در ضمن شما که خیلی وارد هستید.و محاسبات شما دقیق هستش چرا هواپیمای مسافری بری نمیسازید تا دولت مجبور نشه بره هواپیمای دست دوم روسی بخره !!!
البته قبول دارم موتور 13 اسب برای هواپیمای 250 کیلویی مناسب نیست چون هواپیما هر چقدر ارتفاع بگیره اکسیژن کم میشه قدرت موتور رو به تحلیل میره! علت پافشاری من روی موتور 13 اسب این بود که شما گفتید یه موتور 20 یا 30 قادر به یلند کردن هواپیمای 100 کیلویی نیست که جواب شما رو دادم حتی با 13 میشه هواپیمای 250 کیلو رو پرواز داد.ولی این پرواز تو شرایط جوی و ارتفاع زیاد جوابگو نیست بهترین حالت همون موتور 30 اسب قدرت یا موتور به توان 30 هستش .که ایده ال هستش البته نهایت تو ارتفاع 1000 متری
نارحت نشو دوست عزیز ولی شما میدونید رشته من هوا وفضا نیست و نمی تونم جواب معادلات ریاضی رو بدم بیشتر سوالهایی رو مطرح کردید. که من احساس میکنم بیشتر برای خود نمایی بود تا کمک و تا حدود کپی پست از کتابها!!! که البته خواستید. من هم میتونم از رو کتاب جواب شما رو بدم ولی من تجربی کار میکنم.موفق باشید. ممنون از کمک شما در ضمن کمک من در مورد تهیه موتور 30 اسبی بود. که نتونستم پیدا کنم اگر هم بوده خیلی گرون بود. فعلا ببینم چی میشه اگه خواستید کمک کنید به اقای علی انارکی کمک کن
چون اون بنده خدا هم مثل من اشتباه کرده سرعت استال و کروز رو نوشته در حالی که شما گفتید تو پرنده بال ثابت همچین چیزی نداره !میرم اونجا ببینم در جواب شما چی دارند بگند. انشالله طفره نرید برید اونجا موفق باشید