نویسنده |
پیغام |
شیرعلی
کاربر حرفه ای
|
تشکر مهندس حمید و همچنین اقا کوهیار از اطلاعات خوبتون خیلی مفید بود
|
پنج شنبه 26 فروردین1395 - 7:00pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
بنيامين1 نوشته است: samiar نوشته است: سلام به همه مخصوصا مهندس حمید عزیز دوستان مکانی رو که قبلا با ردیاب اوکی شده بود امروز تست کردم به شرج زیر فرکانس 100 پهنا 170 گرند 5 دیلی 19 حسا سیت 19 و15 و10 انتگ 44 از چهار طرف حدودا 1در1 سنس داشتم با id 45تا55 متغیر non fe در حدود 16 میتر سنس هم در مرکز حدود600 لطفا نظرتونو بگید تا اواسط هفته جراحیش کنم با تشکر ویزه از استاد حمید دستگاه بسیار ساکت و عالی ممنون از بزرگواری شما عزت زیاد...... ای دی متغییر ۴۵ تا ۵۵ ممکنه که غیرفلز باشه با تجربه ای که بنده دارم سفال خیس است
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
جمعه 26 فروردین1395 - 12:54am |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
سلام دوست عزیز شما از چه کابل آنتنی استفاده میکنی که میتر منفی داری؟ من برای 3 سایز لوپی که درست کردم از کابل آنتن کرمان استفاده کردم که خیلی خوب جواب میده
|
جمعه 27 فروردین1395 - 2:35pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
hamid80 نوشته است: سلام دوست عزیز شما از چه کابل آنتنی استفاده میکنی که میتر منفی داری؟ من برای 3 سایز لوپی که درست کردم از کابل آنتن کرمان استفاده کردم که خیلی خوب جواب میده حمید جان لطفا یه عکس از کابلی که استفاده کردی بذار ببینم کدوم کابل میگی
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
شنبه 28 فروردین1395 - 7:09am |
|
|
qasedak
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:01pm پست: 123 محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
|
hamid80 نوشته است: سلام دوست عزیز شما از چه کابل آنتنی استفاده میکنی که میتر منفی داری؟ من برای 3 سایز لوپی که درست کردم از کابل آنتن کرمان استفاده کردم که خیلی خوب جواب میده سلام هر 3 لوپ رو از سیما کابل کرمان استفاده کردم ، ولی 2 بار کابل خریدم ، کابل جدید با قدیمیه فرق داره متاسفانه
|
یکشنبه 29 فروردین1395 - 9:16am |
|
|
mohamadreza
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 6:00am پست: 74 محل اقامت: تهران
|
چرا دوستان محل پرسش و پاسخها رو رعايت نميكنن؟!!!! اينجا اپراتوريه، ساخت ، دو تا درب اونور تره
|
یکشنبه 29 فروردین1395 - 10:04am |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
1426539 نوشته است: hamid80 نوشته است: سلام دوست عزیز شما از چه کابل آنتنی استفاده میکنی که میتر منفی داری؟ من برای 3 سایز لوپی که درست کردم از کابل آنتن کرمان استفاده کردم که خیلی خوب جواب میده حمید جان لطفا یه عکس از کابلی که استفاده کردی بذار ببینم کدوم کابل میگی سلام دوست عزیز من از این دو مدل کابل استفاده کردم که هر دوشون خوب جواب داده.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 31 فروردین1395 - 10:18am |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
اساتید بنده یک جایی رفته بودم برای کاوش که برای اولین بار اعداد تفکیکم حدود 25 تا 35 نشون میداد. منطقه سنگ های بزرگی داشت که کنار حدود 4 تا این سنگ ها رو سنس داشتم با اعداد تفکیک فوق. متاسفانه فرصت نشد بکنیم. منطقه بیشتر به قبرستان شباهت داشت. اولش فکر کردم که نوع سنگ شاید جوری بود که سنس میکنه ولی جنس تمام سنگ ها یکسان بود و فقط این 4 نقطه رو سنس داشت و حذف آهن هم حذفش نمیکرد. البته یک نقطه دیگرو هم سنس کرد با عدد تفکیک حدود 55 که حذف آهن حذفش میکرد. فعلا منطقه جوریه که نمیشه بیشتر کاوش کرد. دوستان اگر نظری دارند اعلام کنن. لوپ 65 سانتی بود و با توجه به میتر سنس به نظر عمق کمتر از یک متر میومد.
