انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 5:30am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1777 , 1778 , 1779 , 1780 , 1781 , 1782 , 1783 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام
استاد حمید استفاده از خازن 10000 میکرو بجای دوتا 4700 میکرو مزیتی داره؟
در ضمن بعضی از دوستان از خازن 6 پیکو بجای 5 پیکو استفاده کردن و ادعا میکنن که ثبات بهتری رو تجربه کردن
ممنون میشم این دو مورد رو پاسخ بدین
با سپاس

یکشنبه 29 فروردین1395 - 8:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
تهم نوشته است:
با سلام به همگی
استاد حمید عکس زیر یک خازن ام کا تی بیپلار 2.2 میکرو هستش
ایا استفاده از اون مزیتی نسبت به تانتالیوم داره؟
با سپاس
پیوست:
dsc_0281.gif

خازن 2.2 میکرو مهمترین خازن مدار هست. برخی از موارد بی ثباتی یا نیاز به بالانسهای مجدد ؛ به کیفیت و ثبات و میزان نشتی این خازن ارتباط داره. لذا این نوع خازنی که مطرح کردین میتونه از تانتالیوم بهتر باشه. در واقع تانتالیوم فقط از الکترولیت معمولی خیلی بهتر هست. وگرنه برخی از انواع خازن بیپلار وجود دارن که کیفیتشون از تانتالیوم هم بهتره. خوشبختانه ظرفیت 2.2 میکرو در محدوده ای هست که میشه انواع با کیفیتی غیر از تانتالیوم هم براش پیدا کرد. بهرحال با توجه به کیفیت مختلف خازنها و نکات ریزی که در مورد پارامترهای غیر ایده آلی اونها وجود داره و نمیشه براحتی با دستگاهی به همه این موارد پی برد ؛ در نهایت تست کردن و مقایسه نتیجه حرف آخر رو میزنه. در هر صورت فراموش نکنین ظرفیت این خازن باید حتما بین 2 تا 2.4 میکرو باشه و این شرط اولیه هست.

با سپاس از پاسخ شما
اینکه این نوع خازن بیپلار هستش و بدون قطب برای مدار ایرادی نداره؟ ینی دیگه فرقی نمیکنه چجوری نصب بشه؟

یکشنبه 29 فروردین1395 - 1:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان.تهم جان من خودم همین خازن مورد نظر شما را گرفتم و رو مدار نصب کردم البته حدود 20 روز پیش تفاوتش با خازن تانتال زیاد محسوس نیست اما در مورد پلاریته که خوده فروشگاه زده بی پلار پس فرقی نداره از کدوم طرف رو مدارت نصب بشه فقط خوده خازن یکم بزرگه و پایه هاشم کلفته که خودت باید دوتا سیم کوچیک بهش لحیم کنی.

یکشنبه 29 فروردین1395 - 3:15pm
مدیر کل
مدیر کل

تهم نوشته است:
با سلام
استاد حمید استفاده از خازن 10000 میکرو بجای دوتا 4700 میکرو مزیتی داره؟
در ضمن بعضی از دوستان از خازن 6 پیکو بجای 5 پیکو استفاده کردن و ادعا میکنن که ثبات بهتری رو تجربه کردن
ممنون میشم این دو مورد رو پاسخ بدین
با سپاس

اگر منظور شما یک خازن 10 هزار بجای دو خازن 4700 باشه باید عرض کنم 2 تا 4700 موازی بدلیل کاهش مقاومت داخلی ESR مجموع خازنها اصولا در این موارد کمی نتیجه بهتری داره. هر چند طبق تستهایی که بنده داشتم حتی یک 4700 میکرو هم جواب خوبی میده و از حیث فلزیابی بنظر من تفاوت چندان محسوس نیست. اگر هم تفاوتی قابل احساس باشه روی تنظیم عرض پالس زیاد میتونه خودشو نشون بده.
خازن 5 پیکوی مدار هر چه بالاتر باشه ثبات بیشتر و برد هم کمتر میشه! این مساله طبیعی هست. در عین حال این خازن روی اعداد 3 گانه و وضعیت تفکیک هم اثر مستقیم داره. اگر اعدادتون بالا باشه با افزایش این خازن میتونین اعداد 3 گانه رو پایین تر بیارین. در هر صورت مقدار بیشتر از 6.8 پیکو از نظر من مورد تایید نیست.

