نویسنده |
پیغام |
qasedak
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:01pm پست: 123 محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
|
سنه دژ نوشته است: ممد گنججو نوشته است: با سلام به دوستان فلزجو . به نظر شما این لوپ خوبه ؟ کار میکنه ؟ نتیجه میده ؟  این طرز پیچیدن ، کار میکنه ، اما قدرتش از لوپ معمولی نیز کمتر خواهد بود . چون قسمتی از قدرت سیم به کناره ها هدایت میشه و به هدر میره کلا جدا از نوع سیم ، اگر نوع پیچیدن را در نظر بگیریم ، اگر سیم را طوری بپیچیم که سطح مقطع سیم بیشتر باشه و پهنای این سطح رو به زمین باشه ، بهتره و قویتر جواب میده دلیل اینکه لوپ تخت از معمولی بهتره ، همین پهنای سیم هاست که مقدارش نسبت به لوپ معمولی بیشتره حتی در لوپی که با کابل شبکه میسازید ، اگر بیشتر از یک دور استفاده کردید ، سعی کنید دورها را بغل هم قرار بدید نه روی هم . اینطوری قدرت سنس از بغل کمتر و از زیر بیشتر میشود . بله کاملا حق با شماست اما نگه داشتن 2 دور کت 6 کنار هم مشکله ، بنده که به شخصه نتوانستم این کارو انجام بدم 
|
یکشنبه 29 فروردین1395 - 10:04pm |
|
 |
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
سلام و شب خوش . غضنفر جان ممنون و ای کاش اگه عکسی داشتین از لوپتون میزاشتین ولی در مورد جواب گرفتنش بایستی عرض کنم نتیجه قطعا از متوسط بهتره . ولی باید بیشتر و دقیقتر روش کار بشه . اگه لوپ شما رو میدیدیم بهتر میشد مقایسه کرد . استاد سنه دژ فرمایش شما کاملا متین و منطقیه اما برای خودمم عجیب بود چند روزه دارم رو انواع لوپ کار میکنم شاید باورتون نشه این لوپ از بقیه بهتر بوده . متاسفانه آب و هوا و شرایط جوی کمتر مساعدت میکنه تا بشه کاملا از فرصت های محدود استفاده بشه ولی امروز یه ساعتی که باد و بارون قطع شد من با این لوپ با دو دور مختلف امتحان کردم از کت 6 نه تنها کم نیاورد که بهتر هم بود منتها هنوز برای نتیجه گیری نهایی زوده و مستلزم هوای مناسبه تا بشه نتیجه گیری کاملی کرد . هر چند شما تجربتون قطعا خیلی بالاس و من فعلا نمیتونم حرفی بزنم ولی به محض خوب شدن هوا فرصت گیر بیارم بیشتر تست میکنم چون امروز واقعا خودمم متعجب شدم . موفق باشین و ممنون . 
خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .
|
یکشنبه 29 فروردین1395 - 11:04pm |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|

qasedak نوشته است: سنه دژ نوشته است: ممد گنججو نوشته است: با سلام به دوستان فلزجو . به نظر شما این لوپ خوبه ؟ کار میکنه ؟ نتیجه میده ؟  این طرز پیچیدن ، کار میکنه ، اما قدرتش از لوپ معمولی نیز کمتر خواهد بود . چون قسمتی از قدرت سیم به کناره ها هدایت میشه و به هدر میره کلا جدا از نوع سیم ، اگر نوع پیچیدن را در نظر بگیریم ، اگر سیم را طوری بپیچیم که سطح مقطع سیم بیشتر باشه و پهنای این سطح رو به زمین باشه ، بهتره و قویتر جواب میده دلیل اینکه لوپ تخت از معمولی بهتره ، همین پهنای سیم هاست که مقدارش نسبت به لوپ معمولی بیشتره حتی در لوپی که با کابل شبکه میسازید ، اگر بیشتر از یک دور استفاده کردید ، سعی کنید دورها را بغل هم قرار بدید نه روی هم . اینطوری قدرت سنس از بغل کمتر و از زیر بیشتر میشود . بله کاملا حق با شماست اما نگه داشتن 2 دور کت 6 کنار هم مشکله ، بنده که به شخصه نتوانستم این کارو انجام بدم  2 دور را با چسب لنت یا چسب نواری ، راحت میشه یه تیکه کرد و بغل هم نگهداشت ، خیلی آسونه بنده لوپ بزرگ را با 4 دور کنار هم نگه داشتم و با چسب محکم کردم و مهم اینه که بعد از چسبکاری ، هیچکدام از دورها کم و زیاد نیاد . یعنی هر دایره ی درونی ، دقیقا در داخل دایره بیرونی قرار بگیره و فاصله کم و زیاد بینشون ایجاد نشه . یه چیزی شبیه لوپ تخت در سایز بزرگ
لا اله الا هو
|
دوشنبه 29 فروردین1395 - 12:19am |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|

ممد گنججو نوشته است: سلام و شب خوش . غضنفر جان ممنون و ای کاش اگه عکسی داشتین از لوپتون میزاشتین ولی در مورد جواب گرفتنش بایستی عرض کنم نتیجه قطعا از متوسط بهتره . ولی باید بیشتر و دقیقتر روش کار بشه . اگه لوپ شما رو میدیدیم بهتر میشد مقایسه کرد . استاد سنه دژ فرمایش شما کاملا متین و منطقیه اما برای خودمم عجیب بود چند روزه دارم رو انواع لوپ کار میکنم شاید باورتون نشه این لوپ از بقیه بهتر بوده . متاسفانه آب و هوا و شرایط جوی کمتر مساعدت میکنه تا بشه کاملا از فرصت های محدود استفاده بشه ولی امروز یه ساعتی که باد و بارون قطع شد من با این لوپ با دو دور مختلف امتحان کردم از کت 6 نه تنها کم نیاورد که بهتر هم بود منتها هنوز برای نتیجه گیری نهایی زوده و مستلزم هوای مناسبه تا بشه نتیجه گیری کاملی کرد . هر چند شما تجربتون قطعا خیلی بالاس و من فعلا نمیتونم حرفی بزنم ولی به محض خوب شدن هوا فرصت گیر بیارم بیشتر تست میکنم چون امروز واقعا خودمم متعجب شدم . موفق باشین و ممنون .  امیدوارم که همینطور باشه و این اختلاف ، از ضعیف بودن لوپ کت 6 شما نبوده باشه . یعنی نسبت به یه لوپ کت 6 بهتر بزنه ، با توجه به این مقیاس که : با لوپ کت 6 ، در سایز 60 سانتیمتری ، سکه ی 500 تومانی را در 60 سانتیمتری سنس داشته باشید و این لوپ حلقوی نیز در همان قطر 60 سانت ، از 60 سانتیمتر بیشتر بتواند سکه را سنس کند . اینطوری قبوله 
لا اله الا هو
|
دوشنبه 29 فروردین1395 - 12:25am |
|
 |
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
سلام . بله درسته . ممنون یادآوری فرمودین . خودتون که میدونین مبنای تست من چیه ؟ ! با این حال چون فرمایش کردین با سکه 500 تومنی هم تست میگیرم . لوپ 60 با کابل شبکه من ( 64 واقعی با 4 متر کت 6 ) بشقاب استیل 22 سانتی رو با حساسیت 19 تو 160 سانت میزنه . تا اینجاش قبوله یا ردم ؟ 
|
دوشنبه 29 فروردین1395 - 12:32am |
|
 |
ebrahem
کاربر فعال
|
ﺑﺎﺳﻠﺎﻡ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺣﻤﻴﺪ ﻭﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﻳﻪ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﺎﻟﻮﺏ ﻛﻮﺟﻳﻚ ﺩﺳﺘﻜﺎﻩ ﻣﻦ ﺩﻟﻲ 18ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻪ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﻟﻮﺏ ﻳﻚ ﻳﺎ 1/5ﺩﻟﻲ ﺭﺍ 8ﻳﺎ ﺍﺻﻠﺎ ﻛﻮﻳﻞ ﺍﺭﻭﺭ ﻣﻴﺪﻩ ﻣﺸﻜﻞ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﻛﺠﺎ ﺑﺎﺷﻪ
hu
|
دوشنبه 29 فروردین1395 - 12:58am |
|
 |
hoseinfi
|
سلام دوستان وقتتون بخیر.مدار من یه مشکلی داره.اگه میشه منو راهنمایی کنید.وقتی لوپ وصله جواب میده ولی هم بردش کمه هم اعداد سه گانه خیلی پایینه هم رگولاتورام داغ میکنه مخصوصا 7812 با وجود داشتن هیت سینک دستو میسوزونه.ولی وقتی لوپ را باز میکنم اصلا قطعات داغ نمیکنن.ولتاژها همه صحیحه و پشت برد اصلا اتصالی و یا قطعی نمیبینم.در ضمن ترانزیستور اس170 هم عوض کردم.ممنون میشم راهنماییم کنید.چون جواب مشکلم را با وضعیت این نت نتونستم پیدا کنم تو صفحات.خیلی ممنون
