاکتورهای ظریف مداری و همینطور حداقل بخش ADC میکرو در شبیه سازی پروتئوس تا حدی با واقعیت فاصله و خطا دارن که اصلا نمیشه حسابی روشون کرد و بنده هم طرح رو با شبیه سازی به اینجا نرسوندم!

شما لطف دارید اما بحث تولید دستگاه اینا می دونید که هزار تا داستان داره و در نهایت اگه ورشکست نشیم هنر کردیم.
علاوه بر اینکه این حس کنجکاوی به آنچه در زیر خاک مدفون شده همیشه با آدم هست :-BD
راستش من دنبال ساخت یک دستگاه و ارتقای اون برای خودم هستم به عبارتی بصورت تفریحی این طرح رو دنبال می کنم و از طرفی چون در این علم از دور دستی در آتش داریم بیشتر جنبه های علمی و فن قضیه هست که توجه ام رو جلب می کنه و اینکه حتما دستگاهی بسازم و حتما چند متری رو بزنه زیاد برام مهم نیست. راستش شماتیک رو هم درآوردم و کاملا گفته های بالای شما رو تایید می کنه. از خیل عظیم خازنها که بگذریم یک مدار پایه ای ساده و بیسیک رو شاهد هستیم و طبق گفته های شما همه هنر طراح توی نوشتن کد جلوه می کنه.
کلا در مدارات فلزیاب فراتر از دو روش ندیدم که یکیش با توجه به اختلاف فاز و فرکانس عمل آشکارسازی رو انجام میده و دیگری با توجه به میرایی پالس و بحث جریان eddy و .. که این دومی راهکار PI هاست. اولی رو نمی دونم!! (احتمالا در آینده به اون هم برسم).
فرمایش شما در مورد برنامه هم کاملا صحیح هستش. کلا امروزه دنیای پردازش و گین پردازش هست. اینکه ما در مخابرات چطور سیگنالی زیر سطح نویز رو براحتی مورد استفاده قرار میدیم و ... همگی مرهون همین بحث پردازش هست. یک مدار بیسیک با یک برنامه فوق العاده می تونه به مراتب بهتر از خیلی دستگاه های گرون قیمت باشه و این هنر برنامه نویس رو میرسونه.
گذشته از این بحث ها من بیشتر چشم امید و علاقه ام سمت GPR هاست که از خیلی لحاظ ها احساس می کنم برتری محسوسی داشته باشن و اینکه امکان پردازش های به مراتب قوی تر (پردازش های حوزه طیف و کپستروم و ...) در اون ها وجود داره. البته از شما ممنون خواهم شد (با توجه به تجربه فوق العاده تون )در صورتی که منو به تاپیکی که چنین محتوایی راجع به GPR ها داره راهنمایی کنید.
ببخشید که زیاده از حد صحبت کردم. @};- @};- @};- @};-

شنبه 28 فروردین1395 - 4:12pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
البته بحث و هدف برای من مدتهاست که از حالت کنجکاوی و تفریح خارج هست و با اینکه خودم کاوشگر نیستم ولی هدفم رسیدن به طرحی هست که در عمل و واقعیت بتونه بدرد بخوره. وگرنه بقول معروف حداقل بنده دوران تفریح و کنجکاوی رو مدتهاست پشت سر گذاشتم. لذا بنظر من کسی اگر بخواد وقت و انرژی و هزینه روی اینجور دستگاهها بذاره یا باید قصد استفاده شخصی داشته باشه و یا قصد فروش دستگاه!
در خصوص فلزیاب های وی ال اف IB یا بالانس القایی مداراتی مثل کوازار یا فورچیون رو در انجمن داریم که البته بنده روی این تیپ مدارات کار نکردم. هر چند تجربه نوع توباکسش رو داشتیم. اصولا فلزیاب های وی ال اف آنچنان بدرد کاوش نمیخورن و لذا به فلزیاب های تفریحی معروف هستن. ساختشون هم در مراحل مختلف مشکل تر از پالسی هاست و خیلی بعیده بشه به کارایی دستگاههای مشابه بازاری رسید. اما در سیستمهای پالسی وضعیت خیلی بهتر هست.
سیستمهای GPR اصولا فلزیاب نیستن! این اشتباهی هست که خیلیها مرتکب میشن. از این گذشته جی پی آر ها بلحاظ نیاز به سخت افزار بسیار پیشرفته جهت پردازش فرکانسهایی در رنج دهها و گاهی صدها مگاهرتز به اون شکل امکان ساخت با قطعات رایج بازار رو ندارن. به همین جهت مدار عمومی قابل ساختی ازشون موجود نیست.

شنبه 28 فروردین1395 - 4:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
mhsn نوشته است:

داداش شما که برد و قطعات مدار رو گذاشتید خب خیلی راحت در عرض نیم ساعت میشه شماتیک رو در آورد! این دیگه از اون حرفها که نیست! :D

دوست عزیز در پست اول هم ذکر کردم که چرا عمدا شماتیک رو قرار ندادم. باز هم عرض میکنم اولا به جهت حداکثر تلاش جهت محدود کردن سوء استفاده های احتمالی فروشندگان به ویژه در جهت تولید انبوه فیبر مدار توسط خودشون و در ثانی عدم تمایل شخصی بنده به دخالت فنی دوستان در بعد فنی مدار! فکر هم میکنم واضح باشه جهت ساخت و استفاده شخص نیازمند به فلزیاب هیچ نیازی به ارائه شماتیک نیست. وانگهی بقول خودتون شماتیک مدار به این سادگی رو میشه در عرض زمان کوتاهی بدست اورد. اما علاوه بر اینکه همه توان یا حوصله چنین کار ساده ای رو هم ندارن ؛ مهم اینه که در نهایت اگر خیلی مشتاق هستن خودشون چنین کاری رو انجام بدن! وگرنه چیزی که بنده در این پروژه برای خودم بعنوان وظیفه فرض کردم این بوده که فلزیابی در نهایت توانمندی فنی و کاربردی و با حداکثر سادگی جهت ساخت و استفاده عمومی برای نیازمندان ارائه بشه.

حمید جان اتفاقا 90%از دوستان که اینجا زیادی حرف میزنن فروشنده هستن هروز عکس دستگاها با فروششون زیادتر میه ماشالله چه اسم و قیمتایی هم روش میزارن.حمید شب روز برنامه بنویسه یه تعداد تلاش کنن یه تعداد درامد کسب کنن از این راه واقعا چه رویی دارن این دزدا.

شنبه 28 فروردین1395 - 7:20pm

stkmelodi_20 نوشته است:
حمید نوشته است:
mhsn نوشته است:

حمید جان اتفاقا 90%از دوستان که اینجا زیادی حرف میزنن فروشنده هستن هروز عکس دستگاها با فروششون زیادتر میه ماشالله چه اسم و قیمتایی هم روش میزارن.حمید شب روز برنامه بنویسه یه تعداد تلاش کنن یه تعداد درامد کسب کنن از این راه واقعا چه رویی دارن این دزدا.

متاسفم که با این نوع از برخورد ها مواجه میشم. دوست عزیز بنده مدت کوتاهی هست که به مطالب این انجمن علاقمند شدم. بخاطر علاقمندی به موضوع چندین سوال مطرح کردم. دوستان می تونستن پاسخ ندن یا پاسخ بدن که البته مهندس حمید عزیز لطف کردن و پاسخ دادن هرچند که ایشون هم تا اندازه ای با شبه به سوالات بنده جواب دادن ولی در همین حد هم ممنون از لطفشون. اینکه با این ادبیات پاسخ سوالی رو بدید که مخاطبش شما نبودید کمی مایه تاسفه. مطمئنن اگر قرار بر سرقت بود طرح های زیادی برای کپی کردن و ... هست که (البته با احترام کامل به آن عده از اعضای فهیم این انجمن) اعضای این انجمن روح شون هم خبر نداره.

شنبه 28 فروردین1395 - 8:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

لهجه آشنا میاد اینطرفها

یکشنبه 28 فروردین1395 - 12:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1776 , 1777 , 1778 , 1779 , 1780 , 1781 , 1782 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Milad1988 و 56 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure