حمید نوشته است:
mhsn نوشته است:
بسیار ممنون از پاسخ تان.
بله درک می کنم. ما خودمون هم تولید کننده یک ماژول خاص (البته توی بحث منابع تغذیه و ...) هستیم ناچار می شیم برای جلوگیری از کپی برداری ها (که متاسفانه بدون رعایت هیچ گونه موازین اخلاقی به وفور هم این کپی کردن انجام میشه و البته مراجع قانونی هم حمایت خاصی از حقوق معنوی یا همون کپی رایت ندارن) ماژول رو با اپوکسی پلمپ می کنیم.
قصدم اساعه ادب نبود فقط چون خیلی کم از برق و الکترونیک یک چیزهایی سرم میشه و خب می دونید که قبل ساخت مدار برای اطمینان از صحت عملکرد (که البته با توجه به اینکه این مدار رو دوستان ساختند و دارن استفاده می کنن، منظورم حالت کلی قضیه بود) یا حتی برخی بهبود ها شبیه سازی بهترین کار هستش. بابت این بحث شماتیک رو مطرح کردم.
باز هم بابت اینکه ناراحت تون کردم معذرت خواهی می کنم

خواهش میکنم.
البته بحث ایپوکسی که مورد استفادش مربوط به دستگاههای ساخته شده هست و ربطی به یک طرح عمومی قابل ساخت نداره. بهرحال از اونجا که فرمودین در کار تولید ماژول و این چیزها هستین ؛ بنده احساس نمیکنم شما مصرف کننده ای باشین که نیاز به یک فلزیاب داشته باشه! لذا مخاطب این طرح شما و دوستانتون نیستین. این نکته رو هم عرض کنم که در مدار الکترونیکی که پیش روی شماست تقریبا هیچ نکته خاصی وجود نداره که از نظر فلزیابی ارزش بررسی خاص داشته باشه!!! مدار این طرح بیس اولیه یک مدار فلزیاب پالسی هست ولی بیش از اون چیزی که شما تصورش رو بکنین عملکرد کل طرح به برنامه ای که روی میکرو نوشته شده بستگی داره. لذا بررسی شماتیک و جزئیات مدار به شما یا دیگران کمک خاصی نمیکنه. این مساله رو مدتها پیش در انجمنهای خارجی هم مطرح کردن و تصور کردن کارکرد طرح چیز خاصی نیست ولی بعدا متوجه شدن تا چه حد عملکرد برنامه میکرو در این طرح تعیین کنندست و نه این مدار ساده و پیش پا افتاده.
در عین حال این طرح در شبیه سازی به اون شکل قابل بررسی نیست. چون برخی فاکتورهای ظریف مداری و همینطور حداقل بخش ADC میکرو در شبیه سازی پروتئوس تا حدی با واقعیت فاصله و خطا دارن که اصلا نمیشه حسابی روشون کرد و بنده هم طرح رو با شبیه سازی به اینجا نرسوندم!
شما لطف دارید اما بحث تولید دستگاه اینا می دونید که هزار تا داستان داره و در نهایت اگه ورشکست نشیم هنر کردیم.
علاوه بر اینکه این حس کنجکاوی به آنچه در زیر خاک مدفون شده همیشه با آدم هست
راستش من دنبال ساخت یک دستگاه و ارتقای اون برای خودم هستم به عبارتی بصورت تفریحی این طرح رو دنبال می کنم و از طرفی چون در این علم از دور دستی در آتش داریم بیشتر جنبه های علمی و فن قضیه هست که توجه ام رو جلب می کنه و اینکه حتما دستگاهی بسازم و حتما چند متری رو بزنه زیاد برام مهم نیست. راستش شماتیک رو هم درآوردم و کاملا گفته های بالای شما رو تایید می کنه. از خیل عظیم خازنها که بگذریم یک مدار پایه ای ساده و بیسیک رو شاهد هستیم و طبق گفته های شما همه هنر طراح توی نوشتن کد جلوه می کنه.
کلا در مدارات فلزیاب فراتر از دو روش ندیدم که یکیش با توجه به اختلاف فاز و فرکانس عمل آشکارسازی رو انجام میده و دیگری با توجه به میرایی پالس و بحث جریان eddy و .. که این دومی راهکار PI هاست. اولی رو نمی دونم!! (احتمالا در آینده به اون هم برسم).
فرمایش شما در مورد برنامه هم کاملا صحیح هستش. کلا امروزه دنیای پردازش و گین پردازش هست. اینکه ما در مخابرات چطور سیگنالی زیر سطح نویز رو براحتی مورد استفاده قرار میدیم و ... همگی مرهون همین بحث پردازش هست. یک مدار بیسیک با یک برنامه فوق العاده می تونه به مراتب بهتر از خیلی دستگاه های گرون قیمت باشه و این هنر برنامه نویس رو میرسونه.
گذشته از این بحث ها من بیشتر چشم امید و علاقه ام سمت GPR هاست که از خیلی لحاظ ها احساس می کنم برتری محسوسی داشته باشن و اینکه امکان پردازش های به مراتب قوی تر (پردازش های حوزه طیف و کپستروم و ...) در اون ها وجود داره. البته از شما ممنون خواهم شد (با توجه به تجربه فوق العاده تون )در صورتی که منو به تاپیکی که چنین محتوایی راجع به GPR ها داره راهنمایی کنید.
ببخشید که زیاده از حد صحبت کردم.