|
دوشنبه 30 فروردین1395 - 6:43am |
|
 |
ahamraj
کاربر فعال
|
دوست عزیز اهم لوپت شاید خیلی کم باشه
|
دوشنبه 30 فروردین1395 - 6:46am |
|
 |
qasedak
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:01pm پست: 123 محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
|
hoseinfi نوشته است: سلام دوستان وقتتون بخیر.مدار من یه مشکلی داره.اگه میشه منو راهنمایی کنید.وقتی لوپ وصله جواب میده ولی هم بردش کمه هم اعداد سه گانه خیلی پایینه هم رگولاتورام داغ میکنه مخصوصا 7812 با وجود داشتن هیت سینک دستو میسوزونه.ولی وقتی لوپ را باز میکنم اصلا قطعات داغ نمیکنن.ولتاژها همه صحیحه و پشت برد اصلا اتصالی و یا قطعی نمیبینم.در ضمن ترانزیستور اس170 هم عوض کردم.ممنون میشم راهنماییم کنید.چون جواب مشکلم را با وضعیت این نت نتونستم پیدا کنم تو صفحات.خیلی ممنون سلام دوست من برد کم مدارت به 2 عامل بستگی داره ، کیفیت لوپ و ای سی 357 پایین بودن اعداد سه گانه هم میتونه از 357 باشه هم از محلی که تست گرفتی در مورد داغ کردن 7812 هم طبیعتا وقتی لوپ وصله و مدار کار میکنه جریان زیادی میکشه که باعث داغ شدن اون میشه 
|
دوشنبه 30 فروردین1395 - 12:33pm |
|
 |
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|

سنه دژ نوشته است: ممد گنججو نوشته است: سلام و شب خوش . غضنفر جان ممنون و ای کاش اگه عکسی داشتین از لوپتون میزاشتین ولی در مورد جواب گرفتنش بایستی عرض کنم نتیجه قطعا از متوسط بهتره . ولی باید بیشتر و دقیقتر روش کار بشه . اگه لوپ شما رو میدیدیم بهتر میشد مقایسه کرد . استاد سنه دژ فرمایش شما کاملا متین و منطقیه اما برای خودمم عجیب بود چند روزه دارم رو انواع لوپ کار میکنم شاید باورتون نشه این لوپ از بقیه بهتر بوده . متاسفانه آب و هوا و شرایط جوی کمتر مساعدت میکنه تا بشه کاملا از فرصت های محدود استفاده بشه ولی امروز یه ساعتی که باد و بارون قطع شد من با این لوپ با دو دور مختلف امتحان کردم از کت 6 نه تنها کم نیاورد که بهتر هم بود منتها هنوز برای نتیجه گیری نهایی زوده و مستلزم هوای مناسبه تا بشه نتیجه گیری کاملی کرد . هر چند شما تجربتون قطعا خیلی بالاس و من فعلا نمیتونم حرفی بزنم ولی به محض خوب شدن هوا فرصت گیر بیارم بیشتر تست میکنم چون امروز واقعا خودمم متعجب شدم . موفق باشین و ممنون .  امیدوارم که همینطور باشه و این اختلاف ، از ضعیف بودن لوپ کت 6 شما نبوده باشه . یعنی نسبت به یه لوپ کت 6 بهتر بزنه ، با توجه به این مقیاس که : با لوپ کت 6 ، در سایز 60 سانتیمتری ، سکه ی 500 تومانی را در 60 سانتیمتری سنس داشته باشید و این لوپ حلقوی نیز در همان قطر 60 سانت ، از 60 سانتیمتر بیشتر بتواند سکه را سنس کند . اینطوری قبوله  سلام استاد سنه دژ . تستی که فرمودین انجام شد . لوپ 63 سانتی ( کت ) سکه 500 تومانی رو تو 50 سانت میزنه و لوپ گرد دورپیچ 72 سانتی در 60 سانت . لوپ 63 بشقاب استیل 22 سانتی رو تو 160 میزنه و لوپ 72 سانتی در 190 سانت . در حالی که لوپ عنکبوتی 70 من بشقاب استیل رو تو 180 سانت میزنه . تموم تست ها با یک تنظیم و حساسیت 19 و ملاک سنس بوق ممتد بود . تا این جا برای من لوپ گرد دور سیم پیچ 72 سانتی با استفاده از حلقه ورزشی بهتر از بقیه جواب داده . سپاسگذارم . 
|
دوشنبه 30 فروردین1395 - 10:21pm |
|
 |
|