شیرعلی نوشته است:
ممنون مهندس
این کابل مرغوب ترین کابلی بود که تونستم پیدا کنم واگه نگاه کنید یک پلاستیک بین سیمها هست که کابلو مثل لوپ تخت کرده من فکر کردم با این کابل حالت خازنی کم میشه به خاطر فاصله
واینکه من این لوپو به اندازه 50روهم جمع کردم وعداد درست بودن ومثل یک لوپ 50عمق میزد فقط دیلی64 بود اگه برای حالت خازنی بود تواین حالت نباید درست جواب میداد
مهندس اگه ما با این لوپ بیخیال تفکیک بشیم ایا مشکل دیگه ای وجود داره ثباتشم که خوب بود
به نظر شما اون حلب 17کیلوی را باید چقدر بزنه اگه تهشو حساب کنیم25سانته
عمقهای من کمه
ایا عداد برای فلزاتی که ما دنبالشیم کاهش عمق نداره؟
واینو هم یاید بگم که کابل سیمهاش مستقیم تو یک خط نیستند فکر کنم تو 20سانت یک دور کامل همه خورده باشن خودم فکر می کنم از این باشه
بله درست میفرمایین قاعدتا باید نتیجه بهتر میشد! هر چه هست به جنس سیم بیش از هر چیز بستگی داره. البته شرایط تست هم برای لوپهای بزرگ مهم هست و باید در جای مناسبی تست کنین.
اگر دیلی لوپ خیلی بالا باشه دیگه مقیاس اعداد 3 گانه فرق میکنه و نمیشه مقایسه کرد. مهم اینه که هم دیلی لوپ دور و بر 20 باشه و هم اعداد در رنج مناسب باشن. همونطور که عرض کردم بحث درستی این اعداد علاوه بر تفکیک روی قدرت سنس هم تاثیر داره. پس باید تلاشتون رو بکنین که حداقل بصورت نسبی درست در بیاد.
حلب 17 کیلویی که فرمودین با لوپ 2.5 نهایتا تا 3 متر قابل سنس هست.
نکته نهایی هم اینکه در سیمهای لوپ نباید به هم پیچیدگی اضافی وجود داشته باشه وگرنه کار رو خراب میکنه! بنظر میاد یکی از مشکلات کابل فرمان همین هست. در حالیکه اگر سیمها کاملا موازی هم و بدون پیچش اضافی باشن نتیجه بهتر میشه.