یکشنبه 29 فروردین1395 - 5:22pm
مدیر کل
مدیر کل

تهم نوشته است:
با سپاس از پاسخ شما
اینکه این نوع خازن بیپلار هستش و بدون قطب برای مدار ایرادی نداره؟ ینی دیگه فرقی نمیکنه چجوری نصب بشه؟

خواهش میکنم.
قبلا چند بار در انجمن توضیح دادم که اصولا همیشه میشه خازن بیپلار رو جایگزین خازن دارای پلاریته کرد. اما عکسش صادق نیست! یعنی در جاهایی که جهت ولتاژ در دو سر خازن تغییر پلاریته داره نمیشه خازن دارای پلاریته گذاشت. مساله پلاریته در خازنها یک مساله ماهوی و مربوط به تئوری خازنها نیست. بلکه خازنهای با ظرفیت بالا بلحاظ نیاز به کوچک سازی باید دارای دی الکتریکی باشن که بدلیل خواص شیمیایی فقط میتونه بارهای الکتریکی مثبت رو روی یک سمت و منفی رو روی سمت دیگه تحمل بکنه و در صورت برعکس شدن دچار مشکل و خرابی میشه. لذا به این خازنها شیمیایی میگن که معروفترینشون الکترولیت آلومینیوم (نوع رایج) و الکترولیت تانتالیوم هست. در ظرفیتهای پایین تر از انواع دی الکتریک دیگری میشه استفاده کرد که نیاز به پلاریته ندارن و لذا این خازنها دارای جهت مثبت و منفی هم نیستن و میشه از هر طرف در مدار قرارشون داد. انواع عدسی یا سرامیکی و مولتی لایر و پلیستر و ام کا تی به این صورت هستن.
لذا استفاده از خازن دارای پلاریته برای ظرفیتهای بالا نوعی اجبار هست وگرنه مزیتی نداره! در برخی موارد برای ظرفیتهایی در رنج 0.1 تا 10 میکروفاراد که هم نوع پلاریته دار و هم بیپلار موجود هست ؛ نوع بیپلار بهتر جواب میده هر چند که باید به خواص دیگه نوع خازن بر اساس فاکتورهایی نظیر ESR , ESL و خطای عادی و حرارتی و نشتی اونها هم توجه داشت. در مورد خازن 2.2 میکرو این مدار حداقل بودن نشتی و داشتن ثبات حرارتی اهمیت داره. خوشبختانه نوع تانتال رایج در بازار هم کیفیتش بد نیست و تا حالا خوب جواب داده.

یکشنبه 29 فروردین1395 - 5:39pm

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز
در lcd من چنتا از پیکسلاش سیاه شده بود (فرورو) :FERRO را با ERROR اشتباه می کردم حال که LCD را تعویض کردم متوجه شده ام منظور از این چیه ؟

یکشنبه 29 فروردین1395 - 6:10pm

با عرض سلام
برای ساخت کویل 60 سانتی از چه سیمی غیر از لیتز می توان استفاده کرد تا بهترین عملکرد را بدهد ؟ خواهشاٌ راهنمایی کنید

یکشنبه 29 فروردین1395 - 6:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام به دوستان فلزجو .
به نظر شما این لوپ خوبه ؟ کار میکنه ؟ نتیجه میده ؟
@};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

یکشنبه 29 فروردین1395 - 6:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممد گنججو نوشته است:
@};-

بله محمد جان‌نمونه دقیق تر این نوع لوپ رو من هم خیلی قبل تر و شاید اولین نفری بودم که ساختم‌ این لوپ به لوپ تخت حلقوی معروفه که جواب متوسطی میده اما رضایت منو جلب نکرد و گذاشتمش کنار .تفاوت لوپ من با لوپ شما فقط دراین بود که من فشرده تر پیچیده بودم میتونم بگم روش شما هم قابل تامله چراکه به طوری فاصله داره و میتونه نتایج برای همه مفید باشه و تجربه دیگر

خدايا مددی کن

یکشنبه 29 فروردین1395 - 7:07pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
ممد گنججو نوشته است:
@};-

این طرز پیچیدن ، کار میکنه ، اما قدرتش از لوپ معمولی نیز کمتر خواهد بود . چون قسمتی از قدرت سیم به کناره ها هدایت میشه و به هدر میره
کلا جدا از نوع سیم ، اگر نوع پیچیدن را در نظر بگیریم ، اگر سیم را طوری بپیچیم که سطح مقطع سیم بیشتر باشه و پهنای این سطح رو به زمین باشه ، بهتره و قویتر جواب میده
دلیل اینکه لوپ تخت از معمولی بهتره ، همین پهنای سیم هاست که مقدارش نسبت به لوپ معمولی بیشتره
حتی در لوپی که با کابل شبکه میسازید ، اگر بیشتر از یک دور استفاده کردید ، سعی کنید دورها را بغل هم قرار بدید نه روی هم . اینطوری قدرت سنس از بغل کمتر و از زیر بیشتر میشود .

لا اله الا هو

یکشنبه 29 فروردین1395 - 8:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1777 , 1778 , 1779 , 1780 , 1781 , 1782 , 1783 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 235 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure