vosough نوشته است:
بحرحال باهمه این حرفا نمیشه ردیابی رو رد کرد و واقعیت داره اما نه به این واقعیتیکه فروشندگان میگن!!!( آقا رامزین،اگه شما واقعا اینقدر تو ردیاب زدن خبره هستی،بدون هیچ ادعایی اینومیگم خوشحال میشم که باهاتون آشنابشم وباهم کارکنیم!!!همیشه آرزو داشتم تا با یه ردیاب زن حرفه ای برخورد کنم اما متاسفانه همه فقط بلوف میزدن وفقط در حد پیداکردن جنس مخفی روی زمین بودن واسه تست دستگاهشون،که فقط درعمل جنبه نمایشی داره وحرفه ایها خوب میدونن که واسه ردیاب چیزی بنام تست معنی نداره!!!!!!!!!!!!!!!مرسی برادر.......
شما همونطور که گفتید ایراد از بیان موضعتون بود که بنده جوری دیگه برداشت کردم، بابت خطاب کردن شما به دشمن عذرخواهی میکنم. ببینید ردیاب زدن همینه که میبینید و اگه فروشنده نمیگه اینطوری کار میکنه و تخصصی بحث نمیکنه اون دیگه برمیگرده به خیلی مسائل، که به اون شخص ارتباط داره. باور کنید خیلی از فروشندگان هم برای فروش فلزیاب خصوصا فقط سفارش میگیرند و اطلاعات چندانی از محصول ندارند و فقط با تعریف و تمجید بیخود میخوان سطح کارشونو ببرن بالا و این خریدار هست که باید چشم و گوشش رو خوب باز کنه که خرید خوبی بکنه و این یک اصل و ثابت هست.
اینکه منو خبره خطاب میکنید، من اصلا خودمو خبره معرفی نکردم و استاد هم نیستم و فقط در حد خودم از ردیابی و عالم شیرینش سر در میارم همین! بنده یک سری صحبتهای دوستان رو قبول ندارم بهشونم میگی آزرده خاطر میشن بخاطر همین من زیاد نظر نمیدم که رنج باب محیط نشود!
مثلا میگن یک راه برای سنجش هدف واقعی اینه که اگه ردیاب از 10 متری سنس میکنه بایستی از 50 و بعضا 100 متری هم مکان رو بزنه. که این موضوع بنکل اشتباست چرا؟! چون ممکنه توی این شعاع 50 یا 100، هر نوع هدف دیگه اعم از عوامل خطا و یا اهداف واقعی دیگری باشه که میزان قدرت اونها هنگامی که نزدیکشون ردیاب بزنی از خیلی از فلزات دفینه ای بیشتره و آنتن ناتوان کشش داره به سمتش. مثلا ممکنه خطا و هدف درست در نزدیک و مثلا 10 قدمی هم هستند که آنتن مورد خطای پر قدرت رو میگیره، اما اگه فاصله این دو به 50 قدم برسه و شما 20 قدم تا هدف درست و 30قدم تا خطا فاصله دارید و آنتن بزنید ممکنه دیگه خطا سنس نشه و هدف دفینه شکار بشه! این دست مسائل هست که بعضی موارد دیگه رو نفی میکنه و صرفا هم مشخصه تجربی من بوده . و در خصوص خوراک خور هم من اصلا بهش معتقد نیستم خطای خارج از کنترل داره. و البته تست فلز روی زمین جالب نیست و حتی الامکان داخل خاک باشه بهتره چون خاک فیلتر هست برای امواج و واقعیتر هست.
در خصوص دیدار هم در خدمت هستم اگر خدا یاری کنه.