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
سه شنبه 31 فروردین1395 - 5:15pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Mojtaba195 نوشته است: اساتید بنده یک جایی رفته بودم برای کاوش که برای اولین بار اعداد تفکیکم حدود 25 تا 35 نشون میداد. منطقه سنگ های بزرگی داشت که کنار حدود 4 تا این سنگ ها رو سنس داشتم با اعداد تفکیک فوق. متاسفانه فرصت نشد بکنیم. منطقه بیشتر به قبرستان شباهت داشت. اولش فکر کردم که نوع سنگ شاید جوری بود که سنس میکنه ولی جنس تمام سنگ ها یکسان بود و فقط این 4 نقطه رو سنس داشت و حذف آهن هم حذفش نمیکرد. البته یک نقطه دیگرو هم سنس کرد با عدد تفکیک حدود 55 که حذف آهن حذفش میکرد. فعلا منطقه جوریه که نمیشه بیشتر کاوش کرد. دوستان اگر نظری دارند اعلام کنن. لوپ 65 سانتی بود و با توجه به میتر سنس به نظر عمق کمتر از یک متر میومد. خسته نباشین. عدد تفکیک 25 الی 35 نشانه هدایت پذیری نسبتا پایین هدف هست. لذا اگر خطا نباشه میتونه فلز کوچکی از جنس غیر آهن باشه. وگرنه هدف شما قطعا فلز بزرگ یکپارچه نیست. برای این رنج عدد تفکیک تنها حالتی که ممکنه هدف واقعا با ارزش باشه ؛ تعدادی سکه کنار همدیگه هست که بدلیل عدم یکپارچگی عدد تفکیک پایین میاد.
|
سه شنبه 31 فروردین1395 - 6:00pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
حمید نوشته است: Mojtaba195 نوشته است: اساتید بنده یک جایی رفته بودم برای کاوش که برای اولین بار اعداد تفکیکم حدود 25 تا 35 نشون میداد. منطقه سنگ های بزرگی داشت که کنار حدود 4 تا این سنگ ها رو سنس داشتم با اعداد تفکیک فوق. متاسفانه فرصت نشد بکنیم. منطقه بیشتر به قبرستان شباهت داشت. اولش فکر کردم که نوع سنگ شاید جوری بود که سنس میکنه ولی جنس تمام سنگ ها یکسان بود و فقط این 4 نقطه رو سنس داشت و حذف آهن هم حذفش نمیکرد. البته یک نقطه دیگرو هم سنس کرد با عدد تفکیک حدود 55 که حذف آهن حذفش میکرد. فعلا منطقه جوریه که نمیشه بیشتر کاوش کرد. دوستان اگر نظری دارند اعلام کنن. لوپ 65 سانتی بود و با توجه به میتر سنس به نظر عمق کمتر از یک متر میومد. خسته نباشین. عدد تفکیک 25 الی 35 نشانه هدایت پذیری نسبتا پایین هدف هست. لذا اگر خطا نباشه میتونه فلز کوچکی از جنس غیر آهن باشه. وگرنه هدف شما قطعا فلز بزرگ یکپارچه نیست. برای این رنج عدد تفکیک تنها حالتی که ممکنه هدف واقعا با ارزش باشه ؛ تعدادی سکه کنار همدیگه هست که بدلیل عدم یکپارچگی عدد تفکیک پایین میاد. مهندس دست هرچی اپراتور رو از پشت بستی
|
سه شنبه 31 فروردین1395 - 6:31pm |
|
|
|