انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 7:56am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1778 , 1779 , 1780 , 1781 , 1782 , 1783 , 1784 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
سنه دژ نوشته است:
ممد گنججو نوشته است:
با سلام به دوستان فلزجو .
به نظر شما این لوپ خوبه ؟ کار میکنه ؟ نتیجه میده ؟
@};-

این طرز پیچیدن ، کار میکنه ، اما قدرتش از لوپ معمولی نیز کمتر خواهد بود . چون قسمتی از قدرت سیم به کناره ها هدایت میشه و به هدر میره
کلا جدا از نوع سیم ، اگر نوع پیچیدن را در نظر بگیریم ، اگر سیم را طوری بپیچیم که سطح مقطع سیم بیشتر باشه و پهنای این سطح رو به زمین باشه ، بهتره و قویتر جواب میده
دلیل اینکه لوپ تخت از معمولی بهتره ، همین پهنای سیم هاست که مقدارش نسبت به لوپ معمولی بیشتره
حتی در لوپی که با کابل شبکه میسازید ، اگر بیشتر از یک دور استفاده کردید ، سعی کنید دورها را بغل هم قرار بدید نه روی هم . اینطوری قدرت سنس از بغل کمتر و از زیر بیشتر میشود .

بله کاملا حق با شماست
اما نگه داشتن 2 دور کت 6 کنار هم مشکله ، بنده که به شخصه نتوانستم این کارو انجام بدم

@};- ~O) @};-

یکشنبه 29 فروردین1395 - 10:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و شب خوش .
غضنفر جان ممنون و ای کاش اگه عکسی داشتین از لوپتون میزاشتین ولی در مورد جواب گرفتنش بایستی عرض کنم نتیجه قطعا از متوسط بهتره . ولی باید بیشتر و دقیقتر روش کار بشه . اگه لوپ شما رو میدیدیم بهتر میشد مقایسه کرد .
استاد سنه دژ فرمایش شما کاملا متین و منطقیه اما برای خودمم عجیب بود چند روزه دارم رو انواع لوپ کار میکنم شاید باورتون نشه این لوپ از بقیه بهتر بوده . متاسفانه آب و هوا و شرایط جوی کمتر مساعدت میکنه تا بشه کاملا از فرصت های محدود استفاده بشه ولی امروز یه ساعتی که باد و بارون قطع شد من با این لوپ با دو دور مختلف امتحان کردم از کت 6 نه تنها کم نیاورد که بهتر هم بود منتها هنوز برای نتیجه گیری نهایی زوده و مستلزم هوای مناسبه تا بشه نتیجه گیری کاملی کرد . هر چند شما تجربتون قطعا خیلی بالاس و من فعلا نمیتونم حرفی بزنم ولی به محض خوب شدن هوا فرصت گیر بیارم بیشتر تست میکنم چون امروز واقعا خودمم متعجب شدم .
موفق باشین و ممنون .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

یکشنبه 29 فروردین1395 - 11:04pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
qasedak نوشته است:
سنه دژ نوشته است:
ممد گنججو نوشته است:
با سلام به دوستان فلزجو .
به نظر شما این لوپ خوبه ؟ کار میکنه ؟ نتیجه میده ؟
@};-

این طرز پیچیدن ، کار میکنه ، اما قدرتش از لوپ معمولی نیز کمتر خواهد بود . چون قسمتی از قدرت سیم به کناره ها هدایت میشه و به هدر میره
کلا جدا از نوع سیم ، اگر نوع پیچیدن را در نظر بگیریم ، اگر سیم را طوری بپیچیم که سطح مقطع سیم بیشتر باشه و پهنای این سطح رو به زمین باشه ، بهتره و قویتر جواب میده
دلیل اینکه لوپ تخت از معمولی بهتره ، همین پهنای سیم هاست که مقدارش نسبت به لوپ معمولی بیشتره
حتی در لوپی که با کابل شبکه میسازید ، اگر بیشتر از یک دور استفاده کردید ، سعی کنید دورها را بغل هم قرار بدید نه روی هم . اینطوری قدرت سنس از بغل کمتر و از زیر بیشتر میشود .

بله کاملا حق با شماست
اما نگه داشتن 2 دور کت 6 کنار هم مشکله ، بنده که به شخصه نتوانستم این کارو انجام بدم

@};- ~O) @};-

2 دور را با چسب لنت یا چسب نواری ، راحت میشه یه تیکه کرد و بغل هم نگهداشت ، خیلی آسونه
بنده لوپ بزرگ را با 4 دور کنار هم نگه داشتم و با چسب محکم کردم و مهم اینه که بعد از چسبکاری ، هیچکدام از دورها کم و زیاد نیاد . یعنی هر دایره ی درونی ، دقیقا در داخل دایره بیرونی قرار بگیره و فاصله کم و زیاد بینشون ایجاد نشه . یه چیزی شبیه لوپ تخت در سایز بزرگ

لا اله الا هو

دوشنبه 29 فروردین1395 - 12:19am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
ممد گنججو نوشته است:
سلام و شب خوش .
غضنفر جان ممنون و ای کاش اگه عکسی داشتین از لوپتون میزاشتین ولی در مورد جواب گرفتنش بایستی عرض کنم نتیجه قطعا از متوسط بهتره . ولی باید بیشتر و دقیقتر روش کار بشه . اگه لوپ شما رو میدیدیم بهتر میشد مقایسه کرد .
استاد سنه دژ فرمایش شما کاملا متین و منطقیه اما برای خودمم عجیب بود چند روزه دارم رو انواع لوپ کار میکنم شاید باورتون نشه این لوپ از بقیه بهتر بوده . متاسفانه آب و هوا و شرایط جوی کمتر مساعدت میکنه تا بشه کاملا از فرصت های محدود استفاده بشه ولی امروز یه ساعتی که باد و بارون قطع شد من با این لوپ با دو دور مختلف امتحان کردم از کت 6 نه تنها کم نیاورد که بهتر هم بود منتها هنوز برای نتیجه گیری نهایی زوده و مستلزم هوای مناسبه تا بشه نتیجه گیری کاملی کرد . هر چند شما تجربتون قطعا خیلی بالاس و من فعلا نمیتونم حرفی بزنم ولی به محض خوب شدن هوا فرصت گیر بیارم بیشتر تست میکنم چون امروز واقعا خودمم متعجب شدم .
موفق باشین و ممنون .
@};-

امیدوارم که همینطور باشه و این اختلاف ، از ضعیف بودن لوپ کت 6 شما نبوده باشه .
یعنی نسبت به یه لوپ کت 6 بهتر بزنه ، با توجه به این مقیاس که : با لوپ کت 6 ، در سایز 60 سانتیمتری ، سکه ی 500 تومانی را در 60 سانتیمتری سنس داشته باشید و این لوپ حلقوی نیز در همان قطر 60 سانت ، از 60 سانتیمتر بیشتر بتواند سکه را سنس کند . اینطوری قبوله :D

لا اله الا هو

دوشنبه 29 فروردین1395 - 12:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام .
بله درسته . ممنون یادآوری فرمودین . خودتون که میدونین مبنای تست من چیه ؟ ! با این حال چون فرمایش کردین با سکه 500 تومنی هم تست میگیرم .
لوپ 60 با کابل شبکه من ( 64 واقعی با 4 متر کت 6 ) بشقاب استیل 22 سانتی رو با حساسیت 19 تو 160 سانت میزنه . تا اینجاش قبوله یا ردم ؟
@};-

دوشنبه 29 فروردین1395 - 12:32am
کاربر فعال
کاربر فعال

ﺑﺎﺳﻠﺎﻡ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺣﻤﻴﺪ ﻭﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﻳﻪ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﺎﻟﻮﺏ ﻛﻮﺟﻳﻚ ﺩﺳﺘﻜﺎﻩ ﻣﻦ ﺩﻟﻲ 18ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻪ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﻟﻮﺏ ﻳﻚ ﻳﺎ 1/5ﺩﻟﻲ ﺭﺍ 8ﻳﺎ ﺍﺻﻠﺎ ﻛﻮﻳﻞ ﺍﺭﻭﺭ ﻣﻴﺪﻩ ﻣﺸﻜﻞ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﻛﺠﺎ ﺑﺎﺷﻪ

hu

دوشنبه 29 فروردین1395 - 12:58am

سلام دوستان وقتتون بخیر.مدار من یه مشکلی داره.اگه میشه منو راهنمایی کنید.وقتی لوپ وصله جواب میده ولی هم بردش کمه هم اعداد سه گانه خیلی پایینه هم رگولاتورام داغ میکنه مخصوصا 7812 با وجود داشتن هیت سینک دستو میسوزونه.ولی وقتی لوپ را باز میکنم اصلا قطعات داغ نمیکنن.ولتاژها همه صحیحه و پشت برد اصلا اتصالی و یا قطعی نمیبینم.در ضمن ترانزیستور اس170 هم عوض کردم.ممنون میشم راهنماییم کنید.چون جواب مشکلم را با وضعیت این نت نتونستم پیدا کنم تو صفحات.خیلی ممنون

دوشنبه 30 فروردین1395 - 6:43am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز اهم لوپت شاید خیلی کم باشه

دوشنبه 30 فروردین1395 - 6:46am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
hoseinfi نوشته است:
سلام دوستان وقتتون بخیر.مدار من یه مشکلی داره.اگه میشه منو راهنمایی کنید.وقتی لوپ وصله جواب میده ولی هم بردش کمه هم اعداد سه گانه خیلی پایینه هم رگولاتورام داغ میکنه مخصوصا 7812 با وجود داشتن هیت سینک دستو میسوزونه.ولی وقتی لوپ را باز میکنم اصلا قطعات داغ نمیکنن.ولتاژها همه صحیحه و پشت برد اصلا اتصالی و یا قطعی نمیبینم.در ضمن ترانزیستور اس170 هم عوض کردم.ممنون میشم راهنماییم کنید.چون جواب مشکلم را با وضعیت این نت نتونستم پیدا کنم تو صفحات.خیلی ممنون

سلام دوست من
برد کم مدارت به 2 عامل بستگی داره ، کیفیت لوپ و ای سی 357
پایین بودن اعداد سه گانه هم میتونه از 357 باشه هم از محلی که تست گرفتی
در مورد داغ کردن 7812 هم طبیعتا وقتی لوپ وصله و مدار کار میکنه جریان زیادی میکشه که باعث داغ شدن اون میشه

@};- ~O) @};-

دوشنبه 30 فروردین1395 - 12:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سنه دژ نوشته است:
ممد گنججو نوشته است:
سلام و شب خوش .
موفق باشین و ممنون .
@};-

امیدوارم که همینطور باشه و این اختلاف ، از ضعیف بودن لوپ کت 6 شما نبوده باشه .
یعنی نسبت به یه لوپ کت 6 بهتر بزنه ، با توجه به این مقیاس که : با لوپ کت 6 ، در سایز 60 سانتیمتری ، سکه ی 500 تومانی را در 60 سانتیمتری سنس داشته باشید و این لوپ حلقوی نیز در همان قطر 60 سانت ، از 60 سانتیمتر بیشتر بتواند سکه را سنس کند . اینطوری قبوله :D

سلام استاد سنه دژ .
تستی که فرمودین انجام شد . لوپ 63 سانتی ( کت ) سکه 500 تومانی رو تو 50 سانت میزنه و لوپ گرد دورپیچ 72 سانتی در 60 سانت . لوپ 63 بشقاب استیل 22 سانتی رو تو 160 میزنه و لوپ 72 سانتی در 190 سانت . در حالی که لوپ عنکبوتی 70 من بشقاب استیل رو تو 180 سانت میزنه . تموم تست ها با یک تنظیم و حساسیت 19 و ملاک سنس بوق ممتد بود .
تا این جا برای من لوپ گرد دور سیم پیچ 72 سانتی با استفاده از حلقه ورزشی بهتر از بقیه جواب داده .
سپاسگذارم .
@};-

دوشنبه 30 فروردین1395 - 10:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1778 , 1779 , 1780 , 1781 , 1782 , 1783 , 1784 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 140 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure